Page 7 of 15 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast
Results 121 to 140 of 284

Thread: Multiplatform Games - PS3 & xbox360

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Offtopic:Δεν ξέρω ποιός έχει περισσότερες πωλήσεις αλλά σε κάθε ίντερνετ καφέ στα ps3 όλοι παίζουν Pro και ΚΑΝΕΙΣ φιφα
    Ontopic:
    Εγώ έχω και καλό pc και ps3.Δεν μπαίνω στην διαδικασία να υπερασπίζομαι το ένα ή το άλλο.Απλά κάποια πράγματα που βλέπω θέλω να τα λέω χωρίς κανέναν φανατισμό.Είναι γεγονός ότι οι τίτλοι στο ps3 είναι ελάχιστοι για το μέγεθος που λέγεται sony,το ίδιο και στο 360 που μάλιστα έχει και περισσότερο καιρό στην αγορά.
    Τώρα για την γραφική απεικόνιση δεν μπαίνω στην διαδικασία του ψυρίσματος εκτός αν η διαφορά είναι μεγάλη

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by msnes7 View Post
    Offtopic:Δεν ξέρω ποιός έχει περισσότερες πωλήσεις αλλά σε κάθε ίντερνετ καφέ στα ps3 όλοι παίζουν Pro και ΚΑΝΕΙΣ φιφα
    Κοιτα,η Κοναμι πηγε να βγαλει την next-gen εκδοση του προ φετος και το παιχνιδι αν και ειναι καλο,δεν ειναι αυτο που ολοι περιμεναν.
    Το χει πει και ο ιδιος ο δημιουργος του οτι το τελικο προιον ειναι πολυ μακρια απο αυτο που ηθελε και εχει πει και τον λογο....
    Ο λογος ειναι οτι η ομαδα πισω απο το PES δεν ειναι συνηθισμενη να κανει multiplatform παιχνιδια.(μονος του το ειπε δεν τον ζορισε κανεις).

Στα internet καφε παιζουν προ γιατι ειναι καλο μεν αλλα δεν εχουν και τι αλλο να παιξουν.Και στο ps3 παιζουν προ αλλα παιζουν και fifa που εχει κανει βηματα προοδου.

Εγω πιστευω οτι θα δουμε καλα PES στο μελλον παντως,γιατι ετσι ξεκιναει η konami σε καθε γενια,απλα το γεγονος οτι το παιχνιδι ειναι multi,μαλλον επιβαρυνε ακομα περισσοτερο την κατασταση.
    .

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by msnes7 View Post
    Ontopic:
    Εγώ έχω και καλό pc και ps3.Δεν μπαίνω στην διαδικασία να υπερασπίζομαι το ένα ή το άλλο.Απλά κάποια πράγματα που βλέπω θέλω να τα λέω χωρίς κανέναν φανατισμό.Είναι γεγονός ότι οι τίτλοι στο ps3 είναι ελάχιστοι για το μέγεθος που λέγεται sony,το ίδιο και στο 360 που μάλιστα έχει και περισσότερο καιρό στην αγορά.
    Τώρα για την γραφική απεικόνιση δεν μπαίνω στην διαδικασία του ψυρίσματος εκτός αν η διαφορά είναι μεγάλη
    Offtopic:Δεν με ενδιαφερει τι κανουν στα Internet cafe.Εδω εχουμε δωσει ενα σωρο
    χρηματα τοσα χρονια για να παιζουμε απολαμβανουμε το Pro στο σπιτι μας και οχι 2ευρα για παιζουμε κανα δυο φορες την βδομαδα...!
    Ontopic:Και γω εχω ενα καλο Pcακι αλλα αποφευγω να παιζω παιχνιδια πλιν του
    Football Manager...!Δεν υπερασπιζομαι το Playstation ουτε εγω, απλα πιστευω
    οτι παντα ολοι βιαζονται να κρινουν την sony!Το ps2 μας αφησε με τιτλους, που
    ακομα τριβουμε τα ματια μας(βλ. god of war II), ας περιμενουμε να ρθουν
    περισσοτερα exclusives στο Ps3, ας περιμενουμε το gt5, το god of war III, το
    metal gear solid 4 και μετα κρινουμε!Και δεν πιστευω να απογοητευσαν κανεναν
    τα resistance,unchurted και heavenly sword!Ειναι ελαχιστοι οι τιτλοι, σ αυτο
    συμφωνουμε δεν αντιλεγω, αλλα γι αυτον που δεν εχει την δυνατοτητα να τους
    κατεβασει, φαινονται ικανοποιητικοι και ποιοτικοι!Οπως και φετος ξεκοκαλισα και
    το fifa και το pro(το οποιο μαλιστα το αγορασα για ps3, το νοικιασα για Pc, το
    παιξα και σε x360), αλλα για πρωτη φορα κατεληξα φετος στο Fifa!Δεν χρεαιζεται
    να μου πει κανεις πιο παιχνιδι αξιζει και ποσοι το παιζουν(οι περισσοτεροι σπασμενο)
    εδω στην Ελλαδα!Υπαρχουν καλα παιχνιδια παντου....Απλα η sony εξασφαλιζει
    καλυτερα exclusives και πιστευω πως αυτο θα συνεχιστει!

p.s. Μην αρπαζεσαι, δεν χρειαζεται, παντα φιλικα...!

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Δεν αρπάχτηκα βρε σιγά τώρα μην κάνουμε θέμα τι είναι καλύτερο.Ο καθένας έχει κάποια γούστα.Συμφωνώ ότι φέτος το συγκεκριμένο στις κονσόλες είναι πολύ καλύτερο αλλά για μένα είναι ακόμα αργό σαν παιχνίδι.Απλά χρειάζεται ένα κλικ παραπάνω στην ταχύτητα.
    Εγώ περιμένω exclusives Και από άλλες εταιρείες εκτός sony.Τουλάχιστον αφού χρησιμοποιούν το bluray ας έφτιαχναν τα υπάρχοντα games πιο μεγάλα σε διάρκεια ώστε να καλύπτεται ο ps3 user ακόμα περισσότερο.Γιατί πόσες 70αρες θα δώσει κάποιος.....Τουλάχιστον να το ευχαριστηθεί

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

Δεν χωράνε όλα τα extra του MLB2k8 στο δισκάκι του 360 και για αυτό θα τα δώσουν με την κυκλοφορία του παιχνιδιού σαν free download!!!
    (δεν περίμενα να γίνει αυτό σε baseball ... πάντως είναι λίγο αστείο .)

MLB 2K8 - Too much content to fit on 360 disc
    "There is so much content included in the game that it couldn’t all fit onto the 360 disc. Free downloadable content will be provided for what was left out"

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Rainbow Six Vegas 2: Xbox 360 Vs PlayStation 3

Graphics
    Rainbow Six Vegas 2 looks great, with some brilliant lighting, plenty of next-gen effects and for the most part a solid frame rate. The two console versions do have a few differences though. The Xbox 360 version runs at a slightly faster frame rate at points, while the PS3 game offers greater bloom effects, making for a more exciting looking game. Texture work on the two is nearly identical, but when running side by side the 360 version has the slight edge on texture quality.

Verdict:
    The original Rainbow Six Vegas looked considerably worse on the PlayStation 3, but the sequel is a far more optimised release. Faced with the choice of the version with a generally smoother frame rate or the game with some brighter lighting, we'd have to go with the smoother frame rate. Xbox 360 takes the win in the graphics section, but only by a whisker.
    You can see a direct comparison of the two games running side by side in our RB6 Vegas 2 Xbox 360 Vs PlayStation 3 image comparisons. PS3 screens were taken from the final retail game over HDMI with RGB Full. The Xbox 360 footage was taken from the final retail game over Component with the Reference level set to Expanded.
    Sound
    With the Xbox 360 and PS3 both supporting excellent surround sound audio there's usually very little difference between multi-format releases in this category, and Vegas 2 is no different. Both games feature the same brilliant directional sounds and superb ambient effects that really immerse you in the game.

Verdict:
    This one's a dead heat. We listened to both games back to back, repeatedly, and we couldn't hear a clear winner.
    Gameplay
    Both versions of Rainbow Six Vegas 2 feature the same control set-up, so you're unlikely to have issues with one over the other. Until we get the Dual Shock 3s in the UK though there's not going to be any rumble in the PlayStation 3 version. Something that adds to the experience is the ability to play through the game using your own face, mapped onto a member of Team Rainbow. Both console games feature the same face mapping functionality.

Verdict:
    Until we get Dual Shock 3s in Europe the Xbox 360 will always have a clear advantage in the gameplay section. The rumble makes a big difference to the feel of the game and PS3 gamers are missing out at the moment. Other than this the two games play equally well and key gameplay features are the same in each. Because of the rumble, though, the Xbox 360 game has the edge.
    Onto page 4 for a multiplayer comparison and the final verdict.
    Multiplayer
    Finally, there's something to talk about that's more than a trivial point. The Xbox 360 game supports up to 16 players online, whereas the PS3 game only supports 14. Both games seem to function as well as each other online, so there's no reason to pick one or the other thinking you'll get a smoother online experience. Co-op is for two players only on both versions and all the game modes are identical in each.

Verdict:
    Although two extra players might seem like a minor thing for some, it does give the Xbox 360 the slight edge in the online functionality. With online performance and all other multiplayer game modes and functionality being pretty much identical, it's this player limit that gives the Xbox 360 the victory.
    Final Score
    Once again, it's an incredibly close contest, but the Xbox 360 game comes out on top. With a slightly smoother frame rate, rumble support for all and two extra player slots in online games, the Xbox 360 game is the version to buy if you have the choice. Xbox 360 Achievements and an all-round better online service in Xbox LIVE are the icing on the cake.

Λοιπον εχει παιξει κανεις τα AREA 51 kai TIMESHIFT sto xbox 360! Το οτι ειναι για κλαματα στο ps3 δεν αναιρει οτι ειναι παιχνιδακια ωραια και διασκεδαστικα! Ενας χβοχακιας να μου πει οτι σιγα μωρε τους τιτλους εχω τοσα να παιξω σαφως ανωτερα απο αυτα, αλλα ο ps3akias ti θα πει περιμενω το 2010 τις παιχνιδαρες που θα μου βγαλει η sony ! ΕΛΕΟΣ! Ρε SQP που ειδες οτι το cod4 ειναι καλυτερο στο ps3, εγω το ειδα με τα ματια μου και σε textures xanei! Απο τι καταλαβα και στο rainbow 2 six ps3 agkomaxaei na ftasei to 360! Βεβαια μεγαλη βελτιωση απο το προηγουμενο που ηταν να το κλαινε οι ρεγγες!
    Λοιπον βαλτε μυαλο και παρτε κανενα χβοχακι γιατι το πολυ foldarisma σας βαρεσε στ κεφαλι!

Quote Originally Posted by SPOWN View Post
    Λοιπον εχει παιξει κανεις τα AREA 51 kai TIMESHIFT sto xbox 360! Το οτι ειναι για κλαματα στο ps3 δεν αναιρει οτι ειναι παιχνιδακια ωραια και διασκεδαστικα! Ενας χβοχακιας να μου πει οτι σιγα μωρε τους τιτλους εχω τοσα να παιξω σαφως ανωτερα απο αυτα, αλλα ο ps3akias ti θα πει περιμενω το 2010 τις παιχνιδαρες που θα μου βγαλει η sony ! ΕΛΕΟΣ! Ρε SQP που ειδες οτι το cod4 ειναι καλυτερο στο ps3, εγω το ειδα με τα ματια μου και σε textures xanei! Απο τι καταλαβα και στο rainbow 2 six ps3 agkomaxaei na ftasei to 360! Βεβαια μεγαλη βελτιωση απο το προηγουμενο που ηταν να το κλαινε οι ρεγγες!
    Λοιπον βαλτε μυαλο και παρτε κανενα χβοχακι γιατι το πολυ foldarisma σας βαρεσε στ κεφαλι!
    Και να έχουμε το μυαλό το δικό σου μετά;
    Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν το εύχομαι.Μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω.

Καλυτερα να ανατριχιασεις παρα να μην μπορεις να κανεις και αυτο!

Καλυτερα να ανατριχιασεις παρα να μην μπορεις να κανεις και αυτο!
    :ohthedrama:

Ρε παιδια το home ποτε ερχεται, δεν πιστευω να σταματησε ο SQP να μετραει μερες! Αυτο θα ειναι δραμα!
    Λοιπον , εχω μαντρι ετοιμο στο VIVA PINATA sto xbox 360 , ελα εδω θα σου φερθω με στοργη και αγαπη!
    Και βεβαια οποιος θελει Μαντρι ετοιμο δεν χρειαζεται να περιμενει της ΣΟΝΥ to οποιο μυριζει και πολυ προβατιλα!

Ρε παιδια το home ποτε ερχεται, δεν πιστευω να σταματησε ο SQP να μετραει μερες! Αυτο θα ειναι δραμα!
    Λοιπον , εχω μαντρι ετοιμο στο VIVA PINATA sto xbox 360 , ελα εδω θα σου φερθω με στοργη και αγαπη!
    Και βεβαια οποιος θελει Μαντρι ετοιμο δεν χρειαζεται να περιμενει της ΣΟΝΥ to οποιο μυριζει και πολυ προβατιλα!
    Όπως σίγουρα δεν σου φέρθηκαν εσένα όταν ήσουν (πιο) μικρός και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα.
    Τράβα εσύ στο μαντρί σου και δείξε στοργή και αγάπη σε τίποτα κατσίκες γιατί με το μυαλό που κουβαλάς για να τα δείξεις σε γυναίκα δεν είσαι.

EDIT: Το nikon69 γιατί το έσβησες;Κάνει κρύο για banάκια;

Απλα ειχα ορεξουλα σημερα το πρωι, σε βρηκα μεσα και.....χαχαχα!
    :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
    Σε καλό μας:rofl::rofl::rofl: σταμάτα θα με πιάσει η κοιλιά μου:rofl::rofl::rofl:.
    Άντε πήγε να κάνεις την ορθογραφία σου τώρα γιατί η δασκάλα θα σε μαλώσει αύριο στο δημοτικό.

Χωριο! χαχαχα! Τσοπανης! Προβατα!
    Παντως απο εδω και περα ειαι το Ζουλουδακι μου , θα βγαλω τον sqp! Ελπιζω να μην σταματησει να μετραει μερες για home!

Quote Originally Posted by nikon69 View Post
    Όπως σίγουρα δεν σου φέρθηκαν εσένα όταν ήσουν (πιο) μικρός και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα.
    Τράβα εσύ στο μαντρί σου και δείξε στοργή και αγάπη σε τίποτα κατσίκες γιατί με το μυαλό που κουβαλάς για να τα δείξεις σε γυναίκα δεν είσαι.

EDIT: Το nikon69 γιατί το έσβησες;Κάνει κρύο για banάκια;

Για αυτο σου εκανα προταση!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Δεν σου εφτανε να πεις την αποψη σου, επρεπε να εχεις και λιγο trolling στην τελευταια σου προταση, καλα λενε πρωτα φευγει η ψυχη και μετα το χουι, εισαι τυχερος που σημερα λογω απεργιας θα ειμαι χαλαρος μαζι σου, την επομενη....

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

Απο τι καταλαβα και στο rainbow 2 six ps3 agkomaxaei na ftasei to 360! Βεβαια μεγαλη βελτιωση απο το προηγουμενο που ηταν να το κλαινε οι ρεγγες!
    Τα παιχνίδια είναι ίδια , και υπάρχουν σημεία που υπερτερεί το ps3 ... απλά μιλάμε οριακά. Πλέον τα multiplatform δεν έχουν πρόβλημα και τα κάνουν όσο καλά θέλουν στο ps3.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα πολλά σαβουροgames που έχουν πλεονέκτημα στο 360, και από ότι έχω καταλάβει για να δικαιολογήσεις την ύπαρξη και το πακετάρισμα-ξεπακετάρισμα του xbox, αναγκάζεσαι να τα παίζεις όλα.
    Λογικό να βαρέσει λίγο στο κεφάλι ... Το ότι γράφεις εδώ είναι πολύ καλό γιατί ξεκολλάς , προσπάθησε μόνο να ανεβάσεις λίγο το επίπεδο.

Member Braveheart1980's Avatar
    PSN ID
    Braveheart1980gr

Ηρεμα παιδες............

www.greekgamers.com <-- The best greek gaming blog!!

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

[gt]32158[/gt]

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

πιστεύω ότι στο ps3 είναι λίγο καλύτερο

Page 7 of 15 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast

Tags for this Thread