^^ Δεν γινεται να ισχυει αυτο φιλε Ηλια... ολα τα παιχνιδια πρεπει να ειναι διασκεδαστικα στον τροπο παιχνιδιου. Αυτο που λες θα εκανε το παιχνιδι ακρως εκνευριστικο και σε συγκεκριμενα σημεια δε, unplayable.
Το πιο ευκολο πραγμα για εναν δημιουργο παιχνιδιου ειναι να σπασει τα νευρα του παιχτη. Η ND ελεγε οτι στην αρχη ειχε κανει την Α.Ι. να ειναι αθορυβη οπως ο παιχτης, να κρυβονται και να σε σκοτωνουν χωρις καν να τους παρεις χαμπαρι. Ε εβαλαν το παιχνιδι να το δοκιμασουν ετσι και ηταν απαισιο, διοτι ο παιχτης εχανε χωρις να κανει κατι λαθος, χωρις καν να ξερει τι εκανε λαθος.
Το advantage θα το εχει παντα ο παιχτης και καποιοι κανονες πρεπει να ειναι υπερ του, για να ειναι το παιχνιδι enjoyable. Ολα τα παιχνιδια εχουν τετοιους κανονες, οσο ρεαλιστικα και αν θελουν να παρουσιαζονται. Και κατα την γνωμη μου ετσι πρεπει να ειναι.
Τωρα το αλλο που λες, πραγματικα δεν μου εχει τυχει, παντως σιγουρα ειναι glitch και δεν θα επρεπε να συμβαινει, ειναι λαθος στανταρ. Τι να πω ισως ειμασταν τυχεροι που δεν το συναντησαμε.



Reply With Quote









Bookmarks