Page 64 of 138 FirstFirst ... 145460616263646566676874114 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 2751

Thread: The Last of Us

Το Polygon πάντως σαν σελίδα σχεδιαστικά είναι πολύ ανώτερο από άλλα πιο γνωστά site. Το τι γράφουν βέβαια είναι ένα πρόβλημα

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Ερχεται τωρα ο φιλος μου με την ιτνερνετικη εκδοση...Δεν ξερω εχω αναμικτα συναισθηματα...Απτη μια θελω να το παιξω απο τωρα απτην αλλη θελω την "κανονικη" εκδοση...δεν νιωθω καλα...!
    θα γραψω εντυπωσεις...
    Spoiler!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Αντε Παναγιωτη μια ιδεα ειναι βρε.Σκεψου ολα τα ασχημα που θα φερει η νεα γενια...με RDM και κλειδωματα και ολα αυτα.Μια μικρη πειρατεια κανε να παρεις το αιμα σου πισω λιγακι.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Αντε Παναγιωτη μια ιδεα ειναι βρε.Σκεψου ολα τα ασχημα που θα φερει η νεα γενια...με RDM και κλειδωματα και ολα αυτα.Μια μικρη πειρατεια κανε να παρεις το αιμα σου πισω λιγακι.
    χαχαχα Σταυρο ασε!τι τυψεις ειναι αυτες?λες και δεν τα εχω σκασει τοσα χρονια!Τοσα λεφτα εχω δωσει...καλα οπως και να εχει εννοειται οτι θα το παρω...απλα αν το παιξω ολο θα το παρω οταν πεσει λιγο...!
    Spoiler!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μετα απο τοοοοοσα χρονια θα παιξεις και συ ενα πειρατικο.Ετοιμαζουν τα χειροτερα σου λεω., μην εχεις τυψεις...Παρτο για τη συλλογη αργοτερα (σωστος) αλλα τωρα αφου στο φερνουν μην πεις οχι...κριμα ειναι να μην το παιξεις ενω το εχεις μπροστα σου το παιχνιδι.Πιτσες, σβηστα φωτα, κλειστα τηλεφωνα.Και αν καταφερεις να φας εστω και ενα κομματι πιτσα εμενα να μου τρυπησεις τη μυτη.Αντε καλη διασκεδαση και γραψε εντυπωσεις.Πες μας και τι γινεται στο τελος εχω αγωνια χαχα
    Satan has left his killing floor
    PS4

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Ερχεται τωρα ο φιλος μου με την ιτνερνετικη εκδοση...Δεν ξερω εχω αναμικτα συναισθηματα...Απτη μια θελω να το παιξω απο τωρα απτην αλλη θελω την "κανονικη" εκδοση...δεν νιωθω καλα...!
    θα γραψω εντυπωσεις...
    Κοίταξε, αν σκοπεύεις να το αγοράσεις μόλις βγει, τότε ουδέν μεμπτόν από ηθική άποψη. Κι εγώ αν είχα PS3 με CFW, θα το είχα κατεβάσει ήδη...

Ξέρουμε αν θα έχει online pass σαν το UC3 ή όχι ?

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by DigitalDevilSummoner View Post
    Δυστυχως θα εχει φιλε μου.

PSN ID
    chronohill

Λοιπον μετα απο λιγες ωρες ενασχολησης μαζι του θα σας πω καποια πραγματα με την τσιμπλα στο ματι...θα ειμαι πολυ προσεκτικος για spoilers κτλ μην φοβαστε...
    καταρχας το παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο.κανει κρα απο μακρυα οτι ειναι παιχνιδι της ND.
    πολυ λεπτομερεια στα προσωπα και στα μοντελα χαρακτηρων...λιγο καπως μου φαινονται τα δεντρα και η βλαστηση αλλα οκ...
    θα βαλω spoiler tags μηπως καποιος δεν θελει να διαβασει τπτ περι του παιχνιδιου...

gameplay-mechanics
    Spoiler!

Εχθροι
    Spoiler!

Χαρακτηρες
    Spoiler!

Γενικα
    Spoiler!

πολυ θετικες οι εντυπωσεις απο το παιχνιδι αλλα είμαι ακομα στο 4ωρο οποτε σιγουρα εχω πολυ ακομα...λεω να μην ακολουθησω αυριο την παρεα που θα παει για μπανιο να κατσω να καω...θα δουμε!Αν θελει κανεις τπτ να ρωτησει με μεγαλη μου ευχαριστηση να τον βοηθησω...
    καληνυχτα παω για τι θα σκασει το κεφαλι πανω στο πληκτρολογια και δεν θα προλαβω να πατησω submit reply
    Spoiler!

10. The Following 23 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

AgentPrinny007 (09-06-2013),Aparadektos (09-06-2013),criter (09-06-2013),Desmond (09-06-2013),FotisGRC (09-06-2013),Gazof (09-06-2013),hakoo (09-06-2013),isildur83 (09-06-2013),I_HAVE_A_NAME_ (09-06-2013),jimbour (09-06-2013),Kane (10-06-2013),Kkritikos (09-06-2013),litanies (09-06-2013),MajereMP44 (09-06-2013),modecris (09-06-2013),Nek_Food (09-06-2013),nickolas82 (09-06-2013),PDS (09-06-2013),Sattal1980 (09-06-2013),spartan (09-06-2013),the master (09-06-2013),Valkyre (09-06-2013),WolfRathmA (09-06-2013)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ + rep thanks για τις εντυπωσεις! Ενθουσιασμενος?

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

++ Και απο εμενα! Ωραιες οι πρωτες εντυπωσεις! Πιστευω να το αγορασω και εγω συντομα!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Ό,τι και να λέτε δεν μπαίνω στον πειρασμό να το βάλω το kwlopromo

Quote Originally Posted by DigitalDevilSummoner View Post
    Όταν έρθει η ώρα και εφόσον το έχεις πάρει και θες pass, p.m. me
    Last edited by Gazof; 09-06-2013 at 12:23.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Name
    Δημήτρης

^^ γιατι οχι;;

@chronochill

Που εισαι εσυ σε περιμενουμε;;!!!

PSN ID
    chronohill

καλημερα παιδια!
    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ + rep thanks για τις εντυπωσεις! Ενθουσιασμενος?
    Ναι φιλε Val πολυ ενθουσιαμενος...Μετα το ανελεητο πιστολιδι και τις τρελες καταδιωξεις στο uncharted-που προσωπικα με ξενισε αρκετες φορες το πιστολιδι- , δεν το χωραει ο νους μου οτι η ιδια ομαδα εφτιαξε ενα τοσο νωχελικο και "κουρασμενο" κόσμο...Ειλικρινα ο κόσμος του είναι ενας τριτος βασικότατος χαρακτηρας...Γενικα σκεφτομαι οτι θα δουμε αρκετα παραπονα απο ακερικανακια ότι το παιχνιδι παραείναι αργό και ότι το steαlth είναι κουραστικο...στανταρ...θελω να γραψω τοσα πολλα αλλα δεν θελω να σας χαλασω τπτ...
    Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    ++ Και απο εμενα! Ωραιες οι πρωτες εντυπωσεις! Πιστευω να το αγορασω και εγω συντομα!
    Και γω!lol!επειδη μ εγραψε και ενας φιλος σε ενα rep να πω οτι εννοειται θα το αγορασω...
    μου ελεγε αυτος ο φιλος μου που το εφερε πειρατικο..θες να πας να σκασεις 60 ευρω?η 80 για την συλλεκτικη?Είναι δυσκολοι καιροι αλλα εγω θα τον δωσω τον οβολό μου γιατι τετοιες προσπαθειες πρεπει να υποστηρίζονται...γιατι θα ελεγα οτι το TLoU είναι αρκετα "ριζοσπαστικό" για την γενια που διανύουμε..κανει πραγματα που πολλοι θα φοβόντουσαν...ασε που θα παθω ισως μεγαλυτερη ζημια αφου αυτη η Joel edition μου κλεινει το ματι καιρο...στις special ed πεφτουν οι τιμες μετα απο λιγο καιρο ετσι?η παραμενουν στον θεο?
    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ γιατι οχι;;

@chronochill

Που εισαι εσυ σε περιμενουμε;;!!!

Τελικα θα παω βολτα παραλια αλλα θα γυρισω νωρις εννοειται!
    θα γυρισω κατα τις 6-7 οποτε μετα θα πεσω κατευθειαν με τα μουτρα...Θα γραψω εντυπωσεις για το δευτερο κομματι το βραδυ να περιμενετε...επισης σκεφτομαι να κανω ξανα μετα απο καιρο ενα review οπως τον παλιο καλο καιρο...αν θελετε θα το κανω...

edit:Ειναι δυνατον μια εταιρεια που εχει κανει παιχνιδια platforming και action να δίνει ίσως το πιο πιστό survival -και πολλες φορες horror- σκηνικο?να έχει μπει τοσο πολυ στο κλίμα της επιβίωσης και της μιζέριας που παιχνιδια όπως τα resident evil και θα έλεγα και σχεδον όλοι οι εκπρόσωποι του είδους δεν καταφεραν να το κάνουν?
    αυτα
    Last edited by chronohill; 09-06-2013 at 13:03.
    Spoiler!

16. The Following 2 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

Dragonpaul (09-06-2013),PDS (09-06-2013)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Go for it Chrono! Θα περιμενω εντυπωσεις.
    Last edited by Dragonpaul; 09-06-2013 at 14:02.

Εννοείται οτι αν έχεις χρόνο για ένα review είναι ευπρόσδεκτο!

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Chrono ακόμα μια ερώτηση... εντυπωσιακά set-pieces έχει όπως το uncharted?? δεν λέω εκρήξεις και πτώσεις από αεροπλάνα
    set-pieces με τον δικό του τρόπο εννοώ

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Aparadektos View Post
    Chrono ακόμα μια ερώτηση... εντυπωσιακά set-pieces έχει όπως το uncharted?? δεν λέω εκρήξεις και πτώσεις από αεροπλάνα
    Ερ... Θα προτιμουσα αυτο να το απαντησει με σποιλερ,ενταξει μην μας πει κατι τετοιο δεν λεει, μια βδομαδα εμεινε θα μαθουμε μονοι μας, αν αρχισουμε να λεμε τι εχει και τι δεν εχει ειναι too much πιστευω!

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

^^ Ναι κακώς δεν το διευκρίνισα sorry...
    Ένα ναι η ένα όχι η ένα (θα δεις) σε spoiler οποτε

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by Aparadektos View Post
    δεν θα πω κατι τρελο αλλα...
    Spoiler!
    Spoiler!

23. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

Aparadektos (09-06-2013)

Bookmarks

Bookmarks