-
Modecris, δυστυχώς, για το Halo θα συμφωνήσω με τον Ίφριτ ότι ήταν απογοήτευση σε σχέση με ότι ακούγαμε. Είναι πολύ καλό παιχνίδι...αλλά σε καμία περίπτωση 10άρι.. 8.5 άντε το πολύ πολύ κανά 9 αν είσαι φαν, με τίποτα 10. Όταν σου παπαριάζουν τα αυτιά ότι το εν λόγω παιχνίδι θα σου αλλάξει τον κόσμο και βλέπεις στο 4o-5ο επίπεδο εκείνο τον ανεμοστρόβιλο-πίνακα για background στο βάθος...ε, ήμαρτον (για να μην πω για framerate drops και jaggies).
Για να γυρίσουμε στο θέμα μας. Κάποια πράγματα είναι στάνταρ. Το Dreamcast είχε ανώτερη τεχνολογία από το συναγωνισμό, το Xbox είχε ανώτερη τεχνολογία από το συναγωνισμό, το PS3 έχει ανώτερη τεχνολογία από το συναγωνισμό. Τα μούλτιπλατ δεν έχουν νόημα από την άποψη ότι δείχνουν πιο έχει ανώτερη τεχνολογία, αλλά σε ποιο χρησμοποιείται αυτή! Δυστυχώς για το 360 πλέον έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται η τεχνολογία του PS3 και χάνει αυτό το πλεονέκτημα (δε γυρίζει εύκολα εναντίον του). Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ντεβς που προτιμούν την ευκολία του 360 και σίγουρα η τεράστια φαν base του του εξασφαλίζει και πολλά μούλτιπλατ και exclusive, αλλά ειδικά όταν βγούνε τα μεγάλα όπλα θα χάσει την αίγλη του.
Απλά, πρώτον, ψυχραιμία από κάποιους και δεύτερον, δεν πρόκειται να πεθάνει το 360, απλά κάποια στιγμή μακροπρόθεσμα κινδυνεύει σημαντικά να χάσει την πρωτιά (κατά τη γνώμη μου σίγουρα θα συμβεί μέχρι το τέλος του 2008)...εκτός αν μαλακιστεί πάλι η MS αλά xbox1...
Άσχετο, μου φτιάξανε το rrod'ed μου 360 και μου ήρθε σήμερα, αν ενδιαφέρεται κανείς...σύντομα θα είναι και Theios Edition
Tags for this Thread