Quote Originally Posted by Valkyre View Post
^^ Ουτε κι εμενα μου εχει συμβει αυτο.

@ Ηλιας

Αν ειναι με πλατη ή δεν σε κοιταει (καποιες φορες το οτι περπατανε μπροστα δεν σημαινει οτι το κεφαλι τους κοιταει και μπροστα, μπορει να κοιτανε προς αλλη κατευθυνση) κι εσυ κανεις choke τον αντιπαλο (την αθορυβη κινηση υποτιθεται για τους εχθρους) τοτε δεν συμβαινει κατι "λαθος".

Αν σε εβλεπαν ξεκαθαρα να τον πνιγεις μπροστα τους ή εαν εριχνες μπουκετιδια/πυροβολισμους και σε εβλεπαν και δεν εκαναν τιποτα τοτε σιγουρα κατι πηγε στραβα.Δεν μου εχει τυχει ομως αυτο ποτε.

Αυτο που επαθα εγω μια φορα, ηταν καθαρο glitch, μιας και βαραγα εναν με λοστο και ο διπλανος δεν εκανε τιποτα, αλλα ειχε φαει σκαλωμα/bug το παιχνιδι, καθως ακομα και οταν τον καθαρισα τον αλλο, ο τυπος συνεχιζε να παραμενει στο ιδιο σημειο χωρις να κανει τιποτα. Πηγα μπροστα του, εκει αυτος. Εχει κολλησει. Τον επνιξα και τελειωσε η υποθεση.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα μνημης αυτο. Δηλαδη μπουκωσε η ΡΑΜ και αντι να ελευθερωσει κατι απο καποιο αλλο σημειο, κολλησε το συστημα.

Γενικα παντως δεν μου εχει συμβει πολυ αυτο. Ομολογουμενως ομως το παιχνιδι εχει τα Bugs του, σε σχεση δηλαδη με τα uncharted, ειναι ομως ενα αρκετα πολυλπλοκο παιχνιδι, εστω και σαν πιο ανοιχτο μεν, linear δε design. Φανταζομαι οτι καποια απο αυτα ισως να διορθωθουν με καποιο patch.
ειχε τυχει πολλες φορες κ να ειναι διπλα διπλα αλλα κ να ειναι πλατη (ηταν ακριβως μπροστα του). θεωρω πως με τον θορυβο κ μονο, σε τοσο μικρη αποσταση, ο δευτερος θα επερνε χαμπαρι τι γινεται.