Results 1 to 20 of 284

Thread: Multiplatform Games - PS3 & xbox360

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Κοζανιώτη,κάποιος τρίτος θα μπορούσε να πει πως "πάσχουν από κόμπλεξ κατωτερότητας" αυτοί που δεν δέχονται την (υγιή) κρητική μεταξύ 2 προϊόντων.Έτσι είναι τα forum σε όλον τον κόσμο και το ps3forums δεν αποτελεί εξαίρεση.Και στο κάτω κάτω της γραφής άλλοι χαχανίζουν και "τραγουδούν" δημοτικά σε γελοίες παραλλαγές και άλλοι ποστάρουν χωρίς να ενοχλούν και χωρίς να προσβάλουν.Διάλεξε.

Μπορώ να πω πως είμαι αρκετά μεγάλος ούτως ώστε να ψάχνω για να βρω κάτι για να την πω σε κάποιον.Και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος,γιαυτό και με βλέπετε παράξενες ώρες.
    Τα vs του πρώτου post μου μπήκαν ως απάντηση σε κάποιο παλικάρι που είπε πως μόνο τα μέτρια multiplatform games δίχνουν καλύτερα στο xbox (ή κάτι τέτοιο) και είχαν μπει ως offtopic σε άλλο θέμα.Ήθελα να βάλω μόνο το VF (που σαφώς και δεν είναι μέτριο,το αντίθετο) αλλά τελικά τα πήρε όλα η μπάλα.Το δεύτερο με το nfs μου έκανε εντύπωση η διαφορά που φαινόταν στο (χαμηλής ποιότητας) video...αλλά τεσπα...δεν μου αρέσει να απολογούμαι για το τί και που το ποστάρω.Με ενδιαφέρει μόνο να το κάνω με σεβασμό στον άλλο και χωρίς παρωπίδες.

Με συγχωρείτε παιδιά, δεν θέλω να σας προσβάλλω αλλά τουλάχιστον εμένα αυτήν την εντύπωση μου δίνετε...
    Οκ,δεν τρέχει τίποτα,όμως αν αναιρούσες τον παραπάνω χαρακτηρισμό που μου έδωσες θα το εκτιμούσα αφάνταστα.Βέβαια,ότι και να κάνεις,η γη θα συνεχίσει να γυρίζει οπότε μην πολυ-αγχώνεσαι...Τουλάχιστον την επόμενη φορά γίνε πιο προσεχτικός.-

Ps:

Εάν δεν δεις ένα παιχνίδι να τρέχει σε μια τηλεόραση μπροστά σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ, τέλος. Γι αυτό καλύτερα να μην προσπαθούν να μας πείσουν απεγνωσμένα κάποιοι εδώ μέσα που δεν είδαν καν τα παιχνίδια που αναφέρουν.
    Πόσοι από εδώ μέσα κάνουν το ίδιο για το 360;Εδώ δεν έχεις πρόβλημα όμως...
    Last edited by modecris; 14-11-2007 at 02:52.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks