View Poll Results: Tι ομάδα υποστηρίζετε στη Formula 1?
- Voters
- 83. You may not vote on this poll
-
Ferrari
-
McLaren
-
Renault
-
BMW
-
Άλλη
-
Λοιπον μαλλον εγω δεν μιλαω σωστα ελληνικα. Δεν εξηγειται αλλιως.
Εγινε σχολιασμος στην ατακα του Φετελ ο οποιος ειπε οτι ο αγωνας ΤΟΥ ηταν φανταστικος. Και εγινε σαρκασμος πανω σε αυτο με τον οποιο και διαφωνω. Ειλικρινα απορρω πως μπορει καποιος να βρισκει παραλογη την δηλωση του Φετελ οτι ο αγωνας ΤΟΥ ηταν φανταστικος. Τους λογους τους εξηγησα αν ακουγεται παραλογο σηκωνω τα χερια ψηλα.
Και αν το γενικευω εγω τοτε κοιτα ξανα την τελευταια προσταση του ποστ σου, που ειναι ο ορισμος της γενικευσης, ενα ολοκληρο πρωταθλημα! Τωρα απο εκει και περα Νικο, εσυ και οσοι αλλοι, μπορει να βρισκεις βαρετο τον αγωνα ή να λες οτι ολη η προηγουμενη σεζον ηταν βαρετη. Ο τροπος ομως που γραφεις μοιαζει απολυτος, λες και ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος που δεν επιδεχεται αμφισβητησης. Το τονιζεις μαλιστα και λες "ηταν βαρετος/οι" ο/οι αγωνες κατι που , προσωπικα εγω δεν το βρισκω σωστο.
Ηταν βαρετος/οι κατα την αποψη σου. Ο υπολοιπος κοσμος (η πλειοψηφια τουλαχιστον) μπορει να μην τους βρηκε τοσο βαρετους και η δημοτικοτητα του αθληματος ειδικα περισυ ηταν πολυ καλη, καλυτερη απο παλιοτερα. Αυτο ναι ειναι γεγονος. Το περισυνο πρωταθλημα τα ειχε ολα κυριολεκτικα. Βροχες, πολλαπλους νικητες, ατυχηματα, διχασμους μεσα στις ομαδες, ενταση, 4 διεκδηκητες μεχρι τον τελευταιο αγωνα, πραγματικα.... ειναι κουφο να λεμε οτι το πρωταθλημα δεν ηταν συναρπαστικο.
Ειλικρινα απο τις περιγραφες σου Νικο δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να σου αρεσει αγωνας της Φορμουλα 1. Φαινεται αλλωστε καθε φορα που το συζηταμε που μου λες, αντε να βρεξει μπας και δουμε αγωνα. Θελεις να βλεπεις μονιμως εναλλαγες και προσπερασματα, σαν να βλεπεις MotoGP, δεν γινεται να συμβαινει αυτο σε καθε αγωνα. Δεν λεω οτι ειναι κακο που θες κατι τετοιο, αλλα πρεπει να το δεις ρεαλιστικα. Ετσι ειναι η F1 , ετσι ηταν παντα.
Πως να το κανουμε δηλαδη ρε παιδια δεν ειναι πυρηνικη φυσικη, οταν ενα μονοθεσιο εχει 2 μετρα πλατος και υπαρχει μια αγωνιστικη γραμμη (αντε 2 στις πολυ φαρδιες πιστες) δεν ειναι ευκολη δουλεια το προσπερασμα. Δεν ειναι MotoGp εδω που εχουν 3 ακομα και 4 διαφορετικες γραμμες να αρπαξουν οι οδηγοι χωρις να χασουν χρονο.
Παντα ετσι ηταν η F1, τι να κανουν δηλαδη οι ανθρωποι? Να αλλαξουν εντελως το αθλημα? Να τρεχουν σε αεροδρομια για να λεμε οτι εχουν τον ιδιο αριθμο προσπερασεων?
Δεν διαφωνω που βρισκετε βαρετους τους αγωνες, απλα απορρω πως στο καλο φανταζεστε οτι πρεπει να ηταν οι αγωνες τις F1? Δηλαδη στο μυαλο σας πως φανταζεστε ενα ενδιαφερον πρωταθλημα? Εξου και η υπερβολη στο πρωτο μου ποστ με την περιγραφη αλα Motorstorm...το οποιο και φυσικα ηταν πλακα!
Δεν μπορει να βρεχει καθε φορα που τρεχουν και δεν μπορουν να μικρυνουν τα αυτοκινητα τους σε ογκο, ουτε να φαρδυνουν τις πιστες και ενα καρο αλλα πραγματα, τι να κανουμε. Αν δεν σας συγκινει η ΦΥΣΗ του αθληματος θεμιτο, αλλα αυτη ηταν και ειναι η ΦΥΣΗ του και ειναι κουφο να αναρωτιεστε τι συμβαινει τωρα ξαφνικα και εγινε βαρετο, εφοσον ετσι ηταν παντα. Και παλια στους στεγνους αγωνες ο Προστ εφευγε και κερναγε τον κοσμο... και το 80 η Honda McLaren κερδισε απο τους 18 αγωνες τους 17 (Σεννα και Προστ οδηγοι). Δηλαδη τωρα ξεπεσε η φορμουλα στα ματια σας, ενω τοτε ηταν κορυφη?
Last edited by Valkyre; 30-03-2011 at 16:32.