Page 81 of 138 FirstFirst ... 317177787980818283848591131 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 2751

Thread: The Last of Us

Moderator odytsak's Avatar

Μπηκα να διαβασω τιποτα και ολα τα posts ειναι με spoiler,
    περισσοτερο πατας παρα διαβαζεις

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

@ slay

πηγαινε στο γνωστο μερος (pb) και κανε search Last of us grounded. Εγω τo κατεβασα απο εκει 1080p 3.7 gb

Ειναι εξαιρετικο και πραγματικα βλεπεις με ποση αγαπη και μερακι εφτιαξαν αυτο το αριστουργημα...

3. The Following 4 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

FotisGRC (25-06-2013),litanies (23-06-2013),mihalis13 (23-06-2013),Slay (23-06-2013)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Εγινε, το κατεβαζω, btw αυτο ηταν με καποια special edition?

Moderator odytsak's Avatar

ευχαριστώ για το ειρωνικό σχόλιο και το -rep οποιος το έβαλε,
    δεν κατάλαβα τι ακριβώς τον πείραξε σ' ενα χιουμοριστικό post, γι αυτό εξάλλου έβαλα και το emoticon,
    αυτό είναι το ευχαριστώ σε άτομα που προσπαθούν να ποστάρουν από νέα, φήμες, ειδήσεις μέχρι και πως θα κατεβάσουν δωρεάν παιχνίδια.

6. The Following 3 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Απαραδεκτος (24-06-2013),easybizi (24-06-2013),FotisGRC (25-06-2013)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Στα @@ σου ρε . Μην ασχολεισαι με γυναικες.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Είμαι στο 17%, και τα γραφικά μέχρι στιγμής (πέρα απ' το aliasing) μου φαίνονται τουλάχιστον ισάξια του Uncharted 3. Το animation/face capture/lip-synching είναι ένα σκαλί πάνω σε σχέση με ότι έχει παρουσιάσει η ND στο PS3. Οι υφές στα textures επίσης μου φαίνονται πιο φυσικές σε σχέση με το U3.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Εγινε, το κατεβαζω, btw αυτο ηταν με καποια special edition?
    Ειναι με το season pass, εγω το αγορασα με το που τελειωσα το παιχνιδι καθως θα βγουν 3 dlc και με αυτο εισαι καλυμμενος.

Παντως το κατεβασα και απο εκει που σου ειπα και το αρχειο ειναι αυτουσιο δεν υπολειπεται σε τιποτα οσον αφορα την ποιοτητα κλπ. Φοβερο παντως, θα σου αρεσει.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Είμαι στο 17%, και τα γραφικά μέχρι στιγμής (πέρα απ' το aliasing) μου φαίνονται τουλάχιστον ισάξια του Uncharted 3. Το animation/face capture/lip-synching είναι ένα σκαλί πάνω σε σχέση με ότι έχει παρουσιάσει η ND στο PS3. Οι υφές στα textures επίσης μου φαίνονται πιο φυσικές σε σχέση με το U3.
    Τα γραφικα -θεωρω- οσο προχωραει το παιχνιδι γινονται ολοενα και πιο εντυπωσιακα. Για την ακριβεια θεωρω οτι οι πρωτες περιοχες ειναι οπτικα, οι "χειροτερες" (σε τρελα εισαγωγικα) σε σχεση με το υπολοιπο παιχνιδι.

ειδικα
    Spoiler!

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Να σας πω ρε παιδιά μια ερώτηση οποίος ξέρει. Άμα πατήσω start και φύγω π.χ μετράει τον συνολικό χρόνο ή όταν παίζεις τον μετράει μόνο;

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Απ οτι φαινεται δηλαδη ολα εχουν ελληνικους υποτιτλους μεσα...; Εσεις που λεγατε οτι δεν εχουν γιατι το λεγατε;
    Άλλο τα retail και άλλο τα digital. Το UK store έχει αρκετά κοινά downloads με το EU store και ελάχιστα ξεχωριστά. Τα retail όμως βγαίνουν από διαφορετική «μήτρα».

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Να σας πω ρε παιδιά μια ερώτηση οποίος ξέρει. Άμα πατήσω start και φύγω π.χ μετράει τον συνολικό χρόνο ή όταν παίζεις τον μετράει μόνο;
    Παγώνει ο χρόνος όταν πατήσεις pause.

Advanced Member DmC_GL_'s Avatar
    PSN ID
    Oenopion_GameR
    Name
    Δημήτριος

Παιδιά πότε λέτε να πέσει η τιμή του παιχνιδιού γιατί στο skroutz αντί να κατεβαίνει ανεβαίνει η τιμή του και υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να δώσουν 52+ ευρώ.
    Last edited by DmC_GL_; 24-06-2013 at 11:27.
    Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Cool Member alexxx711's Avatar
    PSN ID
    husuris

Αμα κρινουμε απο το GOW:A τοτε κατα τον Σεπτεμβριο το παιχνιδι θα το βρισκεις κανενα 30αρι

Τωρα στα του παιχνιδιου. Τελος και απο εμενα χθες σε 19 και κατι ωρες. Εκπληκτικο παιχνιδι απο ολες τις αποψεις αλλα και για μενα το παιχνιδι ειναι για 9/10. Ο κομμενος ποντος παει γιατι δεν ειμαι και απο τους φαν των stealth-games. Και το MGS4 9/10 παιρνει αλλα αν μου ελεγε καποιος ποιο απο τα δυο να παιξει θα του ελεγα με κλειστα τα ματια TLOU.

Ετσι για την ιστορια τα παιχνιδια που εχω για 10/10 ειναι το FALLOUT 3 και MASS EFFECT 2. Θα μπορουσε να ειναι και το SKYRIM αλλα δεν το επαιξα πολυ λογω bugfest

Και για να γκρινιαξω και λιγο, η μεταφραση στα ελληνικα ειναι μια μετριοτητα. Με μη μεταφρασμενο κειμενο, out of sync εμφανιση κειμενου και σε μερικα σημεια αλλα αντι αλλων μεταφραση. Με μια λεξη: δουλεια του ποδαριου

Ηταν το πρωτο παιχνιδι που παιρνω με ελληνικα και πιθανοτατα το τελευταιο αν η δουλεια που κανουν ειναι τοσου χαμηλου επιπεδου.

15 ωρες μετα την προβολη του καθε επεισοδιου Game of Thrones υπαρχουν διαθεσιμοι ελληνικοι υποτιτλοι πολυ ανωτεροι απο το αποτελεσμα της Sony
    Last edited by alexxx711; 24-06-2013 at 12:40.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Το The Last Of Us Grounded Making of περιέχει spoilers? Να το δω αφού τερματίσω το παιχνίδι;

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

^^^ βέβαια έχε υπόψιν ότι είναι πολυ μεγαλύτερη μεταφραστική δουλειά από ένα επεισόδιο του game if thrones, το TLOU έχει πάρα πολλούς διαλόγους.

Πάντως συμφωνώ, αφού έκαναν μετάφραση θα επρεπε να το κάνουν σωστά.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Το The Last Of Us Grounded Making of περιέχει spoilers? Να το δω αφού τερματίσω το παιχνίδι;
    εννοειται φιλε μου οτι ειναι τιγκα στο σποιλερ, σε προειδοποιει και οταν πας να το δεις.

οσον αφορα στην μεταφραση δεν ξερω γιατι αγχωνεστε, βαλτε αγγλικους υποτιτλους με το που δειτε οτι δεν ειναι καλη η ελληνικη μεταφραση. Προσωπικα ουτε που αγγιξα την ελληνικη μεταφραση οταν ειδα τα προβληματα.
    Last edited by Valkyre; 24-06-2013 at 13:41.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Πάντως, η μετάφραση δεν ειναι μια μετριότητα. Κατα τη γνώμη μου ειναι καλη. Εχει τα λάθη της, καμία φορά αποσυγχρονιζεται και δεν ειναι όλα μεταφρασμένα, αλλα σε γενικές γραμμές ειναι ικανοποιητική. Εγώ δε δυσανασχετησα κάπου.

Ειλικρινά οι υπότιτλοι που βρίσκω για ματρόσκες από απλήρωτους εθελοντές είναι καλύτερης ποιότητας... στο Uncharted 3 δεν ήταν τόσο χάλια.

Είπαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω για να στηρίξουμε την ελληνική αγορά, αλλά εδώ πέρα μιλάμε για τσαπατσουλιά. Πολύ αμφιβάλλω ότι θα ασχοληθούν να τους σουλουπώσουν με κάποιο patch.

Όσο για τους αγγλικούς υπότιτλους, και στις ταινίες ελληνικούς βάζω. Υποτίθεται ότι η ND βγάζει cinematic παιχνίδια, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να αλλάξω εγώ συνήθειες...

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Πάντως, εγώ πιο πολλα λάθη συναντω τωρα που παίζω το mp, παρά στο βασικό παιχνίδι. Οκ, ίσως εγώ δεν ειμαι τόσο απαιτητικός, αλλα για εμενα η μετάφραση ηταν συμπαθητική. Δε θα την πω κακή...

Σύγκρινέ τη με του Uncharted 3 και θα δεις και μόνος σου ότι η ποιότητα έχει πέσει σε όλα τα επίπεδα...

Name
    Δημήτρης

Αυτο ειναι θεμα Σονυ Ελλας περισσοτερο δυστυχως...

Bookmarks

Bookmarks