Kalhspera. Molis tora to pira sta xeria moy Kai den vlepo tin wra na pao spiti na ksekiniso to game. Se poio epipedo nomizete einai kalhtero na arxiso to game gia na to eyxaristitho?
Kalhspera. Molis tora to pira sta xeria moy Kai den vlepo tin wra na pao spiti na ksekiniso to game. Se poio epipedo nomizete einai kalhtero na arxiso to game gia na to eyxaristitho?
sattal (06-07-2013)
Eyxaristo file moy.
Φαινεται οτι η Naughty dog ηθελε (απο το Uncharted1) να φτιαξει ενα παιχνιδι με zombie. Αν και βεβαια το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν ειναι ενα απλο παιχνιδι. Ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχουν βγει ποτε. Ειναι πολυ ατμοσφαιρικο παιχνιδι. Θα το χαρακτηριζα περισσοτερο survival παρα horror. Η αληθεια ειναι σε καποιες φασεις του gameplay θα το ηθελα καποιος πιο τρομακτικο, αλλα και παλι τελειο ειναι. Ελπιζω οσο περναει η ιστορια να γινει καλυτερο. Ελπιζω η συγκεκριμενη εταιρια στην επομενη της κινηση να δοκιμασει ομως κατι διαφορετικο και οχι καποιο LOU2. Για παραδειγμα δεν θα με χαλαγε ενα παιχνιδι με κλεφτες τραπεζων. Ή καποιο αστυνομικο-ντεντεκτιβικο ή ακομα καλυτερα καποια ρεαλιστικη καινοτομια.
Εμενα παλι μου φανηκε αρκετα τρομακτικο αν και σιγουρα ειναι πιο survivor.Απλα δεν εχω παιξει σχεδον καθολου παιχνιδια horror εκτος απο μερικα στο ps1 και ημουν συνεχως στην τσιτα.
Το παιχνιδι στο Hard ειναι παρα πολυ δυσκολο; Παιζεται με ευχαριστηση δηλαδη ή σου σπαει τα νευρα;
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Αυτο που με απασχολει οταν παιζω καποιο παιχνιδι στο hard ειναι να μην χανω συνεχεια. LOL Πολυ πρωτοτυπο ε; Αν ειναι μεγα παλουκι, καλυτερα να το παιξω στο νορμαλ για να μη μου σπασει τα νευρα!![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Ενα απο τα καλύτερα παιχνιδια μας... Δεν χρειαζεται καν να το πουμε πλεον
Το νοικιασα γιατι ουτε λεφτα παιζουν ουτε και χρονος αφθονος
Ποσες ωρες σας πηρε ρε παιδια να το τερματισετε?
Εγω στο ευκολο και στη γρηγορη μου πηρε 13ωρες !!!! ΤΡΕΛΟ !!!!
μακαρι να το αγοραζα και να το επαιζα με τους κανονικους μου ρυθμους σιγουρα θα εφτανα 20 και ωρες... !!!
Φοβερο επιτευμα για Single player να τα βλεπουν αλλες εταιριες που τα τελειωνης σε 5 ωρες...
Μπραβο Naughty Dog για ακομη μια φορα !!!
Eγω ειμαι ήδη στις 19 και δεν το εχω τελειωσει ακομα.Στο hard.
.
και εμενα 20 - 21 ωρες μοθ πηρε
Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Eimai sto 44% me 9:30 wres alla ta psaxno ola den afino tipota. Pragmatika den thelo na teliosi.
^^Spoiler!
Παντως εγω πρεπει να προσπαθησω να σταματησω να παιζω για λιγο καιρο το παιχνιδι... πραγματικα ομως λολ.
PDS (08-07-2013)
Ευχαριστω Δημητρη.οποτε εχω ακομα.
Τι να πω ,χορταστικοτατο.
.
Bookmarks