καλημερα παιδια!
Ναι φιλε Val πολυ ενθουσιαμενος...Μετα το ανελεητο πιστολιδι και τις τρελες καταδιωξεις στο uncharted-που προσωπικα με ξενισε αρκετες φορες το πιστολιδι- , δεν το χωραει ο νους μου οτι η ιδια ομαδα εφτιαξε ενα τοσο νωχελικο και "κουρασμενο" κόσμο...Ειλικρινα ο κόσμος του είναι ενας τριτος βασικότατος χαρακτηρας...Γενικα σκεφτομαι οτι θα δουμε αρκετα παραπονα απο ακερικανακια ότι το παιχνιδι παραείναι αργό και ότι το steαlth είναι κουραστικο...στανταρ...θελω να γραψω τοσα πολλα αλλα δεν θελω να σας χαλασω τπτ...
Και γω!lol!επειδη μ εγραψε και ενας φιλος σε ενα rep να πω οτι εννοειται θα το αγορασω...
μου ελεγε αυτος ο φιλος μου που το εφερε πειρατικο..θες να πας να σκασεις 60 ευρω?η 80 για την συλλεκτικη?Είναι δυσκολοι καιροι αλλα εγω θα τον δωσω τον οβολό μου γιατι τετοιες προσπαθειες πρεπει να υποστηρίζονται...γιατι θα ελεγα οτι το TLoU είναι αρκετα "ριζοσπαστικό" για την γενια που διανύουμε..κανει πραγματα που πολλοι θα φοβόντουσαν...ασε που θα παθω ισως μεγαλυτερη ζημια αφου αυτη η Joel edition μου κλεινει το ματι καιρο...στις special ed πεφτουν οι τιμες μετα απο λιγο καιρο ετσι?η παραμενουν στον θεο?
Τελικα θα παω βολτα παραλια αλλα θα γυρισω νωρις εννοειται!
θα γυρισω κατα τις 6-7 οποτε μετα θα πεσω κατευθειαν με τα μουτρα...Θα γραψω εντυπωσεις για το δευτερο κομματι το βραδυ να περιμενετε...επισης σκεφτομαι να κανω ξανα μετα απο καιρο ενα review οπως τον παλιο καλο καιρο...αν θελετε θα το κανω...
edit:Ειναι δυνατον μια εταιρεια που εχει κανει παιχνιδια platforming και action να δίνει ίσως το πιο πιστό survival -και πολλες φορες horror- σκηνικο?να έχει μπει τοσο πολυ στο κλίμα της επιβίωσης και της μιζέριας που παιχνιδια όπως τα resident evil και θα έλεγα και σχεδον όλοι οι εκπρόσωποι του είδους δεν καταφεραν να το κάνουν?
αυτα

Reply With Quote
Bookmarks