Page 48 of 138 FirstFirst ... 384445464748495051525898 ... LastLast
Results 941 to 960 of 2751

Thread: The Last of Us

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Αυτό που ξέρω είναι ότι η ND ασχολείται με 3 projects ταυτόχρονα (Uncharted 3 DLCs, TLOU DLCs και κάποιο PS4 game). Έχει τόσο φόρτο και η Irrational;

Για το making of video τι γνώμη έχεις; Εϊναι σωστό να χρεώνουν αυτό που κάποτε έδιναν δωρεάν στο Uncharted 2;

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Εν τω μεταξύ, στην εικόνα που έχει βάλει ο psx3 από το store στην κορυφή της σελίδας 47 λέει "Single Payer Mode" αντί για Player...
    Γλώσσα λανθάνουσα....

"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Αυτό που ξέρω είναι ότι η ND ασχολείται με 3 projects ταυτόχρονα (Uncharted 3 DLCs, TLOU DLCs και κάποιο PS4 game). Έχει τόσο φόρτο και η Irrational;

Για το making of video τι γνώμη έχεις; Εϊναι σωστό να χρεώνουν αυτό που κάποτε έδιναν δωρεάν στο Uncharted 2;
    φυσικα και δεν το θεωρω σωστο, εξαρχης ειπα πρωτα απο ολα οτι δεν προκειται να παρω το season pass. βεβαια το βιντεο αυτο θα μπορεσω να το δω και ειμαι σιγουρος στο μελλον θα γινει available για ολους. Ομως δεν ειναι το βντεο το θεμα μου, γιατι αυτο θα το δω με καποιον τροπο (youtube). Το προβλημα ειναι με το interactive υλικο που θα λειπει και εαν αυτο θα ειναι day 1 available ή απλα το season pass ειναι μια συμφερουσα λυση γι αυτους που θελουν ολα τα DLC που θα βγουν στο μελλον, σε μια καλη τιμη. Αν ειναι day 1 available ολα αυτα, το καταδικαζω ευθεως, αν ειναι ομως να βγουν με την παροδο του χρονου, μπορω να το χωνεψω πιο ευκολα.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

@psx3

Καταλαβαινω πως το λες.Σου απαντησα ομως πως το βλεπω εγω.Ειναι ψυχολογικο το θεμα με τα dlc.Αν δεν μας ειχε βαλει season pass θα ημασταν ικανοποιημενοι απο την εμπειρια?Η μετα που θα κυκλοφορουσε το dlc θα ειχαμε αμφιβολιες για την πρωτη επαφη με τον τιτλο?
    Αν εχει καβαλησει το καλαμι θα το δουμε κυριως απο το αποτελεσμα στο παιχνιδι, κατα τη γνωμη μου.Δεν μαρεσουν οι "ψωνισμενοι" ανθρωποι στη ζωη μου γενικοτερα.ΤΟυλαχιστον ας ψωνιστει και καποιος που το αξιζει.Χορτασα απο ψωνισμενους δηθεν devs και δηθεν studios.
    Σιγουρα παιδια, αν παιξω το παιχνιδι και δω οτι μπαζει απο παντου το σεναριο ή ξερω γω τελειωσει το παιχνιδι και δεν νιωσω ευχαριστημενος θα το πω.Dlc ετσι κιαλλιως δεν θα παρω, οποτε θα συγκρινω την εμπειρια μου με καποιον που πηρε το season pass/
    Satan has left his killing floor
    PS4

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το προβλημα ειναι με το interactive υλικο που θα λειπει και εαν αυτο θα ειναι day 1 available ή απλα το season pass ειναι μια συμφερουσα λυση γι αυτους που θελουν ολα τα DLC που θα βγουν στο μελλον, σε μια καλη τιμη.
    Το κόλπο να αυξάνουν τις τιμές των DLCs ξεχωριστά έτσι ώστε να βγαίνει το «πακέτο» φθηνότερα, το ξέρουμε χρόνια τώρα. Οπότε μην νομίζεις ότι μας κάνουν χάρη. Το ίδιο έγινε και με το FHC.

Όσο για τα MP DLCs, θα έλεγα να μην τα ξεγράψεις προκαταβολικά. MP είναι και το Co-op Adventure (εμπειρία σαν του single-player), όχι μόνο το Deathmatch:

^ Αυτό είναι ένα κομμάτι του Co-op Adventure (παίζεις με τους 3 villains σε πίστα του Uncharted 1) που κόψανε επίτηδες από το κυρίως πιάτο και το έβγαλαν τον Φεβρουάριο του 2012. Υπενθυμίζω ότι οι ηθοποιοί τελείωσαν το mo-cap/voice recording τον Μάιο του 2011, άρα σίγουρα ήταν έτοιμο από πριν.

Αν ειναι day 1 available ολα αυτα, το καταδικαζω ευθεως, αν ειναι ομως να βγουν με την παροδο του χρονου, μπορω να το χωνεψω πιο ευκολα.
    Και ξαναλέω: από εμπορική άποψη το καλύτερο είναι να «απλώνεις» τα DLCs σε βάθος χρόνου -ακόμα κι αν είναι ήδη έτοιμα- έτσι ώστε το παιχνίδι να παραμείνει relevant. Οπότε εγώ προσωπικά αδυνατώ να το χωνέψω...

@Majere

Δεν μ' αρέσει να έχω double standards, κι ας νομίζουν κάποια trolls (ονόματα δεν λέμε) ότι είμαι fanboy της Sony. Αν δω κάτι στραβό θα το πω αμέσως χωρίς αναστολές, ακόμα κι αν μιλάμε για το καλύτερο studio του κόσμου.
    Last edited by psx3; 29-05-2013 at 17:34.

Name
    Δημήτρης

Ποιος ειπε οτι "μας κανουν χαρη" ρε συ? Δεν τους δικαιολογησα... ειπα απλα οτι η υστατη κοροιδια ειναι να ειναι κομμενο υλικο και ετοιμο για τιμολογηση day 1. Απαξ και ειναι υλικο το οποιο βγαινει στην πορεια, το θεωρω πιο ευκολο να το χωνεψω εγω προσωπικα.

Τωρα εικασιες για το ποτε μπορει να ξεκινησαν πραγματικα την παραγωγη του DLC, δεν μπορω να μπω σε αυτην την διαδικασια γιατι δεν εχει απολυτως κανενα νοημα διοτι ειναι απλα και μονο εικασιες οπως και να το δεις.

Τα περισσοτερα DLC τα καταδικασα. Σπανια αγορασα DLC, ατα που αγορασα ομως σε αρκετες περιπτωσεις αξιζαν. Για πχ το Lair of the Shadow Broker ή το Leviathan DLC του ΜΕ ηταν απλα καταπληκτικο υλικο το οποιο ηρθε αρκετα μετα την κυκλοφορια των παιχνιδιων. Αυτο δεν το θεωρω τοσο ξεφτυλα οσο τακτικες τυπου crapcom που το υλικο ειναι μεσα στο δισκακι και απλα αγοραζεις ενα key για να στο ξεκλειδωσει...

Εαν κανουν κατι τετοιο στην ND κατακραυγη... εαν κανουν το πρωτο θα εξαρτηθει απο το τι υλικο ειναι αυτο που θα προσφερουν και ποτε.

ΥΓ: Το co-op του uncharted ηταν μετριοτατο... προσωπικα επαιξα 1-2 φορες την καθε πιστα και ποτε ξανα μετα. Πλακα ειχε, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα πληρωνα για κατι τετοιο... επουδενι.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Δεν νομιζω παντως οτι 1) πρεπει να δινεις σημασια αν σε πουν fanboy 2) οτι εχει σημασια σε αυτην την περιπτωση ο fanboy-σμος, καθως κανουμε κριτικη σε ενα εσωτερικο studio της Sony και προσπαθουμε να πουμε 2 πραγματακια που χρειαζονται αναλυση.Δεν ειναι καν το αγαπημενο μου studio η ND.Αλλα θεωρω σαν κατοχος ps3 οτι εχει ριξει δουλεια και οχι κοροϊδια απο day 1.Και το αποτελεσμα μεχρι τωρα ειναι τοσο εκπληκτικο, που μπορω να της συγχωρησω ενα λαθος σε καθαρα (κατ'εμε) επικοινωνιακο επιεπδο.Διοτι αυτο ειναι το θεμα...αν τα dlc τα βγαζει απο την πρωτη μερα, αν η εμπειρια δεν ειναι full και ποια τελικη η διαφορα του να ανακοινωνεις dlc ειτε ειναι day 1 ειτε μετα απο 2 μηνες.Καθαρα σε επικοινωνιακο λαθος, υποστηριζω οτι επεσαν οι συγκεκριμενοι devs...
    Satan has left his killing floor
    PS4

Τωρα εικασιες για το ποτε μπορει να ξεκινησαν πραγματικα την παραγωγη του DLC, δεν μπορω να μπω σε αυτην την διαδικασια γιατι δεν εχει απολυτως κανενα νοημα διοτι ειναι απλα και μονο εικασιες οπως και να το δεις.
    Μα δεν είναι εικασία όταν ξέρουμε πότε τελείωσε το mo-cap/voice recording. Διαφωνείς σε αυτό; Αν δεν κάνω λάθος, η Bioware μάζεψε τους ηθοποιούς και μετά το launch του ΜΕ3 για να βγάλει DLCs. Η ND όχι.

ΥΓ: Το co-op του uncharted ηταν μετριοτατο... προσωπικα επαιξα 1-2 φορες την καθε πιστα και ποτε ξανα μετα. Πλακα ειχε, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα πληρωνα για κατι τετοιο... επουδενι.
    Συγκριτικά με το αντίστοιχο του Uncharted 2 ήταν όντως μέτριο.

@Majere

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν επικοινωνιακό λάθος. Στο NeoGAF υπάρχει ολόκληρο thread για το FHC, άλλο αν οι περισσότεροι που έπαιξαν το UC3 δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι έγινε.

Ενδεικτικά να πω ότι για το FHC είχαν υποσχεθεί 4 map packs και τελικά έδωσαν μόνο 3...

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Μα δεν είναι εικασία όταν ξέρουμε πότε τελείωσε το mo-cap/voice recording. Διαφωνείς σε αυτό; Αν δεν κάνω λάθος, η Bioware μάζεψε τους ηθοποιούς και μετά το launch του ΜΕ3 για να βγάλει DLCs. Η ND όχι.
    Mα φυσικα και ειναι εικασια, διοτι μιλαμε τωρα για το Last of Us, οχι για το Uncharted και τι εγινε το 2011.

Αν μαθουμε κατι αντιστοιχο για το Last of Us εδω θα ειμαστε να το κατακρινουμε. Αλλα προς το παρον δεν εχουμε ενδειξεις, οποτε το μονο που κανουμε ειναι υποθεσεις. Γι αυτο θεωρω οτι δεν πρεπει να παρω κατι τοις μετρητοις απο τωρα.

ΟΚ, απλά να έχεις υπόψη ότι οι ηθοποιοί των Joel & Ellie έχουν σταματήσει το mo-cap/voice recording εδώ και 1-2 μήνες (σύμφωνα με δηλώσεις τους στο Twitter)...

Name
    Δημήτρης

Ναι το ιδιο οπως ειπες εγινε και με το ΜΕ, και μετα τους φωναξαν πισω. Ετσι γινεται. Αν δεν τους φωναξουν και κυκλοφορησει DLC, τοτε οπως ειπα συμφωνουμε απολυτα.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^ Γιατι θεωρεις οτι το Bioshock Infinite δημιουργειται απο μεγαλο στουντιο? Να θυμισω οτι το εν λογω παιχνιδι ακυρωσε το multiplayer kομματι του παιχνιδιου, το οτι ανηκουν στην 2Κ δεν λεει κατι, η Irrational Games ειναι και αυτη ενα μικρο στουντιο. Και σιγουρα η ND και μεγαλυτερο στουντιο ειναι απο την Irrational games και η Sony ειναι μεγαλυτερο στηριγμα σε σχεση με την 2Κ.
    Καλως ηρθες!
    Στο Infinite επιβεβαιωμενα δουλευαν περιπου 200 ατομα οποτε δεν ξερω αν ειναι μικροτερο studio απο την ND. Επισης οπως λεει και ο psx3 ολοι αυτοι δουλευαν πανω σε 1 project ενω στην ND ξερουμε οτι εχουν χωριστει σε ομαδες.

14. The Following User Says Thank You to Dikakom For This Useful Post:

Daytime Dreamer (30-05-2013)

Elite Daytime Dreamer's Avatar
    PSN ID
    DaytimeDreamer

Καλημέρα

16. The Following 3 Users Say Thank You to Daytime Dreamer For This Useful Post:

FotisGRC (30-05-2013),modecris (30-05-2013),tsakali GR (30-05-2013)

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Να σου δώσω διεύθυνση να μου το στείλεις?????

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

I hate your guts...

πάρε και ένα -rep και σου στέλνω και τους μπράβους στο σπίτι.

19. The Following User Says Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

Daytime Dreamer (30-05-2013)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

χε χε χε χε

Elite Daytime Dreamer's Avatar
    PSN ID
    DaytimeDreamer

Η πλάκα είναι ότι δεν είναι η δικιά μου κόπια αλλά των Ιταλών στο δίπλα γραφείο. Ακόμα περιμένω την δικιά μου

Η μεταγλώττιση στα Ελληνικά όλα τα λεφτά πάντως. Όσοι είστε πανω από 18 ανοίξτε το spoiler

Spoiler!

Ελα ρε... Μπράβο..! Αλλωστε το παιχνίδι είναι άνω των 18.. Η πιστή μετάφραση μόνο καλό θα κάνει. Τι να έβαζαν άλλωστε? Γελοίε, ποταπέ, ανέσχυντε?

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

"αχ κακέ" τέτοια να έβαζαν για να γίνει "Best gayme of Mykonos 2013". λολ

Bookmarks

Bookmarks