Μπραβο ρε σκυλε!
*Εγω παντως θα αλλαζα το #1 με το #5 και μετα το #5 με το #2![]()
Μπραβο ρε σκυλε!
*Εγω παντως θα αλλαζα το #1 με το #5 και μετα το #5 με το #2![]()
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
Nek_Food (15-11-2013),odytsak (15-11-2013),WolfRathmA (15-11-2013)
Πιστευω να το βγαλουν σε λογικη τιμη και οχι 2443123123 ευρω οπως το Bioshock....
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Οτι και να βγαλουν ειναι χρυσος! χαχα οχι συμφωνω μαζι σου Λυκε, αλλα σηριουσλι αυτο ηταν το αγαπημενο μου παιχνιδι σε αυτην την γενια και περιμενω πως και πως!
WolfRathmA (15-11-2013)
Καιρος να βυθιστουμε παλι στο κοσμο που εφτιαξαν.
"If you're only interested in the single-player DLC, you can pre-order it starting November 19 on the PlayStation Store for $14.99"
Μια χαρά τιμή μου φαίνεται, ειδικά αν δεν μεταφραστεί σε 15€ στο ευρωπαϊκό store. Δεν νομίζω να μας απογοητεύσει η naughty dog αλλωςτε , αυτό θα είναι και το πρώτο τους DLC ever.
Η λογική είναι τα season pass DLCs να είναι υπερτιμημένα, έτσι ώστε να σε «συμφέρει» να πάρεις το season pass.
Marketing 101...
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μάλλον η ισχύει η γνωστή ισοτιμία 1:1. Σε όλα τα DLC που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής ισχύει αυτό.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
LOL, εμένα μ' αρέσει το multiplayer, αρκεί να' χω παρέα. Δεν παίζω πολύ τελευταία, αλλά άμα μπω και είσαι μέσα, θα σου στείλω invite.
Η στρατηγική πάντως είναι η εξής (για τα τρόπαια): ασχολείσαι ΜΟΝΟ με τα 100% risk missions (αγνοείς όλα τα άλλα) και βάζεις ΜΟΝΟ εύκολα missions (healing/gifting). Αν παίζεις μόνος, μπες στην no party playlist και παίξε Interrogation (κρατάει περισσότερη ώρα, εφ' όσον δεν ξεκλειδώσει κανείς το χρηματοκιβώτιο). Ελπίζω να σε κατατόπισα.
Aυτό είναι το κακό και το παράτησα ήδη, εκτός από αργό gameplay είναι και περίπλοκο και ακαταλαβίστικο,
για κάποιον που θέλει απλά να μπει να παίξει μια ωρίτσα δεν τον βοηθάει όλο αυτό το μπέρδεμα.
Και με ενοχλεί που είναι αργό, όλοι σκυμένοι-κρυμένοι σιγά-σιγά, δεν προσφέρει διασκέδαση τόσο αργό,
σαν να παίζω Gran Turismo κι έχω μπει στην Les Mans με αμάξι 60 ίππων λες και βγήκα στην εθνική για ταξίδι.
Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές και τη βοήθεια αλλά θα μείνω με την ευχάριστη ανάμνηση του φοβερού single player,
στο φινάλε τι έγινε, μια πλατίνα λιγότερη.
Κοίταξε, κι εμένα στην αρχή με ξένισε ο αργός ρυθμός του (είχα συνηθίσει στο σαφέστατα πιο «γρήγορο» MP του Uncharted), αλλά σιγά-σιγά "it grows on you" όσο μαθαίνεις διάφορες στρατηγικές.
Για την πολυπλοκότητα δεν θα συμφωνήσω, μιας και όλα τα MP της ND είναι εξαιρετικά απλά (πολύ λίγα όπλα, λίγοι παίκτες, μικρές πίστες) συγκριτικά με τα BF3/BF4, όπου εκεί νιώθω τελείως χαμένος με τα 3427623896523845 όπλα και τις χαώδεις πίστες, lol.
Δεν ξέρω, ίσως είναι και θέμα γούστου, μιας και εγώ προτιμώ τα TPS.![]()
Με το multi δεν ασχολήθηκα ουτε εγω να πω την αληθεια αφου με μάγεψε στη κυριολεξία το single player! Έλεγα να μπω βα το δοκιμάσω λιγο αλλα με αυτα που λέτε δεν νομίζω να αςχοληθω.Οσο για dlc που θα βγάλουν, οσο και να χει μιας πρόκειται για το αγαπημένο μου παιχνιδι της γενιάς θα τα σταξω!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απλά ρε παιδιά δεν έχει έμφαση στο shooting το παιχνίδι (και καλά κάνει). Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να ξενερώνει τους FPSάκηδες, αλλά έτσι είναι.
Έχει όμως ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορούν να σου προσφέρουν ικανοποίηση... π.χ. να πηγαίνω αργά-αργά πίσω από τους αντιπάλους και να τρώω 2 άτομα με shivving (μαχαίρι στην καρωτίδα) εκεί που δεν το περιμένουν ή να βλέπεις 3-4 άτομα να κάθονται στο supply box να κάνουν crafting και να τους τρως όλους με μια Molotov (trololol).
Αν δεν είσαι καλός σκοπευτής, μπορείς να κάνεις healing/reviving/gifting και έτσι να έχεις την ικανοποίηση ότι βοηθάς την ομάδα σου (team-based focus) με αυτό τον τρόπο έστω.
Μπορείς βέβαια να κάνεις και headshots άμα θες, μιας και έχει sniper rifle το παιχνίδι, αλλά αυτό το κάνεις και άλλου, οπότε δεν είναι κάτι πρωτότυπο.
Πολυ καλα κανει κατ εμε και προσπαθει το multiplayer του LOU να ξεχωρισει απο τον σωρο των killfests που ειναι το 99% των mulitplayer παιχνιδιων. Ισως δεν αρεσει αυτο σε αρκετο κοσμο αλλα ειναι πειστο στο υφος του single player και ισως κατι νεο γι αυτους που ψαχνουν κατι διαφορετικο.
psx3 (18-11-2013)
Συμφωνώ. Θα ήταν πολύ παράταιρο κι αντιθετικό με το setting του παιχνιδιού αν το multiplayer ήταν σαν το CoD ή το Gears of War. Θέλει πολύ διαφορετική νοοτροπία κι αν κάποιος έχει συνηθίσει σε γρήγορα παιχνίδια ίσως πάρει λίγη ώρα να το συνηθίσει. Από όσο λίγο έχω παίξει (κάνα 5ωρο το πολύ), αυτό που έχω να πω είναι πως αν σου κάτσει καλή ομάδα είναι από τις καλύτερες multiplayer εμπειρίες που έχω ζήσει.
psx3 (18-11-2013)
Θυμίζει το SOCOM 2 του PS2, για όσους το θυμούνται...
Bookmarks