Page 134 of 138 FirstFirst ... 3484124130131132133134135136137138 LastLast
Results 2,661 to 2,680 of 2751

Thread: The Last of Us

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

2. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

enstikto (06-05-2014)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Τι δε καταλαβαινετε δηλαδη;

Θα ειναι ΠΙΟ δυσκολο...

Trololol....
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Οι λεπτομέρειες του update 1.07 για το The Last of Us
    http://community.eu.playstation.com/.../td-p/21329641

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Μακάρι ναι είναι the last of us 2 teaser...

https://twitter.com/Neil_Druckmann/s...97786505289728

Με έκανε να ανατριχιάσω πάντως...

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Μακάρι ναι είναι the last of us 2 teaser...

https://twitter.com/Neil_Druckmann/s...97786505289728

Με έκανε να ανατριχιάσω πάντως...
    νομίζω το λέει ότι είναι fanart..! :/

PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Fanart κάποιου που δουλεύει στην Naughty dog και είχε σημαντική συμμετοχή στο TLOU και Uncharted 3 όπως φαίνεται στο site του...

http://www.okonart.com/

Name
    Δημήτρης

Παιδια ακολουθει απιστευτη ερωτηση απο μεριας μου... Ατομα για multiplayer trophy boosting για τα καινουργια online trophies του νεου DLC υπαρχουν? Το LOU ειναι το μονο παιχνιδι που θελω πραγματικα να το εχω 100%.... Αλλα επειδη ειμαι ασχετος με αυτα και δεν ξερω καν αν γινεται και πως γινεται, αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας.

PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Ενδιαφέρον! Από ότι βλέπω το grounded mode θα είναι διαθέσιμο και ξεχωριστά με τιμή 4.99€, είναι αρκετά αλλά με ψήνει.

The Last Of Us

• Reclaimed Territories Map Pack (£7.99/€9.99/$14.45)
    • Grounded Difficulty Mode (£3.99/€4.99/$7.35)
    • Survivalist Weapon Bundle (£4.79/€5.99/$8.85)
    • Situational Survival Skills Bundle (£3.19/€3.99/$5.85)
    • Professional Survival Skills Bundle (£3.19/€3.99/$5.85)

http://blog.eu.playstation.com/2014/...4-bound-flame/

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Ενδιαφέρον! Από ότι βλέπω το grounded mode θα είναι διαθέσιμο και ξεχωριστά με τιμή 4.99€, είναι αρκετά αλλά με ψήνει.

The Last Of Us

• Reclaimed Territories Map Pack (£7.99/€9.99/$14.45)
    • Grounded Difficulty Mode (£3.99/€4.99/$7.35)
    • Survivalist Weapon Bundle (£4.79/€5.99/$8.85)
    • Situational Survival Skills Bundle (£3.19/€3.99/$5.85)
    • Professional Survival Skills Bundle (£3.19/€3.99/$5.85)

http://blog.eu.playstation.com/2014/...4-bound-flame/
    ΑΧΑΧΑΧΑ 5€ για ένα difficulty setting!! Νόμιζα ότι μιλάγαμε για patch... Ντάξει παιδιά, μην λέμε μόνο για την Microsoft... και από την Naughty Dog έτσι, όχι από κανένα δευτερεύον studio τους.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

11. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Desmond (08-05-2014),Nek_Food (14-05-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Θα χρεώσει την δυσκολία;;;;Ελεος..
    Spoiler!

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Θα χρεώσει την δυσκολία;;;;Ελεος..
    Παγκόσμια πρωτοτυπία από τη Naughty Dog.

14. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Nek_Food (14-05-2014)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Κάτι λέγαμε σε ένα άλλο νήμα για καλή σονυ κακή moneysoft κ ότι δεν πρέπει να στηρίξουμε την δεύτερη για τις πρακτικές της. Εγώ τα είπα κ οι δύο βλέπουν το πορτοφόλι μας δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα ούτε κάποια μας αγαπάει πιο πολύ από την άλλη.

Δεν είναι τραγικό να χρεώνει 5€ το difficulty? Θέλουν τρελό κράξιμο.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

16. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Nek_Food (14-05-2014)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Ναι το θέμα φίλε james9 ειναι ομως και να το κάνει πράξη κανεις να μη δώσει ουτε μισο ευρω.Το να το κραζεις μονο δε λεει τιποτα.Εγω αυτο ελεγα στο αλλο thread.Όχι με βρηκε η ανάγκη και εγω θα το αγοράσω το "dlc" γιατι δεν μπορω να ζησω χωρις αυτη τη μαλακια ξερω γω....απλα πράματα.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Ναι το θέμα φίλε james9 ειναι ομως και να το κάνει πράξη κανεις να μη δώσει ουτε μισο ευρω.Το να το κραζεις μονο δε λεει τιποτα.Εγω αυτο ελεγα στο αλλο thread.Όχι με βρηκε η ανάγκη και εγω θα το αγοράσω το "dlc" γιατι δεν μπορω να ζησω χωρις αυτη τη μαλακια ξερω γω....απλα πράματα.
    Δεν το είπα για σένα φίλε μου. Μπορεί να διαφωνώ αλλά κουμάντο στην τσέπη σου δεν μπορώ να κάνω. Αυτό που έλεγα στο άλλο θέμα είναι ότι οι εταιρείες κοιτάνε να μας τα αρπαξουν, δεν υπάρχει καλή ή κακή.

Δεν το περίμενα αυτό από τη ND. Θα μου πεις πως κάνεις έτσι, μην το αγοράζεις. Οκ δεκτό αλλά νομίζω ότι δεν είναι καλό σημάδι για το μέλλον.

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

19. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Nek_Food (14-05-2014)

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Αυτα πιστευω θα τα περασουν και οι 2 εταιριες σιγα σιγα θελουμε δε θελουμε!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by corsaopc3071r View Post
    Αυτα πιστευω θα τα περασουν και οι 2 εταιριες σιγα σιγα θελουμε δε θελουμε!
    Θα τα περάσουν αλλά αν δεν θέλουμε δεν θα πιάσουν.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Ειναι τεραστιο το αγοραστικο κοινο. Καπου θα πουλησουνε και αυτα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Είναι τραγικό να χρεώνουνε τη δυσκολία..Σε λίγο θα μας τα δίνουν σε Easy δυσκολία και μέχρι να φτάσουμε στο Hard θα έχουμε δώσει αλλά 30 ευρώ...Ειπαμε οκ τα dlc(αν και δεν έχω αγοράσει ποτέ) αλλά εδώ το παραταβάνε...
    Spoiler!

24. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Nek_Food (14-05-2014)

Name
    Δημήτρης

Σεντονι ποστ ινκομινγκ:

Λοιπον να μιλησω λιγο για την δυσκολια GROUNDED την οποια δοκιμασα εχθες.

Φυσικα εχω παιξει το survivor πολλες φορες και πλεον (δεν περιαυτολογω) θεωρω οτι το παιχνιδι το "¨κατεχω καλα". Δηλαδη τα mechanics του, την φιλοσοφια του, ολα. Πρακτικα εαν παιξω σε οποιαδηποτε δυσκολια περα απο survivor δεν εχω challenge. Ακομα και στο survivor εχω περιορισμενο challenge πλεον.

Οποτε οπως καταλαβαινετε, το grounded το περιμενα πως και πως.

Επαιξα λοιπον εχθες new game απο το 0 και εφτασα μεχρι την αρχη του Pittsburgh. Οι εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. Να σας πω αναλυτικα ποιες ειναι οι αλλαγες στην grounded δυσκολια.

1) Παντελης απουσια UI information. Ναι καλα διαβασατε. Ουτε την ενεργεια σας δεν μπορειτε να δειτε, ο μονος τροπος για να δειτε σε τι κατασταση ειναι ο Τζοελ ειναι να δειτε τις αντιδρασεις του. Αιμορραγει? Κουτσαινει? Πηγαινει αργα? Ακομα και για να τσεκαρετε ποσες σφαιρες και ποσα εφοδια εχετε θα πρεπει να χρησιμοποιησετε το μενου (χρησιμοποιωντας το d pad). Εξαιρετικα νεα, καθως η απουσια αυτη του UI προσδιδει αλλη διασταση στο παιχνιδι και αλλη ενταση.

Σε τι κατασταση ειναι ο λοστος μου? Ειναι ετοιμος να σπασει? Πρεπει να θυμαμαι ποσες φορες τον χρησιμοποιησα. Ποσες σφαιρες εχω ακομα στο revolver? πρεπει να κανω reload?

2) Φοβομουν οτι η Grounded δυσκολια θα εκανε ενα κλασσικο λαθος που κανουν ολα τα παιχνιδια που θελουν να προσφερουν μεγαλη δυσκολια, τουτεστην να χρειαζονται 10 σφαιρες οι εχθροι να πεσουν κατω, λες και ειναι σφουγγαρια. Με χαρα διαπιστωσα οτι οι εχθροι χρειαζονται ακριβως τις ιδιες ποσοτητες πυρομαχικων με την δυσκολια survivor για να πεσουν κατω.

3) Το ιδιο ομως δεν ισχυει με τον Joel. Πλεον το που θα φας την σφαιρα μετραει. Εχει τυχει να φαω και 3 σφαιρες πριν ψοφησω, εχει τυχει να φαω και 1 (ισως ομως δεν ειχα φουλ health μιας και λογω απουσιας UI απλα δνε ξερεις). Επισης το melee πλεον δεν ειναι τοσο "easy mode" οπως ηταν παλια. Πλεον ο Joel δεν αντεχει πολυ ξυλο... και πλεον οι εχθροι ειναι αδιστακτοι στο melee combat. Σε πιανουν/γραπωνουν περισσοτερες φορες, ειναι πολυ πιο επιθετικοι στις κινησεις τους και γενικα, δεν μπορεις να το παιξεις "Ροκυ" οπως μπορουσες παλια. Θελει να τους απομονωσεις 1-1. Παλια μπορουσες να την πεσεις ακομα και σε 2-3 ταυτοχρονα. Πλεον 1-2 μπουνιες και αντε γεια, φυσικα αν σε βαρεσουν με λοστο, κατευθειαν αντε γεια!

4) Η γενικοτερη συμπεριφορα των εχθρων ειναι βελτιωμενη αρκετα. Οχι οσοι ελπιζετε οτι πλεον θα βλεπουν την Ελλι, δεν ισχυει ειναι οπως παλια invisible. Ομως τα patrols pattern τους, η συμπεριφορα τους οταν σε ψαχνουν και οι αντιδρασεις τους στην μαχη ειναι αρκετα καλυτερες. Προσπαθουν εντονα να σε περικυκλωσουν. Οχι ομως με ηλιθιο τροπο, τρεχοντας σαν κοτοπουλα, αλλα χρησιμοποιωντας καλυψη. Προσπαθουν να σε πιασουν στα πρασα που λεμε χωρις να το παρεις ειδηση. Αρκετα καλο. Επισης, λογικο... σε αντιλαμβανονται οι εχθροι πολυ πιο γρηγορα απο οτι παλαιοτερα οταν εισαι στο λine of sight τους.

5) Supplies. 2 βηματα περα απο το Survivor. Εκει που το Survivor σου δινει 6 σφαιρες για το revolver, η grounded δυσκολια σου δινει 3. Το ιδιο πανω κατω ισχυει με τις ποσοτητες ολων των supplies. Οπως το εχω υπολογισει το grounded προσφερει γυρω στο 1/2 των supplies σε σχεση με το survivor. Γουσταρω. Πλεον τα αποθεματα ειναι πραγματικα ελαχιστα. Το καθε τι ειναι πολυτιμο. Δεν μπορεις να πεις "πφφ δεν βαριεσαι εχει ο θεος", δεν εχει... Πλεον η Νο1 προτεραιοτητα του παιχτη ειναι να αποφυγει ΕΝΤΕΛΩΣ την συμπλοκη αν μπορει. Ουτε καν stealth kills. Δεν μπορεις να ρισκαρεις να σε δουν. Ειναι καλυτερα απλα να αποφυγεις εντελως την κατασταση οταν μπορεις.

6) Λιγο μεγαλυτερα checkpoints. Καποια checkpoints ειναι μεγαλυτερα απο οτι παλια. Εκει που ειχες 2 encounter, ειχες 1 save αναμεσα τους στη survivor δυσκολια, πλεον στο grounded, μερικες φορες πρεπει να ξαναξεκινησεις και τα 2 encounters απο την αρχη. Αλλα μην φανταστειτε τιποτα τραγικο, εγω θα γουσταρα κι αλλο λολ. Και αυτο παντως προθετει λιγη εξτρα ενταση.

7) Οι εχθροι πλεον γραπωνουν τους ΑΙ companions ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ. Αυτο αλλαζει αρκετα τα δεδομενα πολλες φορες καθως η επιβιωση η δικη τους εξαρταται απο εσενα και ταυτοχρονα σου αλλαζει την στρατηγικη που ειχες και θετεις και τον εαυτο σου σε αμεσο κινδυνο. Γουσταρω.

ΓΕΝΙΚΑ:

ΞΑναλεω δεν περιαυτολογω, αλλα γενικα δεν εχω συναντησει τρελο προβλημα στο παιχνιδι. Ειναι απολαυστικοτατο, ειναι πραγματικα δυσκολο, αλλα οχι αυτο που ελεγε η Naughty Dog "θα ειναι απο τα δυσκολοτερα τροπαια ever". Εφτασα Pittsburgh και αντε να ειχα πεθανει 10 φορες. Ακομα και πολυ δυσκολα σημεια που θεωρουσα οτι θα συναντησω προβλημα, τελικα τα εβγαλα αξιοπρεπεστατα. Φυσικα, παιζει ρολο οτι ξερω το παιχνιδι απεξω. Ξερω που αξιζει να πεταξω προμηθειες και που αξιζει να μην χαλασω ουτε 1 shiv. Αυτο παιζει μεγαλο ρολο. Εγω για πχ φορτωνω με προμηθειες ωστε στα δυσκολα σημεια να μπορω να ειμαι κομπλε. Ξερω πως να διαχειριστω δηλαδη τις προμηθειες μου με βαση τι επεται. Ομως ειναι πραγματικη απολαυση το game, πολυ ευχαριστο challenge για εμενα. Ειναι πραγματικο survival, πλεον το παιχνιδι παιρνει αλλη διασταση οπως ειπα, αυτην του να αποφυγεις οσο μπορεις εντελως την συμπλοκη, οπως θα εκανες και στην πραγματικοτητα. Η πραγματικη ελειψη UI προσφερει τρελη ενταση αφου ποτε δεν ξερεις ποσο health εχεις και φυσικα πρεπει να θυμασαι πολλα πραγματα σχετικα με τις προμηθειες σου. Η οπισθοχωρηση ειναι συχνο φαινομενο, χρειαζεται χρονο και πολυ στρατηγικη και planning για την καθε κινηση σου. Συμβαινουν πολυ επικες καταστασεις με πολλη αγωνια! Kαι επισης... βασιζεσαι ΠΟΛΥ στην Ελλι και τους αλλους companions να καθαρισουν μερικους εχθρους.... τα τουβλα της Ελλι ειναι πλεον θεοσταλτα και τα χρειαζεσαι. Γενικα πλεον το παιχνιδι απαιτει υπομονη, τα encounters θα κρατανε περισσοτερο χρονο. Δεν μπορεις να κανεις βιαστικες κινησεις.

Εν ολιγης η grounded δυσκολια ειναι επος... χθες για μια ακομη φορα προσκυναγα στην δουλεια που εχει κανει η ND με αυτο το παιχνιδι. Η αληθεια ειναι οτι το survivor ηταν πολυ λιγο για εμενα πλεον σαν challenge και η grounded δυσκολια με εκανε να πορωθω και παλι και να περιμενω πως και πως να παω σπιτι να το ξαναπιασω!

ΥΓ: Σορρυ για το σεντονι, αλλα ελπιζω να σας καλυψα πληρως.
    Last edited by Valkyre; 08-05-2014 at 11:45.

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

Χαχα, αντε Val ευχομαι να βγει και αλλο dlc με περισσοτερη δυακολια. Δεν παιζεσαι με τιποτα...
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

http://psnprofiles.com/gasmas78

Bookmarks

Bookmarks