Page 80 of 138 FirstFirst ... 307076777879808182838490130 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 2751

Thread: The Last of Us

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Επαθα σήμερα μεγάλη νείλα με το δισκάξι του last of us! Είχα μονο 1-1:30 ώρα για να παίξω, και καθώς φόρτωνε το παιχνίδι, απο την βιασύνη μου, έδωσα μια και έπεσε το ps3. Το παιχνίδι μετα κολούσε στο loading πριν βγάλει καν το σήμα της Sony και τους τίτλους. Το βγάζω απο το ps3 και βλέπω 1 τεράστια κυκλική γρατζουνιά.

Ευτυχώς αφού έτριψα κάπως την γρατζουνιά με ένα πανακι για γυαλιά, σχεδόν εξαφανίστηκε. Το παιχνίδι μετά φόρτωσε κανονικα και έπεξα κανά μισάωρο.

Δεν μου είχε τύχει κάτι τέτοιο ξανα, και πραγματικά τα χρειάστηκα.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

στο 100% τερματιζει οτι και αν εχεις μαζεψει

3. The Following 2 Users Say Thank You to stavros88 For This Useful Post:

kostasb13 (22-06-2013),PDS (22-06-2013)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    Αχρείαστη η
    Spoiler!
    , όπως επίσης 2 φορές με
    Spoiler!
    εν είδη boss fights.

Πάντως τεράστιο respect στους "κλέφτες" της ND.Όχι μόνο το TLoU, αλλά και το Uncharted franchise, σεναριακά είναι full κοινότυπα και χιλιοειπωμένα τα (εντελώς κινηματογραφικά) stories τους.Και όμως το κάνουν τόσο γαμημένα καλά, που ουδόλως μ'ενοχλεί η έλλειψη πρωτοτυπίας.Εύγε!
    θα με εκπληξει απιστευτα εαν οι τελευταιες ωρες του παιχνιδιου ακομα σε κανουν να πιστευεις οτι βλεπεις κατι κοινοτυπο και χιλιοειπωμενο χωρις πρωτοτυπια....! περιμενω πως και πως να ακουσω τηννγνωμη σου!

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Το τελείωσα κι εγώ πριν λίγο, μου πήρε 16 ώρες στο Hard έχοντας βρει περίπου 70-80% των αντικειμένων. Σε γενικές γραμμές είναι ένα από τα καλύτερα games που έχω παίξει ποτέ, πραγματικά πολύ εντυπωσιακό σε αρκετά σημεία και απρόβλεπτο

Το μόνα που με ενόχλησαν λίγο είναι

Spoiler!

Είναι πολλά τα σαγόνια που πέφτουν...... Μαζί με το alan wake, mgs4 και τα mario galaxy είναι τα αγαπημένα μου παιχνίδια σε αυτή τη γενιά. Πραγματικά απορώ με τα σχόλια μερικών οτι τα γραφικά είναι απλώς οκ ή στο ίδιο επίπεδο με το U3.... βελτιώσεις παντού... σε animation, φωτισμούς, AI, πανέμορφα εικαστικά επίπεδα και ένα σωρό τρόπους για να σκοτώσεις/προχωρήσεις. Και εκεί που λες με το U2/3 ότι έχουμε να κάνουμε με ένα game με τα περισσότερα χολυγουντιανα στοιχεία ενός blockbuster, σου δίνουν ένα απίστευτο storytelling και σκηνοθετικό pacing που δεν σε αφήνει λεπτό να θες να σταματήσεις. Ευχαριστώ τη ND που με ωριμάζει ως gamer αυξανοντάς μου τις απαιτήσεις. Οι επικριτές του David Cage που λάτρεψαν το story και την αισθητική του heavy rain αλλά δεν χώνεψαν το "gameplay" νομίζω βρήκαν το παιχνίδι τους.

Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Spoiler!

Quote Originally Posted by stavros88 View Post
    Spoiler!
    Spoiler!
    Last edited by DJTaurus; 22-06-2013 at 22:41.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Spoiler!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

To τελειωσα κι εγω το παιχνιδι. Θα πω ο,τι εχω να πω σε spoiler, γιατι βαριεμαι να ξεχωριζω κομματια.... ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!! SPOILERS KAI ENDING SPOILERS INSIDE!!!!!!!!!!!!!!!

Spoiler!
    Last edited by Dragonpaul; 23-06-2013 at 03:03.

11. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

panos74gr (07-07-2013)

Name
    Δημήτρης

^^ Παυλο δες εδω το ποστ μου #1497

http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post452526

νομιζω θα σε καλυψει.

υγ: ναι εμενα στο hard μου ελειψαν τα πυρομαχικα στο πρωτο playthrough μου και μου λειπουν και τωρα στο survivor. Και φυσικα οταν λεω μου λειπουν πυρομαχικα, δεν εννοω οτι δεν εχω ουτε μια σφαιρα για δειγμα, αλλα να εχω 1 σφαιρα στο shotgun 3 στο πιστολι 2 στο rifle, και 2 βελη, ε δεν θεωρω οτι ειμαι και οπλισμενος σαν αστακος...

τι να πω ισως αν παιζεις το παιχνιδι guns blazing να εχει καποιο "εξυπνο συστημα loot" το παιχνιδι ωστε να μην ξενερωνουν οσοι θελουν να βαρανε τα κανονια.

προσωπικα χαιρομαι που επουδενι δεν μου συνεβη αυτο γιατι θα ειχα ξενερωσει απιστευτα... παιζω με στυλ ανταρτοπολεμου εγω, stealth οσο μπορω, μολις με βρουν πιστολιδι , melee βρωμοξυλο, απεμπλοκη απο την μαχη, απομακρυνση, κρυψιμο και επαναληψη.
    Last edited by Valkyre; 23-06-2013 at 04:02.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ @ Chronohill

Ending spoilers....

Spoiler!

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ μπορω να γραψω πολλα περισσοτερα αλλα δεν θελω τωρα λολ.
    Spoiler!

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον συγχρονισμό των ελληνικών υπότιτλων; Σε κάποια σημεία τρέχουν πιο μπροστά (η πίσω) απο τον διάλογο, ενώ σε άλλα μπερδεύονται με την αγγλική μετάφραση. Και είναι κρίμα γιατί έχει γίνει καλή δουλειά στα ελληνικά. Αν συνεχίσει έτσι όμως θα αναγκαστώ να βάλω τους αγγλικούς.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

βαλε τους αγγλικους...το προβλημα ειναι κλασσικο

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον συγχρονισμό των ελληνικών υπότιτλων; Σε κάποια σημεία τρέχουν πιο μπροστά (η πίσω) απο τον διάλογο, ενώ σε άλλα μπερδεύονται με την αγγλική μετάφραση. Και είναι κρίμα γιατί έχει γίνει καλή δουλειά στα ελληνικά. Αν συνεχίσει έτσι όμως θα αναγκαστώ να βάλω τους αγγλικούς.
    υπαρχει μονο σε ενα σημειο στην αρχη, και υπαρχουν και μερικα σημεια που βγαινουν αγγλικοι αντι για ελληνικοι, μαλλον ξεχασαν να μεταφρασουν καποιες γραμμες.

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Ναί, είναι λίγα τα σημεία που χάνεται ο συγχρονισμός και πιο μετά που λες για το μπέρδεμα Αγγλικών - Ελληνικών. Μετά δε βγάζει κανένα πρόβλημα
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Spoiler!
    Spoiler!

PSN ID
    Slay2012

Σας ελειψαν τα making off απο το last of us? εμενα ναι, δειτε ενα λοιπον που αφορα τον ηχο, ελπιζω να βγαλουν και αλλα...
    http://soundworkscollection.com/vide...the-last-of-us

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

btw, τελικα αυτο που λεγαμε στο σποιλερ το δοκιμασα τωρα σε φυσιολογικουσ ανθρωπους και δεν ισχυει, δηλαδη λειτουργει οπως θα επρεπε. ισως ισχυει μονο σε μολυσμενους.

Edit: αχΧαχαχαχαχα παιδια τρελο γελιο και απιστευτο easter egg μολις βρηκα, δεν εχει σχεση με το last of us αυτο καθεαυτο αλλα το βαζω σε σποιλερ σε περιπτωση που καποιος θελει να το βρει μονος του, αλλα θα πρεπει να ειναι καμμενος σαν κι εμενα να το βρει γιατι νομιζω οι περισσοτεροι θα το προσπερασουν

Spoiler!
    Εγώ το άρχισα και στην πρώτη 1 ώρα
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Εξαιρετικο το last of us grounded documentary!

Πργματικα εαν σας αρεσε το παιχνιδι θα σας ενδιαφερει πολυ το χορταστικο αυτο making off που κραταει 90 λεπτα.

Spoiler!

PSN ID
    Slay2012

Εξαιρετικο το last of us grounded documentary!

Πργματικα εαν σας αρεσε το παιχνιδι θα σας ενδιαφερει πολυ το χορταστικο αυτο making off που κραταει 90 λεπτα.
    τι ειναι αυτο? που το βρισκουμε?

Bookmarks

Bookmarks