Page 117 of 138 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121127 ... LastLast
Results 2,321 to 2,340 of 2751

Thread: The Last of Us

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Μπραβο ρε σκυλε!

*Εγω παντως θα αλλαζα το #1 με το #5 και μετα το #5 με το #2
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Advanced Member Deathtrick's Avatar
    PSN ID
    orion_4
    Name
    Savvas

The Last of Us, Story DLC
    Spoiler!

3. The Following 3 Users Say Thank You to Deathtrick For This Useful Post:

Nek_Food (15-11-2013),odytsak (15-11-2013),WolfRathmA (15-11-2013)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Πιστευω να το βγαλουν σε λογικη τιμη και οχι 2443123123 ευρω οπως το Bioshock....
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Οτι και να βγαλουν ειναι χρυσος! χαχα οχι συμφωνω μαζι σου Λυκε, αλλα σηριουσλι αυτο ηταν το αγαπημενο μου παιχνιδι σε αυτην την γενια και περιμενω πως και πως!

6. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

WolfRathmA (15-11-2013)

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Καιρος να βυθιστουμε παλι στο κοσμο που εφτιαξαν.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

"If you're only interested in the single-player DLC, you can pre-order it starting November 19 on the PlayStation Store for $14.99"

Μια χαρά τιμή μου φαίνεται, ειδικά αν δεν μεταφραστεί σε 15€ στο ευρωπαϊκό store. Δεν νομίζω να μας απογοητεύσει η naughty dog αλλωςτε , αυτό θα είναι και το πρώτο τους DLC ever.

Moderator odytsak's Avatar

Δεν νομίζω να έχει 15 ευρώ μόνο του από τη στιγμή που και τα 3 DLC κοστίζουν 20 ευρώ,
    μιλάω για το πως λέγεται season pass κάπως έτσι που περιλαμβάνει όλα τα DLC.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Πιστευω να το βγαλουν σε λογικη τιμη και οχι 2443123123 ευρω οπως το Bioshock....
    Η λογική είναι τα season pass DLCs να είναι υπερτιμημένα, έτσι ώστε να σε «συμφέρει» να πάρεις το season pass.

Marketing 101...

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    "If you're only interested in the single-player DLC, you can pre-order it starting November 19 on the PlayStation Store for $14.99"

Μια χαρά τιμή μου φαίνεται, ειδικά αν δεν μεταφραστεί σε 15€ στο ευρωπαϊκό store. Δεν νομίζω να μας απογοητεύσει η naughty dog αλλωςτε , αυτό θα είναι και το πρώτο τους DLC ever.
    Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μάλλον η ισχύει η γνωστή ισοτιμία 1:1. Σε όλα τα DLC που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής ισχύει αυτό.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Οτι και να βγαλουν ειναι χρυσος! χαχα οχι συμφωνω μαζι σου Λυκε, αλλα σηριουσλι αυτο ηταν το αγαπημενο μου παιχνιδι σε αυτην την γενια και περιμενω πως και πως!
    Κακά τα ψέματα. Μπορεί να γκρινιάζω, αλλα για το συγκεκριμένο θα το πάρω όσο και να εχει χαχα...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Eχω πάρει όλα τα trophies του single player και μου 'μείναν τα 4 του multi,
    επειδή βλέπω σε οδηγό ότι είναι χρονοβόρα και λιγάκι ακαταλαβίστικα μπορεί να γίνει boost σε private match?

Πολύ χάλι πάντως το multiplayer, όλοι είναι σκυμμένοι πίσω από αντικείμενα και βλέπουν με την κάμερα που είναι ψηλά στο Θεό.
    Ο Aiden παίζει μάλλον.

LOL, εμένα μ' αρέσει το multiplayer, αρκεί να' χω παρέα. Δεν παίζω πολύ τελευταία, αλλά άμα μπω και είσαι μέσα, θα σου στείλω invite.

Η στρατηγική πάντως είναι η εξής (για τα τρόπαια): ασχολείσαι ΜΟΝΟ με τα 100% risk missions (αγνοείς όλα τα άλλα) και βάζεις ΜΟΝΟ εύκολα missions (healing/gifting). Αν παίζεις μόνος, μπες στην no party playlist και παίξε Interrogation (κρατάει περισσότερη ώρα, εφ' όσον δεν ξεκλειδώσει κανείς το χρηματοκιβώτιο). Ελπίζω να σε κατατόπισα.

Aυτό είναι το κακό και το παράτησα ήδη, εκτός από αργό gameplay είναι και περίπλοκο και ακαταλαβίστικο,
    για κάποιον που θέλει απλά να μπει να παίξει μια ωρίτσα δεν τον βοηθάει όλο αυτό το μπέρδεμα.

Και με ενοχλεί που είναι αργό, όλοι σκυμένοι-κρυμένοι σιγά-σιγά, δεν προσφέρει διασκέδαση τόσο αργό,
    σαν να παίζω Gran Turismo κι έχω μπει στην Les Mans με αμάξι 60 ίππων λες και βγήκα στην εθνική για ταξίδι.

Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές και τη βοήθεια αλλά θα μείνω με την ευχάριστη ανάμνηση του φοβερού single player,
    στο φινάλε τι έγινε, μια πλατίνα λιγότερη.

Κοίταξε, κι εμένα στην αρχή με ξένισε ο αργός ρυθμός του (είχα συνηθίσει στο σαφέστατα πιο «γρήγορο» MP του Uncharted), αλλά σιγά-σιγά "it grows on you" όσο μαθαίνεις διάφορες στρατηγικές.

Για την πολυπλοκότητα δεν θα συμφωνήσω, μιας και όλα τα MP της ND είναι εξαιρετικά απλά (πολύ λίγα όπλα, λίγοι παίκτες, μικρές πίστες) συγκριτικά με τα BF3/BF4, όπου εκεί νιώθω τελείως χαμένος με τα 3427623896523845 όπλα και τις χαώδεις πίστες, lol.

Δεν ξέρω, ίσως είναι και θέμα γούστου, μιας και εγώ προτιμώ τα TPS.

Στο τελευταίο συμφωνώ 1000%,
    μ'αρέσουν τα τρίτου προσώπου, ούτως ή άλλως με Lara Croft, Syphon Filter, Snake και Resident Evil μεγαλώσαμε
    αλλά στo multiplayer προτιμώ τα πρώτου προσώπου.

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Με το multi δεν ασχολήθηκα ουτε εγω να πω την αληθεια αφου με μάγεψε στη κυριολεξία το single player! Έλεγα να μπω βα το δοκιμάσω λιγο αλλα με αυτα που λέτε δεν νομίζω να αςχοληθω.Οσο για dlc που θα βγάλουν, οσο και να χει μιας πρόκειται για το αγαπημένο μου παιχνιδι της γενιάς θα τα σταξω!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Spoiler!

Απλά ρε παιδιά δεν έχει έμφαση στο shooting το παιχνίδι (και καλά κάνει). Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να ξενερώνει τους FPSάκηδες, αλλά έτσι είναι.

Έχει όμως ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορούν να σου προσφέρουν ικανοποίηση... π.χ. να πηγαίνω αργά-αργά πίσω από τους αντιπάλους και να τρώω 2 άτομα με shivving (μαχαίρι στην καρωτίδα ) εκεί που δεν το περιμένουν ή να βλέπεις 3-4 άτομα να κάθονται στο supply box να κάνουν crafting και να τους τρως όλους με μια Molotov (trololol).

Αν δεν είσαι καλός σκοπευτής, μπορείς να κάνεις healing/reviving/gifting και έτσι να έχεις την ικανοποίηση ότι βοηθάς την ομάδα σου (team-based focus) με αυτό τον τρόπο έστω.

Μπορείς βέβαια να κάνεις και headshots άμα θες, μιας και έχει sniper rifle το παιχνίδι, αλλά αυτό το κάνεις και άλλου, οπότε δεν είναι κάτι πρωτότυπο.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Πολυ καλα κανει κατ εμε και προσπαθει το multiplayer του LOU να ξεχωρισει απο τον σωρο των killfests που ειναι το 99% των mulitplayer παιχνιδιων. Ισως δεν αρεσει αυτο σε αρκετο κοσμο αλλα ειναι πειστο στο υφος του single player και ισως κατι νεο γι αυτους που ψαχνουν κατι διαφορετικο.

21. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

psx3 (18-11-2013)

Cool Member VoleMaulder's Avatar
    PSN ID
    VoleMaulder

Συμφωνώ. Θα ήταν πολύ παράταιρο κι αντιθετικό με το setting του παιχνιδιού αν το multiplayer ήταν σαν το CoD ή το Gears of War. Θέλει πολύ διαφορετική νοοτροπία κι αν κάποιος έχει συνηθίσει σε γρήγορα παιχνίδια ίσως πάρει λίγη ώρα να το συνηθίσει. Από όσο λίγο έχω παίξει (κάνα 5ωρο το πολύ), αυτό που έχω να πω είναι πως αν σου κάτσει καλή ομάδα είναι από τις καλύτερες multiplayer εμπειρίες που έχω ζήσει.

23. The Following User Says Thank You to VoleMaulder For This Useful Post:

psx3 (18-11-2013)

Θυμίζει το SOCOM 2 του PS2, για όσους το θυμούνται...

Bookmarks

Bookmarks