Page 96 of 138 FirstFirst ... 46869293949596979899100106 ... LastLast
Results 1,901 to 1,920 of 2751

Thread: The Last of Us

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

έλιωσα το demo, οπότε ξέρω τι θα λάβω. Μάλιστα, από το demo είναι που ξεκίνησε η απέχθειά μου, ενώ μετά την ανάγνωση των ποστ στο παρόν τόπικ, κορυφώθηκε.

Εντάξ, μετά από 35 χρόνάκια στο gaming, heh μπορώ να πω ότι ξέρω τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει, ενώ παράλληλα, μπορώ να ερμηνεύσω το στυλ gameplay έστω και με 15 λεπτά παιχνιδιού (από το demo).

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    έλιωσα το demo, οπότε ξέρω τι θα λάβω. Μάλιστα, από το demo είναι που ξεκίνησε η απέχθειά μου, ενώ μετά την ανάγνωση των ποστ στο παρόν τόπικ, κορυφώθηκε.

Εντάξ, μετά από 35 χρόνάκια στο gaming, heh μπορώ να πω ότι ξέρω τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει, ενώ παράλληλα, μπορώ να ερμηνεύσω το στυλ gameplay έστω και με 15 λεπτά παιχνιδιού (από το demo).
    Τότε πάω πάσο.Νομιζα οτι δεν είχες παίξει καθόλου.
    Spoiler!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

να 'σαι καλά βρε άνθρωπε, θενξ για την προσφορά σου πάντως!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    The Last of Us Sales Exceed 3.4 Million Units Worldwide
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=617836

Naughty Gods : They print money

WOW
    Tεραστια επιτυχια, το Uncharted 3 εκανε 2+ μηνες να φτασει αυτες τις πωλησεις και το LOU το καταφερε σε 3 εβδομαδες. Το πιθανοτερο να γινει και το best selling franchise της Naughty Dog, τα Uncharted (2,3) πουλησαν γυρω στα 6 εκατομμυρια, βλεπω χαλαρα να τις ξεπερναει μεχρι το τελος του 13.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Παιδιά σας ρωτάω 3η φορά από τότε που έχω πάρει το παιχνίδι και ελπίζω να μου απαντήσει τώρα κάποιος. Το Season Pass που το βρίσκω. Και να πεις ότι μπορώ στο Internet να δω από που το παίρνεις αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Δεν μπορώ να το βρω πουθενά.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

7. The Following User Says Thank You to Snk For This Useful Post:

Spiros20 (10-07-2013)

Cool Member alexxx711's Avatar
    PSN ID
    husuris

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Παιδιά σας ρωτάω 3η φορά από τότε που έχω πάρει το παιχνίδι και ελπίζω να μου απαντήσει τώρα κάποιος. Το Season Pass που το βρίσκω. Και να πεις ότι μπορώ στο Internet να δω από που το παίρνεις αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Δεν μπορώ να το βρω πουθενά.

PSN STORE

ή

Εδω

9. The Following User Says Thank You to alexxx711 For This Useful Post:

Spiros20 (10-07-2013)

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Να στε καλα. Θα το αγοράσω από το λινκ γιατί στο PStore δεν το βρίσκω με τίποτα. Μόνο το παιχνίδι μου βγάζει και In Game μου λέει δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο. Σας ευχαριστω και παλι!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Κοίταγα τώρα αυτό το Season Pass αν εξαιρέσουμε την έκπτωση 30% που σου δίνει σε μελλοντικα DLC(που δεν ξέρουμε τι θα αφοράνε) τα αλλά που σου δίνει craft speed,heal speed κλπ στην ουσία είναι σαν cheats και δεν απολαμβάνεις το παιχνίδι κατα τη γνώμη μου όπως θα έπρεπε(τουλάχιστον στο 1ο walkthrough).
    Αν δίνει κάτι επιπλέον που δεν το έχω πάρει χαμπάρι και είναι όντως πολύ σημαντικό(τύπου extra story) οποιος ξέρει και αν μπορεί ας με ενημερώσει
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Tιποτα δεν δινει οσον αφορα στορυ. Ενα making off 90 λεπτων δινει, αλλα μπορεις να το βρεις στα γνωστα μερη για κατεβασμα.

Το season pass επι της ουσιας ειναι απλα εκπτωση και τιποτα αλλο. Τα cheats που σου δινει μπορεις να τα απενεργοποιησεις απο το μενου.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

τελος κ το survivor +. μετα απο 13 ωρες κ 47 λεπτα. ακομα κ στη δευτερη φορα, επιασα σε πολλα σημεια τον εαυτο μου να μενει με ανοιχτο το στομα.

εχει ασχοληθει κανεις με τα τροπαια στο Online?

Spoiler!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Τα τρόπαια στο online είναι χρονοβόρα, αλλά βγαίνουν... αρκεί να πιάσεις την λογική του MP και του mission system.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    τελος κ το survivor +. μετα απο 13 ωρες κ 47 λεπτα. ακομα κ στη δευτερη φορα, επιασα σε πολλα σημεια τον εαυτο μου να μενει με ανοιχτο το στομα.

εχει ασχοληθει κανεις με τα τροπαια στο Online?
    13 ώρες; Πολύ λίγο. Εμένα πρέπει να μου πήρε 19 ώρες.
    Τα Online Trophy σήμερα πήρα και το τελευταίο. Πραγματικά είναι χρονοβόρα. Φαντάσου πρέπει να παίξεις 170 Match, 85 για το καθένα. Και άμα τα πας χάλια σε πάνω από 2,3 match τσουπ από την αρχή τα 85 match. Εγώ είχα πάρα πολύ άγχος ειδικά στα Mission 100% Risk του Clan σου.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Το πηρα και εγω παιδια!! Ολεεε!!!

Ανυπομονώ να παω σπιτι μου να παιξω! (Αλλα πρεπει να κοιμηθω πρωτα! LOL) Ενω αλλοι το γραφουν αυτο το πρωι, εγω το γραφω βραδιατικο! χαχα!!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Παιδιά μια ερώτηση. Στης ρυθμίσεις η επιλογή προβολή μεταλλίων τι ακριβώς είναι;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Aν δεν κάνω λάθος να μην το εμφανίζει πάνω δεξιά όταν παίρνεις ένα trophy.

19. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

WolfRathmA (12-07-2013)

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    13 ώρες; Πολύ λίγο. Εμένα πρέπει να μου πήρε 19 ώρες.
    Τα Online Trophy σήμερα πήρα και το τελευταίο. Πραγματικά είναι χρονοβόρα. Φαντάσου πρέπει να παίξεις 170 Match, 85 για το καθένα. Και άμα τα πας χάλια σε πάνω από 2,3 match τσουπ από την αρχή τα 85 match. Εγώ είχα πάρα πολύ άγχος ειδικά στα Mission 100% Risk του Clan σου.
    κ μενα μου φανηκε λιγο σε σχεση με τις 20,5 ωρες που εκανα στο 1ο hard playthought. παντως το survivor δεν μου φανηκε καθολου δυσκολο. αφου νομιζα οτι εχω χαμηλο επιπεδο δυσκολιας.
    λογικα σημερα θα το ξεκινησω. any tips?

Spoiler!

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Παιδιά μια ερώτηση. Στης ρυθμίσεις η επιλογή προβολή μεταλλίων τι ακριβώς είναι;
    Είναι διάφορα μετάλλια π.χ ενα που θυμάμαι να σκοτωσεις 3 infected με μια μωλοτοφ και αλλα πολλά τα οποία δεν είναι κανονικά trophies αλλα σου δίνουν λεφτά να πάρεις στολές και αλλα πολλά. Και φυσικά περιέχονται και τα trophies μέσα σε αυτα.

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    κ μενα μου φανηκε λιγο σε σχεση με τις 20,5 ωρες που εκανα στο 1ο hard playthought. παντως το survivor δεν μου φανηκε καθολου δυσκολο. αφου νομιζα οτι εχω χαμηλο επιπεδο δυσκολιας.
    λογικα σημερα θα το ξεκινησω. any tips?
    Είναι 5 αποστολές 100% risk στην 1 διάλεξα το target enemies και στις άλλες 4 το gift crafting items μιας και έχω Crafter 3 και γενικά μου άρεσε αυτο και μου βγήκαν πολύ εύκολα.
    Γενικά τώρα εξοπλισου με first aid training crafter και αυτο με το γεράκι να παίρνεις επιπλέον part σε κάθε game
    Μπορεί να σου φάνηκε εύκολο γιατί έπαιζες με τα upgrade από το Hard. Αν και πιστεύω πως το Upgrade της ζωής, των όπλων κ.τ.λ δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο στο Survivor μιας και άμα σε τσακώσουν έχεις πεθαίνει και προσπαθείς να το παίξεις Stealth. Ίσως λίγο στα όπλα με το armor piercing ασπούμε που είναι πρακτικά instant kill..
    Last edited by Spiros20; 11-07-2013 at 19:26.

22. The Following 2 Users Say Thank You to Spiros20 For This Useful Post:

ilias78 (11-07-2013),WolfRathmA (12-07-2013)

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Τελιωσα 2 φορες το game! Normal και normal +! Τωρα θα το ξεκινησω για 3η φορα!Ποια η αποψη σας, στο "ΕΠΙΒΙΩΣΗ" η"ΔΥΣΚΟΛΟ" ;
    Δυσκολα ξανα παιζω game παιδια, αυτο ειχε να συμβει απ το Metal Gear Solid 4!! Πραγματικο επος!!

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

το Online ειναι παλουκακι παντως. εχω βαρεθει να χανω.

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks