Results 1 to 20 of 2751

Thread: The Last of Us

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Πληθωρα ammo? Ουτε καν, μηπως επεσες στην περιπτωση (το loot απο εχθρους ειναι random)? Βεβαια αν παιζεις full stealth με το ζορι ε, λογικο ειναι καποια στιγμη να εισαι τιγκαρισμενος στο αμμο, ειτε παιζεις easy ειτε παιζεις survivor.

Οσο για το οτι οι δικοι σου ειναι invisible το ειπαμε, οντως ξενιζει αλλα ηταν η σωστη επιλογη διοτι αλλιως θα ηταν αρκετα εκνευριστικο το παιχνιδι.

Τωρα το πρωτο που λες με μπερδευει λιγο... απο οτι καταλαβα αν σε ανακαλυψουν ξαναξεκινας το encounter γιατι ξενερωσες που σε βρηκαν? Αν το καταλαβα καλα τοτε το λαθος ειναι -no punn intended- δικο σου, το οποιο οδηγει και στο 2) στην ουσια. Πρωτα απο ολα δεν ειναι "easy way out" τα firefights εκτος κι αν πια εισαι τοσο skilled (οπου στην τοιαυτη περιπτωση RESPECT )

Δευτερον, και σημαντικοτερον!!! Το παιχνιδι δεν ειναι Metal Gear. Απο αυτο που ειπες καταλαβαινω οτι παιζεις το παιχνιδι... "λαθος". Καταλαβαινω την απολαυση να τους ξεπαστρεψεις ολους αθορυβα (το οποιο και ειναι εφικτο στο 90% του παιχνιδιου) , ομως το παιχνιδι ειναι κυριως survivor, αυτο ειναι το intention των δημιουργων. Survivor σημαινει οτι οταν κανεις την κουτσουκελα σου και σε ανακαλυψουν, ειναι και αυτο μεσα στο παιχνιδι της υποθεσης... αν καθε φορα που σε βρισκουν κανεις reload το checkpoint, ε δεν εχει ιχνος survivability το ολο σκηνικο, ερχεται σε πληρη αντιφαση με το survival aspect του παιχνιδιου.

Στην αρχη το εκανα κι εγω αυτο, μεχρι που συνηδειτοποιησα οτι πηγαινα να παιξω το παιχνιδι διαφορετικα απο οτι ηταν η προθεση των δημιουργων.

Δοκιμασε να συνεχισεις να παιζεις αφου σε ανακαλυψουν, να ξανακρυφτεις, να αναγκαστεις να χρησιμοποιησεις τα οπλα σου και τις προμηθειες σου και θα δεις οτι το ammo και τα supplies.... πανε περιπατο...

Εγω στο δικο μου πρωτο playthrough βρεθηκα αρκετες φορες με ελαχιστα supplies και ammo.
    Last edited by Valkyre; 21-06-2013 at 12:16.

Bookmarks

Bookmarks