View Poll Results: Tι ομάδα υποστηρίζετε στη Formula 1?

Voters
83. You may not vote on this poll
  • Ferrari

43 51.81%
  • McLaren

26 31.33%
  • Renault

5 6.02%
  • BMW

3 3.61%
  • Άλλη

6 7.23%
Page 80 of 102 FirstFirst ... 307076777879808182838490 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 2039

Thread: Official Formula 1 Thread

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το κομματι που το "σκεφτεσαι" μου αρεσει!

Συμβουλευω να σταματησεις να το σκεφτεσαι και απλα να πας...!

εχω παει σε 2 Grand Prix (Imola / Monza) και τις 2 φορες περασα υπεροχα.
    A τέλεια, μιας και έχεις εμπειρία, τα εισιτήρια γίνονται εύκολα sold out? Να ξέρω άμα είναι πότε να τα κλείσω. Ένα μικρό προβληματάκι είναι η παρέα. Η κοπέλα μου δεν νομίζω να ψηθεί και τα 3-4 άτομα που είναι ο κύκλος μου εδώ μέχρι στιγμής δεν νομίζω να ψήνονται επίσης... Ίσως όμως ψηθεί παρέα από Ελλάδα. Όπως και να έχει, πόσο καιρό πριν θέλει να κλείσω τα εισιτήρια?

Βασικά από ότι έχω ακούσει η εκκίνηση είναι όλα τα λεφτά. Από άποψη ήχου Για πες εμπειρία. Είμαι σίγουρος ότι θα πορωθώ. Συνήθως ανατριχιάζω όταν ακούω αγωνιστική μηχανή από κοντά, ειδικά όταν παίρνει μπροστά...
    Last edited by muku; 02-02-2013 at 21:03.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Θα στα πω αναλυτικοτερα οταν ειμαι σπιτι γιατι τωρα ειμαι εξτος. Να πω απλα οτι οσον αφορα τα εισητηρια τις τιμες τους και ποσο γρηγορα γινονται σολντ αουτ, εξαρταται κατα πολυ απο την πιστα. Προφανως εισητηρια στο ουγγρικο γκραν πρι ειναι και πιο φτηνα και πιο ευκολο να βρεις απο οτι στο σιλβερστοουν που ειναι αγγλια και απο τους πιο ιστορικους αγωνες και κοντα στην εδρα μεγαλης ομαδας (μακλαρεν).

Τα υπολοιπα αυριο.

Name
    Δημήτρης

Λοιπον εχω εμπνευση, οποτε θα στα πω τωρα.

Οσον αφορα τα εισητηρια στα ειπα πανω κατω. Τσεκαρε σε κανα φορουμ συγκεκριεμενα για Σιλβερστοουν. Θεωρω οτι δεν θα ειναι δυσκολο μεν να βρεις εισητηριο ακομα και την ημερα του αγωνα, απλα θα ειναι μαλακια οι θεσεις. Πρεπει να δεις το διαγραμμα της πιστας και να επιλεξεις ενα καλο σημειο. Μην βλεπεις δηλαδη απλα μια δυο στροφες... υπαρχουν σημεια της πιστας που μπορει να ειναι ανυψωμενα και να βλεπεις μεγαλυτερο κομματι της πιστας. Το σημειο με την Στοου στροφη στην συγκεκριμενη πιστα ειναι νομιζω πολυ καλο αν δεν με απατα η μνημη μου.

Θα ελεγα να το μελετησεις για τις θεσεις. Οσο καλυτερα κατσεις τοσο πιο πολυ θα το ευχαριστηθεις. Το εισητηριο λογικα θα ειναι τσιμπημενο και θα πρεπει να προσεξεις πολυ την ημερα του αγωνα το πως θα φτασεις στην πιστα καθως περισυ υπηρχε μεγαλο θεμα αν και ειπαν οτι φετος θα το φτιαξουν.

Τι προτεινω τωρα εγω απο την εμπειρια μου.

α) να πας οχι μονο στον αγωνα αλλα και στα δοκιμαστικα του Σαββατου.

β) να κλεισεις (αναλογα το ποσο) pass για τα paddock. Μπορεις σε συγκεκριμενες ωρες να πας και να περπατησεις εξω απο τα pit και να βλεπεις ολους τους μηχανικους και τις ομαδες και τα μονοθεσια και τους οδηγους. Γαμω τα σκηνικα.

γ) Να πας νωρις... πολυ νωρις. Το πανηγυρι ειναι μεγαλο εκει. Θα εχει στηθει μια μικρη πολη (αν ειναι οπως ηταν στην Μοντζα) με εκθεσιακους χωρους, μαγαζια, events κλπ.

δ) να προμηθευτεις το προγραμμα. Δεν θα εχει μονο φορμουλα 1, θα εχει και αλλα events. Εγω στην Ιμολα ειχα πετυχει αγωνα με μοτοσυκλετες (οχι moto gp) , ferrari challenge (τοτε ετρεχαν με τα 355 challenge) και την αλλη φορα ειχα πετυχει formula 3000 και porsche cup.

ε) να πεταξεις τις ωτοασπιδες που πολυ πιθανον να σου δωσουν μαζι με τα εισητηρια... ειναι προσβολη κυριολεκτικα (αν και αν εχεις προβλημα με ευαισθητα αυτια κρατα τες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ)

στ) backpack με δικο σου φαγητο/νερο/μπυρες/οτιδηποτε. Οι ουρες ειναι σκοτωμα και ταλαιπωρια...

Σαν εμπειρια τωρα ειναι αλλο πραγμα... ενα θα σου πω... την δευτερη φορα που πηγα Μοντζα ηταν μολις 2 χρονια μετα την πρωτη μου επαφη στην Ιμολα. Νομιζα οτι δεν θα μου κανει τοσο αισθηση πλεον ο ηχος... κουνια που με κουναγε... ο ηχος ειναι απιστευτος. Βεβαια τοτε ηταν V10 τωρα ειναι V8 αλλα δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερη διαφορα...

θυμαμαι οταν πρωτη φορα πηγαινα στην Ιμολα....τι ηταν αυτο το πραγμα ρε παιδι μου... φτανουμε στο χωριουδακι που εχει κοντα στην πιστα και ακουγα τοσο δυνατα τον ηχο απο τα μονοθεσια (ειχαν practice run εκεινη την ωρα) και τα σκασιματα απο τις εξατμησεις και νομιζα οτι ειμασταν 2 βηματα απο την πιστα... και τελικα ημασταν 2 χιλιομετρα μακρια....

δεν υπαρχει ο ηχος... δεν μπορω να το μεταφερω... στην Μοντζα ημουν στο τελος της μεγαλης ευθειας...στην εκκινηση ηταν η πρωτη φορα που αναγκαστικα να κλεισω ελαφρα τα αυτια μου γιατι ο θορυβος ηταν τοσο εκωφαντικος που αρχιζε να συντονιζει ο ηχος μεσα στον εγκεφαλο μου... δεν κανω πλακα φιλε, ποναγα... μετα βεβαια απο καποιο σημειο που αραιωνουν τα μονοθεσια κανενα προβλημα...

αλλα δεν ξερω, τι να σου πω, εγω απλα ειχα μεινει μαλακας με τον ηχο... και ακομα και τωρα αν παω πιστευω παλι το ιδιο θα ειναι... ειναι απιστευτος απλα, βλεπεις αυτο το πραγμα, αυτη την τοσο μικρη σε μεγεθος μηχανη και βγαζει τοσο ηχο... νομιζεις οτι προερχεται απο καμμια εικοσαρια street μηχανες δεμενες η μια διπλα στην αλλη...

Να πας... να πας και να περασεις τελεια. Ειναι μοναδικη εμπειρια.Εγω οταν πηγα ηταν και φουλ Τιφοζι λογο Μοντζα... καταλαβαινεις... μιλαμε για αρρωστια...!

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Default Red Bull RB9

Δύο ημέρες πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 στην πίστα της Χερέθ (5-8/2) η Red Bull παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο με το οποίο έχει μοναδικό στόχο να κυνηγήσει τον τέταρτο διαδοχικό της Παγκόσμιο τίτλο.

Τα… αποκαλυπτήρια του νέου μονοθέσιου -το οποίο είναι το ένατο που κατασκευάζει η Red Bull έγιναν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Milton Keynes.

Τον σχεδιασμό επιμελήθηκε ο γκουρού… Άντριαν Νιούι, o οποίος χαρακτήρισε την RB9 ως ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο μονοθέσιο. Όσον αφορά στον κινητήρα οι «κόκκινοι ταύροι» δεν αλλάζουν την επιτυχημένη συνταγή της Renault.

Πίσω από το τιμόνι των πρωταθλητών θα κάθονται και φέτος οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ, με τον Αυστραλό να οδηγεί το νέο μονοθεσίο τις πρώτες δύο ημέρες στη Χερέθ, πριν το... παραχωρήσει στον ομόσταβλό του.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0V5spjAtfhs"]F1 2013 Red Bull Racing RB9 Making and Launch - YouTube[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=J4R8SLHwEdo"]Infinity RedBull Racing Launch | RB9 F1 Car | Milton Keynes - YouTube[/ame]

Τί και αν έχει κερδίσει τρεις διαδοχικούς παγκόσμιους τίτλους;

Τι και αν έχει γίνει ο νεότερος πιλότος στην ιστορία της Φόρμουλα 1 που έχει πετύχει κάτι τέτοιο;

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τα αφήνει όλα πίσω και ξεκινά την καινούρια σεζόν από το μηδέν.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull χαρακτήρισε ιδιαίτερο δύσκολο το έργο που θα έχουν τη φετινή σεζόν, καθώς ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος.

«Νιώθω ότι όλα αρχίζουν πάλι από το μηδέν. Πρόκειται να είναι μία μεγάλη σεζόν, αρκετά δύσκολη για ακόμη μία φορά. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση, χωρίς να σκέφτομαι τι έχουμε κάνει στο παρελθόν. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς, αλλά πάνω από όλα εμείς οι ίδιοι θέλουμε το κάτι παραπάνω. Θα είναι δύσκολο να πανηγυρίσεις τον τίτλο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, γιατί οι αντίπαλοί σου θα κάνουν ότι μπορούν για να σε… χτυπήσουν», ήταν τα λόγια του τρεις φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή.

Την σιγουριά ότι και φέτος θα είναι σε θέση να… μονομαχήσει για το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, όπως έκανε τις προηγούμενες σεζόν, εξέφρασε ο Μαρκ Γουέμπερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο της παρουσίασης της RB9.

Ο Αυστραλός ωστόσο άφησε τις αιχμές του προς τον Μαρκο Χέλμουτ, τονίζοντας πως για να πετύχει το στόχο του θα πρέπει να έχει την απόλυτη υποστήριξη της ομάδας του.

«Πιστεύω ότι μπορώ να διεκδικήσω το πρωτάθλημα και φέτος, όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είναι η πρώτη μου σκέψη κάθε πρωί που ξυπνάω. Η ομάδα ξέρει πως για αυτό χρειάζομαι την απόλυτη υποστήριξή τους, το 100%. Δεν μπορείς να το κάνει με το 90%. Για αυτόν το λόγο είμαι σίγουρος», ανάφερε ο Αυστραλός πιλότος.

Στη… λογομαχία των Χέλμουτ-Γουέμπερ αναφέρθηκε το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, τονίζοντας πως αν δεν εμπιστεύονταν τις ικανότητες του Αυστραλού, αυτός δεν θα βρίσκονταν στην ομάδα.

«Όλοι ξέρουμε τον Χέλμουτ. Τα σχόλια του αντικατοπτρίζουν την προσωπική του άποψη και αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί. Αν δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με τον Μαρκ δεν θα του ανανεώναμε το συμβόλαιο. Δίνουμε και στους δύο μας πιλότους τις ίδιες ευκαιρίες. Εμάς δεν μας απασχολεί ποιος από τους δύο θα παίρνει νίκες, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι ένας από τους δύο. Αυτό πάντα σκεφτόμαστε στην ομάδα και με αυτό θα συνεχίσουμε», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Red Bull.

sportfm

Spoiler!

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Λοιπον εχω εμπνευση, οποτε θα στα πω τωρα.

Οσον αφορα τα εισητηρια στα ειπα πανω κατω. Τσεκαρε σε κανα φορουμ συγκεκριεμενα για Σιλβερστοουν. Θεωρω οτι δεν θα ειναι δυσκολο μεν να βρεις εισητηριο ακομα και την ημερα του αγωνα, απλα θα ειναι μαλακια οι θεσεις. Πρεπει να δεις το διαγραμμα της πιστας και να επιλεξεις ενα καλο σημειο. Μην βλεπεις δηλαδη απλα μια δυο στροφες... υπαρχουν σημεια της πιστας που μπορει να ειναι ανυψωμενα και να βλεπεις μεγαλυτερο κομματι της πιστας. Το σημειο με την Στοου στροφη στην συγκεκριμενη πιστα ειναι νομιζω πολυ καλο αν δεν με απατα η μνημη μου.

Θα ελεγα να το μελετησεις για τις θεσεις. Οσο καλυτερα κατσεις τοσο πιο πολυ θα το ευχαριστηθεις. Το εισητηριο λογικα θα ειναι τσιμπημενο και θα πρεπει να προσεξεις πολυ την ημερα του αγωνα το πως θα φτασεις στην πιστα καθως περισυ υπηρχε μεγαλο θεμα αν και ειπαν οτι φετος θα το φτιαξουν.

Τι προτεινω τωρα εγω απο την εμπειρια μου.

α) να πας οχι μονο στον αγωνα αλλα και στα δοκιμαστικα του Σαββατου.

β) να κλεισεις (αναλογα το ποσο) pass για τα paddock. Μπορεις σε συγκεκριμενες ωρες να πας και να περπατησεις εξω απο τα pit και να βλεπεις ολους τους μηχανικους και τις ομαδες και τα μονοθεσια και τους οδηγους. Γαμω τα σκηνικα.

γ) Να πας νωρις... πολυ νωρις. Το πανηγυρι ειναι μεγαλο εκει. Θα εχει στηθει μια μικρη πολη (αν ειναι οπως ηταν στην Μοντζα) με εκθεσιακους χωρους, μαγαζια, events κλπ.

δ) να προμηθευτεις το προγραμμα. Δεν θα εχει μονο φορμουλα 1, θα εχει και αλλα events. Εγω στην Ιμολα ειχα πετυχει αγωνα με μοτοσυκλετες (οχι moto gp) , ferrari challenge (τοτε ετρεχαν με τα 355 challenge) και την αλλη φορα ειχα πετυχει formula 3000 και porsche cup.

ε) να πεταξεις τις ωτοασπιδες που πολυ πιθανον να σου δωσουν μαζι με τα εισητηρια... ειναι προσβολη κυριολεκτικα (αν και αν εχεις προβλημα με ευαισθητα αυτια κρατα τες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ)

στ) backpack με δικο σου φαγητο/νερο/μπυρες/οτιδηποτε. Οι ουρες ειναι σκοτωμα και ταλαιπωρια...

Σαν εμπειρια τωρα ειναι αλλο πραγμα... ενα θα σου πω... την δευτερη φορα που πηγα Μοντζα ηταν μολις 2 χρονια μετα την πρωτη μου επαφη στην Ιμολα. Νομιζα οτι δεν θα μου κανει τοσο αισθηση πλεον ο ηχος... κουνια που με κουναγε... ο ηχος ειναι απιστευτος. Βεβαια τοτε ηταν V10 τωρα ειναι V8 αλλα δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερη διαφορα...

θυμαμαι οταν πρωτη φορα πηγαινα στην Ιμολα....τι ηταν αυτο το πραγμα ρε παιδι μου... φτανουμε στο χωριουδακι που εχει κοντα στην πιστα και ακουγα τοσο δυνατα τον ηχο απο τα μονοθεσια (ειχαν practice run εκεινη την ωρα) και τα σκασιματα απο τις εξατμησεις και νομιζα οτι ειμασταν 2 βηματα απο την πιστα... και τελικα ημασταν 2 χιλιομετρα μακρια....

δεν υπαρχει ο ηχος... δεν μπορω να το μεταφερω... στην Μοντζα ημουν στο τελος της μεγαλης ευθειας...στην εκκινηση ηταν η πρωτη φορα που αναγκαστικα να κλεισω ελαφρα τα αυτια μου γιατι ο θορυβος ηταν τοσο εκωφαντικος που αρχιζε να συντονιζει ο ηχος μεσα στον εγκεφαλο μου... δεν κανω πλακα φιλε, ποναγα... μετα βεβαια απο καποιο σημειο που αραιωνουν τα μονοθεσια κανενα προβλημα...

αλλα δεν ξερω, τι να σου πω, εγω απλα ειχα μεινει μαλακας με τον ηχο... και ακομα και τωρα αν παω πιστευω παλι το ιδιο θα ειναι... ειναι απιστευτος απλα, βλεπεις αυτο το πραγμα, αυτη την τοσο μικρη σε μεγεθος μηχανη και βγαζει τοσο ηχο... νομιζεις οτι προερχεται απο καμμια εικοσαρια street μηχανες δεμενες η μια διπλα στην αλλη...

Να πας... να πας και να περασεις τελεια. Ειναι μοναδικη εμπειρια.Εγω οταν πηγα ηταν και φουλ Τιφοζι λογο Μοντζα... καταλαβαινεις... μιλαμε για αρρωστια...!
    Θα ψαχτώ να δω τι παίζει με την πίστα, που είναι καλά σημεία κοκ. Προς το παρόν κοίταξα για τα εισιτήρια και έχει ένα σκασμό επιλογές, από απολύτως λογικές τιμές μέχρι απαγορευτικές. Θα ρίξω ψάξιμο. Μίλησα και με ένα φίλο μου και ψήνεται οπότε λέμε να το κανονίσουμε σε κανά δίμηνο για να κλείσει και αυτός άδεια με τη δουλειά. Ο αγώνας είναι 30 Ιουνίου οπότε πιστεύω θα βρούμε θέσεις σε 2 μήνες. Thanks για όλα τα tips!

Είσαι τυχερός φιλε που έχεις πάει και 2 φορές. Από αυτά που περιγράφεις η εμπειρία αξίζει και με το παραπάνω το κόστος, για όσους τουλάχιστον γουστάρουν τα μηχανοκίνητα σπορτς. Και ειδικά Ιταλία και Monza θα ήταν και ωραίο σαν ταξίδι. Τώρα εδώ ελπίζω να πάω και να μην πέσω σε καμιά βροχερή μέρα και ξενερώσω τη ζωή μου.

Οι κινητήρες V6 δεν έγιναν φέτος? Μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά ακόμα και έτσι να είναι, όταν δουλεύουν σε τόσο ψηλές στροφές ο ήχος θα είναι ανατριχιαστικός ούτως ή άλλως. Θυμάμαι πως ακούγονταν τα dragster όταν έτρεχαν στο Ελληνικό μέχρι το σπίτι μου που είναι άνετα 5χλμ μακρυά, οπότε μπορώ να φανταστώ τι ήχο θα βγάζει η F1. Απλά θέλω να το ζήσω και από κοντά.

Name
    Δημήτρης

Oxi για ακομη μια χρονια ειναι V8, απο του χρονου V6!

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Default Mercedes W04

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε με την παρουσίαση της W04 η Mercedes, ωστόσο τα κατάφερε.

Το νέο μονοθέσιο του οποίου φωτογραφίες… διέρρευσαν από το πρωί της Δευτέρας, όταν πίσω από το τιμόνι βρέθηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ –για διαφημιστικούς λόγους- παρουσιάστηκε και επίσημα με τους Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον να… κάνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου στην πίστα της Χερέθ.

Οι Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το W04.

Ως μία νέα εποχή χαρακτήρισε το πρωτάθλημα του 2013 ο Ρος Μπρον κατά την επίσημη παρουσίαση της W04 στην πίστα της Χερέθ.

Ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε πως κατά τη διάρκεια του χειμώνα οι μηχανικοί δούλεψαν πάρα πολύ, ώστε να δώσουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στους Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ, δίδυμο που χαρακτήρισε το πιο δυνατό στο γκριντ.

«Το 2013 σηματοδοτεί την έναρξη της δεύτερης περιόδου για τα “ασημένια βέλη”. Τους προηγούμενους 18 μήνες έχουμε δουλέψει πολύ και τώρα έχουμε ωριμάσει και αυτό φαίνεται από την W04, της οποίας ο σχεδιασμός είναι ένα βήμα μπροστά. Οι τεχνικοί στις εγκαταστάσεις μας έχουν ξοδέψει χιλιάδες ώρες δουλειάς με σκοπό το νέο μονοθέσιο να έχει καλύτερη απόδοση από αυτό της περσινής σεζόν. Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Χάμιλτον στην ομάδα. Με τον Λιούις και τον Νίκο, πιστεύουμε ότι έχουμε το πιο δυνατό δίδυμο πιλότων στο γκριντ της Φόρμουλα 1».

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=qeml3SNzG68"]F1 2013 - Mercedes W04 Launch - YouTube[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6mAxQ2tCGzY"]Mercedes AMG Petronas F1 W04 Launch - YouTube[/ame]

Χαμηλούς στόχους έθεσε για την πρώτη του χρονιά με την ομάδα της Mercedes GP ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος μετά από έξι χρόνια στη McLaren άλλαξε… στέγη τόνισε πως η φετινή σεζόν θα είναι περισσότερο χρονιά προσαρμογής.

Ακόμη, δήλωσε πως κάθε φορά θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα στην πορεία τους για τη διεκδίκηση της καρό σημαίας.

«Αυτή τη σεζόν θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ με την ομάδα, να βρούμε κώδικες επικοινωνίας με τους μηχανικούς και να δουλέψουμε πάνω στο στήσιμο του μονοθεσίου για την επόμενη χρονιά. Δεν μπορώ να κάνω θαύματα, αλλά πρόκειται να δουλέψω πολύ σκληρά για να πάμε την ομάδα ένα βήμα μπροστά. Ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε από την περσινή σεζόν, στην οποία η ομάδα δεν ήταν ανταγωνιστική. Πήραν μόνο μία νίκη και δεν είχαν αρκετές εκπροσωπήσεις στο βάθρο. Πρέπει να γίνεται ένα βήμα τη φορά. Πρώτα να τερματίζουμε, μετά το βάθρο και μετά να διεκδικούμε νίκες», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου.

Να αφήσουν στο παρελθόν τις υποτονικές εμφανίσεις θέλουν στην Mercedes GP με τον Νίκο Ρόσμπεργκ να δηλώνει πως στόχος του μαζί με τον Λιούις Χάμιλτον να κάνουν την ομάδα την καλύτερη του γκριντ.

Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως κατά τη διάρκεια του χειμώνα έχει δουλέψει πολύ, ώστε να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

«Έχω δουλέψει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του χειμώνα όσον αφορά στη φυσική κατάσταση μου. Η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι πολύ ωραία, ο κόσμος που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις έχει πολλά κίνητρα για να πετύχει η ομάδα. Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου επισκέφτηκα αρκετές φορές τις εγκαταστάσεις της ομάδας και κάναμε πολύ καλή δουλειά, ιδιαίτερα στον προσομοιωτή.

Ακόμη, έχω νέο ομόσταβλο, είναι η πρώτη του χρονιά με τα “ασημένια βέλη” και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του, ώστε να πιέσουμε και οι δύο για να κάνουμε την ομάδα μας , την καλύτερη του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του Νίκο Ρόσμπεργκ.

sportfm

Spoiler!

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Default Toro Rosso STR8

Με στόχο την κατάκτηση της 6ης θέσης στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, η Toro Rosso παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο, το οποίο θα οδηγούν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο και Ζαν-Ερίκ Βερν.

Το μονοθέσιο αποτελεί έμπνευση του νέου τεχνικού ηγέτη της ομάδας Τζέιμς Κι που την περυσινή σεζόν κατασκεύασε ένα από τα καλύτερα μονοθέσια για λογαριασμό της Sauber.
    Αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν εμφανίστηκε ο αρχηγός της Toro Rosso Φραντς Τοστ: "H ομάδα έχει εργαστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο για να καταλήξει σε ένα καλό μονοθέσιο που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις πολλές απαιτήσεις της σεζόν".
    Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο των πιλότων της ομάδας του: "Οι δύο οδηγοί έκαναν πολύ καλή δουλειά πέρυσι. Είμαι πεπεισμένος πως αν τους "οπλίσουμε" με ένα καλό μονοθέσιο, θα κάνουμε πολλές εκπλήξεις".
    Μέχρι στιγμής οκτώ ομάδες έχουν κάνει τα αποκαλυπτήρια των νέων μονοθεσίων τους. Την Τρίτη (05/02) θα τις μιμηθούν Caterham και Marussia, ενώ η Williams θα κάνει την παρουσίαση στις δεύτερες δοκιμές της Βαρκελώνης.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MwB-I92qc2U"]F1 2013 - Toro Rosso STR8 launch - Shakedown at Misano - YouTube[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YhPAv925gIc"]Toro Rosso STR8 - 2013 F1 Car for Formula 1 2013 Season - YouTube[/ame]

contra.gr

Spoiler!

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Μετά τη Marussia, η Caterham παρουσίασε κι εκείνη το νέο της μονοθέσιο το πρωί της Τρίτης, λίγη ώρα πριν αρχίσουν οι δοκιμές στην πίστα της Χερέθ.

Το CT03, που χρησιμοποιεί «τεχνολογία» της Renault, αποτελεί σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ομάδας εξέλιξη του περσινού μονοθεσίου.

Την περασμένη περίοδο η ομάδα κατέλαβε τη δέκατη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Ωστόσο λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν κατέστη δυνατό να ανανεώσει τη συνεργασία της με τους πεπειραμένους πιλότους Χέικι Κοβαλάινεν και Βιτάλι Πετρόφ.

Τη θέση τους θα πάρουν ο 23χρονος Γάλλος Σαρλ Πικ που πέρυσι οδηγούσε με τη Marussia, αλλά και ο 27χρονος Ολλανδός Γκιέντο φαν ντερ Γκάρντε, ο οποίος προήχθη σε θέση πιλότου από test driver.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μαρκ Σμιθ, δήλωσε: «Το CT03 είναι το πρώτο μονοθέσιο που δημιουργήσαμε στο κέντρο του Λίφιλντ και αποτελεί ένα ορόσημο για την ανάπτυξη της ομάδας μας. Η προσεχής σεζόν είναι μία πρόκληση στη διαδικασία σχεδιασμού, καθώς είναι η τελευταία χρονιά πριν την αλλαγή στους κανόνες το 2014. Με αυτό το σκεπτικό, το νέο μας μονοθέσιο αποφασίσαμε να αποτελεί την εξέλιξη του προηγούμενου κι όχι κάτι εντελώς καινούριο. Όλη η ομάδα μας είναι έτοιμη για την τέταρτη παρουσία της στη Formula 1 και είμαι σίγουρος πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό».

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MsGL1clXXuw"]F1 launch: First look at the Caterham CT03 - YouTube[/ame]

sportfm

Spoiler!

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Μετά από τρεις μήνες διακοπής ομάδες και πιλότοι της Φόρμουλα 1 μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς στην πίστα της Χερέθ, εκεί όπου πραγματοποιούνται οι πρώτες χειμερινές δοκιμές (5-8/2).

Τον ταχύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα των δοκιμών έκανε ο Τζένσον Μπάτον, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με την αντλία καυσίμων της MP4-28 και έχασε αρκετό χρόνο, με τους μηχανικούς της McLaren να προσπαθούν να το επιδιορθώσουν.

Ωστόσο, ο Βρετανός πιλότος στις απογευματινές δοκιμές βγήκε στην πίστα και γύρισε πιο γρήγορα από τους αντιπάλους του, φορώντας τη σκληρή γόμα της Pirelli.

Χερέθ: Μέρα πρώτη!

Πριν την έναρξη της διαδικασίας, Marussia και Caterham έκαναν τα… αποκαλυπτήρια των μονοθεσίων τους στην ισπανική πίστα.
    Στις δοκιμές πήραν μέρος δέκα ομάδες (Lotus, Force India, Toro Rosso, Mercedes, Williams, Ferrari, Sauber, Red Bull, Caterham, Marussia) με τις δύο τελευταίες ομάδες να έχουν τους ρούκι – Φαν ντερ Γκάρντε και Τσίλτον- πίσω από το τιμόνι τους.

Με το αριστερό ξεκίνησε τις δοκιμές πέρα από τη McLaren και η Mercedes με τον Νίκο Ρόσμπεργκ να καταφέρνει να ολοκληρώσει μόλις 11 γύρους, λόγω ηλεκτρικού προβλήματος στην W04.

Μάλιστα, τα εν λόγω περιστατικά προκάλεσαν τους αγωνοδίκες να διακόψουν τις δοκιμές, ορίζοντας καθεστώς κόκκινης σημαίας.

Η τρίτη κόκκινη σημαία της πρώτης ημέρας προκλήθηκε από τον Μαξ Τσίλτον, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις μπαριέρες και να μεταφερθεί εκτός πίστας με γερανό.

Οι πιλότοι είχαν στη διάθεσή τους τη μεσαία και τη σκληρή γόμα της Pirelli, ενώ έκαναν δοκιμές στο αεροδυναμικό πακέτο τους.

Αναλυτικά οι χρόνοι:

1. Μπάτον, McLaren, 1:18.861, 37
    2. Γουέμπερ, Red Bull, 1:19.709, 73
    3. Γκροσεάν, Lotus, 1:19.796, 54
    4. Ντι Ρέστα, Force India, 1:20.343, 89
    5. Ρικιάρντο, Toro Rosso, 1:20.401, 70
    6. Μάσα, Ferrari, 1:20.536, 64
    7. Χούλκενμπεργκ, Sauber, 1:20.699, 79
    8. Ρόσμπεργκ, Mercedes, 1:20846, 11
    9. Μαλδονάδο, Williams, 1:20.864, 84
    10. Φαν ντερ Γκάρντε, Caterham, 1:21.915,64
    11. Τσίλτον, Marussia, 1:24.176, 29

sportfm

Spoiler!

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Default Marussia MR02

Το νέο της μονοθέσιο παρουσίασε η Marussia στην πίστα της Χερέθ νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Το MR02, όπως ονομάζεται, αποτελεί το πρώτο προϊόν της ομάδας από τη στιγμή που αποφάσισε-από τα μέσα του 2011-να σταματήσει τη συνεργασία της με τη Wirth Research, έναν όμιλο εταιρειών που ασχολείται με την έρευνα, την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανοκίνητων οχημάτων. Για πρώτη φορά η ομάδα θα χρησιμοποιεί το KERS (σύστημα ανάκτησης της κινητικής ενέργειας μετά από φρενάρισμα).

«Έχουμε πολύ καλό αίσθημα για το νέο μας μονοθέσιο. Η σεζόν που έρχεται είναι πολύ σημαντική για την πρόοδο της Marussia στη Formula 1. Είμαστε πεπεισμένοι πως η MR02 αποτελεί προϊόν της εξέλιξης του περσινού μονοθεσίου με την καθιέρωση του συστήματος KERS», δήλσε το αφεντικό της ομάδας, Τζον Μπουθ.

Ο άλλοτε επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της Benetton/Renault, Πατ Σίμοντς, έχει αναλάβει καθήκοντα συμβούλου στο τιμ της Marussia, που πέρυσι τερμάτισε ενδέκατη στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Στο πρωτάθλημα του 2013 θα έχει διαφορετικούς πιλότους, καθώς αποχώρησαν ο Γερμανός Τίμο Γκλοκ και ο Γάλλος Σαρλ Πικ. Ο 21χρονος Βρετανός Μαξ Τσίλτον θα είναι ο πρώτος πιλότος της ομάδας, ενώ η δεύτερη θέση παραμένει κενή, με έναν ακόμη ρούκι, τον 23χρονο Βραζιλιάνο Λουίς Ράσια να είναι επικρατέστερος για να την καταλάβει.

sportfm

Spoiler!

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

ισως τοι πιο ασχημο μονοθεσιο μεχρι στιγμης...

Spoiler!

Moderator odytsak's Avatar

Yπάρχει έντονη φημολογία ότι η δημόσια συνδρομητική τηλεόραση είναι πολύ κοντά σε συμφωνία
    για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μακάρι μπας και βλέπουμε επιτέλους τους αγώνες F1 σε HD.

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Yπάρχει έντονη φημολογία ότι η δημόσια συνδρομητική τηλεόραση είναι πολύ κοντά σε συμφωνία
    για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μακάρι μπας και βλέπουμε επιτέλους τους αγώνες F1 σε HD.

Πως γενεται αυτό όπως είχε πει και ο μαύρος θεός.[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YaBFxeUJBc8"]ΘΡϊκΞ*Ο‚ Ξ΄Ξ·Ξ»ΟŽΟƒΞ΅ΞΉΟ‚ Ξ*ατρίκ ΞŸΞ³ΞΊΞΏΟ…Ξ½ΟƒΟŒΟ„ΞΏ Ξ³ΞΉΞ± Ο€Ξ*ναλτι - YouTube[/ame]

PS4forums Addict grip's Avatar
    PSN ID
    griparoring
    Name
    Σπύρος

Εννοεί ''συνδρομή'' μέσω ΔΕΗ να υποθέσω...
    My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
    psn id:griparoring
    xbox360 id:griparoring

Moderator odytsak's Avatar

Ετσι ακριβώς, συνδρομητική ήταν, είναι και θα είναι.

edit: τώρα το πρόσεξα, το ληγμένο είναι sticky και το φρέσκο βολοδέρνει στον χαμό.
    Last edited by odytsak; 23-02-2013 at 02:52.

Τότε πάσο εγώ δεν έπιασα το υπονοούμενο.

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

οντως το πηρε η ΕΡΤ

Η ΕΡΤ απέκτησε για δύο σεζόν (φέτος και το 2014) τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Φόρμουλα 1, την οποία θα δείχνει παράλληλα με την ΟΤΕ TV.

Για την ακρίβεια, η δημόσια τηλεόραση αγόρασε το «πακέτο» που είχε ως και πέρυσι ο ΑΝΤ1. Η ΕΡΤ θα βγάζει κάθε Κυριακή (που θα υπάρχει GP) τρίωρη «ζώνη» απ' τις 14.00 ως τις 17.00 και θα δείξει live τα GP εκτός από τέσσερα-πέντε που θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση. Αρχής γενομένης με το GP της Αυστραλίας (17/3) που θα μεταδοθεί σε «κονσέρβα».

Η ΕΡΤ κάνει την ανατροπή σε έναν τομέα τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπου την τελευταία 15ετία έπαιζε αποκλειστικά η ιδιωτική τηλεόραση (ο Alpha, με μία ...παρένθεση απ' τον ΑΝΤ1).

Τις περιγραφές θα κάνει ο Νίκος Κορόβληλας με πρόσωπα που αναμένετα, σύμφωνα με πληροφορίες, να συνεργαστούν με την ΕΡΤ.

sportfm

Spoiler!

Member assassin's Avatar
    PSN ID
    antxenopoulos
    Name
    Αντώνης

Άρα μπορει να παίζει και σο ΕΡΤ hd όπως μας έχει συνηθίσει με champions league κλπ
    Μαζί τα φάγαμε αλλά πεινάμε χώρια!

Bookmarks

Bookmarks