τερμα τα τσιτοσουτ τις μπαρτσα και τερμα ο messi που τους περνουσε ολους πλεον θελει την σωστη πασα απο τον μαγο iniesta...αυτο ειναι προ μαγκες!
99 ronaldo 98 mesi. asxoliasto?![]()
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
που είναι ο pds;
το κανονικό επίπεδο σε διπλό ( pvp) είναι πολύ κακό κ αν μείνει έτσι τότε στο online θα πέσει τρελή τσαντίλα επίσης κάποιοι παίχτες είναι φαντομαδες ή εγώ δεν παίζω καλή άμυνα ( σε κορυφαίο επίπεδο)
Οντως πολυ κακο framerate στο 3d ενω η εικονα ειναι πεντακαθαρη και θα βοηθουσε παρα πολυ το βαθος που εχει αλλα νομιζω δεν ειναι playable,Καλυτερα κανονικα.Τα replays ειναι εντυπωσιακα στο θρι ντι.
Οι εντυπωσεις παντως απο το παιχνιδι ειναι πολυ καλες.ΕΛπιζω να μην πειραξουν τπτ αλλο και ας το κυκλοφορησουν και ολα καλα θα πανε!Μακραν το καλυτερο Pro σε αυτη τη γενια και ακομα και εμενα μεχει ενθουσιασει που ταχω βαρεθει ολα λολ
Satan has left his killing floor
PS4
παιδια σε τι ταχυτητα παιζεται εσεις???στο 0 δεν ειναι πολυ αργο η ειναι η ιδεα μου??
100 φορες στο εχω πει πηγαινε φτιαξε ενα room σε εναν server και βαλε ranked match εκει αμεσως σε κλειδωνει στο κανονικο επιπεδο θα μου απαντησεις οτι στο quick match δεν λεει και θα σου απαντησω οτι ακριβως τα ιδια settings υπαρχουνς και στο quick match μιας και ακριβος τα ιδια λαθοι κανουν και πιστεψε με καταλαβαινεις την διαφορα top player με κανονικο.
Εγω ενα θα πω,η προπονηση τα σπαει ειδικα το κλειδωμα ή οπως αλλιως το λεει με το sobrero το σωστο κατεβασμα κτλ
Ξανακανω την ερωτηση για να την δει ο PDS κυριος,ρε παιδια ειναι λαθος μου οι καποιοι παιχτες βλ. c.ronaldo,ronney κτλ δεν σταματανε...το παρατηρησα κυριως στην real vs barca που ο c.ronaldo περνανε τον daniel alves χαλαρα...
parola auta, ego diafora den vlepo me ti diskolia otan pezo pvp. isos den ime poli paratiritikos
ektos autu otan pezis pvp xirizese arketa pragmata, opote den se epireazi to AI
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
οταν εσκασα την αλλη φορα και φαγατε 3 γκολακια στο 1ο ντεμο κ μετα γυρισα και ειπα ναι ρε ξεχασα αφησα το κανονικο επιπεδο δεν μιλησες που στα προηγουμενα ερχοταν με το ζορι 1-0.
Εχτες real vs barca με τους παιχτες μεσα κανονικα ειχε διαφορα το παιχνιδι απο 1-0 σε 3-0.Οι αμυνες δεν δουλευουν τελεια και το τερμα το ιδιο,ειδικα τα τερματα ειναι σαπια στο κανονικο επιπεδο χειροτερα απο περσυ
Last edited by djpar; 30-08-2012 at 11:38.
αν και αγοραζω χρονια το fifa μονο, φετος θα το τιμησω τo pro. η αληθεια ειναι με χαλασαν λιγακι η αποτομες κινησεις των παιχτων πχ στην αλλαγη πορειας σε σχεση με το fifa, αλλα γενικα σε κανονικη διαρκεια αγωνα (κριμα που περιμεναμε 10 λεπτο αγωνα και τελικα το αφησαν στα 5 στο demo) μπορεις να κανεις το παιχνιδι που 8ες...
πολυ καλοι οι τερματοφυλακες, οι συγκρουσεις των παιχτων πολλα επιπεδα πιο πανω απο την οποιαδηποτε impact engine του φιφα.
τωρα στις λεπτομερειες ασημαντες για τους περισσοτερους... θα ηθελα καλυτερο ηχο στα συν8ηματα του κοσμου και λιγακι πιο τεντωμενα τα διχτυα..
Γενικα παντως το βρισκω πολυ κοντα στο αληθινο ποδοσφαιρο
οι αντιδρασεις των ποδοσφαιριστων σε διαμαρτυριες και πανηγυρισμους πολυ καλη.. και το βασικο που μ'αρεσε ειναι οτι αυτοι που βρισκονται εκτος φασης μπορουν απλα να περπατανε κατι που με εκνευριζε στο φιφα που απλως εκαναν κατι σαν τρεξιμο με παυση...
θα δω και το demo του φιφα και εδω ειμαστε...
Bookmarks