Results 1 to 20 of 2751

Thread: The Last of Us

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ωχου… την κολοκυθια νομιζω παιζουμε ή οτι μιλαμε πρωτη φορα…

Ειπε κανενας να μην πεις τι ειδες να σε χαλαει? Σε λιγο θα μου πεις οτι σας εχω απαγορευσει τον ελευθερο λογο…

Ειπε κανεις οτι αμφισβητω τις αποψεις σας? Δηλαδη ποσο πια πιο ξεκαθαρα πρεπει να γραφω? Το εχω πει στο αρχικο μου ποστ οτι δεν αμφισβητω τα λογια σας και οτι απλα μου ειχε διαμορφωθει μια πολυ αυστηρη εικονα οσον αφορα τον τεχνικο τομεα, του στυλ για να το πω πιο καλα "το παιχνιδι εφαγε τρελο downgrade σε σχεση με αυτο που ειδα στην Ε3 2 χρονια πριν.

Οποτε τα "ευαγγελια" ειναι αστοχο εντελως να γυρνας και να μου λες οτι ισχυουν για εμενα προσωπικα. Ομως οπως εσυ θες να λες μερικα πραγματα τα οποια θεωρεις λαθος στην συλλογιστικη μου, ετσι και εγω θα γυρισω και θα πω οταν μου λες για τα screengrabs οτι ποτε δεν εκανε κατι τετοιο το DF και το παραδειγμα που αναφερεις πιο πανω ειναι εξισου ενδεικτικο, διοτι δεν βλεπω να κανουν συγκριση Uncharted 3 με Uncharted 2 (που εκει τουλαχιστον υπαρχει και νοημα καθοτι μιλαμε για παιχνιδι ιδιο) ή να κανουν συγριση Uncharted 3 με grand theft auto, βλεπω να ειναι εικονες μοναχα απο το Uncharted 3 με μονη διαφορα οτι λογο του 3D και οτι ειναι πολυ ευκολο να βγαλουν μια προχειρη συγκριση οσον αφορα την ποιοτητα, βαζουν 3 screens…. ειναι αυτο, αυτο που συζηταγαμε τοση ωρα? Ειναι αυτα τα screengrabs αυτο που περιμενες εσυ για να συγρινεις Uncharted 3 με uncharted 2? E οχι, δεν παιζει εκτος και αν κοροιδευομαστε.

Τεσπα, θα ξαναπω για πολλοστη φορα οτι αυτο που ειπα ηταν απλα: "με καθησυχασε λιγο το αρχικο review του DF". Ουτε ευαγγελια, ουτε εκμηδενισμος της αποψης κανενος, ουτε τιποτα. Θα το παιξω και εδω θα ειμαι να το πω. Παντως εαν τα textures εχουν φαει downgrade για να ειναι καλυτερο σε αλλους τομεις το παιχνιδι (ξαναλεω, ακομα και τα textures του Uncharted 3 οπως και αλλοι τομεις του, εφαγαν downgrade για να γινουν καποια αλλα πραγματα εφικτα και δεν το σχολιασε κανεις αυτο) τοτε ισως να μην ειναι τοσο ασχημα. Και το Bioshock Infinite εχει αισχος textures, αλλα γενικα σαν παιχνιδι για εμενα ειναι απο τα πιο ομορφα της γενιας. Μολις το παιξω θα το κρινω κι εγω αναλογα. Δεν θα χαριστω.
    Last edited by Valkyre; 04-06-2013 at 10:26.

Bookmarks

Bookmarks