Page 9 of 15 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast
Results 161 to 180 of 284

Thread: Multiplatform Games - PS3 & xbox360

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Όταν από πίσω είναι η microsoft όλα να τα περιμένετε.Εγώ απορώ τόσα χρόνια που δεν κάνει τα απίθανα για να φτάσει την κονσόλα της πρώτη.Νομίζω ότι δεν αποσκοπεί εκεί,ίσως να θεωρεί την επέκταση του νέου της λειτουργικού πιο σημαντική αλλιώς πραγματικά θα είχαμε τιτανομαχία.Να εύχεται η sony το 360 να μην γίνει νούμερο 1 προτεραιτότητα για την Microsoft

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Σχετικά με το gametrailers,είναι φανερό πως ότι έγινε ήταν αποτέλεσμα λάθους.Αν θέλανε,θα το κάνανε με άλλον τρόπο και όχι να φαίνονται φάτσα-κάρτα τα κουμπιά του ps3...

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Κανανε καποιο απλο comprarison η απλα θελανε να δειξουν κατι με αυτο; Οτι ειναι καλυτερο ας πουμε στο xbox360 η κατι τετοιο...?
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID

Γιατί υπάρχει κανείς που πείθεται από παρόμοια videos?

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

To θεμα modecris δεν ηταν τα κουμπια...αυτο ηταν το λιγοτερο.Το χειροτερο ολων ηταν που στις 2 διαφορετικες -και καλα συγκρισεις- υπηρχαν μεγαλες διαφορες στην θολουρα και τα χρωματα...και ομως και οι 2 εικονες ηταν απο το ιδιο μηχανημα!

Γιατι η μια πλευρα που δειχνει το PS3 εχει χαλια χρωματα και θολουρα , και η αλλη πλευρα που ειναι και ΠΑΛΙ PS3 αλλα "γραφει 360" , ειναι πιο καθαρη και ομορφη?

Επισης γιατι διαλεξαν μια πολυ πλαδαρη στουκα για το PS3 και μετα μια πολυ εντυπωσιακη για αναφορα στο 360 (που και παλι ηταν ps3)?

Modecris , φιλε μου , το συγκεκριμενο site ειναι καργα biased.Moνο και μονο που ειναι μελος της viacom η οποια ανηκει στην microsoft , λεει αρκετα.

Και στο παρελθον εχουν παραλειψει πολλες ρυθμισεις του ps3 επειδη -και καλα- δεν ειναι δικαιο....που τις εχει μονο το ps3...αν ειναι δυνατον.

Και εγω λεω οκ , ας πουμε οτι ηταν αθωο λαθος.Γιατι καθησαν και εκαναν BAN πανω απο 10 ατομα που ανοιξαν τοπικ για το συγκεκριμενο θεμα και εσβησαν το μισο φορουμ?

PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Μα είναι τελείως ηλίθιο να λες ότι "να,αυτή είναι η έκδοση του 360" και από κάτω να φαίνονται τα κουμπιά του ps3.Δεν ξέρω val,μπορεί να είναι όπως τα λες και απλά να τους ξέφυγε...αν είναι έτσι είναι πολύ χοντρό.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by modecris View Post
    Μα είναι τελείως ηλίθιο να λες ότι "να,αυτή είναι η έκδοση του 360" και από κάτω να φαίνονται τα κουμπιά του ps3.Δεν ξέρω val,μπορεί να είναι όπως τα λες και απλά να τους ξέφυγε...αν είναι έτσι είναι πολύ χοντρό.
    To ξερω οτι ειναι πολυ χοντρο , γι αυτο και εγινε τοσος χαμος κυριολεκτικα.Σου λεω φαντασου να βλεπεις 2 εικονες ταυτοχρονα απο το ιδιο μηχανημα και η μια πλευρα να ειναι τελειως διαφορετικη οπτικα/χρωματικα απο την αλλη...κατι βρωμαει...

Μην ξεχνας οτι το βιντεο εμεινε στο gametrailers oχι παραπανω απο 5 λεπτα.Γι αυτο και μετα το βγαζανε στο yutube , οι περισσοτεροι απο εκει το ειδαν.Και μετα φυσικα το εσβησαν και απο εκει μετα απο εντολη.Στην ουσια με το που ειδαν τι εκαναν upload oi editors του gametrailers κατευθειαν το εβγαλαν.

PSN ID

Ρε παιδιά αν δεν είχατε κονσόλα θα σας επηρέαζε ένα τέτοιο video στην αγορά?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Παντως εβλεπες μια παρα μικρη μεν,αλλα διαφορα στις 2 εκδοσεις.Οποτε αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο val(δεν το ασχοληθει με το θεμα)πιθανον να πειραξαν κατι για να φανει καλυτερη η μια εκδοση.
    .

Name
    Δημήτρης

^^ αν μιλας γενικα , ναι θα με πειραζε.Οπως και γενικα , για ασχετα θεματα , οταν βλεπω οτι προσπαθουν να κοροιδεψουν τον κοσμο , με εκνευριζει αφανταστα.Και ας μη με αφορα το θεμα (που και στην προκειμενη μαλιστα δεν με αφορα , μιας και το GRID oπως ειπα δεν μου αρεσει καθολου).

Ειναι εκμεταλλευση πληρης.

PDS13 αυτος , ειναι ο κυριος λογος που εγινε "εξεγερση".Οτι η μια πλευρα ηταν πειραγμενη οπτικα.

PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by msnes7 View Post
    Γιατί όχι;Εσύ δλδ το αποκλείεις να επηρεαζόσουν τελικά;

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by msnes7 View Post
    Εγώ πιστεύω πως τέτοιου είδους συγκρίσεις επηρεάζουν μόνο gamers που έχουν και τις δύο κονσόλες στην κατοχή τους ως προς το ποιά έκδοση να προτιμήσουν.

Δηλαδή σε αυτό που ρωτάς msnes7, όχι δεν νομίζω πως επηρεάζεται κάποιος στην αγορά κονσόλας από ένα comparison video.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

το λαθος τους ηταν οτι δεν βαλαν τα κουτακια με τα κουμπια του 360 στο υλικο απο το ps3, πιστεψε με ειναι πανευκολο να γινει στο συγκεκριμενο υλικο, στην απολογια τους διαβασα περισσοτερα ψεματα και απο ομιλια πολιτικου.

Το θέμα είναι, όπως είπε και ο valkyrie, ότι αυτό ήταν ένα λάθος.Το θέμα είναι γιατί έβαλαν αυτά που έβαλαν στο μέρος του ps3 και όχι γιατί έβαλαν video του ps3 στο μέρος του xbox(που κατά πάσα πιθανότητα ήταν ένα λάθος) .Απλά το λάθος που έκαναν έβγαλε στην φόρα άλλα πράγματα. Τώρα έκαναν ένα συγκριτικό ps3 vs ps3 με καθαρό νικητή το αριστερό μέρος του ps3. Το ερώτημα είναι γιατί έβαλαν τέτοιο video στο μέρος του ps3 ?

Quote Originally Posted by Slay View Post
    το λαθος τους ηταν οτι δεν βαλαν τα κουτακια με τα κουμπια του 360 στο υλικο απο το ps3, πιστεψε με ειναι πανευκολο να γινει στο συγκεκριμενο υλικο, στην απολογια τους διαβασα περισσοτερα ψεματα και απο ομιλια πολιτικου.
    Για μένα δεν ήταν αυτό το λάθος τους. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα ήταν απλά ένα λάθος(κάποιος ίσως μπέρδεψε τα video).Το θέμα όπως είπα και στο πιο πάνω post είναι γιατί έβαλαν στο ps3 το συγκεκριμένο video και δεν έβαλαν ας πούμε το "υποτιθέμενο" xbox video.

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Εγώ πιστεύω πως τέτοιου είδους συγκρίσεις επηρεάζουν μόνο gamers που έχουν και τις δύο κονσόλες στην κατοχή τους ως προς το ποιά έκδοση να προτιμήσουν.

Δηλαδή σε αυτό που ρωτάς msnes7, όχι δεν νομίζω πως επηρεάζεται κάποιος στην αγορά κονσόλας από ένα comparison video.
    Από ένα comparison video μπορεί να μην επηρεαστεί.Αλλά από 10 20 τέτοια video και με αντίστοιχες αναφορές σε πολλά forum "ίσως" κάποιος να επηρεαστεί.Αν φυσικά τα παρακολουθεί κάποιος.

Υσ . Αν και για μένα οι πιο πολλοί αγοράζουν μία κονσόλα με βάση τα παρακάτω.
    1) είχαν ps1 ps2 ή xbox και έμειναν ευχαριστημένοι.(Το xbox 1 κράτησε στην αγορά 2,5 με 3 χρόνια ενώ το ps2 5 με 6 )
    2)η τιμή
    3)τα exslusives
    4)πιο σύστημα έχουν οι φίλοι του(και για online)
    5)blu ray ktl ktl.(οι πιο πολλοί χρήστες είναι casual παρά hardcore)
    6)Το ότι στα video club βλέπεις 50 παιχνίδια για ps3 και 5 10 για xbox(για μένα αυτό πέζει μεγάλο ρόλο)
    7)αν tsiparete
    8) και διάφορα άλλα ανάλογα για τα γούστα του καθενός

Ποτέ το ps δεν ήταν η πιο ισχυρή κονσόλα στην αγορά αλλά πάντα κέρδιζε.Στην γενιά αυτή το ps3 ίσως είναι η πρώτη φορά που είναι τόσο κοντά αν όχι καλύτερο απέναντι στον ανταγωνισμό.
    Last edited by vvv23; 13-05-2008 at 12:14.

Elite slayeras's Avatar
    PSN ID
    Kannivalos
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by vvv23 View Post
    Από ένα comparison video μπορεί να μην επηρεαστεί.Αλλά από 10 20 τέτοια video και με αντίστοιχες αναφορές σε πολλά forum ίσως κάποιος να επηρεαστεί.Αν φυσικά τα παρακολουθεί κάποιος.
    Οποτε καλυτερα να μην δινουμε και πολυ σημασια σε vs videos
    Τουλαχιστον εγω αυτο κανω

Advanced Member pantnick's Avatar
    PSN ID
    nikolas7

Διαφωνώ κάθετα σε αυτό φίλε μου...
    Ποτέ το ps δεν ήταν η πιο ισχυρή κονσόλα στην αγορά αλλά πάντα κέρδιζε.Στην γενιά αυτή το ps3 ίσως είναι η πρώτη φορά που είναι τόσο κοντά αν όχι καλύτερο απέναντι στον ανταγωνισμό.
    6)Το ότι στα video club βλέπεις 50 παιχνίδια για ps3 και 5 10 για xbox(για μένα αυτό πέζει μεγάλο ρόλο)
    Στα video clubs προσωπικά βλέπω το αντίθετο... όσο για το πόσο καλύτερο είναι το ps3 μας δεν το έχω δει στην πληοψηφία των παιχνιδιών εδω κ πολύ καιρό γιαυτο κ πήρα κ χβοχ πριν λίγο καιρό.

PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Slay View Post
    το λαθος τους ηταν οτι δεν βαλαν τα κουτακια με τα κουμπια του 360 στο υλικο απο το ps3, πιστεψε με ειναι πανευκολο να γινει στο συγκεκριμενο υλικο
    Κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου και εγώ,απλά μου φαίνεται πολύ χοντρό το λάθος για να το δεχθώ.Είναι σαν να πας να κλέψεις και να ξεχάσεις εκεί την ταυτότητά σου,μπορεί να συμβεί αλλά είναι απίστευτο λάθος.

Quote Originally Posted by pantnick View Post
    Διαφωνώ κάθετα σε αυτό φίλε μου...

Στα video clubs προσωπικά βλέπω το αντίθετο... όσο για το πόσο καλύτερο είναι το ps3 μας δεν το έχω δει στην πληοψηφία των παιχνιδιών εδω κ πολύ καιρό γιαυτο κ πήρα κ χβοχ πριν λίγο καιρό.
    Εγώ στα video club πάντως βλέπω μόνο ps3 games.Φυσικά από μαγαζί σε μαγαζί και ανα περιοχές ίσως διαφέρει αλλά εγώ μόνο ps3 βλέπω.Όπως και πριν μερικούς μήνες μόνο blu ray έβλεπα και κανένα HD-dvd.
    Το xbox1 ήταν πολύ πιο ισχυρό από το ps2 σε σχέση με το xbox360 vs ps3 .
    Εμένα το xbox δεν μαρέσει γιατί τα δυνατά του παιχνίδια ειναι fps.Και όσα άλλα έχει είναι αντιγραφές παιχνιδιών ps και όχι καλύτερα απο του ps(γενικά μιλάω ίσως υπάρχουν εξαιρέσεις).Τώρα άμα ένα παιχνίδι multi είναι ελάχιστα καλύτερο στο χβοχ δεν με πολυενδιαφέρει. Αν και αυτό θα κριθεί στην πορεία.Θεωρηρικά αυτή η γενιά έχει ακόμα 5 χρόνια ζωής τουλάχιστον.

Page 9 of 15 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks