Page 37 of 138 FirstFirst ... 273334353637383940414787137 ... LastLast
Results 721 to 740 of 2751

Thread: The Last of Us

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

if you treat this game as an action game or a survival horror game, rather than let the game teach you the "new" mechanics of this "new" genre, it game will be more difficult in an unsatisfying way. The game will teach you to think about combat differently, hard to do in a 30min+ demo, but that's a lot of what you see with the repeated deaths. The moment I tell someone - dont fall back to genre conventions for gameplay mechnaics, people start being far more successful in combat for this demo.
    Eνδιαφερον.Εχει μαλλον δικο του χαρακτηρα.Ακομα καλυτερα.
    .

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Αν είναι καρα-scripted πάντως θα χάσει πολλούς πόντους. Εγώ λέω κρατάτε μικρότερο καλάθι. Εγώ πάντως δεν βλέπω τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφοροποιήσεις σε gameplay απο το Uncharted στο Last of Us.
    α καλα....

Τι έγινε, δεν δεχόμαστε τον αντίλογο; Να μου αλλάξεις την άποψη δεν γίνεται δυστυχώς.

Name
    Δημήτρης

Τι έγινε, δεν δεχόμαστε τον αντίλογο; Να μου αλλάξεις την άποψη δεν γίνεται δυστυχώς.
    Nαι ξερεις καημο το εχω να ασχοληθω με την αποψη σου και να στην αλλαξω... θα ευχαριστηθω πολυ περισσοτερο το Last of Us αν ξερω οτι αρεσει και στον Tilemaxx.... Oχι, δεν εχω προβλημα κανενα απολυτως. Απλα η αποψη μου ειναι οτι η αποψη σου ειναι -το λιγοτερο- παραλογη. Και δεν ειμαι ο μονος. Αλλα δεν πειραζει μπορεις να την εχεις... ποσως με ενδιαφερει.

Αλλωστε και η υπερπαιχνιδαρα που περιμενεις πως και πως, το GTA V, αναλωνεται στο ιδιο μοτιβο 2 γενιες τωρα. Αλλα εκει δεν παραπονεθηκες για πρωτοτυπια ή για διαφοροποιησεις και core mechanics.
    Last edited by Valkyre; 02-04-2013 at 02:37.

Moderator odytsak's Avatar

Watch the official red band Trailer for The Last of Us containing new, never before released content.

Name
    Δημήτρης

Αρχισε η ND να κανει spoil ολο το παιχνιδι σιγα σιγα... νομιζω οτι τους τελευταιους 2 μηνες θα μας ταραξουν στο "new content" καθε φορα.

Εμπαργκο!

Σωστός!

Val έχεις κάνει προ-παραγγελία το παιχνίδι, ή ακόμα είναι νωρίς λες?

Name
    Δημήτρης

^^ Δεν κανω προπαραγγελιες ΠΟΤΕ!

Ο λογος ειναι απλος, οτι αν κανω προπαραγγελια, μαλλον θα παρω το παιχνιδι 1 βδομαδα μετα την κυκλοφορια του... ποσες φορες εχω δει ατομα εδω στο φορουμ να ειναι ενθουσιασμενα που εκαναν προπαραγγελια και μετα να περιμενουν να τους ερθει ταχυδρομικως.

ποτε ομως. Αλλωστε συνηθως εγω παιρνω τα παιχνιδια πριν την επισημη κυκλοφορια τους και γενικα νομιζω οτι η προπαραγγελια ειναι χαμενος χρονος. Ποτε δεν πηγα σε καταστημα και μου ειπαν "εχει τελειωσει το παιχνιδι δεν προλαβες". Το βρισκω ανουσιο πραγματικα

Σωστό το σκεπτικό σου..

Προς το παρόν ποιες εκδόσεις έχουν ανακοινωθεί, ξέρουμε?

Moderator odytsak's Avatar

Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό με τις προπαραγγελίες,
    όταν υπάρχει κάποια καλή προσφορά πάω δίπλα στο σπίτι μου που έχω Seven,
    μάλιστα με παίρνουν τηλέφωνο να περάσω να το πάρω 2-3 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία αφού τα έχουν στα συρτάρια τους.

Εντάξει λογικά ο Δημήτρης εννοεί απο amazon κτλ.. Που το παίρνουν όλοι κι εσύ περιμένεις πότε θα στο φέρει ο ταχυδρόμος..

Πάντως συνήθως το pre-order δίνει και κανένα δωράκι.. Εμένα πχ το Pre-order του Battlefield μου είχε γλυτώσει 15 ευρώ, αφού έδιναν το 1ο expansion δώρο.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό με τις προπαραγγελίες,
    όταν υπάρχει κάποια καλή προσφορά πάω δίπλα στο σπίτι μου που έχω Seven,
    μάλιστα με παίρνουν τηλέφωνο να περάσω να το πάρω 2-3 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία αφού τα έχουν στα συρτάρια τους.
    Δεν ειπα οτι ολοι θα πρεπει να κανουν αυτο που κανω εγω...η δικη μου αποψη επι του θεματος ζητηθηκε και την καταθεσα.

Η δικη μου παντως εμπειρια απο προπαραγγελιες ειναι μια κοροιδια και σε καθε μεγαλο τιτλο βλεπω παντα στο φορουμ να γραφουν παιδια που εχουν κανει προπαραγγελιες μηνες ολοκληρους πριν και τελικα εγω το παιζω απο 1 εως 2 βδομαδες νωριτερα το παιχνιδι απο αυτους, και οχι, δεν πληρωνω περισσοτερα. Ισως βεβαια να στερουμαι αυτα τα δωρακια που λετε, αλλα συνηθως ειναι μηδαμινης σημασιας, τουτεστην καποιο skin, καποιο αντικειμενο, κλπ κλπ τα οποια ευχαριστως τα ανταλλαζω για να παιξω νωριτερα το παιχνιδι.

Για να δωσω και ενα απτο παραδειγμα, οταν κυκλοφορησε το Uncharted 3 ειχα κανει προπαραγγελια την special edition απο τα seven... τι ωραια τι καλα, το ηξερα το εργο και επειδη τελικα η special edition εφτασε στο Seven 1 εβδομαδα μετα την επισημη κυκλοφορια (ή καπου εκει τεσπα) εγω πηγα και προμηθευτικα 1 βδομαδα πριν την επισημη κυκλοφορια την κανονικη εκδοση την οποια και μετα πουλησα.

Με λιγα λογια πηρα το Uncharted 3 σχεδον 10 μερες πριν μου ερθει η προπαραγγελια μου απο τα seven η οποια ηταν ηδη καθυστερημενη απο την επισημη κυκλοφορια. Ο μονος λογος που το εκανα ηταν επειδη ηθελα την special εκδοση, ηξερα ομως οτι θα καθυστερουσε...
    Last edited by Valkyre; 02-04-2013 at 16:07.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Συμφωνώ με τον Val. Περιμένω να το βρω στις αγγελίες 1-2 βδομάδες πριν το release, όπως και το Uncharted 3...

Άσε που έχει πλάκα να σε ρωτάνε όλοι στο PSN που το βρήκες, χαχα!

Και από τιμολογιακή άποψη είναι no brainer... €50 πριν το release ή €70 μετά; Μιλάω πάντα για την standard edition, που θα κάνει €70 σε όλα τα μεγαλομάγαζα.
    Last edited by psx3; 02-04-2013 at 16:12.

Name
    Δημήτρης

^^ Το bioshock το πηρα ακομα πιο φτηνα απο την τιμη που λες και εννοειται νωριτερα

Και ναι εχει πλακα να σε ρωτανε ολοι που το βρηκες αν και εγω πλεον δεν κανω sign in γιατι ειδικα σε ΑΑΑ τιτλους (οπως ειναι φυσιολογικο) με το που σε δουν να παιζεις πεφτουν βροχη τα μηνυματα λολ.

Αλλα γενικα απο τις εντυπωσεις μου που γραφω στα ποστ των ΑΑΑ τιτλων συνηθως ειμαι απο τους 1-2 πρωτους που εχουν το παιχνιδι στα χερια τους και λενε τις πρωτες εντυπωσεις τους. Ειμαι και ανυπομονος, ας πουμε το Last of Us ε δεν θελω ουτε λεπτο παρπανω να περιμενω, δεν εχω υπομονη οποτε σκιζομαι να το βρω οσο πιο νωρις γινεται και η προπαραγγελια δεν ειναι με τιποτα ο πιο γρηγορος τροπος. (ουτε και ο πιο φτηνος).
    Last edited by Valkyre; 02-04-2013 at 16:36.

Έχει επιλογή στο XMB να κλείσεις τα notifications που πετάγονται πάνω δεξιά... εγώ αυτό κάνω, για να μην χαλάει το immersion και τα διαβάζω αργότερα.

Name
    Δημήτρης

^^ Nαι το ξερω αλλα ενταξει ειναι και λιγο καπως για εμενα τουλαχιστον να μην απανταω, δεν ξερω νιωθω ασχημα, ειμαι καλουλης λολ! Γι αυτο δεν κανω sign in χαχα

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Nαι ξερεις καημο το εχω να ασχοληθω με την αποψη σου και να στην αλλαξω... θα ευχαριστηθω πολυ περισσοτερο το Last of Us αν ξερω οτι αρεσει και στον Tilemaxx.... Oχι, δεν εχω προβλημα κανενα απολυτως. Απλα η αποψη μου ειναι οτι η αποψη σου ειναι -το λιγοτερο- παραλογη. Και δεν ειμαι ο μονος. Αλλα δεν πειραζει μπορεις να την εχεις... ποσως με ενδιαφερει.

Αλλωστε και η υπερπαιχνιδαρα που περιμενεις πως και πως, το GTA V, αναλωνεται στο ιδιο μοτιβο 2 γενιες τωρα. Αλλα εκει δεν παραπονεθηκες για πρωτοτυπια ή για διαφοροποιησεις και core mechanics.
    Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις παράλογη μια άποψη η οποία δεν είναι μόνο δική μου αλλά εκφράζεται και απο πολλούς. Το οτι δηλαδή μοιάζει υπερβολικά με ένα πιο stealth Uncharted με λιγότερους εχθρούς και καλύτερο cover system. Είναι δικαίωμα μου να την εκφράσω, είναι δικαίωμα σου να διαφωνήσεις, χωρίς ειρωνείες και εξυπνάδες. Το ίδιο κάνεις συνεχώς εδώ μέσα και με άλλα άτομα.

Btw, το GTA V το περιμένει το 99% του gaming πληθυσμού και θα το παίζουν όλοι για πολύ καιρό μετά την κυκλοφορία του. Δεν το hype-άρω μόνο εγώ. Ότι και να είναι πάντως, 12 ώρες με το ζόρι και καρα-scripted, με τίποτα (που και πάλι 3 πρωταγωνιστές με active switching είναι κάτι το οποίο ξεφεύγει απο την νόρμα των GTA, και σε καμία περίπτωση δεν το λες ίδιο με τα προηγούμενα).
    Last edited by Tilemaxx; 02-04-2013 at 19:23.

Το ίδιο παράπονο έχει λεχθεί και στο νήμα του Tomb Raider... προσωπικά δεν το λογίζω σαν αρνητικό να έχει -κάποιες- ομοιότητες, ίσως γιατί μ' αρέσει το Uncharted. Όλοι έχουμε τα γούστα μας, έτσι;

Προφανώς για σένα που είσαι πιο πολύ fan των open world games (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) είναι αρνητικό. ΟΚ, σεβαστή η άποψή σου.

Btw, κατά την γνώμη σου δεν αξίζει ούτε ενοικίαση, έστω κι αν διαρκεί ένα 10ωρο;

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Δεν κανω προπαραγγελιες ΠΟΤΕ!

Ο λογος ειναι απλος, οτι αν κανω προπαραγγελια, μαλλον θα παρω το παιχνιδι 1 βδομαδα μετα την κυκλοφορια του... ποσες φορες εχω δει ατομα εδω στο φορουμ να ειναι ενθουσιασμενα που εκαναν προπαραγγελια και μετα να περιμενουν να τους ερθει ταχυδρομικως.

ποτε ομως. Αλλωστε συνηθως εγω παιρνω τα παιχνιδια πριν την επισημη κυκλοφορια τους και γενικα νομιζω οτι η προπαραγγελια ειναι χαμενος χρονος. Ποτε δεν πηγα σε καταστημα και μου ειπαν "εχει τελειωσει το παιχνιδι δεν προλαβες". Το βρισκω ανουσιο πραγματικα
    Θεωρώ ότι με το Uncharted που λες, έτυχε, ή είναι θέμα αλυσίδας. Πχ τα Seven έχουν τα κεντρικά τους στη Θεσαλλονίκη, οπότε και λογικά τα προϊόντα κάνουν ένα ανούσιο, αλλά απαραίτητο - τυπικό ταξίδι μέχρι τη Θεσαλλονίκη και μετά μοιράζονται. Ίσως για αυτό και να άργησε, ίσως και όχι.

Φίλος που κάνει προπαραγγελίες σε άλλη αλυσίδα (αλλά και Seven) τα είχε πάντα στην ώρα τους πάντως. Δεν είναι θέμα αν από το κατάστημα που λες έχει τελειώσει το παιχνίδι, αυτά τα ακούγαμε πριν μερικά χρόνια, τώρα πάνε στα καταστήματα τα παχνίδια και τρώνε αρκετή σκόνη πριν φύγουν.. όπως λες και εσύ ποτέ δε σου έχει τύχει. Αλλά όσον αφορά τις συλλεκτικές εκδόσεις ναι, εκεί πιθανότατα να σου πουν τελείωσε, επειδή τα κομμάτια είναι λίγα και αυτό είναι και το όλο νόημα της προπαραγγελίας. Μάλιστα κάποιες collector's εκδόσεις αφορούν μόνο προπαραγγελίες και καθόλου στοκ εντός μαγαζιών, δεν είναι χαμένος χρόνος η προπαραγγελία, αλλά αντιθέτως εξασφαλίζεις το ότι θα το έχεις σίγουρα και δε θα ψάχνεις μετά την κυκλοφορία, τα λίγα έως καθόλου collector's στα μαγαζιά.

Λέω από βδομάδα να το προπαραγγείλω, παρόλο που θα το έχω και εγώ πολύ νωρίτερα
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Το οτι δηλαδή μοιάζει υπερβολικά με ένα πιο stealth Uncharted με λιγότερους εχθρούς και καλύτερο cover system.
    Με την λογικη σου ολα τα παιχνιδια μοιαζουν υπερβολικα με το uncharted.
    Το GeoW μοιαζει υπερβολικα με το uncharted με ενα καπως διαφορετικο art direction και παλετα και ελαχιστa διαφορετικο cover system.
    To GTA μοιαζει υπερβολικα με το uncharted απλα ειναι πιο open και εχει λιγο διαφορετικο cover system.
    Το skyrim μοιαζει υπερβολικα με το uncharted απλα ειναι διαφορετικο.
    Το μαμησα στο τελος αλλα καταλαβαινεις που θελω να καταληξω.

Σεβαστη η αποψη σου,αλλα κανεις λαθος κατ'εμε.
    Τα παιχνιδια(uncharted και The last of us) ανηκουν σε διαφορετικο genre.Ειναι η μερα με την νυχτα.
    Το οτι βλεπεις καποιες ομοιοτητες εχει να κανει κυριως με το γεγονος οτι τα ιδια ατομα εκαναν το ενα,τα ιδια και το αλλο.
    Ακομα και τα crash B του psone εχουν ομοιοτητες με τα uncharted για μενα επειδη ακριβως εγιναν απο τα ιδια ατομα.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ιδια.

Το παραλογο θα ηταν να μην βλεπουμε καποια πραγματα που θυμιζουν σε παιχνιδια που γινονται απο το ιδιο studio.
    Οπως και το GeoW μοιαζει με το τελευταιο shooter της epic σε πολλα πραγματα.
    Το infamous εχει στοιχεια του sly cooper και παει λεγοντας.
    .

Bookmarks

Bookmarks