Results 1 to 20 of 2751

Thread: The Last of Us

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Mα δεν παραπονεθηκα εγω ποτε για το μεγεθος της πολης. Μια χαρα ηταν αυτο. Εγω μιλησα για gameplay elements. Δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη που ηταν η δυσκολια να βγαλουν μερικα skins για να κανεις customize το αμαξι σου... γιατι περι skins μιλαμε στην ουσια. Ή που ηταν η δυσκολια να βαλουν ενα τανκς (το πρωτο GTA χωρις τανκς ηταν το IV μεχρι και το iphone εχει...) ή ενα αεροπλανο...ή ενα καινουργιο στοιχειο gameplay, stealth οπως ειπα (οχι τυπου metal gear καταλαβαινετε τωρα) και πολλα αλλα.

Επισης να σημειωσω οτι δεν εχω κατι με την Rockstar...το Red Dead ειδατε οτι το ειχα game of the year την χρονια που βγηκε και προσκυνησα εντελως παρολο που δεν μου αρεσουν τα γουεστερνς. Ειχε ενα καρο καινουργια στοιχεια...ε το GTAIV δεν μπορουσε να εχε 2-3 δηλαδη λογω δουλειας?

Το GTA χρειαζεται ΑΜΕΣΑ (προσωπικα παντα) αλλαγες για να με κρατησει. Εχω βαρεθει να κανω τις ιδιες και τις ιδιες αποστολες σε αυτα τα παιχνιδια:

"οδηγησε αυτην την πορνη εκει"
    "παρε τα ναρκωτικα απο τον ταδε"
    "σκοτωσε αυτην την συμμορια"

δεν λεω να μην υπαρχουν αυτες, απλα να υπαρχει λιγη περισσοτερη φαντασια. Να εμπλουτισουν τον κοσμο και το γαμεπlay με νεες δραστηριοτητες.

Προσωπικα απο το GTAIV μονο μια αποστολη μου εχει μεινει και ηταν αυτη της ληστειας. Ολο το υπολοιπο παιχνιδι ειναι μια θολουρα... δεν θυμαμαι τιποτα.
    Last edited by Valkyre; 28-12-2011 at 16:44.

Bookmarks

Bookmarks