Page 98 of 138 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 2751

Thread: The Last of Us

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Δεν γινεται να ισχυει αυτο φιλε Ηλια... ολα τα παιχνιδια πρεπει να ειναι διασκεδαστικα στον τροπο παιχνιδιου. Αυτο που λες θα εκανε το παιχνιδι ακρως εκνευριστικο και σε συγκεκριμενα σημεια δε, unplayable.

Το πιο ευκολο πραγμα για εναν δημιουργο παιχνιδιου ειναι να σπασει τα νευρα του παιχτη. Η ND ελεγε οτι στην αρχη ειχε κανει την Α.Ι. να ειναι αθορυβη οπως ο παιχτης, να κρυβονται και να σε σκοτωνουν χωρις καν να τους παρεις χαμπαρι. Ε εβαλαν το παιχνιδι να το δοκιμασουν ετσι και ηταν απαισιο, διοτι ο παιχτης εχανε χωρις να κανει κατι λαθος, χωρις καν να ξερει τι εκανε λαθος.

Το advantage θα το εχει παντα ο παιχτης και καποιοι κανονες πρεπει να ειναι υπερ του, για να ειναι το παιχνιδι enjoyable. Ολα τα παιχνιδια εχουν τετοιους κανονες, οσο ρεαλιστικα και αν θελουν να παρουσιαζονται. Και κατα την γνωμη μου ετσι πρεπει να ειναι.

Τωρα το αλλο που λες, πραγματικα δεν μου εχει τυχει, παντως σιγουρα ειναι glitch και δεν θα επρεπε να συμβαινει, ειναι λαθος στανταρ. Τι να πω ισως ειμασταν τυχεροι που δεν το συναντησαμε.

2. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (15-08-2014)

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

οντως θα ηταν εκνευριστικο, αλλα συναμα θα ηταν πιο ρεαλιστικο. στην πραγματικοτητα, θα τους αφηνες να απομακρινθουν ο ενας απο τον αλλο. το ιδιο θα επρεπε να κανεις κ εδω.

κατι παρομοιο, θεωρω πως εχει κανει η ea με το dead space 3. αν κ δεν το εχω παιξει ακομα, στο πολυ δυσκολο level, πρεπει να βγαλεις το παιχνιδι χωρις να χασεις... αν χασεις, σε παει απο την αρχη.
    κ εγω για να διασκεδασω παιζω, αλλα μαρεσει κ η ρεαλιστικοτητα.

Spoiler!

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο εμενα στη Naughty Dog για την εμπειρια...

21 ωρες σε νορμαλ mode, θα το ξαναρχισω σε πιο challenging modes πολυ συντομα.

5. The Following User Says Thank You to giotios For This Useful Post:

Valkyre (12-07-2013)

Επιτέλους το πήρα σήμερα! Ξεκινάω και ο θεός βοηθός!!

Edit: Εντωμεταξύ τώρα συνειδητοποιώ πόσο καιρό περιμέναμε για την παιχνιδάρα.. Βλέπω Posts απο 1,5 χρόνο πριν και μου φαίνεται σαν χθες.

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα...

Spoiler!

Eίναι ποίημα.. Παίζω μόνο 1,5 ώρα και ηδη μου έχει προσφέρει απο άποψη gameplay οτι δεν έχει μπορέσει άλλο παιχνίδι στο PS3.. Περιμένω το βραδάκι για τη συνέχεια, γιατί έκανα συμφωνία με τον εαυτό μου να το παίζω μόνο νύχτα..

8. The Following 3 Users Say Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

mihalis13 (13-07-2013),Nikoladim (15-07-2013),Valkyre (13-07-2013)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post

Spoiler!

Eίναι ποίημα.. Παίζω μόνο 1,5 ώρα και ηδη μου έχει προσφέρει απο άποψη gameplay οτι δεν έχει μπορέσει άλλο παιχνίδι στο PS3.. Περιμένω το βραδάκι για τη συνέχεια, γιατί έκανα συμφωνία με τον εαυτό μου να το παίζω μόνο νύχτα..
    Κι ετσι να κανεις! Μονο νυχτα!

Οσο για το παιχνιδι και σε εμενα αλλα και στους περισσοτερους απο οτι φαινεται εβγαλε συναισθηματα τα οποια δεν συναντας ευκολα οχι μονο απο παιχνιδι αλλα γενικοτερα.

Και να ξερεις οτι εισαι ακα στην αρχη... Το παιχνιδι οσο προχωραει τοσο πιο πολυ σε βυθιζει και σε ρουφαει μεσα στον κοσμο του, σαν μια μαυρη τρυπα.

Εγω οταν το τελειωσα ενιωσα πραγματικα γεματος οσο ποτε αλλουτε απο βιντεόπαιχνιδι και γι αυτο ειπα οτι ειναι το καλυτερο game που εχω παιξει. Και η πλακα ειναι οτι τα περισσοτερα παιδια εδω ειπαν το ιδιο πραγμα!

Σεναριακά είναι ίσως το καλύτερο που έχει φτιαχτεί. Απο θέμα writting, acting, είναι καλύτερο και απο πολλές ταινίες. Γενικά δεν θα το έλεγα το καλύτερο που έχω παίξει, στο Top 5 σίγουρα, αλλά σεναριακά σίγουρα είναι το καλύτερο που έχω δεί.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post

Spoiler!

Ειδικά σεναριακα το παιχνίδι δεν παίζεται!Εμενα σε όλους τους τομείς του με άφησε άφωνο και φουλ εντυπωσιασμένο.
    Spoiler!
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ Eγω απλα, δεν ξερω, ισως ειναι το πρωτο παιχνιδι, που μου εδωσε τοσα πολλα σε 26 ωρες.

Μακαρι η Naughty Dog να συνεχισει ετσι, να κανει γενναια βηματα και να παιρνει γενναιες αποφασεις στα επομενα παιχνιδια της.

Δεν ξερω εαν τελικα θα ειναι το αγαπημενο παιχνιδι μου μολις τελειωσει αυτη η γενια (ακομη περιμενουμε μεγαλες παραγωγες οπως GTAV και Beyond και φυσικα Watchdogs κλπ) αλλα ο πηχης πραγματικα εχει ανεβει πολυ ψηλα. Πλεον τα παιχνιδια εμενα προσωπικα πρεπει να μου αφηνουν κατι περισσοτερο εκτος απο διασκεδαση. Ο ενα καλο βιβλιο, μια καλη ταινια, περιμενω πλεον να μου αφηνει κατι ενα παιχνιδι ως προς την ιστορια του, αυτο που θελει να πει κλπ. Το LOU το καταφερε με μοναδικο τροπο.

Κοίτα, τα λες πολύ σωστά, ένα παιχνίδι πρέπει να σου προσφέρει περισσότερο απο διασκέδαση, αλλά μην ξεχνάμε οτι το LOU είναι κατα κάποιο τρόπο η "εξαίρεση στον κανόνα"..Σπάνια οι εταιρίες παίρνουν τέτοια ρίσκα για να φτιάξουν παιχνίδια σαν αυτό. Πιστεύω θα περάσει λίγος καιρός πριν δούμε κάποιο παιχνίδι αντίστοιχης αισθητικής. Μακάρι η επιτυχία του LOU να φέρει κι άλλα τέτοια games.

Το Beyond είναι αρκετά υποσχόμενο και απο κει και πέρα βλέπουμε.

14. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

Valkyre (14-07-2013)

Name
    Δημήτρης

^^παιξε το παιχνιδι να μας πεις κι εσυ πως σου φανηκε!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

UK charts: The Last of Us holds first for 5th week running
    http://www.vg247.com/2013/07/15/uk-c...-week-running/
    .

Name
    Δημήτρης

^^ Πολυ καλα νεα, αντε να συνεχισει ετσι... ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!

Πες μας ομως ρε βαγγελη το τελειωσες? Πως σου φανηκε?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ναι το τελειωσα.
    Μου φανηκε αψογο απο την αρχη ως το τελος.Παραπανω απο χορταστικη διαρκεια,αψογοι χαρακτηρες,φοβερη ατμοσφαιρα,πολυ καλο gameplay με ποικιλια.
    Στα γραφικα επισης επεσε πολυ δουλεια,αν και δεν ηταν παντα το ιδιο καλα,αλλα σε γενικες γραμμες ηταν πανεμορφο.
    Το τελος μου αρεσε πολυ,οπως και το ταξιδι ως αυτο.
    10/10 απο μενα.Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε.
    .

19. The Following 3 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

chronohill (15-07-2013),FotisGRC (15-07-2013),Valkyre (15-07-2013)

Εγώ έχω παίξει 4-5 ώρες μέχρι τώρα.. Είμαι στο σημείο

Spoiler!

Συμφωνώ μέχρι στιγμής με όλα τα παιδιά.. Κανένα απολύτως παράπονο σε κάνενα τομέα του παιχνιδιού.. Ατμόσφαιρα, γραφικά πολύ ικανοποιητικά, χειρισμός άψογος.. Τρομερή δουλειά στον καλλιτεχνικό τομέα, τοπία και λεπτομέρειες για να κάθεσαι να τα χαζέυεις.. (Σήμερα το πρωί καθόμουν 2-3 λεπτά και απλά κοιτούσα τον τρόπο που ο ήλιος περνάει ανάμεσα απο τα φύλλα των δέντρων.) Απλά πανέμορφο.

Ακόμα και στα σημεία που δυσκολεύει το παιχνίδι, δεν είναι εκνευριστικό, αλλα challenging.. Σε πεισμώνει, σαν να είσαι εσύ στην θέση του Joel και εξαρτάται η ζωή σου.. Πραγματικά παιχνίδι-εμπειρία..

Name
    Δημήτρης

^^ Καλα αμα απο τωρα λες τετοια πραγματα να δω τι θα λες πιο μετα ! λολ

Περιμένω να δώ! Αλλά απο αυτά που λένε όλοι μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

The Last of Us Limping Towards Black Ops II Record in the UK

θεικό σχόλιο..."it’s always nice to know that the British public has some taste – especially after years of keeping Just Dance at the top of the charts." λολ
    Spoiler!

24. The Following 2 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

FotisGRC (15-07-2013),panos74gr (15-07-2013)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Παιδια μια ερωτησουλα!

Εχω ξεκινηση το παιχνιδι στο Hard. Οταν το τελειωσω θα μπορω να παιξω το παιχνιδι στο "+" στο normal+ ας πουμε με ολα τα πραγματα που εχω απο το Hard; Η μονο στο Hard+ θα μπορω να παιξω με τα πραγματα που εχω βρει κτλ;

Ευχαριστω!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Name
    Δημήτρης

^^ Θα μπορεις να παιξεις σε οτι + δυσκολια θες εκτος απο survivor. Οταν τελειωνεις το παιχνιδι στο hard ειναι σαν να το εχεις τελειωσει σε ολες τις πιο κατω δυσκολιες, οποτε οτι θες μπορεις να κανεις με το +. Το μονο που δεν θα σε αφηνει ειναι να κανεις + σε πιο πανω δυσκολιες απο αυτο που το τερματησες, δηλαδη επι της ουσιας το survivor.

27. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

WolfRathmA (15-07-2013)

Bookmarks

Bookmarks