Page 4 of 15 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
Results 61 to 80 of 284

Thread: Multiplatform Games - PS3 & xbox360

Nai ok...ase mas re blizaRD, exw matia kai blepw exw kaio tis konsoles kai sto dwmatio mou exw kai 2 HDTV kanw opoia sygkrisi thelw sto kapaki...den perimenw kanena site na mou pei to makri kai to konto tou...ksereis posa paixnidia exw noikiasei apo video club gia to ps3 mono kai mono na kanw antiparathesi me ta games tou 360...Ti na mou peis twra...eimaste pisw partw xampari , sto mellon isws allaksei...eidwmen

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by SPOWN View Post
    Nai ok...ase mas re blizaRD, exw matia kai blepw exw kaio tis konsoles kai sto dwmatio mou exw kai 2 HDTV kanw opoia sygkrisi thelw sto kapaki...den perimenw kanena site na mou pei to makri kai to konto tou...ksereis posa paixnidia exw noikiasei apo video club gia to ps3 mono kai mono na kanw antiparathesi me ta games tou 360...Ti na mou peis twra...eimaste pisw partw xampari , sto mellon isws allaksei...eidwmen
    Τάδε έφη Spown...
    Τα δε επιχειρήματα... Σε συναρπάζουν!

ΥΓ: Spown αυτό το thread θα παραμείνει "καθαρό"... Keep that in mind!
    Last edited by NonBorn; 09-12-2007 at 15:54.
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Gia na meinei katharo tha prepei na grafwntai logika pragmata, tou styl oti eimaste pisw epeidi mas sabotaroun ta site einai apla tragiko , i komikotragiko tha elega....ELEOS...
    Sto oti sto FIFA 08 eimaste xeiroteri, sto maddden 08, sto nba live 08, sto darkness, sto nfs pro street, sto pro 08, sto jericho, sto nba 2k8(stous theates), ghost recon 2, rainbow six vegas, virtua fighter 5, timeshift...einai liga apo ta teleutaia....einai kai alla polla akomi...

Eimaste mono elafrws kalyteri mono se auta pou bgainoun meta apo kanena 5 mino tin kykloforia tou xbox...auti einai i twrini alitheia...
    Nonborn me to kriveis to olo skiniko me post gia emena apla pou mono me prokaloun den kaneis kalo, anoikse ta matia sou i ela spiti mou na ta sygkrinoume parea ola..
    Last edited by SPOWN; 09-12-2007 at 16:04.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Nai ok...ase mas re blizaRD, exw matia kai blepw exw kaio tis konsoles kai sto dwmatio mou exw kai 2 HDTV kanw opoia sygkrisi thelw sto kapaki...den perimenw kanena site na mou pei to makri kai to konto tou...ksereis posa paixnidia exw noikiasei apo video club gia to ps3 mono kai mono na kanw antiparathesi me ta games tou 360...
    Ρε spown η λυση ειναι εξαιρετικα απλη.Στο εχω ξαναπει,οι κονσολες δεν ειναι ομαδες για να τις υποστηριζουμε.Αν δεν σε ικανοποιει το μηχανημα...αγγελια.
    Ακριβα θα το πουλησεις,θα φυγει αμεσως και θα επενδυσεις ολα τα χρηματα στο 360 που σου αρεσει περισσοτερο.
    Εμεις τι φταιμε να ακουμε συνεχεια το ιδιο πραγμα?Οταν μαλιστα ειμαστε απολυτα ικανοποιημενοι απο την κονσολα.
    .

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

SPOWN ,και εγώ έχω κοιτάξει παιχνίδια σε 360 που υποτίθεται ότι θα ήταν καλύτερα και τα βλέπω χειρότερα... "θολούρα" και μια διαφορά στο χρώμα, τίποτα άλλο.

Έχω μια αμφιβολία ακόμα γιατί το συγκεκριμένο xbox360 δεν έχει hdmi και δεν ξέρω αν χάνει λόγο component, αλλά έτσι και αλλιώς έχω την εντύπωση πως έχει πέσει πολύ χοντρό δούλεμα με το θέμα.

ΥΓ
    Πές μας ποια τελευταία games έχεις συγκρίνει αν δεν σου κάνει κόπο, να καταλάβουμε αν υπερβάλεις ή όχι.
    Last edited by blizard; 09-12-2007 at 16:11.

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by PDS13 View Post
    Ρε spown η λυση ειναι εξαιρετικα απλη.Στο εχω ξαναπει,οι κονσολες δεν ειναι ομαδες για να τις υποστηριζουμε.Αν δεν σε ικανοποιει το μηχανημα...αγγελια.
    Ακριβα θα το πουλησεις,θα φυγει αμεσως και θα επενδυσεις ολα τα χρηματα στο 360 που σου αρεσει περισσοτερο.
    Εμεις τι φταιμε να ακουμε συνεχεια το ιδιο πραγμα?Οταν μαλιστα ειμαστε απολυτα ικανοποιημενοι απο την κονσολα.
    Ακριβώς... Και το thread αυτό αν διαβάσεις τον τίτλο του λέει... PS3 & 360 και όχι vs. Λοιπόν trolling, τέτοιες "ψευτο"συγκρίσεις κλπ δεν χωράνε εδώ και κανείς εδώ δεν ενδιαφέρεται γι αυτό. Από αυτή την άποψη το thread θα κρατηθεί καθαρό.

Προειδοποίηση ήταν spown δεν ήταν πρόκληση! Για να ξέρουμε και τι λέμε!

ΥΓ: ++ Rep από μένα για τα bold από το post του Βαγγέλη!

Katarxin PDS ase tin karamela tou NONBORN....Exw 360 gia TA MULTIPLATFORM kasi apokleistikotites paixnidia tou , gia to ps3 to exdw gia tis apokleistikotites mono, twra paizw na termatisw LAIR, kai rachet , kai mia ebdomada uncharted....
    TOso gia ta paixnidia pou dokimnasa anaferw parapanw...

PS4forums Addict MaRkUs_'s Avatar
    PSN ID
    MaRkUs_gr4

ένα είναι το θέμα όποιος θέλει xbox ας παίξει εκεί!!!ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ PS3!!!Ο ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ FUN BOY!!!!
    PSN iD: MaRkUs_gr4

games:Cod GhoSts, NbA 2k14, FIFA 14 , ThIeF

Markus gia auto se paw file giati to goustareis kai to fwnazeis, oxi san merikous pou to paizoun kai dikaioi krites...

ρε παιδιά για εξηγήστε μου να καταλάβω.Τι καταλαβαίνετε εσείς με τον τίτλο αυτού του thread?Για συγκρίσεις σε multiplatform παιχνίδια μεταξύ των δύο κονσόλων δε μιλάει? Εγώ αυτό κατάλαβα. Ο spown λέει τη γνώμη του και για μένα είναι αντικειμενική καθώς έχει και τις δύο κονσόλες και μπορεί να κρίνει απο πρώτο χέρι. Δεν μπορεί ενα παιχνίδι δηλαδή να είναι καλύτερο στο 360? Τι φασισμός είναι αυτός? Επιβεβαιώνω και εγώ τα λεγόμενα του spown.Τα παιχνίδια που έχω παίξει στο 360 μέχρι τώρα φαίνονται καλύτερα. Η διαφορά τους όμως όσο περνάει ο καιρός μειώνεται
    XBOX LIVE ID:iraklis or her
    PSN ID:iraklis

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

Sto oti sto FIFA 08 eimaste xeiroteri, sto maddden 08, sto nba live 08, sto darkness, sto nfs pro street, sto pro 08, sto jericho, sto nba 2k8(stous theates), ghost recon 2, rainbow six vegas, virtua fighter 5, timeshift...einai liga apo ta teleutaia....einai kai alla polla akomi...
    Μου κάνει εντύπωση που ανέφερες και τo madden!!! δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάθισες να το δεις για να το συγκρίνεις και δεν αντιγράφεις απλά όσα λένε τα media...
    Επίσης έχουμε παίξει το PES σε xbox360 πολύ πρόσφατα και ΔΕΝ ήταν καλύτερο... εμένα μου φάνηκε χειρότερο μάλιστα.
    Eχω παίξει και το nba2k7 που ήταν καλύτερο στο ps3 σε 1080p, αν και είχε προβλήματα με διάφορες κάμερες με frame drop.
    Και για το virtua fighter αμφιβάλω , αλλά δεν το έχω δει στο δικό μου monitor για να είμαι σίγουρος.
    Last edited by blizard; 09-12-2007 at 16:28.

Kala blizard mas epeises, ela nonborn bges kai esy twra einai i seira sou gia na kleiseis ton xwro tou paralogou...

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

Συγνώμη βρε φίλε αλλά το να καθίσεις να αναφέρεις το madden δείχνει καθαρά ότι το έκανες γιατί έχει γίνει ντόρος που έχει 30fps αντί 60 στο xbox... και μην μου πεις ότι σε έπιασε ο πόνος για το "football"...
    (Δεν θα επαναληφθεί αυτό βέβαια κατά την ΕΑ )

To ίδιο και να μιλήσεις για troll στις εικόνες του nonborn , όταν αυτή ακριβώς την δουλειά με το χρώμα την κάνουν "επαγγελματικά" τα xbot τόσο καιρό , και o σκοπός του post του ήταν φανερά μόνο να τονίσει το συγκεκριμένο γεγονός και πόσο εύκολο είναι να γίνει και ανάποδα.

Φιλικά στο λέω αλλά νομίζω έχεις επηρεαστεί λίγο από μερικά κομπλεξικά άτομα που έχεις φάει στην μάπα και την προπαγάνδα τους ... ανθρώπινο είναι.
    Last edited by blizard; 09-12-2007 at 16:54.

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by iraklis View Post
    ρε παιδιά για εξηγήστε μου να καταλάβω.Τι καταλαβαίνετε εσείς με τον τίτλο αυτού του thread?Για συγκρίσεις σε multiplatform παιχνίδια μεταξύ των δύο κονσόλων δε μιλάει? Εγώ αυτό κατάλαβα. Ο spown λέει τη γνώμη του και για μένα είναι αντικειμενική καθώς έχει και τις δύο κονσόλες και μπορεί να κρίνει απο πρώτο χέρι. Δεν μπορεί ενα παιχνίδι δηλαδή να είναι καλύτερο στο 360? Τι φασισμός είναι αυτός? Επιβεβαιώνω και εγώ τα λεγόμενα του spown.Τα παιχνίδια που έχω παίξει στο 360 μέχρι τώρα φαίνονται καλύτερα. Η διαφορά τους όμως όσο περνάει ο καιρός μειώνεται
    Σίγουρα μπορεί, και αυτό μας επιβεβαιώνουν και πολλά γεγονότα μέχρι τώρα. Ίσως για να κατανοήσεις την ένσταση μου πρέπει να διαβάσεις περισσότερα μηνύματα από το ίδιο άτομο. Σίγουρα σε κάνα χρόνο θα λέει άλλα από τώρα (μπορεί και νωρίτερα αλλά δε βάζω όρκο )

Quote Originally Posted by blizard View Post
    Συγνώμη βρε φίλε αλλά το να καθίσεις να αναφέρεις το madden δείχνει καθαρά ότι το έκανες γιατί έχει γίνει ντόρος που έχει 30fps αντί 60 στο xbox... και μην μου πεις ότι σε έπιασε ο πόνος για το football.
    (Δεν θα επαναληφθεί αυτό βέβαια κατά την ΕΑ )

To ίδιο και να μιλήσεις για troll στις εικόνες του nonborn , όταν αυτή ακριβώς την δουλειά με το χρώμα την κάνουν "επαγγελματικά" τα xbot τόσο καιρό , και o σκοπός του post του ήταν φανερά μόνο να τονίσει το συγκεκριμένο γεγονός και πόσο εύκολο είναι να γίνει και ανάποδα.

Φιλικά στο λέω αλλά νομίζω έχεις επηρεαστεί λίγο από μερικά κομπλεξικά άτομα που έχεις φάει στην μάπα και την προπαγάνδα τους ... ανθρώπινο είναι.
    Είναι ψιλά γράμματα αυτά blizzard για μερικούς... Εξάλλου εγώ παραδέχτηκα από την αρχή και στον modecris που μιλήσαμε για το συγκεκριμένο θέμα ότι πιστεύω ότι είναι "φτιαχτό" το αποτέλεσμα όσο φτιαχτά είναι και πολλά ακόμα για την αντίπερα όχθη. Τα posts είναι εδώ και μπορείτε να τα διαβάσετε. Αντίθετα ο Spown δε τα διάβασε και θέλοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις και να μου "την πει" έκανε ότι έκανε.

Katarxin PDS ase tin karamela tou NONBORN....Exw 360 gia TA MULTIPLATFORM kasi apokleistikotites paixnidia tou , gia to ps3 to exdw gia tis apokleistikotites mono, twra paizw na termatisw LAIR, kai rachet , kai mia ebdomada uncharted....
    TOso gia ta paixnidia pou dokimnasa anaferw parapanw...
    Quote Originally Posted by SPOWN;
    Kala blizard mas epeises, ela nonborn bges kai esy twra einai i seira sou gia na kleiseis ton xwro tou paralogou...
    Εσύ να "αφήσεις" τον τρόπο και το ύφος αυτό γιατί έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα στα μέλη και δε πρόκειται να σε αφήσω να το ξανακάνεις!

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

Ase Re Megale Spown Pu Mas To Paizeis Psxbosakias Kai Egw Den Xerw Ti.stin Arxi To Xerume Oloi Oti Merika Games Fenotan Poli Kalitera Sto Xbox Twra To Pro Evo 8 Einai Idia .to Call Kalitero Sto Ps3 To Assasin To Idio Akrivos.ta Pragmata Exun Isoropisi Lpeon.ginete Kolasi Me To Ps3 ,milame Gia Monodromo.kai Ton Teleuteo Kairo Mono To Ps3 Vgazi Paixnidares Vlepo Mono Euxaristimenus Pelate Pu Apo To Proto Xbox Piran To Ps3 Kai To Kataxeronte Pleon.o Kosmos Den Einai Oli Mera Sto Internet Kai Den Tsipari Tin Kosola Tu.stus 60 Pelates Ps3 Pu Exw Oi 3 Me 4 Tin Psaxnun Olos O Alos Kosmos Vlepi Blu Rai,axiopistia,dinatotites.kai Tzampa On Line.opos Kai Ipostirixi Pleon Kai Stin Xwra Mas.kai Min Mu Lete Gia Live Kai Paparies To Tzampa Einai Gliko Kai Den Theli Kai Pola Pragmata Gia Na Gini Pio Kalo.

Giwrgo mas epeises....ok me to ypertato super-duper-ultra PS3....

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by iraklis View Post
    Ο spown λέει τη γνώμη του και για μένα είναι αντικειμενική καθώς έχει και τις δύο κονσόλες και μπορεί να κρίνει απο πρώτο χέρι. Δεν μπορεί ενα παιχνίδι δηλαδή να είναι καλύτερο στο 360? Τι φασισμός είναι αυτός?
    Φασισμος ειναι να στερεις απο τον αλλον να πει την γνωμη του.Ο Spown την ειπε την ξαναειπε την ματαξαναειπε τον τελευταιο μηνα και μαλιστα ειναι εντελως διαφορετικη απο αυτην που ειχε πριν απο λιγους μηνες.Οποτε δεν μπορουμε να ακουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και μαλιστα απο ατομο που εκανε ''κωλοτουμπα''.
    Και οχι δεν ειναι αντικειμενικη η γνωμη του Spown.Δεν ειναι γιατι αν διαβασεις δικα του ποστ στο ινσομνια στο παρελθον και διαβασεις και τα τωρινα θα δεις οτι στην χειροτερη περιοδο του ps3 το αποθεωνε και στην καλυτερη το θαβει.:fryingpan:
    .

Kala exete poly plaka, otan elega kapoia pragmata sto insomnia itan prin to xali tou ps3...twra kai me auta pou blepw krinw me basi to twra ....den eimai tyflos san pollous edw mesa kai na synexizw na lew to aspro mauro...Exw tin dynami na paradexomai ta logia mou, oi kairoi allazoun opws kai oi kritikes...thes na sou pw ti mas eixe pei i sony kai ti xorto fagame oloi parea...kai exei diafora giati tote ekrina auta pou mou tazane , twra krinw auta pou pernw kai ta opoia einai safws pio liga...Ara kwlotoumpes den kanw egw alla eseis stin SONY malista.
    Last edited by SPOWN; 10-12-2007 at 00:52.

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

Μα για το τώρα λέμε και εμείς βρε φίλε, τώρα που δεν υπάρχει ούτε ουσιαστική διαφορά τιμής , έχει βγάλει παιχνιδάρες το ps3 και αναμένονται ακόμα καλύτερα ... για πιο παλιά θα το καταλάβαινα να έλεγες κάτι αφού δεν τα είχε.

Σίγουρα σε έχει επηρεάσει κάτι άλλο... ίσως οι παρέες ή δεν ξέρω τι, γιατί νόημα δεν βγαίνει.

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Ναι,η παγκόσμια συνωμοσία κατά της $ony έφτασε ως εκεί...να δωροδοκεί τις παρέες των $onάκιδων για να αλλαξοπιστήσουν lol
    Καλά μου έλεγε παλιότερα η μάνα μου "παιδάκι μου,πρόσεχε τις παρέες σου"!!!

>blizard πλάκα κάνω,ε;<

Page 4 of 15 FirstFirst 1234567814 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks