Nαι εγω ειμαι Φερρακιας που δεν κανει ποτε κριτικη στην ομαδα του.Αλλα ποτε μαλλον.
Δειξε μου ενα ποστ σου οπου κατηγορησες την ομαδα σου για κακη δουλεια και τους πιλοτους σου για λαθη.Ποτε δεν το εκανες , και γι αυτο ποτε δεν προκειται να θεωρηθεις αξιολογος συζητησης.
Εγω οταν χανει η ομαδα μου δεν θα γυρισω να πω οτι φταινε οι αλλοι που εχασα.Οταν θα χασει η ομαδα μου θα τους τα χωσω.Δεν εχω τετοια υπαρξιακα κομπλεξ οπως μερικοι , που να θελω να δικαιολογω τα αδικαιολογητα.
Αν επεφτα στο επιπεδο οπαδων οπως εσυ , τοτε οταν ελεγες για την Ισπανια και το ποσο φοβερη και καλη ειναι η ΜακΛαρεν (εν τω μεταξυ καλα σου λεει ο jorge , αν θες να λες οτι εισαι ΜακΛαρεν , ξεκινα απο τα βασικα , οπως ας πουμε το spelling του ονοματος της.Δεν σε ρωταω για την ιστορια της ομαδας σου γιατι και στο παρελθον ασχετος αποδειχθηκες), που εκει η Φερραρι εκανε ενα ανετο 1-2 θα εβγαινα και θα εκανα δηλωση του στυλ
"Πωπω πως σερνονται ετσι τα ΜακΛαρεν , τετοιο ξεφτυλικι στο ιδιο τους το σπιτι καιρο ειχαν να το παθουν, και ο αλλος ο βλακας παραλιγο να σκοτωθει με το ΜακΛαρεν"
Αλλα επειδη δεν ειμαι καφρος αλλα οπαδος , και πανω απο ολα του αθληματος , ακομα και σε αυτο το 1-2 εγω εκανα αρνητικη κριτικη στην ομαδα μου.
ΥΓ1: Το quote σου στο πιο πανω ποστ αποδεικνυει οχι μονο ποσο ασχετος εισαι , αλλα ταυτοχρονα και το γεγονος οτι δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις το αρχικο μου ποστ οπου το πρωτο πραγμα που ειπα ειναι το ποσο λαθος ηταν η στρατηγικη της φερραρι.Στο εβαλα σε αυτο το ποστ να ξεστραβωθεις.
ΥΓ2 : Οχι μαλλον εγω εχω να κανω με δεκαχρονο και στην ηλικια που ειμαι δεν υπαρχει λογος πραγματικα να ασχολουμαι , ιδιως στο βαθμο που το εκανα.

Reply With Quote
Bookmarks