Το Polygon πάντως σαν σελίδα σχεδιαστικά είναι πολύ ανώτερο από άλλα πιο γνωστά site. Το τι γράφουν βέβαια είναι ένα πρόβλημα![]()
Το Polygon πάντως σαν σελίδα σχεδιαστικά είναι πολύ ανώτερο από άλλα πιο γνωστά site. Το τι γράφουν βέβαια είναι ένα πρόβλημα![]()
Ερχεται τωρα ο φιλος μου με την ιτνερνετικη εκδοση...Δεν ξερω εχω αναμικτα συναισθηματα...Απτη μια θελω να το παιξω απο τωρα απτην αλλη θελω την "κανονικη" εκδοση...δεν νιωθω καλα...!
θα γραψω εντυπωσεις...
Spoiler!
Αντε Παναγιωτη μια ιδεα ειναι βρε.Σκεψου ολα τα ασχημα που θα φερει η νεα γενια...με RDM και κλειδωματα και ολα αυτα.Μια μικρη πειρατεια κανε να παρεις το αιμα σου πισω λιγακι.![]()
Satan has left his killing floor
PS4
Μετα απο τοοοοοσα χρονια θα παιξεις και συ ενα πειρατικο.Ετοιμαζουν τα χειροτερα σου λεω., μην εχεις τυψεις...Παρτο για τη συλλογη αργοτερα (σωστος) αλλα τωρα αφου στο φερνουν μην πεις οχι...κριμα ειναι να μην το παιξεις ενω το εχεις μπροστα σου το παιχνιδι.Πιτσες, σβηστα φωτα, κλειστα τηλεφωνα.Και αν καταφερεις να φας εστω και ενα κομματι πιτσα εμενα να μου τρυπησεις τη μυτη.Αντε καλη διασκεδαση και γραψε εντυπωσεις.Πες μας και τι γινεται στο τελος εχω αγωνια χαχα
Satan has left his killing floor
PS4
Λοιπον μετα απο λιγες ωρες ενασχολησης μαζι του θα σας πω καποια πραγματα με την τσιμπλα στο ματι...θα ειμαι πολυ προσεκτικος για spoilers κτλ μην φοβαστε...
καταρχας το παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο.κανει κρα απο μακρυα οτι ειναι παιχνιδι της ND.
πολυ λεπτομερεια στα προσωπα και στα μοντελα χαρακτηρων...λιγο καπως μου φαινονται τα δεντρα και η βλαστηση αλλα οκ...
θα βαλω spoiler tags μηπως καποιος δεν θελει να διαβασει τπτ περι του παιχνιδιου...
gameplay-mechanics
Spoiler!
Εχθροι
Spoiler!
Χαρακτηρες
Spoiler!
Γενικα
Spoiler!
πολυ θετικες οι εντυπωσεις απο το παιχνιδι αλλα είμαι ακομα στο 4ωρο οποτε σιγουρα εχω πολυ ακομα...λεω να μην ακολουθησω αυριο την παρεα που θα παει για μπανιο να κατσω να καω...θα δουμε!Αν θελει κανεις τπτ να ρωτησει με μεγαλη μου ευχαριστηση να τον βοηθησω...
καληνυχτα παω για τι θα σκασει το κεφαλι πανω στο πληκτρολογια και δεν θα προλαβω να πατησω submit reply
Spoiler!
^^ + rep thanks για τις εντυπωσεις! Ενθουσιασμενος?
++ Και απο εμενα! Ωραιες οι πρωτες εντυπωσεις! Πιστευω να το αγορασω και εγω συντομα!![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
^^ γιατι οχι;;
@chronochill
Που εισαι εσυ σε περιμενουμε;;!!!
καλημερα παιδια!
Ναι φιλε Val πολυ ενθουσιαμενος...Μετα το ανελεητο πιστολιδι και τις τρελες καταδιωξεις στο uncharted-που προσωπικα με ξενισε αρκετες φορες το πιστολιδι- , δεν το χωραει ο νους μου οτι η ιδια ομαδα εφτιαξε ενα τοσο νωχελικο και "κουρασμενο" κόσμο...Ειλικρινα ο κόσμος του είναι ενας τριτος βασικότατος χαρακτηρας...Γενικα σκεφτομαι οτι θα δουμε αρκετα παραπονα απο ακερικανακια ότι το παιχνιδι παραείναι αργό και ότι το steαlth είναι κουραστικο...στανταρ...θελω να γραψω τοσα πολλα αλλα δεν θελω να σας χαλασω τπτ...
Και γω!lol!επειδη μ εγραψε και ενας φιλος σε ενα rep να πω οτι εννοειται θα το αγορασω...
μου ελεγε αυτος ο φιλος μου που το εφερε πειρατικο..θες να πας να σκασεις 60 ευρω?η 80 για την συλλεκτικη?Είναι δυσκολοι καιροι αλλα εγω θα τον δωσω τον οβολό μου γιατι τετοιες προσπαθειες πρεπει να υποστηρίζονται...γιατι θα ελεγα οτι το TLoU είναι αρκετα "ριζοσπαστικό" για την γενια που διανύουμε..κανει πραγματα που πολλοι θα φοβόντουσαν...ασε που θα παθω ισως μεγαλυτερη ζημια αφου αυτη η Joel edition μου κλεινει το ματι καιρο...στις special ed πεφτουν οι τιμες μετα απο λιγο καιρο ετσι?η παραμενουν στον θεο?
Τελικα θα παω βολτα παραλια αλλα θα γυρισω νωρις εννοειται!
θα γυρισω κατα τις 6-7 οποτε μετα θα πεσω κατευθειαν με τα μουτρα...Θα γραψω εντυπωσεις για το δευτερο κομματι το βραδυ να περιμενετε...επισης σκεφτομαι να κανω ξανα μετα απο καιρο ενα review οπως τον παλιο καλο καιρο...αν θελετε θα το κανω...
edit:Ειναι δυνατον μια εταιρεια που εχει κανει παιχνιδια platforming και action να δίνει ίσως το πιο πιστό survival -και πολλες φορες horror- σκηνικο?να έχει μπει τοσο πολυ στο κλίμα της επιβίωσης και της μιζέριας που παιχνιδια όπως τα resident evil και θα έλεγα και σχεδον όλοι οι εκπρόσωποι του είδους δεν καταφεραν να το κάνουν?
αυτα
Last edited by chronohill; 09-06-2013 at 13:03.
Spoiler!
Dragonpaul (09-06-2013),PDS (09-06-2013)
Go for it Chrono! Θα περιμενω εντυπωσεις.![]()
Last edited by Dragonpaul; 09-06-2013 at 14:02.
Εννοείται οτι αν έχεις χρόνο για ένα review είναι ευπρόσδεκτο!
chronohill (09-06-2013)
Chrono ακόμα μια ερώτηση... εντυπωσιακά set-pieces έχει όπως το uncharted?? δεν λέω εκρήξεις και πτώσεις από αεροπλάνα![]()
set-pieces με τον δικό του τρόπο εννοώ
^^ Ναι κακώς δεν το διευκρίνισα sorry...
Ένα ναι η ένα όχι η ένα (θα δεις) σε spoiler οποτε![]()
Aparadektos (09-06-2013)
Bookmarks