Page 120 of 138 FirstFirst ... 2070110116117118119120121122123124130 ... LastLast
Results 2,381 to 2,400 of 2751

Thread: The Last of Us

"Παρ' όλο που στα VGX έλεγαν άλλα"

Τι άλλα δηλαδή; Αν' αναλογιστούμε το δεύτερο μισό της πρότασης

"απο οτι δειχνει ομως το LOU ειναι μεχρι στιγμης αυτο που κερδισε τα περισσοτερα site"

είναι σαν να λές οτι γίνεται αδικία στα VGX που αποκαταστάθηκε απ' τα άλλα σαϊτ.

Το νόημα που βγαίνει απ' το πόστ σου δηλαδή είναι οτι "παρ' όλο που στα VGX έλεγαν άλλα και το έδωσαν αλλού το βραβείο, όλοι οι υπόλοιποι το έδωσαν στο LOU". Η σύνταξη του πόστ αυτό υποδηλώνει. Τώρα αν υπήρχαν κρυφά νοήματα και το πόστ σου ήταν λειψό απο πλευράς σύνταξης, τότε τι να σου πώ; Έτσι όπως το εξήγησες μετά έβγαλε πολύ καλύτερα νόημα, αλλά δεν μπορεί να μυρίσει ο καθένας τα νύχια του όταν διαβάζει μια πρόταση που κάνει μπάμ για κάτι άλλο απο αυτό που πραγματικά υποδηλώνει.
    Last edited by Tilemaxx; 29-12-2013 at 17:33.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    "Παρ' όλο που στα VGX έλεγαν άλλα"

Τι άλλα δηλαδή; Αν' αναλογιστούμε το δεύτερο μισό της πρότασης

"απο οτι δειχνει ομως το LOU ειναι μεχρι στιγμης αυτο που κερδισε τα περισσοτερα site"

είναι σαν να λές οτι γίνεται αδικία στα VGX που αποκαταστάθηκε απ' τα άλλα σαϊτ.

Το νόημα που βγαίνει απ' το πόστ σου δηλαδή είναι οτι "παρ' όλο που στα VGX έλεγαν άλλα και το έδωσαν αλλού το βραβείο, όλοι οι υπόλοιποι το έδωσαν στο LOU". Η σύνταξη του πόστ αυτό υποδηλώνει. Τώρα αν υπήρχαν κρυφά νοήματα και το πόστ σου ήταν λειψό απο πλευράς σύνταξης, τότε τι να σου πώ; Έτσι όπως το εξήγησες μετά έβγαλε πολύ καλύτερα νόημα, αλλά δεν μπορεί να μυρίσει ο καθένας τα νύχια του όταν διαβάζει μια πρόταση που κάνει μπάμ για κάτι άλλο απο αυτό που πραγματικά υποδηλώνει.
    Σιγα μην καθομαι καθε φορα να κανω συγκεκριμενες επεξηγησεις για να καλυπτω τις συγκεκριμενες απαιτησεις του καθενος... Θα επρεπε να γραφω εκθεσεις για να καλυψω αυτον που ειναι πορωμενος με το gta και θα αρπαχτει με την μια, για να καλυψω αυτον που του αρεσαν τα φετινα vga, αυτον που δεν του αρεσει το LOU κλπ κλπ.

ενα απλο πραγμα ηθελα να πω οχι να σκεφτομαι πως θα το παρει ο καθενας, εχω καλυτερα πραγματα να κανω.

Παντως ενα hint: VGA δεν ειναι μονο το GOTY award, ειναι παρουσιαση, σοου και η συνολικη εικονα που αφησαν τα φετινα ειναι ευκολα η χειροτερη. Επισης ειναι ολιγον τι γνωστο οτι υπαρχει πολιτικο παιχ ιδι πισω απο τα βραβεια πλεον, κατι σαν την eurovision ενα πραγμα.

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Game of the year και εδώ.
    "Είναι όχι μόνο game of the year, είναι το καλύτερο παιχνίδι ever στο Playstation"

(έχει ένα μικρό σπόιλερ μόνο, για την αρχή του παιχνιδιού).
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Name
    Δημήτρης

Eιπα να ποσταρω 3-4 λινκ αλλα τελικα ....fuck it, τα βαζω ολα σε σποιλερ, λολ ειναι πολλα
    Spoiler!

Γενικα παντως μονοδρομος μεταξυ LOU και GTAV ειναι η υποθεση στην συντριπτικη πλειοψηφια

Last edited by Valkyre; 03-01-2014 at 11:44.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Godweeder (02-01-2014),VoleMaulder (05-01-2014)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Βραβειο της χρονιας και απο το Gametrailers! Εκπληξη για εμενα απο το συγκεκριμενο site, καθοτι το ειχα χαλαρα οτι θα το εδινε στο GTA V.

Επισης παρτε μια λιστα για ολα τα GOTY awards απο sites και περιοδικα

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...he_Year_awards

+1 goty award απο ενα καναλι που βλεπω που και που στο ytube. Ενδιαφερον που ειδα στο βιντεο, ειναι πως εχει βγει ενα artbook για το παιχνιδι. Οι φανς ισως το τιμησουν.
    Last edited by Nikoladim; 05-01-2014 at 19:04.

Cool Member Stergios's Avatar
    PSN ID
    Samaras-Greece

Εχθες τελείωσα το παιχνίδι στο hard,οτι και να πω για το παιχνίδι ειναι λιγο(αφου εξετιας του δεν εχω ανάψει το ps4 εδω και 6-7 μέρες) η μονη μου απορία ειναι τι διάφορα θα εχω αν παίξω το hard plus? απο το απλο hard

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Stergios View Post
    Εχθες τελείωσα το παιχνίδι στο hard,οτι και να πω για το παιχνίδι ειναι λιγο(αφου εξετιας του δεν εχω ανάψει το ps4 εδω και 6-7 μέρες) η μονη μου απορία ειναι τι διάφορα θα εχω αν παίξω το hard plus? απο το απλο hard
    Οτι upgrade εχεις κανει θα ισχύει απο την αρχή.
    Για μένα παιξτο στο survivor εκει το παίζω εγω και ειναι τρομερο
    Spoiler!

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Τι θα γίνει με το DLC; Ποτε με το καλο; Ούτε μια ανακοίνωση ακόμη....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Name
    Δημήτρης

Χωρις να εχουμε επισημη ανακοινωση ημερομηνιας το περιμενουμε λογικα eraly 2014 τυπου μαρτιο απριλιο φανταζομαι εγω με την σειρα μου!

Moderator odytsak's Avatar

Παραάργησε νομίζω
    και το Μάρτιος - Απρίλιος είναι κάτι πολύ μακρινό,
    το παιχνίδι με τις παραπάνω ημερομηνίες πλησιάζει έναν ολόκληρο χρόνο μετά την κυκλοφορία του.

Name
    Δημήτρης

The Last of Us Obliterates All Competition on Amazon Video Games 2013 Fan Favorites Poll

Amazon published the results of its video games fan favorite poll for the year past, and they’re definitely interesting, including some pretty unexpected but lovely titles.

Here are all the games that made the cut to the top ten, as you can also see in the pie chart at the bottom of this post:

1. The last of Us
    2. Grand Theft Auto V
    3. Bioshock Infinite
    4. Super Mario 3D World
    5. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
    6. Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
    7. Assassin’s Creed IV: Black Flag
    8. Tomb Raider
    9. Fire Emblem: Awakening
    10. Battlefield 4

The chart shows that The Last of Us almost literally overwhelmed all competition, grabbing almost half of the votes, with Grand Theft Auto V and BioShock Infinite getting a similar amount of preferences but basically left in the dust by Naughty Dog’s critically acclaimed title.
    Winners aside, it’s definitely a great list, and it’s lovely to see games like Ni No Kuni and Fire Emblem: Awakening in it. They definitely deserve the spotlight.

http://www.dualshockers.com/2014/01/...avorites-poll/

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Παραάργησε νομίζω
    και το Μάρτιος - Απρίλιος είναι κάτι πολύ μακρινό,
    το παιχνίδι με τις παραπάνω ημερομηνίες πλησιάζει έναν ολόκληρο χρόνο μετά την κυκλοφορία του.
    Nαι οντως... αυτο το DLC πρεπει να βγει στο πρωτο τριμηνο κυκλοφοριας του παιχνιδιου. Θα περασει και η χρονια στο τελος και θα χασουν καποια και το annual pass
    Ισως περιμενουν να το λανσαρουν με καποιο πορτ? στο Ps4.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Άνοιξη το SP DLC και καλοκαίρι το MP DLC. Κρίμα πάντως για την αργοπορία, γιατί το MP ξεχωρίζει από τον σωρό των fast-paced shooters και δεν έχει πολύ κόσμο... μέχρι το καλοκαίρι θα το έχουν εγκαταλείψει κι άλλοι για να πάνε στα CoD/BF.

Χώρια ότι πολλοί πούλησαν τo PS3 ή/και το παιχνίδι, γιατί δεν μπορούσαν να περιμένουν ούτε το SP DLC...
    Last edited by psx3; 08-01-2014 at 14:38.

Name
    Δημήτρης

Game Informer Best Of 2013 Awards

Game of the Year: The Last Of Us

When it came down to it, no game moved the editors at Game Informer nearly as much as the harrowing tale of Joel and Ellie in The Last of Us. From its tragic opening sequence to the open-ended finale, The Last of Us was an emotional roller coaster that moved the bar for narratives in interactive entertainment. We applaud Naughty Dog for its achievement, and can't wait to see what Sony's premiere studio delivers next.

http://www.dualshockers.com/2014/01/...avorites-poll/

17. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

chronohill (11-01-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

19. The Following 3 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

chronohill (11-01-2014),Kapa (11-01-2014),Valkyre (11-01-2014)

Name
    Δημήτρης

Χαιρομαι ιδιαιτερως που τελικα το παιχνιδι πηρε εκτος απο την αναγνωριση και τα βραβεια

21. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

WolfRathmA (12-01-2014)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Καθομουν και εβλεπα βιντεακια διαφορα για το TLOU και εβλεπα το casting και δεν ειχα προσεξει την Ashley Johnson που κανει την Ellie. Μοιαζει πολυ με μια πρωην μου... LOL. Τελειως ακυρο ποστ!

By the way. Και εγω χαιρομαι ιδιαιτερα για το The Last of US που πηρε τα βραβεια. Οτι καλυτερο εχω παιξει εως τωρα. Μακαρι να δουμε και αλλα τετοια παιχνιδια σε αυτη τη γενια. Ανυπομoνω να δω τη θα μας δειξει η Naughty Dog...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Name
    Δημήτρης

Εγω με αφορμη το -ομολογουμενως- καταπληκτικο βιντεο του ign για το last of us goty, ξαναεβαλα το παιχνιδι και εξακολουθω να μενω αφωνος στο τι καταφεραν να κανουν οι ανθρωποι με το ps3. Το παιχνιδι στεκεται ΑΝΕΤΑ ακομα και σημερα να κυκλοφορουσε.

Senior Member manolissmy83's Avatar
    Name
    μανωλης

πολυ καλη δουλεια εχουν κανει τα παιδια πολλα μπραβο και περιμενουμε και πολλα ακομα για ps4
    και ενα last of us 2 δεν θα με χαλαγε καθολου

Bookmarks

Bookmarks