Quote Originally Posted by Valkyre View Post
Το εχω πει στο αρχικο μου ποστ οτι δεν αμφισβητω τα λογια σας και οτι απλα μου ειχε διαμορφωθει μια πολυ αυστηρη εικονα οσον αφορα τον τεχνικο τομεα, του στυλ για να το πω πιο καλα "το παιχνιδι εφαγε τρελο downgrade σε σχεση με αυτο που ειδα στην Ε3 2 χρονια πριν.
Να πω εδω οτι τουλαχιστον εγω απο τοτε ελεγα οτι τα γραφικα δεν ειναι αυτα που μας εχει συνηθισει η ND
Φαινοταν στα textures.Που κανουν την διαφορα οπως και να χει.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
Παντως εαν τα textures εχουν φαει downgrade για να ειναι καλυτερο σε αλλους τομεις το παιχνιδι (ξαναλεω, ακομα και τα textures του Uncharted 3 οπως και αλλοι τομεις του, εφαγαν downgrade για να γινουν καποια αλλα πραγματα εφικτα και δεν το σχολιασε κανεις αυτο) τοτε ισως να μην ειναι τοσο ασχημα. Και το Bioshock Infinite εχει αισχος textures, αλλα γενικα σαν παιχνιδι για εμενα ειναι απο τα πιο ομορφα της γενιας. Μολις το παιξω θα το κρινω κι εγω αναλογα. Δεν θα χαριστω.
Αν εφαγε το uncharted3 downgrade στα textures ήταν πολυ μικρο και οχι παντα.Το να επεσε ας πουμε ενα 5% δεν λεει τπτ.Αν και νομιζω οτι σε καποια σημεια ηταν ακομα καλυτερα.
Στο The last of us βλεπουμε την μιση αναλυση στα textures,μπορει και πιο κατω.Αυτο χαλαει την εικονα σε συγκριση παντα με τα uncharted.
Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι θα ισχυει αυτο που λες οτι ειδες στο bioshock.