View Poll Results: Tι ομάδα υποστηρίζετε στη Formula 1?

Voters
83. You may not vote on this poll
  • Ferrari

43 51.81%
  • McLaren

26 31.33%
  • Renault

5 6.02%
  • BMW

3 3.61%
  • Άλλη

6 7.23%
Page 63 of 102 FirstFirst ... 135359606162636465666773 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 2039

Thread: Official Formula 1 Thread

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ναι ναι, φημολογειται οτι απο την επομενη σεζον οι φορμουλες θα εχουν μεγιστο πλατος 65 εκατοστα και βαρος 120 κιλα, θα υπαρχουν στο grid 45 οδηγοι και μια νταλικα θα βγαινει απροειδοποιητα καθε 10 γυρους αναποδα στην πιστα για να προκαλει το χαος στυλ Motorstorm! Ειδικα σε πιστες που μπορουν να προκληθουν καιρικα φαινομενα (αμμοθυελες, χιονοστιβαδες) κλπ κλπ με την βοηθεια της τεχνολογιας θα εχουμε ανεπαναληπτες εμπειριες. Στην Σιγκαπουρη φημολογειται οτι θα κλεινουν τα φωτα στην πιστα και τα γυρω κτιρια και οι οδηγοι θα πιλοταρουν με κυαλια νυχτερινης ορασης!
    Υπερβολές και εκτός γεγονότων οπότε το αφήνουμε.
    Ακομα δεν ξεκινησε καλα καλα η σεζον και εχουμε παλι την κλασσικη γκρινια! Αφου δεν το πατε το αθλημα, γιατι ταραζεστε και το παρακολουθειτε δεν καταλαβαινω. Τα ιδια λεγατε και περισυ, και το πρωταθλημα εξελιχθηκε καταπληκτικο και κριθηκε αναπαντεχα στον τελευταιο αγωνα (παρολο που τα εκανε μανταρα η ομαδα μου) και ειχε ακρως συναρπαστικες μονομαχιες που ειχαμε χρονια να δουμε.

Εγινε ο πρωτος αγωνας απο τους 19 φετος, οι ομαδες ακομα δεν ξερουν καλα καλα που πατανε κι εσεις βγαλατε το πορισμα!
    Για τον συγκεκριμένο αγώνα μίλησα όχι για το πρωτάθλημα και αν δεν πήγαινα το άθλημα δεν θα έλεγα "ας ελπίσουμε να κάνουν κάτι τώρα που είναι νωρίς" θα έλεγα απλά "χέστηκα δεν ξαναβλέπω".
    Newsflash παιδια... η φορμουλα ΠΟΤΕ δεν ηταν καθε στροφη και προσπερασμα...χωνεψτε το, καταλαβετε το αθλημα. Ακομα και τις επικες εποχες 70'80'90ς δεν υπηρχαν τραγικες διαφορες στο θεμα προσπερασμα.Αυτο που ειχε διαφορα ειναι οι κανονισμοι που τοτε ηταν πολυ πιο χαλαροι και ανεκτικοι. Αν νομιζατε οτι το 1980 σε καθε γυρο ειχαμε 15 προσπερασεις, τοτε μαλλον βλεπετε μονο τα highlights απο το youtube ή απο τα ντοκυμαντερ!
    Aν οι διαφορές δεν ήταν τεράστιες και το ενδιαφέρον του κόσμου πεσμένο δεν θα έψαχναν 1002 τρόπους να ανεβάσουν τον ανταγωνισμό και παράλληλα το θέαμα και το ενδιαφέρον και ένας αγώνας δεν είναι ωραίος λόγω προσπερασμάτων μόνο.
    Ποσο καιρο παρακολουθεις φορμουλα 1? Ο Vettel εκανε κατι αξιοθαυμαστο. Κερδισε τον αγωνα χωρις να κανει το παραμικρο λαθος και χωρις να απειληθει ποτε και πουθενα. Για φαντασου λιγο το σκηνικο ενος σημερινου οδηγου φορμουλα 1... νομιζεις οτι απλα στριβω το τιμονι δεξια και αριστερα, παταω φρενο-γκαζι και ολα ωραια και καλα?

Να κανω απλα μια συντομη περιγραφη του τι κανει ο οδηγος σημερα σε ενα γυρο, εκτος απο τα προφανη του να στριβει το τιμονι. Εχει λοιπον ενα τιμονι μπροστα του με 40 κουμπακια, μοχλους και καθε λογης συστηματα. Καθε γυρο πρεπει την ωρα που οδηγει με 300+ να ρυθμιζει 2 με 3 φορες την κατανομη της πεδησης στα φρενα για καθε sector της πιστας ξεχωριστα. Μετα πρεπει να κανει τις αναλογες ρυθμισεις για το διαφορικο παλι για καθε τμημα της πιστας. Μετα ερχεται η ρυθμιση του μειγματος του καυσιμου αναλογα με την στρατηγικη που ακολουθει η ομαδα. Προσθετουμε σε αυτο το KERS και την καινουργια αεροτομη τα οποια μπορουν να χρησιμοποιηθουν μονο υπο καταλληλες συνθηκες, με λιγα λογια ο οδηγος πρεπει να παρατηρει και εχει το νου του συνεχως γι αυτα τα βοηθηματα. Συμπλεκτες, κουμπι για να μιλησει με την ομαδα, κουμπι για να πιει νερο, κουμπι για να μπει στα πιτ, κουμπι κουμπι κουμπι κουμπι.

Ολα αυτα συμβαινουν καθε γυρο...και ο οδηγος πρεπει ενω κινειται με 300 χλμ και τρωει 5G στην μαπα να εχει την ψυχραιμια και την αυτοσυγκεντρωση να εκτελει αυτες τις κινησεις για ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ γυρο απο τους 60-70 που αποτελει ενα μεσο Grand Prix και να αποδοσει τα μεγιστα σε επιδοσεις/χρονους/μονομαχιες. Δεν ξερω για εσας, εγω δεν θα μπορουσα να εχω στο νου μου ολα αυτα τα πραγματα γιια 1 γυρο ενω κινουμαι με 40 χλμ, ποσο μαλλον 300 και να ειμαι πτερυγα με πτερυγα με αλλα μονοθεσια...αυτο που κανουν οι σημερινοι οδηγοι ειναι τραγικα δυσκολο, ιδιως απο θεμα μυαλου και αυτοσυγκεντρωσης.
    Aν δεν κάνω λάθος είναι η δουλειά τους αυτή και παίρνουν και το "κατιτίς" τους και ένας οικοδόμος δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνει και που σκαρφαλώνει για να χτίσει μια οικοδομή αλλά τα κάνει και για πολύ λιγότερα.
    Γι αυτον λοιπον και με βαση τα παραπανω ΗΤΑΝ fantastic race γιατι ειχε ενα αυτοκινητο δυνατο, αξιοπιστο και τον κανει να νιωθει σιγουρια για την συνεχεια του πρωταθληματος. Δεν καταλαβαινω απο που κι ως που δεν θεωρειται αξιοθαυμαστο ενας οδηγος να μην κανει το παραμικρο λαθος εναν ολοκληρο αγωνα επι 58 γυρους και να ειναι πρωτος.... δηλαδη ο μονος τροπος για να πει ενας οδηγος "ειχα εναν φανταστικο αγωνα" ειναι να εχει προσπερασει το μισο grid? O Vettel δεν ελεγε φανταστικος αγωνας για εσενα και εμενα που τον βλεπουμε απο τον καναπε, το λεει γι αυτον και την ομαδα του.

Και ναι απο αυτην την σκοπια ο αγωνας του Vettel ηταν ιδανικος, φανταστικος, καταπληκτικος απο ολες τις αποψεις. Ηταν ο ιδανικος αγωνας για εναν πιλοτο της F1. Αψογο αυτοκινητο, αψογος ρυθμος, αψογη στρατηγικη, αψογο αποτελεσμα.
    Εντάξει τότε αφού για τον Φέτελ ήταν φανταστικός αγώνας μακάρι να έχουμε τέτοιους αγώνες κάθε φορά ε;;;;;.....το ότι ήταν γι'αυτόν και την ομάδα του λίγο μας νοιάζει εμείς άλλα πράγματα θέλουμε να βλέπουμε.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ρε Νικο θα με κουφανεις? Δηλαδη επειδη εσυ βρηκες βαρετο τον αγωνα, ο Vettel πρεπει να λεει οτι ειναι γι αυτον ενας βαρετος αγωνας? Γι αυτον, ναι μακαρι ολοι οι αγωνες να ειναι "βαρετοι" και να κερδιζει με τετοια σιγουρια. Το πρωταθλημα θελει να παρει, με τον Α ή Β τροπο. Και φυσικα αν ο Α τροπος ειναι ευκολος, θα διαλεξει αυτον!

Οσο για τα περι οικοδομων, αστοχο, οπως και λαθος καταλαβες τι θελω να πω οταν κανω την περιγραφη των σημερινων οδηγων. Σιγουρα δεν εχει να κανει με την μισθοδοσια τους και δεν αποσκοπουσα ουτε να τους χαρακτηρισω κακομοιριδες, ουτε καταπιεσμενους ουτε τιποτα τετοιο. Απλα ηθελα να τονισω οτι στην Φορμουλα 1 υπαρχουν πολλα πραγματα που ο απλος θεατης που δεν γνωριζει, δεν βλεπει. Και ειναι εντυπωσιακο να ξερει κανει οτι η οδηγηση ειναι ενα απολως κομματι της φορμουλα 1. Κανενας αλλος οδηγος ή αναβατης δεν εχει εξισου δυσκολο ρολο με αυτον ενος οδηγου F1. Και ναι αυτο εχει να κανει με το ποσα πραγματα πρεπει να εχει στο νου του ενας πιλοτος ταυτοχρονα με το να οδηγει στο οριο μια μηχανη. Αν αυτο εσας δεν σας λεει τιποτα, οκ παω πασο, αλλα αυτο παντα ηταν ενα απο τα κυρια χαρακτηριστικα που θαυμαζαν ολοι στην φορμουλα 1. Και ενας απο τους λογους που καταπληκτικα οδηγηκα ταλεντα δεν μπορεσαν ποτε να ξεπερασουνκαι να διακριθουν στο αθλημα.

Το ενδιαφερον του κοσμου δεν ειναι καθολου πεσμενο αν δει κανεις τα νουμερα της περισυνης σεζον τα οποια ηταν απο τα καλυτερα των τελευταιων χρονων. Το οτι αρκετες πιστες δεν γεμιζουν το σαββατο οσο παλια δεν ειναι θεμα ενδιαφεροντος αλλα και "τσεπης" στην εποχη μας.

Μα δεν σε εχω δει και ποτε να λες για καποιον αγωνα που σου αρεσε! Και περισυ στον πρωτο αγωνα παλι τα ιδια ελεγες "Οι Φερραρι θα κανουν περιπατο" και οπως ειδες η προβλεψη σου, καθε αλλο παρα σωστη ηταν.

Για τους κανονισμους θα συμφωνησω οτι καποιοι απο αυτους κακως υπαρχουν και "εγκλωβιζουν" τους οδηγους στο να μην ρισκαρουν και να μην πιεσουν κατω απο δεδομενες συνθηκες. Συμφωνω οτι θα επρεπε να υπηρχε λιγο μεγαλυτερη ελαστικοτητα, αλλα οτι στο συνολο τους οι αλλαγες εχουν φερει τα σωστα αποτελεσματα, αυτο ισχυει. Γι αυτο και τα 3 απο τα 4 τελευταια πρωταθληματα κριθηκαν στον τελευταιο αγωνα. Αυτο απο μονο του κατι λεει, ιδιως αν αναλογιστεις τι συνεβαινε παλια εποχης παντοκρατοριας της Φερραρι (εξου και οι αλλαγες για να φρεναρουν τετοια φαινομενα)

Κοντολογοις. Ασε να δουμε 2-3 αγωνες. Να βγαλουμε ενα συμπερασμα. Και μονο τα highlights να δεις της περισυνης χρονιας ειναι τοσα πολλα και εντυπωσιακα που καθε αλλο παρα βαρετο ειναι το αθλημα. Τουλαχιστον για τους περισσοτερους.

Advanced Member dykon's Avatar
    PSN ID
    dykon69
    Name
    Μπάμπης

simfono me ton nikon kai ego pano kato auta ithela na grapso.den ksero re file valkure den mporo na se piaso pouthena..se opoio thema kai na milisame pote den simfonisame se kati.anyway ego ena mono tha po mias kai plisiazei kina na doume an tha einai fantastic kai gia emas oxi toso gia tin omada mou oso gia to mati to diko mas giati o theatis thelei na dei fantastic race me prosperasmata ,piesi, lathi.oxi giro giro oloi stin mesi o manolis..

Name
    Δημήτρης

Το να αναρωτιεσαι γιατι ο vettel ειπε οτι ειχε εναν φανταστηκο αγωνα, ασχετα με το αν εσυ προσωπικα μπορει να τον βρηκες βαρετο, ηταν που με εκανε να απορρησω. Αφου ο ανθρωπος εκανε οτι επρεπε να κανει οπως επρεπε να το κανει και πηρε την νικη, δεν θα πει οτι ειχε εναν φανταστικο αγωνα?? Λογικο δεν ειναι ενας οδηγος να θελει να εχει εναν απροβληματιστο αγωνα, χωρις κινδυνους και απειλες?

Κι εμενα μου αρεσουν οι προσπερασεις, αλλα η φορμουλα 1 δεν ειναι μονο προσπερασεις. Επισης η μονομαχια Μασα και Μπατον ηταν πολυ δυνατη οπως και η ανοδος του Αλονσο 4 θεσεις. Δεν υπηρχε εκει πιεση, λαθη και προσπερασματα? Προσπερασματα εγιναν, απλα δεν εγιναν στις πρωτες θεσεις. Δεν γινεται βρε παιδια καθε αγωνας να ειναι destruction derby ή να εχει τα απειρα προσπερασματα. Λογικο ειναι, ειδικα οταν μιλαμε για πολυ κλειστες και στενες πιστες οπως η Μελβουρνη. Παλι καλα να λετε σε αυστραλια πολυ σπανια βλεπαμε προσπερασεις... και ηταν μετρημενες στο δαχτυλο του ενος χεριου.
    Last edited by Valkyre; 30-03-2011 at 12:05.

Δημήτρη τον αγώνα δεν τον βρήκα εγώ και 2-3 άλλοι βαρετό ήταν βαρετός και αυτό είναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος αν δει τις διαφορές των χρόνων,όχι ότι πάντα λένε την αλήθεια αλλά στον συγκεκριμένο αγώνα (για τον οποίο μιλάμε ενώ εσύ πάντα το γενικεύεις) την λένε και την παραλένε.
    Τι να κάνουμε δεν τρελαινόμαστε όλοι με το πόσα πολύχρωμα κουμπάκια πάτησε στον αγώνα ο οδηγός και αν ήταν φανταστικός αγώνας για αυτόν αλλά με άλλα πιο θεαματικά πράγματα.
    Όσο για πέρσι μπορεί να έπεσα έξω στην πρόβλεψη αλλά οι περισσότεροι το ίδιο βαρετοί ήταν με τον πρώτο φετινό.

Name
    Δημήτρης

Λοιπον μαλλον εγω δεν μιλαω σωστα ελληνικα. Δεν εξηγειται αλλιως.

Εγινε σχολιασμος στην ατακα του Φετελ ο οποιος ειπε οτι ο αγωνας ΤΟΥ ηταν φανταστικος. Και εγινε σαρκασμος πανω σε αυτο με τον οποιο και διαφωνω. Ειλικρινα απορρω πως μπορει καποιος να βρισκει παραλογη την δηλωση του Φετελ οτι ο αγωνας ΤΟΥ ηταν φανταστικος. Τους λογους τους εξηγησα αν ακουγεται παραλογο σηκωνω τα χερια ψηλα.

Και αν το γενικευω εγω τοτε κοιτα ξανα την τελευταια προσταση του ποστ σου, που ειναι ο ορισμος της γενικευσης, ενα ολοκληρο πρωταθλημα! Τωρα απο εκει και περα Νικο, εσυ και οσοι αλλοι, μπορει να βρισκεις βαρετο τον αγωνα ή να λες οτι ολη η προηγουμενη σεζον ηταν βαρετη. Ο τροπος ομως που γραφεις μοιαζει απολυτος, λες και ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος που δεν επιδεχεται αμφισβητησης. Το τονιζεις μαλιστα και λες "ηταν βαρετος/οι" ο/οι αγωνες κατι που , προσωπικα εγω δεν το βρισκω σωστο.

Ηταν βαρετος/οι κατα την αποψη σου. Ο υπολοιπος κοσμος (η πλειοψηφια τουλαχιστον) μπορει να μην τους βρηκε τοσο βαρετους και η δημοτικοτητα του αθληματος ειδικα περισυ ηταν πολυ καλη, καλυτερη απο παλιοτερα. Αυτο ναι ειναι γεγονος. Το περισυνο πρωταθλημα τα ειχε ολα κυριολεκτικα. Βροχες, πολλαπλους νικητες, ατυχηματα, διχασμους μεσα στις ομαδες, ενταση, 4 διεκδηκητες μεχρι τον τελευταιο αγωνα, πραγματικα.... ειναι κουφο να λεμε οτι το πρωταθλημα δεν ηταν συναρπαστικο.

Ειλικρινα απο τις περιγραφες σου Νικο δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να σου αρεσει αγωνας της Φορμουλα 1. Φαινεται αλλωστε καθε φορα που το συζηταμε που μου λες, αντε να βρεξει μπας και δουμε αγωνα. Θελεις να βλεπεις μονιμως εναλλαγες και προσπερασματα, σαν να βλεπεις MotoGP, δεν γινεται να συμβαινει αυτο σε καθε αγωνα. Δεν λεω οτι ειναι κακο που θες κατι τετοιο, αλλα πρεπει να το δεις ρεαλιστικα. Ετσι ειναι η F1 , ετσι ηταν παντα.

Πως να το κανουμε δηλαδη ρε παιδια δεν ειναι πυρηνικη φυσικη, οταν ενα μονοθεσιο εχει 2 μετρα πλατος και υπαρχει μια αγωνιστικη γραμμη (αντε 2 στις πολυ φαρδιες πιστες) δεν ειναι ευκολη δουλεια το προσπερασμα. Δεν ειναι MotoGp εδω που εχουν 3 ακομα και 4 διαφορετικες γραμμες να αρπαξουν οι οδηγοι χωρις να χασουν χρονο.

Παντα ετσι ηταν η F1, τι να κανουν δηλαδη οι ανθρωποι? Να αλλαξουν εντελως το αθλημα? Να τρεχουν σε αεροδρομια για να λεμε οτι εχουν τον ιδιο αριθμο προσπερασεων?

Δεν διαφωνω που βρισκετε βαρετους τους αγωνες, απλα απορρω πως στο καλο φανταζεστε οτι πρεπει να ηταν οι αγωνες τις F1? Δηλαδη στο μυαλο σας πως φανταζεστε ενα ενδιαφερον πρωταθλημα? Εξου και η υπερβολη στο πρωτο μου ποστ με την περιγραφη αλα Motorstorm...το οποιο και φυσικα ηταν πλακα!

Δεν μπορει να βρεχει καθε φορα που τρεχουν και δεν μπορουν να μικρυνουν τα αυτοκινητα τους σε ογκο, ουτε να φαρδυνουν τις πιστες και ενα καρο αλλα πραγματα, τι να κανουμε. Αν δεν σας συγκινει η ΦΥΣΗ του αθληματος θεμιτο, αλλα αυτη ηταν και ειναι η ΦΥΣΗ του και ειναι κουφο να αναρωτιεστε τι συμβαινει τωρα ξαφνικα και εγινε βαρετο, εφοσον ετσι ηταν παντα. Και παλια στους στεγνους αγωνες ο Προστ εφευγε και κερναγε τον κοσμο... και το 80 η Honda McLaren κερδισε απο τους 18 αγωνες τους 17 (Σεννα και Προστ οδηγοι). Δηλαδη τωρα ξεπεσε η φορμουλα στα ματια σας, ενω τοτε ηταν κορυφη?
    Last edited by Valkyre; 30-03-2011 at 16:32.

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

και εγω οταν διαβασα το σχολιο του dykon για το fantastic race νομιζα οτι τωρα αρχισε να βλεπει f1.
    Δηλαδη ενας οδηγος που ξεκινα απο την pole position (που σημαίνει τα εδωσε ολα για να βρεθει εκει) τι πρεπει να κανει για να πουμε ειναι φανταστικός ο αγωνας του;
    φυσικα να τερματήσεις και πρώτος.
    Ειναι αστειο να λέμε οτι δεν εκανε φανταστικό αγωνα αυτός. Εκανε οτι καλύτερο μπορούσε.

Και για οσους βαριουνται με αυτο που είδαν, σιγουρα παιζει ρολο και οτι πρωτη ειναι μια ομαδα με οχι πολλους fan (εγω γνωστους μου, που υποστηρίζουν red bull τους ειδα μια χαρα να γουσταρουν στον αγωνα).

PSN ID
    dykon69
    Name
    Μπάμπης

den pianete auto pou thelo na po re paidia..gia mena to fantastic race tha to kanei enas odigos pou anarixthike mexri tin protia i esto palepse gia autin oxi opos tin kiriaki pou pragmatika pos den ton pire o ipnos me tosi monaksia stin proti thesi kai me ton xamilton piso na min apeilei oute sto toso..episis den palepse jimbour gia tin pole position opos eidate tin pire KAI xalara KAI me diafora.kai mia akoma episimansi oti AN eidate ton agona i kameres edeixnan alonso massa button kai allous pou ekanan gia mena panta fantastic race.ton vettel sto telos ton edeikse stin karo simaia.tora katalabate ti leo i thelete na to analiso kai allo?

*kai episis kathe s/k malonete kai xtipieste gia tin mpala kai tous agones pou blepete eseis.emeis diladi pou blepoume formoula den mporoume na to kanoume?gia auto parakalo ta sxolia "και εγω οταν διαβασα το σχολιο του dykon για το fantastic race νομιζα οτι τωρα αρχισε να βλεπει f1." parakalo na min ksanaginoun.

Λοιπον μαλλον εγω δεν μιλαω σωστα ελληνικα. Δεν εξηγειται αλλιως.

Εγινε σχολιασμος στην ατακα του Φετελ ο οποιος ειπε οτι ο αγωνας ΤΟΥ ηταν φανταστικος. Και εγινε σαρκασμος πανω σε αυτο με τον οποιο και διαφωνω. Ειλικρινα απορρω πως μπορει καποιος να βρισκει παραλογη την δηλωση του Φετελ οτι ο αγωνας ΤΟΥ ηταν φανταστικος. Τους λογους τους εξηγησα αν ακουγεται παραλογο σηκωνω τα χερια ψηλα.
    Ποιος είπε ότι δεν καταλάβαμε τι εννοούσε όχι εσύ αλλά ο Φέτελ;;;;....ναι ok φανταστικός αγώνας γι'αυτον και την ομάδα του.....so what που λένε και στο χωριό μου....αλλάζει κάτι στο αν ήταν βαρετός ο αγώνας;;;;
    Και αν το γενικευω εγω τοτε κοιτα ξανα την τελευταια προσταση του ποστ σου, που ειναι ο ορισμος της γενικευσης, ενα ολοκληρο πρωταθλημα! Τωρα απο εκει και περα Νικο, εσυ και οσοι αλλοι, μπορει να βρισκεις βαρετο τον αγωνα ή να λες οτι ολη η προηγουμενη σεζον ηταν βαρετη. Ο τροπος ομως που γραφεις μοιαζει απολυτος, λες και ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος που δεν επιδεχεται αμφισβητησης. Το τονιζεις μαλιστα και λες "ηταν βαρετος/οι" ο/οι αγωνες κατι που , προσωπικα εγω δεν το βρισκω σωστο.
    Μπορείς ακόμα και τώρα να δεις ότι δεν είπα όλο το πρωτάθλημα αλλά οι περισσότεροι αγώνες άρα το ποιος είναι απόλυτος ας το αφήσουμε.
    Ηταν βαρετος/οι κατα την αποψη σου. Ο υπολοιπος κοσμος (η πλειοψηφια τουλαχιστον) μπορει να μην τους βρηκε τοσο βαρετους και η δημοτικοτητα του αθληματος ειδικα περισυ ηταν πολυ καλη, καλυτερη απο παλιοτερα. Αυτο ναι ειναι γεγονος.
    Eννοείτε ότι είναι η άποψη μου και μιλάω για μένα δεν είπα ποτέ ότι σε όλους φάνηκε βαρετός ένας αγώνας.....το ότι η πλειοψηφία μπορεί να μην τους τόσο βαρετούς δεν το ξέρουμε και μη κοιτάς την δημοτικότητα και τις τηλεθεάσεις γιατί και εγώ σχεδόν κάθε φορά στους τελευταίους αγώνες λέω βαρετός αλλά τον επόμενο πάλι θα κάτσω να τον δω ελπίζοντας για κάτι καλύτερο.
    Το περισυνο πρωταθλημα τα ειχε ολα κυριολεκτικα. Βροχες, πολλαπλους νικητες, ατυχηματα, διχασμους μεσα στις ομαδες, ενταση, 4 διεκδηκητες μεχρι τον τελευταιο αγωνα, πραγματικα.... ειναι κουφο να λεμε οτι το πρωταθλημα δεν ηταν συναρπαστικο.
    Αυτοί ακριβώς ήταν και οι μόνοι αγώνες που δεν ήταν βαρετοί γι'υτό και το....
    Ειλικρινα απο τις περιγραφες σου Νικο δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να σου αρεσει αγωνας της Φορμουλα 1. Φαινεται αλλωστε καθε φορα που το συζηταμε που μου λες, αντε να βρεξει μπας και δουμε αγωνα.
    .....δυστυχώς έτσι είναι.....για μένα.
    Θελεις να βλεπεις μονιμως εναλλαγες και προσπερασματα, σαν να βλεπεις MotoGP, δεν γινεται να συμβαινει αυτο σε καθε αγωνα. Δεν λεω οτι ειναι κακο που θες κατι τετοιο, αλλα πρεπει να το δεις ρεαλιστικα. Ετσι ειναι η F1 , ετσι ηταν παντα.
    Oύτε στο MotoGP γίνονται "μονιμως εναλλαγες και προσπερασματα" και άντε να σου πω ότι και εκεί υπάρχουν πολλοί βαρετοί αγώνες γιατί μάλλον νομίζεις ότι έχω μια αντιπάθεια προς την F1 λέγοντας "δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να σου αρεσει αγωνας της Φορμουλα 1" λες και ξεκινήσαμε πέρσι να βλέπουμε F1.

Tέλος και επειδή μάλλον εσείς δεν καταλάβατε ακριβώς τι είπε ο Φέτελ ο άνθρωπος έκανε και μια μικρή περιγραφή του αγώνα......όλα τέλεια.....και είναι βέβαιο ότι όταν είναι τέλεια είναι και βαρετά.

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

μπραβο πάλι στον Vettel.
    Εξαιρετικός για αλλη μια φορα. Το βλεπω ετσι να πηγαινει και αυριο το πράγμα. Δυσκολα θα απειληθει απο καποιον οδηγο.
    Παμε για 2ο φανταστικο αγωνα στην σειρα.

PS4forums Addict grip's Avatar
    PSN ID
    griparoring
    Name
    Σπύρος

Δείχνει να ωριμάζει σιγά-σιγά ο μικρός.
    My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
    psn id:griparoring
    xbox360 id:griparoring

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

κριμα για alonso, τον ειχε εκει τον Χαμιλτον και την 3η θέση στον αγώνα.

"fantastic job"
    Last edited by jimbour; 10-04-2011 at 12:42.

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

τους κανουν πλακα τα Red Bull....πολυ πλακα ομως....μαλλον απο τον επομενο αγωνα θα ψαχνουν να βρουν τον δευτερο...

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

αναλυτικα τα αποτελεσματα

http://www.sport-fm.gr/specials/f1/

Spoiler!

PSN ID
    dykon69
    Name
    Μπάμπης

to oti frenare o hamilton stin eutheia kai karfothike o alonso pano den einai paranomo?

Elite kyrtzo's Avatar
    PSN ID
    otakon61078

Οτι βλακεια λεει ο πουρναρακης δεν σημαινει οτι ισχυει, ο ανθρωπος δεν κραταει ουτε τα προσχηματα ενταξει υποστηριζει Ferrari αλλα ας κρατησει λιγο ουδετερη θεση. Ακου εκει φρεναρε ο χαμιλτον επιτηδες, αν ειναι δυνατον η πρωτη αναλυση του απο το συμβαν να ειναι αυτη ο ανθρωπος ειναι αρρωστος.
    Αν φρεναρει ο χαμιλτον θα φανει απο την τηλεμετρια και αυτο ειναι κατι που το ξερει και ο ιδιος, ειναι καθαρα λαθος του Αλονσο που μαλλον παταει το κερς λιγο πιο νωρις.

Ο αγωνας καλος αλλα απο οτι φαινετε η red bull κανει περιπατο στον αγωνα απλα ελεγχουν τις διαφορες απο τους υπολοιπους και μελετουν την αποδοση των ελαστικων, οταν χρειαστηκε ο vettel αυξησε θεαματικα τον ρυθμο του ακομα και με φαγωμενα λαστιχα.
    PSN ID OTAKON61078

PSN ID
    dykon69
    Name
    Μπάμπης

oxi den eipa oti to eipe o pournarakis.einai kathara dikia mou apopsi giati apo to video etsi fanike.min sinxizesai..

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Με ποινή 20 δευτερολέπτων τιμώρησαν οι αγωνοδίκες τους Αλόνσο και Χάμιλτον για την επαφή που είχαν λίγους γύρους πριν λήξη του γκραν πρι της Μαλαισίας. Με την εν λογω ποινή ο Χάμιλτον έχασε μια θέση.

Οι αγωνοδίκες ερεύνησαν το ατύχημα μεταξύ του Χάμιλτον και του Αλόνσο μετά το τέλος του αγώνα και διαπίστωσαν πως ο Βρετανός έχει αλλάξει γραμμή περισσότερες φορές από τις επιτρεπόμενες στην προσπάθεια του να διατηρήσει τη θέση του.

Από την άλλη, ο Αλόνσο τιμωρήθηκε για την επαφή που είχε με τη ΜcLaren του Χάμιλτον. Ωστόσο, ο Ισπανός δεν έχασε θέση από την επιβολή της ποινής σε αντίθεση με τον Βρετανό, ο οποίος πλέον πλασαρίστηκε όγδο

sportfm.gr

Spoiler!

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

Quote Originally Posted by kyrtzo View Post
    Οτι βλακεια λεει ο πουρναρακης δεν σημαινει οτι ισχυει, ο ανθρωπος δεν κραταει ουτε τα προσχηματα ενταξει υποστηριζει Ferrari αλλα ας κρατησει λιγο ουδετερη θεση. Ακου εκει φρεναρε ο χαμιλτον επιτηδες, αν ειναι δυνατον η πρωτη αναλυση του απο το συμβαν να ειναι αυτη ο ανθρωπος ειναι αρρωστος.
    Αν φρεναρει ο χαμιλτον θα φανει απο την τηλεμετρια και αυτο ειναι κατι που το ξερει και ο ιδιος, ειναι καθαρα λαθος του Αλονσο που μαλλον παταει το κερς λιγο πιο νωρις.

Ο αγωνας καλος αλλα απο οτι φαινετε η red bull κανει περιπατο στον αγωνα απλα ελεγχουν τις διαφορες απο τους υπολοιπους και μελετουν την αποδοση των ελαστικων, οταν χρειαστηκε ο vettel αυξησε θεαματικα τον ρυθμο του ακομα και με φαγωμενα λαστιχα.

Ο Πουρναρακης εχει να δει ασπρη μερα απο οταν ηταν ο Μιχαλακης στη Ferrari...απο τοτε και μετα η φαπα πεφτει συννεφο...με αποκορυφωμα την τελευταια στροφη του GP στο Interlagos το 2008 που μολις ειδε οτι ο Ηamilton προσπερασε τον Glock τον χασαμε απο την μεταδοση για λιγα δευτερολεπτα....Προσπαθουσαν να τον συνεφερουν με AEROLIN...

Παντως υπαρχει αυτο το video [ame="http://www.youtube.com/watch?v=wbdWfMQ_65k"]YouTube - Formula 1 - Sepang [Malaysia] GP 2011 - Fernando Alonso Makes Contact With Lewis Hamilton[/ame] το οποιο εμενα με μπερδεψε γιατι ακουγονται οι στροφες του κινητηρα του Hamilton να πεφτουν λιγο πριν το ατυχημα. Βεβαια μπορει να μην ειναι συγχρονισμενος ο ηχος και να φαινεται ετσι. Δε λεω παντως πως το εκανε επιτηδες. Ο Hamilton εφαγε την ποινη για τα κορδελακια που εκανε στην ευθεια ενα γυρο πριν, για να μην περασει ο Alonso.
    O Vettel στην εκκινηση αλλαξε πολλες φορες γραμμη και δεν τιμωρηθηκε
    http://f1enigma.wordpress.com/2011/0...%CE%BF-vettel/

Bookmarks

Bookmarks