ακριβως το παραγγελνω τωρα ελπιζω μεχρι αυριο να εχει ερθει!!
ακριβως το παραγγελνω τωρα ελπιζω μεχρι αυριο να εχει ερθει!!
Last edited by stavros88; 07-06-2013 at 22:38.
ναι αλλα ειναι τεραστιο το ατιμο!
Ναι, αυτά μάλλον είναι τα pre-order DLCs, όχι αυτά του season pass.
@stavros
Γράψε και εντυπώσεις αύριο αν θες... χωρίς spoilers φυσικά.
Το season pass αν ειναι -ξαναλεω- οπως του bioshock infinite, μιλαμε για ανουσιες κυριολεκτικα ανταμοιβες, τυπου skins, κανα αντικειμενο να σιυ κανει ευκολη την ζωη κλπ. Δηλαδη στην ουσια μιλαμε για rewardsτα οποια κανουν κακο στην αυθεντικη εμπειρια του παιχνιδιου. Δεν νομιζω να μιλαμε για εξτρα σκηνες levels και επιπεδα.
Val δεν θα έχει μόνο αυτά, αλλιώς κανείς δεν θα έδινε το 20άρικο. Θα έχει και extra story, maps κλπ.
Μα σου λεω ετσι ηταν και γιαντο bioshock infinite... 20€ εκανε και απλα σου εδινε 2-3 Rewards in game της πλακας. Τα 20 ευρω τα δινεισ υποτιθεται για να παρεις σε καλη τιμη τα επερχομενα dlc, στην περιπτωση του bioshock παιρνεις με αυτα τα 20 ευρω τα 3 dlc που προκειται να βγαλουν οταν τα βγαλουν.
Λογικα το ιδιο κανει και η Naughty Dog τωρα με το LOU. μην περιμενεις με αυτα τα 20 ευρω να δεις αμεσα μεσα στο παιχνιδι εξτρα πραγματα ουσιας, ειναι για τα dlc που θα βγουν και απλα τα παιρνεις τωρα σε τιμη ευκαιριας εαν το θες. Απλα εχει και μπονους δωρακι μπιχλιμπιδια για το game τώρα.
Και τι διαφορετικό έγραψα εγώ; Δεν είπα πουθενά ότι θα είναι διαθέσιμα day 1.
Αβροφροσύνες...
Microsoft's Major Nelson congratulates Sony on The Last of Us
"Congrats to the team on shipping #TheLastOfUs," he wrote. "Looks like a solid game + nice to see it getting recognized in the reviews."
Sony executive Scott Rohde, who heads up Sony Worldwide Studios America, responded by thanking Hryb for his comments.
"Thanks!," Rohde said. "The team at @Naughty_Dog has crafted something very special. We couldn't be more proud."
gamespot
Νομιζα οτι κατα καποιο τροπο θεωρουσες/ανησυχουσες οτι τα DLC ειναι ηδη μεσα στο δισκακι και οτι το DLC key απλα τα ξεκλειδωνει, με λιγα λογια οτι το υλικο ειναι ηδη ετοιμο και μας δουλευουν ψιλο-γαζι. Αυτα τα υπεθεσα και λογω των προηγουμενων συζητησεων και στο ποστ που ανεφερες οτι το DLC key ειναι 80kb, και απλα ηθελα να σου πω οτι και το season pass του bioshock infinite ηταν καπου εκει (κατι ΚΒ μεγεθος) και σιγουρα δεν εχει κατι μεσα το δισκακι που θα ξεκλειδωθει στο μελλον. Τα DLC τωρα δουλευονται.
Πιστευω οτι 99% το ιδιο ακριβως κανει και η Naughty Dog, το οποιο δεν το θεωρω κοροιδια βαση αυτων που λεγαμε.
Nek_Food (08-06-2013)
Νομίζω έγραψα ότι το torrent που κυκλοφόρησε δεν έχει καμία σχέση με το season pass. Όσο για το άλλο που λες, αν υποθέσουμε ότι η ND έχει λίγο μυαλό και έχει ήδη έτοιμα όλα τα DLCs, τότε για «ξεκάρφωμα» μπορεί να τα ανεβάσει ολόκληρα στο PS store και όχι ένα μικρό unlock file μερικών kilobytes. Αυτό έκανε πάντως με τα DLC του UC3.
Το μόνο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι θα ξοδέψει παραπάνω bandwidth (αυτή είναι η δικαιολογία της Crapcom, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα), αλλά έτσι κι αλλιώς η Sony πληρώνει τους servers, όχι η ND.
Μα ειναι γνωστο οτι το επομενο Last of Us που θα λεγεται One of Us (το πιασαμε το "one " ) θα ειναι multiplatform και μαλιστα θα φτιαχτει πρωτα στο X1.
Υ.Γ καθε φορα που βλεπω ποστ σου γελασω με το Τζενη Μποτση.Αν ειναι δυνατον μεχεις καταστρεψει
Satan has left his killing floor
PS4
muku (08-06-2013)
muku (08-06-2013)
EΓω τα εχω παιξει με τις επιλογες που εχω...
Εψαχνα να το παρω με ελληνικα....
Τωρα ψηνομαι για την special αλλα τα θεωρω πολλα τα 80...
και τωρα μ ειπε ενας φιλος μου οτι το "βρηκε στα γνωστα μερη" και οτι αυριο θα το εχει να το παιξουμε και να μην το αγορασω και τα σκασω...τι σκ@τ@ να κανω δεν ξερω...θελω να το παρω να το παιξω οπως ξερω αλλα απτην αλλη ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...![]()
Spoiler!
Leon_DiZ (08-06-2013)
Παντως η Polygon το πετυχε το παραμυθακι της. Τρολαρε το συμπαν με την "στημενη" βαθμολογια του παιχνιδιου και απο τη στιγμη που ουτε καν τους ηξερα, τους βλεπω παντου.
Bookmarks