Α και κατι αλλο...το ξερετε οτι το παιχνιδι ειναι σε αναπτυξη ηδη 2 ολοκληρα χρονια ε? Απο την ωρα που τελειωσε το Uncharted 2 ξεκινησαν να το δουλευουν! Απιστευτο πως το κρατησαν μυστικο χωρις το παραμικρο leak 2 ολοκληρα χρονια!
Α και κατι αλλο...το ξερετε οτι το παιχνιδι ειναι σε αναπτυξη ηδη 2 ολοκληρα χρονια ε? Απο την ωρα που τελειωσε το Uncharted 2 ξεκινησαν να το δουλευουν! Απιστευτο πως το κρατησαν μυστικο χωρις το παραμικρο leak 2 ολοκληρα χρονια!
@Val
Ναι, υπάρχουν σαφέστατα διαφορές από άποψη πολυγώνων/textures. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα μαλλιά των χαρακτήρων... ακόμα είναι δύσκολο να αποδοθούν τόσο ρεαλιστικά σε πραγματικό χρόνο, γι' αυτό και είναι λίγο πιο «χοντροκομμένα» τα πολύγωνα στα in-game γραφικά.
Επίσης, όπως λέει και εδώ, κάνουν export τα textures σε διαφορετική ανάλυση ανάλογα με το αν πρόκειται για cinematics ή in-game models:
I always work in double the resolution being used, so my work files are usually 2048x¬-4096. The cinematic resolution is about 2048x1024 and the in-game texture measures 512x1024.
Cinematics > in-game > multiplayer (εκεί είναι ακόμα πιο αισθητή η διαφορά)
Πραγματικα εγω δεν τις παιρνω χαμπαρι τοτε. Οπως και να εχει μου φαινεται πολυ seamless το transition απο cutscene σε gameplay, οποτε αν αυτο που βλεπω στο τρεηλερ κινηθει στο gameplay στα ιδια πλαισια και την ιδια αναλογια με αυτο που γινεται στο Uncharted, δεν θα εχω κανενα απολυτως παραπονο.![]()
Aυτό που πολλοί ευχόμασταν και θέλαμε, τελικά φαίνεται να γίνεται πράξη. Δηλαδή η ND, μετά την τριλογία Uncharted, να πάει σε κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό. Δείχνει να είναι μία εταιρεία με λογική και ωριμότητα. Πιστεύω ότι μελλοντικά σίγουρα θα συνεχίσουν το Uncharted, ίσως με κάποιες αλλαγές στο gameplay, αλλά είδαν ξεκάθαρα ότι έπρεπε να βγάλουν κάτι φρέσκο, όπως και έκαναν....
Ακόμα και η επιλογή του συνθέτη, δείχνει πολλά.....
Δεν έχω παρακολουθήσει πολλά για το The Last of Us. Από όσα έχω δεί εδώ στο thread, μοιάζει να είναι μία "μεταφορά" του I am Legend σε videogame, όσον αφορά στην βασική ιδέα δηλαδή. Ποτέ δεν πολυψηνόμουν για σενάρια με zombies ή μεταλλαγμένους, αλλά οκ, από τα δείγματα που έχουμε από το Uncharted, η ND δείχνει ότι όταν καταπιαστεί με κάτι, θα το κάνει καλά, οπότε σίγουρα θα αξίζει το παιχνιδάκι. Μου δίνει την αίσθηση ότι θα είναι ακόμα πιο κινηματογραφικό και ατμοσφαιρικό απο το Uncharted (αναλογικά πάντα) και αυτό το γουστάρω πολύ...
The Last Of Us is ‘not a zombie game’ – Naughty Dog
Very few details of The Last Of Us, the new Naughty Dog game revealed at the VGA’s over the weekend, have yet emerged. What we did seem to know is that it’s a game with zombies in it – certainly the trailer showed them hunting the game’s pair of lead characters. Yet the developer insists that The Last Of Us is not a zombie game. It’s not even a horror game, they say.
“[It's] not a zombie game,” said game director Bruce Straley.
“If the game was about the monsters, we would have not showed them [in the trailer],” added creative director Neil Druckmann. ”The story’s not about them, so [we thought] let’s get it out of the way.”
Insisting that “we’re not going for horror,” Druckmann said the game is instead a sort of love story – “not a romantic love story,” but “a love story about a father-daughter-like relationship.”
And speaking in a lengthy feature on Eurogamer, Druckmann admitted that the now-infamous Dead Island trailer had the team at Naughty Dog a little worried. “We saw it and we thought, wait a minute, someone else is doing this – it’s really moving, there’s this family that’s been torn apart.” It’s probably safe to assume that ND were pleased with the action-centric direction Dead Island ultimately took.
http://beefjack.com/news/the-last-of...e-naughty-dog/
^^ αυτο που επιθυμουσαμε αρκετοι εδω και μερικες σελιδες. Επιβεβαιωση οτι δεν ειναι απλα ενα zombie game που απλα θελει να σε τρομαξει. Ειναι ενα παιχνιδι που βασιζεται στην σχεση των πρωταγωνιστων στην προσπαθεια για επιβιωση τους μεσα σε αυτην την κολαση, με λιγα λογια μια ιστορια που εχει πολυ ψωμι αν την εκμεταλλευθει σωστα η Naughty Dog.
Πάντως μου άρεσε που ανέφεραν το trailer του Dead Island....τι πανικός είχε γίνει με αυτό το trailer ρε παιδιά....ανατριχίλα. Κρίμα που τελικά το game βγήκε τελείως arcade... από το trailer περίμενα πολλά περισσότερα (πιο συναισθηματιό/τρομακτικό/ατμοσφαιρικό/απελπιστικό) αλλά δυστυχώς ήταν απλά ένα ΤΕΛΕΙΟ trailer και μόνο.
Αυτό θα το καθορίσει (μάλλον) η SCE ανάλογα με τα οικονομικά της, οπότε δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλής πρόβλεψη. 2012 είπαν, και αν αναλογιστείς ότι το Vita βγαίνει στη Δύση τέλη Φλεβάρη, νομίζω ότι μιλάμε για κυκλοφορία τον Ιούνιο, το νωρίτερο. Παίζουν και πολλά άλλα όμως, όπως η κυκλοφορία του GTA V, το πότε θα βγει το WiiU, πολλά πράματα.
εξαρταται. μπορει το development που κανανε να ηταν το story, να βρηκαν τους ηθοποιους και να κλεισανε ποιος θα κανει τι. δεν λεει κατι απο μονο του. το the last guardian πχ ειναι σε development απο το 2009 τουλαχιστον. ασε που για το uncharted 3 ξεραμε ημερομηνια κυκλοφοριας ποσο; 1 χρονο πριν; εγω το κοβω για γιορτες 2012-2013 το νωριτερο.
Akριβως οτι λεει ο φιλος παραπανω. Ειναι ενα σωρο πραγματα που θα παιξουν τον ρολο τους. Μην περιμενετε να κυκλοφορησει σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα. Εγω πιο πολυ πονταρω σε τετοια περιοδο ακριβως του χρονου. Το συνηθιζει αλλωστε η συγκεκριμενη εταιρεια να ανακοινωνει τα παιχνιδια της περιπου 1 χρονο πριν την επισημη κυκλοφορια τους.
Για το Multiplayer παίζει τελικά.. Τίποτα δεν είναι σίγουρο..
http://www.gamesthirst.com/2011/12/1...ayer-it-seems/
Α ωραία, εντάξει. Το The Last of Us λοιπόν δεν θα είναι zombie ή horror game, και πολύ καλά θα κάνει. Ήταν αυτονόητο ότι δεν θα είναι άλλο ένα Dead Island, αλλά κάτι πολύ πιο ποιοτικό, και οι δηλώσεις του υπεύθυνου απλά το επιβεβαίωσαν. Λογικά την αίσθηση που έβγαζε το trailer του Dead Island (που δεν είχε και πολύ σχέση με την αίσθηση που έβγαζε το ίδιο το παιχνίδι) θα τη βγάζει το The Last of Us. Περιμένουμε ένα άκρως ατμοσφαιρικο-κινηματογραφικό παιχνίδι......
Το eurogamer έχει ένα πολύ ωραίο άρθρο που συννοψίζει αρκετά από αυτά που ξέρουμε ήδη αλλά έχει και ολόκληρο το mp3 του Main Title του παιχνιδιού για download!
http://www.eurogamer.net/articles/20...-of-us-preview
http://videos.eurogamer.net/28cb5911..._mp3_large.mp3
Κορυφαία μουσική!
Είναι ιδέα μου, ή γίνεται όλο και καλύτερη η όλη υπόθεση με κάθε νέο που μαθαίνουμε; Να υποθέσω κάπου Φθινόπωρο που παραδοσιακά βγάζει τους τίτλους της στο PS3 η Naughty Dog; Κάπου πήρε το μάτι μου για Μάρτη άντε καλοκαίρι, αλλά δεν θα πόνταρα σε αυτό, ήτοι μόνη εμφάνιση σε μία εκδήλωση και μετά κυκλοφορία, να τσιμπήσει κάνα δυο εκθέσεις και να βγει εκεί στην καλή πλέον - κλασικά gaming περίοδο.
Bookmarks