Quote Originally Posted by PDS View Post
εγω θα απανταω και θα λεω την αποψη μου τεκμηριωνοντας την, σε οποιο thread επιθυμω
Ετσι και εγω θα απανταω οπου & οπως θελω. Εγω μιλαω δημοσια και οχι με pm.
Αν σε ενοχλει που σου απαντω κατ' αυτον τον τροπο ριξε μου ενα banακι.
Δεν θα με χαλασει ενα παραπανω την ημερα.

Δυστυχως αυτη η αρνηση των εναπομειναντων pro fans να δουν τα ελλατωματα του παιχνιδιου και το πως εχει καταντησει,εχει ως αποτελεσμα ισως η πιο αγαπημενη μου σειρα ever να εχει σταθερα καθοδικη πορεια.Εφοσον εχει fans που το υποστηριζουν τυφλα δεν υπαρχει και λογος να παει μπροστα.Δυστυχως...
Κρυφη ελπιδα υπαρχει μονο για την νεα γενια.
Αυτη σου η απαντηση δεν ειναι απλα "η αποψη σου", ειναι ο ορισμος του flame.
Και μετα απλα το γυριζεις οτι εγω αρπαχτηκα, εγω φταιω γιατι παρεξηγησα και εγω εκανα το νημα ανω-κατω και και και...
Και επειδη το συνεχιζεις ειχε δικιο ο georgios που σε αποκαλεσε fanboy.
Σοβαρα τωρα;
Επιτρεπεται mod να γραφει κατ' αυτον τον τροπο και μετα να προσπαθει να τετραγωνισει τον κυκλο γραφοντας οτι ασκει "καλοπροαιρετη κριτικη";
Εχω παρει γερη δοση "κριτικης" παλαιοτερα απο τους fifa players και εχω χορτασει.

Επισης δεν εχω καποιο συμφερον απο την επισκεψιμοτητα.Μods-->δουλεια χωρις κανενα κερδος.Περισσοτερος κοσμος μεταφραζεται σε περισσοτερη δουλεια χωρις παλι κανενα κερδος.
Μην προσβαλλεις τη νοημοσυνη μου. Ακομα και τα βλητα γνωριζουν οτι:
τσακωμος σε thread --> μεγαλυτερη συμμετοχη --> νεα μελη --> μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα του forum --> πιο πολλα κερδη απο διαφημισεις ειτε μεσω συμβολαιων ειτε μεσω κλικ σε διαφημισεις.
Το εαν τα κερδη μπαινουν ή οχι στην τσεπη σου δεν με απασχολει.

Η ''κακοπροαιρετη'' κριτικη των αμετρητων πρωην pes fans που κραζουν απο το 2008 την σειρα, ισως πιασει τοπο.
Τη σειρα την εχω κραξει και εγω και αλλα μελη για τα λαθη της, αλλα οχι με τον ασχημο τροπο των fifa players.
Οταν θα σταματησετε να γινεστε εριστικοι, τοτε εγω τουλαχιστον θα σταματησω να απαντω κατ' αυτον τον τροπο.