Page 77 of 138 FirstFirst ... 276773747576777879808187127 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 2751

Thread: The Last of Us

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

σου κατσε πολυ καλα το αυτοκολλητο.
    με τα δικα μου γουστα, ισως σε ασπρο controller να εδειχνε πιο καλα.

Spoiler!

Cool Member PaneDi's Avatar
    PSN ID
    PaneDi

όσοι παίζουν κάντε add. panedi !
    Building the future and keeping the past alive is one and the same thing.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Πάρα πολύ καλό το ΤLoU, αλλά στο 42% που βρίσκομαι, δεν μου κάνει για game του 10/10.

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Συμφωνώ. Ένα γεμάτο 8αράκι και από 'μένα.

edit. παρ' όλα αυτά το multi (αν και μόνο δύο modes), είναι ενδιαφέρον. Αν προλάβω θ' ανοίξω ένα νήμα για το multi το Σ/Κ.
    Last edited by le_71; 21-06-2013 at 08:59.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Εσεις που λετε οτι αξιζει για 8, ετσι απο περιεργεια σε τι παιχνιδι θα βαζατε 10?

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Καλα ο Desmond ειναι νωρις ακομα... εγω θα εκπλαγω εαν η αποψη του παραμεινει η ιδια και στο δευτερο σκελος του παιχνιδιου.

Αλλα ναι οκ γουστα του καθενος.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

2 αρνητικά τα οποία το εμποδίζουν κατ'εμέ από το να είναι τέλειο: 1)Προσπαθώ να πάω το παιχνίδι full stealth.Υπάρχουν περιπτώσεις όπου χάνω επίτηδες επειδή μου έχει χαλάσει το cover μόνο και μόνο για να μην μπω σε διαδικασία "easy way out" μέσω shooting.Ε, μου φαίνεται πολύ αστείο (δεν θα έπρεπε λόγω της mature θεματολογίας του TLoU) οι friendlies να είναι φάτσα κάρτα με τους enemies και αυτοί να κάνουν πως δεν τους βλέπουν.Μου χαλάει την "σοβαρότητα" της στιγμής.
    2)Παίζω στο hard.Μέχρι στιγμής, υπάρχει πληθώρα ammo, κάτι που για μένα δεν συμβαδίζει με την έννοια του survival.Υπήρξε session
    Spoiler!
    όπου ως δια μαγείας μου εμφανίζονταν συνέχεια δεσμίδες για το (mighty) shotgun που είχε αδειάσει ενώ δεν χρειαζόταν: γεμάτο rifle, 8 βέλη, 11 σφαίρες στο περίστροφο, 2 μολότοφ, nail bombs, smoke bombs etc.Επειδή μου φάνηκε εντελώς cheap, το ξαναξεκίνησα για να το πάω stealth.Μάλλον θα πρέπει να περιμένω να ξεκλειδώσω το survivor.

Θα επανέλθω με συνολικές εντυπώσεις (θετικές κ αρνητικές) μόλις το ολοκληρώσω.

Name
    Δημήτρης

Πληθωρα ammo? Ουτε καν, μηπως επεσες στην περιπτωση (το loot απο εχθρους ειναι random)? Βεβαια αν παιζεις full stealth με το ζορι ε, λογικο ειναι καποια στιγμη να εισαι τιγκαρισμενος στο αμμο, ειτε παιζεις easy ειτε παιζεις survivor.

Οσο για το οτι οι δικοι σου ειναι invisible το ειπαμε, οντως ξενιζει αλλα ηταν η σωστη επιλογη διοτι αλλιως θα ηταν αρκετα εκνευριστικο το παιχνιδι.

Τωρα το πρωτο που λες με μπερδευει λιγο... απο οτι καταλαβα αν σε ανακαλυψουν ξαναξεκινας το encounter γιατι ξενερωσες που σε βρηκαν? Αν το καταλαβα καλα τοτε το λαθος ειναι -no punn intended- δικο σου, το οποιο οδηγει και στο 2) στην ουσια. Πρωτα απο ολα δεν ειναι "easy way out" τα firefights εκτος κι αν πια εισαι τοσο skilled (οπου στην τοιαυτη περιπτωση RESPECT )

Δευτερον, και σημαντικοτερον!!! Το παιχνιδι δεν ειναι Metal Gear. Απο αυτο που ειπες καταλαβαινω οτι παιζεις το παιχνιδι... "λαθος". Καταλαβαινω την απολαυση να τους ξεπαστρεψεις ολους αθορυβα (το οποιο και ειναι εφικτο στο 90% του παιχνιδιου) , ομως το παιχνιδι ειναι κυριως survivor, αυτο ειναι το intention των δημιουργων. Survivor σημαινει οτι οταν κανεις την κουτσουκελα σου και σε ανακαλυψουν, ειναι και αυτο μεσα στο παιχνιδι της υποθεσης... αν καθε φορα που σε βρισκουν κανεις reload το checkpoint, ε δεν εχει ιχνος survivability το ολο σκηνικο, ερχεται σε πληρη αντιφαση με το survival aspect του παιχνιδιου.

Στην αρχη το εκανα κι εγω αυτο, μεχρι που συνηδειτοποιησα οτι πηγαινα να παιξω το παιχνιδι διαφορετικα απο οτι ηταν η προθεση των δημιουργων.

Δοκιμασε να συνεχισεις να παιζεις αφου σε ανακαλυψουν, να ξανακρυφτεις, να αναγκαστεις να χρησιμοποιησεις τα οπλα σου και τις προμηθειες σου και θα δεις οτι το ammo και τα supplies.... πανε περιπατο...

Εγω στο δικο μου πρωτο playthrough βρεθηκα αρκετες φορες με ελαχιστα supplies και ammo.
    Last edited by Valkyre; 21-06-2013 at 12:16.

9. The Following 5 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Desmond (21-06-2013),FotisGRC (21-06-2013),Godweeder (21-06-2013),lpapostolis (31-08-2013),panos74gr (21-06-2013)

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Οταν το ξεκινησα και εγραψα τις πρωτες εντυπωσεις μου, ημουν σχεδον ετοιμος να του δωσω και εγω ενα 10/10 απο την αρχη, αλλα λεω κατσε να το τερματισω πρωτα και βλεπουμε. Βλεπωντας ομως ολες αυτες τις καλες βαθμολογιες και κριτικες που εχει παρει, δεν μου μενει παρα να συμφωνησω και εγω παιζοντας. Δεν μπορει να ειναι τυχαιο ολοι να του βαζουν 10/10. Σιγουρα μπορει να θεωρηθει σαν υπερτιμημενο και καλα κανουν οσοι αμφισβητουν το τελειο, αλλα ειναι και παιχνιδι που δεν μπορει να συγκριθει με κανενα αλλο παιχνιδι νομιζω. Εχει μια ανωτερη ποιοτητα σε ολους τους τομεις και στα γραφικα και στην ιστορια, ατμοσφαιρα και στο gameplay που το κανει να ξεχωριζει απο οτιδηποτε αλλο. Σιγουρα εαν κατσει καποιος να το ψαξει θα βρει και ατελειες και αλλα διαφορα που μπορει να μην αρεσαν και να πει οτι δεν ειναι τελειο, αλλα αν το συγκρινουμε με αλλα παιχνιδια θα δουμε οτι ειναι ενα σκαλι πιο πανω στους περισσοτερους τομεις, φαινεται η παρα πολυ καλη δουλεια που εχει γινει, οποτε και για αυτο νομιζω οτι παιρνει τις αριστες βαθμολογιες. Ειμαι καπου στα μισα, 12 ωρες, εχω βρει καποιες λεπτομερειες που με κανουν να λεω οτι δεν ειναι το τελειο, αλλα συνολικα σαν εμπειρια ειναι εξαιρετικο και δεν εχω ξαναπαιξει κατι παρομοιο, θα περιμενω να το τερματισω ομως για να το βαθμολογησω συνολικα, αλλα δεν θα του εβαζα κατω απο 9,5 μεχρι στιγμης.

Desmond νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος, οτι εαν παλεψεις και νικησεις καποιον τοτε εχει περισσοτερες πιθανοτητες να σου αφησει σφαιρες, παρα αν τον εξουδετερωσεις αμεσως με stealth ή με οπλο. Εφοσον παιζεις φουλ στελθ λογικο ειναι να σου περισσευουν τα ammo.

11. The Following 2 Users Say Thank You to criter For This Useful Post:

Desmond (21-06-2013),tsakali GR (21-06-2013)

Name
    Δημήτρης

^^ Φιλε criter δεν ισχυει αυτο. Το loot απο εχθρους ειναι τελειως random. Το εχω τεσταρει ενδελεχως ειδικα σε σημεια που εχανα πολλες φορες και δοκιμαζα διαφορετικη προσεγγιση για να το περασω. Ειτε stealth τους σκοτωσεις , ειτε με οπλα, ειτε με μπουκετα το loot θα ειναι random εντελως.

Φυσικα να σημειωσω κι εγω ετσι γιατι δεν εχω γραψει αναλυτικα τις εντυπωσεις μου για το παιχνιδι, οτι επειδη απλα ειπα οτι ειναι το καλυτερο που εχω παιξει αυτο δεν σημαινει αυτοματως οτι ειναι τελειο, 10/10 κλπ. Δεν υφισταται τελειο. Εχει τα θεματα του, υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης.

Εγω ειπα οτι ειπα διοτι το παιχνιδι μου προσφερε μια εμπειρια που ομοια της δεν εχω αλλη. Με εκανε να συγκινηθω, να τρομαξω αυθεντικα, να νιωσω αποστροφη, αηδια, μενος, με ειχε σε ενταση, να νιωσω θαυμασμο, να ζητωκραυγασω, να χαζεψω την ομορφια του.

Τετοιο ευρος συναισθηματων, απο μονο του με κανει να γυρναω και να πω οτι, ναι ειναι -μεμονωμενα- η καλυτερη εμπειρια που μου προσφερε το gaming μεχρι στιγμης. Οποτε οχι 10, αλλα 9.9/10.

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

criter (21-06-2013)

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος λίγο τo crafting; Στο inventory για παράδειγμα, έχω
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ Εχεις παρει τα recipies για τα αντικειμενα που θες να κανεις craft? Καθε αντικειμενο θελει συγκεκριμενα resources/materials. Μερικες φορες μπορει να νομιζεις οτι εχεις οτι χρειαζεσαι αλλα ενα απο τα αντικειμενα που εχεις να μην ειναι "ολοκληρο". Μεσα στο εκαστοτε εικονιδιο υπαρχει ενα πιτακι σαν και αυτα των στατικων, εαν δεν ειναι ολοκληρο, τοτε δεν εχεις ακομα ολη την ποσοτητα του αντικειμενου που χρειαζεται.

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Συμφωνώ απόλυτα με Val για την ποικιλία συναισθημάτων και το απίστευτο feeling του παιχνιδιού τα οποία συνδυάζονται με με το ιδανικό gameplay. Το μόνο που με χαλάει και εμένα είναι που δεν βλέπουν τους άλλους της ομάδας οι εχθροί και αν και καταλαβαίνω γιατί το έκαναν οι δημιουργοί δεν παύει να μου κακοφαίνεται και θα προτιμούσα να υπήρχε τρόπος να έχουν ανάλογο ΑΙ και οι φιλιοι χαρακτήρες ώστε και να μην εμποδίζουν και να προσφέρουν ακόμα περισσότερο στην εμπειρία.
    Κατά τα άλλα μαζί με τα mgs είναι ότι καλύτερο έχω παίξει

17. The Following User Says Thank You to nickolas82 For This Useful Post:

Valkyre (21-06-2013)

Name
    Δημήτρης

^^ Παντως δεν μου εχει συμβει πολλες φορες μεσα στο παιχνιδι, οντως θα μπορουσαν παντως με καποιο τροπο αυτο να το λυσουν. Ισως να υπηρχε ενα command τυπου "wait here" και "follow" οπου στο follow θα αντιδρουσαν οπως τωρα στο παιχνιδι, μενοντας κοντα σου, και στο wait θα εμεναν πισω σε αποσταση ασφαλειας. Βεβαια αυτο χανει απο το ολο concept του παιχνιδιου κατα το οποιο υποτιθεται εισαι ο προστατης της μικρης.

ΥΓ: Λατρευω το πως ερχεται η Ellie για καλυψη ακριβως στο σημειο που εισαι εσυ και κατα καποιο τροπο μπαινει στην αγκαλια σου σαν να εισαι η ασπιδα της... μαλιστα ο Joel κανει και χωρο οταν ερχεται το κοριτσακι, so awesome!

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Εχεις παρει τα recipies για τα αντικειμενα που θες να κανεις craft? Καθε αντικειμενο θελει συγκεκριμενα resources/materials. Μερικες φορες μπορει να νομιζεις οτι εχεις οτι χρειαζεσαι αλλα ενα απο τα αντικειμενα που εχεις να μην ειναι "ολοκληρο". Μεσα στο εκαστοτε εικονιδιο υπαρχει ενα πιτακι σαν και αυτα των στατικων, εαν δεν ειναι ολοκληρο, τοτε δεν εχεις ακομα ολη την ποσοτητα του αντικειμενου που χρειαζεται.
    εννοείς όταν θες να φτιάξεις μολότωφ,
    Spoiler!

Αν είναι έτσι, που γράφει τι χρειάζεται το καθένα;

Επίσης όλοι αυτοί οι
    Spoiler!
    έχουν κάποια χρησιμότητα;

Name
    Δημήτρης

Στο πλαι αριστερα σου εχει τα αντικειμενα τα οποια αυτη τη στιγμη εχεις τα recipies για να φτιαξεις. Καθε φορα που επιλεγεις ενα απο αυτα τα αντικειμενα, σου κανει highlight αυτοματα τα υλικα εκεινα τα οποια χρειαζονται για να το φτιαξεις. Δεν ειναι δυσκολο, προσεξε λιγο καλυτερα και θα το πιασεις. (προσοχη, μολοτωφ και med kits θελουν τα ιδια ακριβως υλικα το οποιο ειναι μαματο γιατι σε βαζει να σκευτεις που θα επενδυσεις τα υλικα σου)

Οσο για το δευτερο spoiler,
    Spoiler!

21. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

le_71 (21-06-2013)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Default The Last of Us

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Τωρα το πρωτο που λες με μπερδευει λιγο... απο οτι καταλαβα αν σε ανακαλυψουν ξαναξεκινας το encounter γιατι ξενερωσες που σε βρηκαν? Αν το καταλαβα καλα τοτε το λαθος ειναι -no punn intended- δικο σου, το οποιο οδηγει και στο 2) στην ουσια. Πρωτα απο ολα δεν ειναι "easy way out" τα firefights εκτος κι αν πια εισαι τοσο skilled (οπου στην τοιαυτη περιπτωση RESPECT )

Δευτερον, και σημαντικοτερον!!! Το παιχνιδι δεν ειναι Metal Gear. Απο αυτο που ειπες καταλαβαινω οτι παιζεις το παιχνιδι... "λαθος". Καταλαβαινω την απολαυση να τους ξεπαστρεψεις ολους αθορυβα (το οποιο και ειναι εφικτο στο 90% του παιχνιδιου) , ομως το παιχνιδι ειναι κυριως survivor, αυτο ειναι το intention των δημιουργων. Survivor σημαινει οτι οταν κανεις την κουτσουκελα σου και σε ανακαλυψουν, ειναι και αυτο μεσα στο παιχνιδι της υποθεσης... αν καθε φορα που σε βρισκουν κανεις reload το checkpoint, ε δεν εχει ιχνος survivability το ολο σκηνικο, ερχεται σε πληρη αντιφαση με το survival aspect του παιχνιδιου.

Στην αρχη το εκανα κι εγω αυτο, μεχρι που συνηδειτοποιησα οτι πηγαινα να παιξω το παιχνιδι διαφορετικα απο οτι ηταν η προθεση των δημιουργων.

Δοκιμασε να συνεχισεις να παιζεις αφου σε ανακαλυψουν, να ξανακρυφτεις, να αναγκαστεις να χρησιμοποιησεις τα οπλα σου και τις προμηθειες σου και θα δεις οτι το ammo και τα supplies.... πανε περιπατο...

.
    Συμφωνώ πολυ με τον valkyre, και εγω έκανα το λάθος να προσπαθώ να το βγάλω όλο stealth, ξαναξεκινώντας το encounter όταν έβλεπα ότι δεν τα είχα παει καλα. Αυτο τελικά αφαιρεί απο την μαγεία του παιχνιδιού, το οποίο έτσι όπως είναι φτιαγμένο ευνοεί ένα mixed style μάχης που σου ανεβάζει τρέλα την αδρεναλίνη όταν οι εχθροί σε ανακαλύπτουν, τρως και καμία και πρέπει να ξεφυγεις να κρυφτείς ξανά και να εκτιμήσεις τι μπορείς να κάνεις με τα νέα δεδομένα. Αλλωστε και το full stealth είναι αρκετά εύκολο στο παιχνίδι, αφού σου δίνει πολλά σημεία να κρυφτείς, ο στραγγαλισμός, το crafting, ο φακός δεν γίνεται αντιληπτός ακόμα και να είσαι πολυ κοντά σε άλλο εχθρό κλπ. Με μόνο stealth και restart είχα φτάσει σε full ammo πολλά όπλα στο hard.

23. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

Valkyre (21-06-2013)

Name
    Δημήτρης

^^ Ετσι ακριβως ειναι. Απλη σημειωση ομως, ο φακος απο τους ανθρωπους γινεται αντιληπτος! Μονο απο τους μολυνσμενους δεν γινεται το οποιο στο λεει και το παιχνιδι αφου η οραση τους δεν το επιτρεπει.

25. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (21-06-2013),psx3 (21-06-2013)

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Πολυ σωστος ο Valkyre στα παραπανω post του, συνφωνο απολυτα ...
    Λοιπον το παιχνιδι το αρχισα εδω και 2 μερες και εχω παθει πλακα.Δεν θυμαμαι να εχω ξανα παιξει ενα τοσο ΣΟΒΑΡΟ και στιβαρο παιχνιδι παιδια.
    Τα παντα συνδιαζονται μεταξυ τους τοσο καλα που σε κανει να λες απλα ΜΠΡΑΒΟ στους δημιουργούς.
    Οπως αναφερθηκε και πιο πανω ,σαν maniac stealth freak και εγω εκανα στην αρχη restart στο encounter επειδη εχανα σε καποια φαση την stealth προσεγγιση.
    Καταλαβα πως δεν το ευχαριστιεμαι πολυ και οτι ετσι χανετε το feeling του παιχνδιου.Με λιγα λογια δεν εισαι "λαθος" η "κακος" παιχτης αν σε καταλαβουν και χαθει η stealth προσεγγιση.
    Αυτος ειναι ο σκοπος του game καταρχην.Το game δεν ειναι ουτε mgs ουτε splinter cell ( τα παλια ενοω).

Ειμαι στην μεση λοιπον,μολις το τελειωσω θα ξανα ποσταρω για τελικη αξιολογηση.
    Ερωτηση περι τακτικης :
    Spoiler!

Υ.Γ το game το παιζω παρεα με ενα ποτηρι ουισκι , κλειστα ολα τα φωτα , volume δυνατα , και απαραιτητα μετα τα μεσανυχτα.
    Spoiler!

27. The Following User Says Thank You to Godweeder For This Useful Post:

Nikoladim (07-09-2013)

Name
    Δημήτρης

^^ Ετσι οπως τα λες ειναι ολα στο σποιλερ σου

Bookmarks

Bookmarks