PDS (23-05-2013)
Τωρα Daytime Dreamer μενει το beyond2souls!!![]()
.
chronohill (23-05-2013),Daytime Dreamer (23-05-2013),odytsak (23-05-2013)
Daytime Dreamer (23-05-2013)
Xαμός με τα thanks! Ωραίος Dreamer! Εντάξει στηρίζουμε full Ελλάδα..
Daytime Dreamer (23-05-2013)
Εγω παλι θα πω οτι ειναι πααααρα πολυ ευχαριστο οτι επιτελους η Sony Hellas φαινεται να οργανωνεται σε καποιες θεσεις με ατομα οπως ο Daytime dreamer (χωρις να τον ξερω φυσικα και χωρις να εχουμε καποια σχεση) που αν μη τι αλλο εχουν μεγαλη επαφη με τον χωρο και μπορουν να αφουγκραζονται και να μεταφερουν ως gamers τα θελω και τα προβληματα των καταναλωτων.
Πολυ καλα νεα για το LOU!
Last edited by hakoo; 23-05-2013 at 21:51.
Daytime Dreamer (24-05-2013),MajereMP44 (23-05-2013),psx3 (23-05-2013)
Ναι αλλά ακόμη δεν μας είπε αν το xbox one είναι πιο όμορφο από το PS4...![]()
^^Ναι κι εγω αυτο εχω καταλαβει, αυτες οι δουλειες δεν εχουν βεβαια να κανουν με την αποσταση αλλα με το αν γνωριζει καποιος το αντικειμενο και αν μπορει να προωθησει σωστα καποια πραγματα και να μεταφερει καποια μηνυματα στην σωστη τους βαση back to the headquarters. Αν δεν εισαι gamer ο ιδιος να γνωριζεις για τι πραγμα μιλανε οι καταναλωτες πολυ απλα αυτη ειναι μια δουλεια που δεν μπορεις να την κανεις. Σε αυτο η Sony Hellas πασχει (επασχε τουλαχιστον) παρα πολυ κατα τη γνωμη μου και ηταν μιλια πισω απο αλλες εταιρειες. Φαινεται με ζωνταντο παραδειγμα τον εν λογω χρηστη οτι εχει αρχισει να στελεχωνει το προσωπικο της με τα καταλληλα ατομα.
Παιδιά μια ερώτηση έχω να κάνω στην κανονική έκδοση του παιχνιδιού θα έχει ελληνικούς υπότιτλους?Γιατί βλέπω στο skroutz ότι έχουν βάλει και την Ελληνική Έκδοση αλλά με παραπάνω χρήματα.
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Γιατί να μην έχει βρε? Αυτό μας είπε ο Day Dreamer παραπάνω, μην μας το χαλάς τώρα lol
Όλες οι εκδόσεις (specials και απλή) θα έχουν τους υπότιτλους.
Στο skroutz δεν βλέπω κάτι το διαφορετικό, από 50 ευρώ ξεκινούσε η κανονική έκδοση, από 50 ξεκινάει ακόμα. Απλώς αυτές που έχουν 50 ένα τσεκ όταν βγει με το καλό, να σιγουρέψεις ότι έχει τον υποτιτλισμό μέσα. Επίσης, δε βλέπω κάπου διαχωρισμό Ελληνικής έκδοσης και μη, ακόμη.
Eγω σε ιδιο site ειδα διαφορετικη τιμη με αγγλικους και διαφορετικη με ελληνικους...ελπιζω να μην το παρακανουν ολα τα site γιατι 70αρα για απλη εκδοση δεν δινω...
Spoiler!
Έχει διαρρεύσει τίποτα για το κομμάτι του multiplayer?
Δεν έχω δει πληροφορίες κάπου αν και 'γω αποφεύγω να μπαίνω σε βίντεο στο youtube γιατί γίνεται της τρελής με τα spoilers...
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Σύμφωνα με τις διαρροές θα έχει πολλά SA perks, αν με πιάνεις... προβλέπω τρελό «πανηγύρι», ειδικά εφ' όσον δεν τόλμησαν να βγάλουν beta.
online pass θα εχει?ειπαν τιποτα?
Satan has left his killing floor
PS4
Bookmarks