View Poll Results: Tι ομάδα υποστηρίζετε στη Formula 1?

Voters
83. You may not vote on this poll
  • Ferrari

43 51.81%
  • McLaren

26 31.33%
  • Renault

5 6.02%
  • BMW

3 3.61%
  • Άλλη

6 7.23%
Page 58 of 102 FirstFirst ... 84854555657585960616268 ... LastLast
Results 1,141 to 1,160 of 2039

Thread: Official Formula 1 Thread

PS4forums Addict grip's Avatar
    PSN ID
    griparoring
    Name
    Σπύρος

Η formula...eco θα συνεχίζει να υπάρχει

Οι ομάδες του πρωταθλήματος αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συμφωνία για περικοπές μέχρι το 2017, ώστε να μειωθούν τα κόστη και να εξασφαλίσουν την υγιή λειτουργία του σπορ στο μέλλον.
    Μετά τη νέα συμφωνία οι ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους 30.000.000 ευρώ από 40.000.000 ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια από 350 θα μειωθούν στους 315. Το αφεντικό της McLaren και πρόεδρος της FOTA (ένωση ομάδων), Μάρτιν Γουίτμαρς, έκανε σχετικές δηλώσεις για το θέμα, λέγοντας:

"Τα καλά νέα είναι πως οι ομάδες συμφώνησαν να επεκτείνουν τη διάρκεια του προγράμματος. Νόμιζα πως δεν θα ανανεώνονταν η συμφωνία. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες σκέφτηκαν λογικά και συμφώνησαν να επεκτείνουν το πρόγραμμα για αρκετά χρόνια".

My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
    psn id:griparoring
    xbox360 id:griparoring

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Της ανωμαλιας πραγματικα στη Φορμουλα 1... πρωτα απο ολα η Pole position της βραζιλιας ηταν η εκπληξη της χρονιας με τον Hulkemberg να παιρνει την pole σχεδον στα ισια.

Μετα στον αγωνα οκ δεν εγιναν και πολλα στις πρωτες θεσεις, αλλα απο προσπερασματα αλλο τιποτα... μιλαμε για κυριολεκτικο χαμο!

Δυστυχως η ομαδα μου εχασε και μαθηματικα το πρωταθλημα κατασκευαστων... αναμενομενο βεβαια η Red Bull ειχε χτισει τεραστια διαφορα, μονο με θαυμα θα το παιρναμε. Το θεμα ειναι τωρα να μπορεσει ο Αλονσο να κρατησει το πρωταθλημα οδηγων...

8 βαθμους διαφορα με τον Webber και 15 με τον Vettel... θα πρεπει οπωσδηποτε να εχει βαθρο στον τελευταιο αγωνα και πραγματικα ολα θα κριθουν εκει.

Εν τω μεταξυ εχουμε μαθηματικα 4 διεκδικητες... απιστευτο...

Name
    Δημήτρης

To πρωταθλημα τελειωσε στον πρωτο γυρο μετα την συγκρουση Σουμαχερ και Λιουτσι. Το αυτοκινητο ασφαλειας βγηκε και οι εξυπνοι πετροφ και Ροζμπεργκ προνοησαν. Ταυτοχρονα ο Αλονσο εκανε πολυ νωρις το πρωτο πιτ στοπ.

Στην ουσια ο Αλονσο απο 3ος βρεθηκε 6ος απο τον δευτερο κιολας γυρο....μονο που δεν το γνωριζε...

Ο αγωνας εχει δρομο ακομα και πολλα μπορουν να συμβουν, αλλα το πρωταθλημα βασικα ειναι χαμενο εαν δεν συμβει κατι κουφο ξανα οπως συνεβει στον πρωτο γυρο...

ΥΓ: Πλακα εχουν για μια ακομη φορα τα οποια λογια περι καλπικων πρωταθληματων. Ο Αλγκεσουαρι (τορο ροσσο αδελφη της Red Bull) εκανε στην μπαντα για πλακα για να περασει ο Γουμπερ, κανενας ομως δεν θα πει τιποτα γιατι φυσικα δεν οδηγει Φερραρι. Προσωπικα δεν με ενοχλησε η κινηση αυτη, λογικοτατη ειναι, με ενοχλουν τα σχολια που γραφονται μονο απο την μια πλευρα και απο τον τυπο και απο τους σχολιαστες και τελικα και απο το κοινο.

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

Name
    Δημήτρης

Oπως και να εχει Γουεμπερ, Αλονσο και Φετελ οποιος και να το επαιρνε το αξιζε. Ηταν μια εντελως απροβλεπτη σεζον και ο τελευταιος αγωνας καθε αλλο απο επιβεβαιωση ηταν. Αυτο που με ξενερωσε ειναι που δεν κριθηκε στην κοψη της στροφης το πρωταθλημα οπως εγινε το επικο 2008 στη βραζιλια, αλλα στον πρωτο γυρο με το κωλοsafety car και το πρωιμο (και παντελως λαθος) πιτ στοπ του Αλονσο.

Ενιγουεη ηταν μια καλη χρονια και σιγουρα η Red Bull μπορει να ειναι ευχαριστημενη οχι μονο που κερδισε τα 2 πρωταθληματα, αλλα και επειδη κερδισε το πρωταθλημα αυτος που πραγματικα "ηθελε" και οχι ο "ασωτος"!

Elite kyrtzo's Avatar
    PSN ID
    otakon61078

Μπραβο στην red bull τα αξιζε φετος, μπραβο και στον φετελ που στους τελευταιους αγωνες ηταν καταπληκτικος οπως ηταν και ο Αλονσο που μαλλον πληρωσε το λαθος της ομαδας να τον βαλει νωρις για πιτ στοπ.
    PSN ID OTAKON61078

So......Fernando sorry but Vitaly is faster than you.

Name
    Δημήτρης

^^ Eλεος ρε Νικο ενταξει τωρα αν το λες σοβαρα αυτο μαλλον κατι βλεπεις λαθος...

Renault 316 τελικη, οι υπολοιποι 308... ουτε ο Χαμιλτον και ο Μπατον μπορεσαν να περασουν την Renault του Kubica... μη λεμε οτι θελουμε. Ο αγωνας χαθηκε στον πρωτο γυρο οταν βγηκε το safety car και η Φερραρι σφραγισε το αποτελεσμα με το να βαλει τοσο νωρις τον Αλονσο στα πιτ. Κανενας Petrov δεν ειναι πιο γρηγορος απο τον Αλονσο ουτε τον Χαμιλτον ουτε κανεναν.

Δεν ειναι motogp οι φορμουλες... το προσπερασμα εδω δεν ειναι ευκολη υποθεση οπως ειναι εκει με τις 235252 διαφορετικες γραμμες που μπορει να διαλεξει ενας αναβατης και το ουτε μισο μετρο χωρο στο πλατος που καταλαμβανει η μηχανη.

Η μονη μαλακια ηταν οτι το πρωταθλημα κριθηκε τοσο νωρις στον αγωνα. Εγω το ειπα απο την πρωτη στιγμη και εκανα και ποστ πολυ πριν τελειωσει ο αγωνας. Ας ηταν το αποτελεσμα ως εχει τωρα απλα ρε γαμωτο να μας κρατουσε λιγο στην τσιτα... με το που μπηκε ο Αλονσο στα πιτ εγω καταλαβα οτι ολα τελειωσαν και πραγματικα απορρω ωρες ωρες με την στρατηγικη της Φερραρι... αν δεν ειχε ιδιαιτερο προβλημα με τα ελαστικα του ο Αλονσο, η κινηση της Φερραρι ηταν περα για περα ηλιθια...

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

O nikon αναφέρεται στην ηλίθια ενδοεπικοινωνία της φερράρι. Κανανε (σορρυ) την μαλακία με το πιτ στοπ και του λένε αυτο που είπε ο nikon. Kαι το καλύτερο για το τέλος. "Δείξε το ταλέντο σου και κάνε προσπέραση. Εχεις μπόλικο."
    Ελπιζω να του ειπαν συγγνώμη μετα για την βλακεία τους.

Άλλος με ξέρει άλλος με κατάλαβε......Jimmy το σχόλιο ήταν ειρωνικό για τους "στρατηγούς" της ομάδας για αυτούς που είχαν πάρει τότε την γνωστή απόφαση και έγιναν ρεζίλι σε όλο τον κόσμο όπως έγιναν και χθες ρεζίλι με την απόφαση τους να τον βάλουν τόσο νωρίς στα πιτ κάτι που είπες και εσύ.
    Αν ο Πετροφ ήταν πιο γρήγορος από τον Αλόνσο θα ήταν αυτός στις πρώτες θέσεις της εκκίνησης στους αγώνες.
    Τώρα για τον αγώνα διαφωνώ ότι τελείωσε νωρίς γιατί το λάθος κάποιου μπορεί να άλλαζε την κατάταξη και αυτό το λάθος έπαιζε για όλους μέχρι το τέλος όπως δεν ξέραμε αν μπορούσε να περάσει ο Αλόνσο αυτούς που έπρεπε για να είναι πρωταθλητής άσχετα αν τελικά ήταν πολύ δύσκολο να το κάνει......ήταν από τους λίγους αγώνες που είδα ολόκληρο.

Name
    Δημήτρης

^^ Συγνωμη του ειπαν κατι τετοιο στην ενδοεπικοινωνια?? Δεν το ακουσα καν, ειχα παει για κατουρημα ή κατι αλλο δεν το ηξερα αυτο σορρυ! Ελεος απαραδεκτο....

ενταξει βασικα ο μονος τροπος για να αλλαζε το σκηνικο ηταν να συμβει κατι κουφο οπως ειχα πει και στο μηνυμα μου. Αλλα ετσι δεν κερδιζεις πρωταθλημα ή και να το κερδισεις ετσι, δεν σε ικανοποιει, ειναι -πως το λενε- καπως ξερεις...

απο την αλλη ακομα δεν μπορω να καταλαβω την συλλογιστικη του φωστηρα πισω απο την στρατηγικη της Φερραρι. Ο Γουεμπερ ειχε προβλημα και μπηκε στα πιτ και οι αλλοι τσιμπησαν κατευθειαν.... ελεος.... απο την στιγμη που ο Αλονσο μπηκε μεσα εγω καταλαβα οτι το πρωταθλημα τελος...πηγαιναμε τοσο καλα και τελικα να χασουμε τοσο αδοξα...

Παντως οπως ειπα και οι 3 το αξιζαν και εγω για να ειμαι ειλικρινεις προτιμουσα να το παρει ο Γουεμπερ μονο και μονο γιατι πολλες φορες εχει πεσει θυμα απαραδεκτης συμπεριφορας απο την ιδια του την ομαδα. Ο Φετελ ειναι σαφως πιο ταλαντουχος οδηγος απο τον Γουεμπερ, αλλα θαρρει κανεις πως εκει στην Red Bull καποιοι προτιμουσαν να μην παρουν καθολου πρωταθλημα οδηγων αν αυτο το παρει ο Γουεμπερ...

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

Hταν αθλιοι στην ομάδα εχθες για την ακριβεια λενε στον αλονσο.
    Ferrari to Alonso: OK, so, Petrov is faster than you.

και μετα το κορυφαιο.
    Ferrari tell Alonso: "Use the best of your talent. We know how big it is."

Aν το επαιρνε ο Αλονσο εχθες θα ηταν επειδη ειναι οδηγαρα απλα. Η ομαδα φέτος ηταν κουκου ρουκου τελείως. ^^
    Last edited by jimbour; 15-11-2010 at 17:22.

Ρε παιδιά εγώ παράφραση του "Fernando is faster than you" έκανα για να τους ειρωνευτώ δεν άκουσα να του λένε "Petrov is faster than you" εκτός αν όντως το είπαν και δεν το άκουσα.

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Ρε παιδιά εγώ παράφραση του "Fernando is faster than you" έκανα για να τους ειρωνευτώ δεν άκουσα να του λένε "Petrov is faster than you" εκτός αν όντως το είπαν και δεν το άκουσα.
    Nαι το είπαν, δεν ξερω αν το ειπαν στις διαφημισεις γιατι το εβλεπα απο stream για να μην χασω τιποτα (δεν ειχε διαφημισεις αυτο, ουτε πουρναράκη xD)

E τότε δεν παίζονται οι άνθρωποι όταν λένε σε κάποιον όπως ο Αλόνσο ότι αυτός που είναι μπροστά του είναι πιο γρήγορος είναι για πολλά γέλια.

Name
    Δημήτρης

Συγνωμη δηλαδη ειπαν ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια φραση που ειχαν πει στον Μασα στην Γερμανια και απλα αλλαξαν το ονομα?Εγω παντως αυτο που θυμαμαι να ακουσα να λενε στην ενδοεπικοινωνια ηταν " I know you are doing your best, but it is critical to pass him"

Α ρε Ντομενικαλι.... ωρες ωρες εισαι ΓΤΠ εντελως ομως...

Τελικα καλυτερα να πηγαιναμε για μπασκετ...

Αυτό το άκουσα και εγώ αλλά το άλλο όχι και μου φαίνεται πολύ κουφό να του είπαν κάτι τέτοιο.....anyway το Σάββατο στις 4 θα έχει μεγάλο αφιέρωμα οπότε θα δούμε εκεί τι είπαν.

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Αυτό το άκουσα και εγώ αλλά το άλλο όχι και μου φαίνεται πολύ κουφό να του είπαν κάτι τέτοιο.....anyway το Σάββατο στις 4 θα έχει μεγάλο αφιέρωμα οπότε θα δούμε εκεί τι είπαν.

Ρε παιδια και το ακουσα και παρακολουθουσα live blogging. Να μην ακουσω και εγω καλα αλλα και αυτοι που εκανα το blogging πολυ δυσκολο. Δηλαδη ουτε αυτο που ειπαν εχεις ταλεντο , και αρκετο, δειξε το ακούσατε;
    Ε κατι τετοια αμα ηταν πανω σε διαφημιση επρεπε να τα δειξει σε replay.

Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση όχι μόνο δεν το έδειξαν αλλά ούτε είπαν κάτι.

Name
    Δημήτρης

ειλικρινα εγω δεν τα ακουσα αυτα, θα το ψαξω ομως μεσα στα γνωστα σημεια, αποκλειεται να μην αναφερθει καπου.

Bookmarks

Bookmarks