Από ό,τι φαίνεται έχει ήδη ανέβει στο PS store. Tragic.
![]()
Από ό,τι φαίνεται έχει ήδη ανέβει στο PS store. Tragic.
![]()
Παιδια επειδη αποφευγω νεα για το παιχνιδι λογω σποιλερς αλλα επειδη ακουω κατι για season pass και εξτρα υλικο, τι στο καλο ειναι αυτο??
Με απογοητευει αυτη η κινηση της Naughty Dog... εχουν πει τι εχουν κοψει απο το παιχνιδι ακριβως και για τι μεγεθος μιλαμε?
(Από link στο site που βρήκε ο psx3 την είδηση)
http://www.playstationlifestyle.net/...-one-dlc-pack/
It’s been a bit of a busy day for The Last of Us and its Season Pass today on PSLS, but Naughty Dog finally confirmed everything we already reported on, while also adding a few pieces of information we didn’t know.
As Naughty Dog puts it, this is the first time they’ll “be offering single player DLC” because they’ve “got more of the story to tell.” While it looks like single player will be getting one DLC pack within the Season Pass, there will be two DLC packs devoted to multiplayer content. These include additional multiplayer maps and “other expansions,” with the promise that we’ll be hearing more about the multiplayer in the game “over the next couple of days.” Leaving us with yet another tease, we were told that “it’s an experience that continues the themes, tone and tension from the single player campaign.”
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Ανεξαρτητα απο το αν θα ειναι κατι σημαντικο η οχι (το πιθανοτερο να προκειται για κατι παντελως αδιαφορο), κατα τη γνωμη μου δεν ειναι εκει το θεμα. Δηλαδη δεν συμφωνω με το "πιθανοτατα θα ειναι κατι εξτρα (καποιες σκηνες ξερω γω) που δεν θα επηρεαζει το story οποτε οκ, no harm done".
Κανει μπαμ οτι χρησιμοποιουν αυτη την αστειοτητα σαν τυρακι για το season pass, για να τσιμπησουν και καποιοι που ενδιαφερονται μονο για την single player εμπειρια. Τετοιες κινησεις/πονηριες πρεπει να καταδικαζονται εξ αρχης γιατι δημιουργειται προηγουμενο.
No big deal το ενα, no biggie το αλλο, no harm done το τριτο και καπως ετσι φτασαμε στην καταντια του σημερα με τα dlc που αναπτυσσονται παραλληλα με το κανονικο παιχνιδι, στην ουσια προκειται για υλικο που κοβεται απο το παιχνιδι.
Ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του και την ορεξη του, ελπιζω παντως να μην το παρει κανεις το συγκεκριμενο για να παρει το μηνυματακι η Naughty Dog.
chronohill (29-05-2013),Innersense (29-05-2013),Nek_Food (29-05-2013),psx3 (29-05-2013)
Καλά εννοείται ότι δεν θα το πάρουμε έτσι..
Ασχέτως εάν εγώ πχ είμαι ενάντια στα DLC μέσω PSN γιατί κάποιοι δεν θέλουμε να δίνουμε τέτοιας φύσης προσωπικά στοιχεία στο PSN. (ειδικά μετά τα παρατράγουδα που είχαμε στο παρελθόν με τα hacking).
Θες να βγάλεις DLC με επιπλέον υλικό ή bonuses στο κομμάτι του MP? Βγάλ'τα μετά από 1-2 μήνες σε ξεχωριστό δισκάκι (Όπως το Borderlands 2 πχ).. ή βάλτα όλα μαζί στην GOTY..
Αυτό το "more story" πραγματικά μόνο σαν τυράκι φαίνεται για το season pass..Ας βάλουμε δηλαδή SP και MP Bonuses μαζί για να πιάσουμε και τα δύο στρατόπεδα..
Παύλο,
για free εννοείται ρε συ![]()
Last edited by I_HAVE_A_NAME_; 29-05-2013 at 15:57.
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Sattal1980 (30-05-2013)
Κι εγω δεν προκειται να το παρω. Αλλωστε να το παρω για να εχω και 2 multiplayer dlc που δεν με αφορουν καν? No thanks.
Η Naughty Dog δεν επρεπε να κανει αυτην την κινηση, ουτε δευτερολεπτο δεν επρεπε να κοψουν για να δελεασουν κοσμο στο season pass. Ελπιζω να λαβουν το μηνυμα.
ΥΓ: Εκτος και αν μιλαμε για κανονικο full DLC content το οποιο θα ερθει μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου (κατι σαν το Bioshock infinite που ακομα το δουλευουν και φανηκε οτι δεν εκοψαν κατι απο το παιχνιδι)
Εγω ποτε δεν αγορασα σε παιχνιδι DLC,ουτε τωρα θα το κανω.Οτι εχει το δισκακι απο την αρχη.
.
Nek_Food (29-05-2013)
Η ND δεν είναι κανένα μεγάλο studio σαν την Ubisoft ή την Bioware για να έχουν την πολυτέλεια να αναπτύσσουν SP DLC μετά το launch... γι' αυτό λέω ότι πιθανότατα το έκοψαν από το main story, πράγμα απαράδεκτο.
Δηλαδη βρε παιδια το προβλημα ειναι οτι με το καλημερα βγαζουν και τα dlc? Γενικως ειμαι κατα των dlc εχω παρει μονο του Gran turismo μια φορα και εναν καιρο, μετα απο 1,5 χρονο κυκλοφοριας του.Η το προβλημα ειναι οτι σαν εμπειρια δεν θα ειναι πληρης και θα ειναι ΜΟΝΟ εαν παρει καποιος τα dlc? Διοτι και στις 2 περιπτωσεις τα περισσοτερα αν οχι ολα τα παιχνιδια εχουν DLC με το καλημερα απλα τα παρουσιασζουν μετα απο 2 μηνες.Το οτι λοιπον ειμαι κατα των dlc γενικως ειναι αλλο θεμα απο το να κραξω τη ND που βγαζει στην τελικη καθε 2 χρονια παιχνιδι, πιστευω.
Satan has left his killing floor
PS4
@Majere
Το Fortune Hunter's Club ανακοινώθηκε μετά την κυκλοφορία του Uncharted 3, ενώ τώρα βιάστηκαν να το ανακοινώσουν πριν καλά-καλά βγει το TLOU... για μένα είναι προφανές ότι έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα μετά την επιτυχία του Uncharted και το εκμεταλλεύονται στο έπακρο.
Το χειρότερο είναι ότι έτσι και πας στα forum τους να πεις την άποψή σου, θα σου την πέσουν όλα τα φανμπόγια, τα όποια ως επί το πλείστον είναι έφηβοι που αγοράζουν με την πιστωτική του μπαμπά... τι να λέμε τώρα. Θα μου την πει εμένα το 15χρονο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του?! Φυσικά καθόλου δεν χαλάει την ND αυτό.
Παιδια μιλαμε για day 1 available dlc ή για dlc που θα προσφερθει εν καιρω (στυλ bioshock infinite season pass)
Το δευτερο δεν ειναι τοσο κακο οσο ειναι το πρωτο.
Κάποια day 1 και κάποια άλλα αργότερα. Αυτό δεν μου λέει κάτι όμως, δεδομένου ότι από εμπορική άποψη δεν έχει νόημα να βγάλεις όλα τα DLCs day 1 (ακόμα κι αν είναι έτοιμα).
Πάντως ένα από τα DLCs θα είναι making of video. Τα θυμάστε τα εξαιρετικά making of videos του Uncharted 2; Ναι, αυτά που ήταν δωρεάν μέσα στο δισκάκι λέω...
Aυτο δεν λεει απαραιτητα κατι, το ιδιο ακριβως εγινε και με το Bioshock infinite και ακομα δεν εχουν βγει τα DLCs
Ξανα θα πω οτι το ιδιο ακριβως εγινε με το bioshock infinite. Αγοραζες το season pass day 1 και σου εδινε 2 skins για τα οπλα και καποια equipment gear. Τιποτα το σπουδαιο ομως. Αν ακολουθησουν αυτην την τακτικη, δηλαδη το DLC θα ξεκινησουν να το δουλευουν μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου, τοτε εγω δεν εχω τοσο μεγαλο θεμα. Το προβλημα ειναι το ολο DLC πακετο να ειναι ετοιμο day 1 και να ο εχουν στερησει απο τους υπολοιπους...
@Val
Είσαι σίγουρος όμως ότι θα ξεκινήσουν να το αναπτύσσουν μετά το launch; Εγώ θα έλεγα να μην συγκρίνουμε τα Bioshock Infinite, Mass Effect 3 κλπ. με το TLOU. Άλλα τα μεγέθη της ND.
Μόνοι τους το έχουν πει ότι είναι μικρό studio (~150 άτομα) και ότι έπρεπε να χωριστούν σε 2 ομάδες και γι' αυτό δεν ασχολούνται με SP/story DLCs. Για σκέψου να αναπτύσσουν και κανά game για το PS4 παράλληλα.
^^ Γιατι θεωρεις οτι το Bioshock Infinite δημιουργειται απο μεγαλο στουντιο? Να θυμισω οτι το εν λογω παιχνιδι ακυρωσε το multiplayer kομματι του παιχνιδιου, το οτι ανηκουν στην 2Κ δεν λεει κατι, η Irrational Games ειναι και αυτη ενα μικρο στουντιο. Και σιγουρα η ND και μεγαλυτερο στουντιο ειναι απο την Irrational games και η Sony ειναι μεγαλυτερο στηριγμα σε σχεση με την 2Κ.
Νομιζω οτι το παραδειγμα ειναι spot on που εφερα.
Φυσικα ομως οχι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν ξεκινησει απο τωρα την δημιουργια του DLC, οπως και για το infinite δεν ξερω ποτε ξεκινησαν, ξερω ομως οτι ακομα περιμενουμε το πρωτο DLC και η αληθεια ειναι οτι οπως και να εχει δεν νιωθεις τοσο κοροιδο, οτι σου εκοψαν κατι μεσα απο το δισκακι σου οταν αγοραζες το παιχνιδι.
Bookmarks