Quote Originally Posted by psx3 View Post
Στα textures και στο aliasing είναι χειρότερο όμως, τι να κάνουμε. Αυτά τα έχουν πει και δημοσιογράφοι που δοκίμασαν το 30-min demo, το οποίο δεν έχει δοθεί στο κοινό και έχει εντελώς διαφορετικές πίστες (πιο φωτεινές).

Όσο για το open world, καλό το marketing των εταιριών (θυμίζω τι λέγανε και για το Tomb Raider όπου απογοητεύτηκαν κάποιοι), αλλά δεν είναι πραγματικό open world. Όποιος θέλει, μπορεί να συγκρίνει την ποιότητα των textures με το Infamous 2 (true open world game) και μου να μου πει πως γίνεται να υπερέχει ακόμα και αυτό έναντι του TLOU.
Και το aliasing?

To κακο με τα textures ειναι οτι ενω στα uncharted μιλαμε για τοπ textures για αυτην την γενια κονσολων(ισως τα καλυτερα σε κονσολα),εδω εχουμε μετρια textures σε αναλυση.Η διαφορα ειναι εμφανεστατη.
Και εγω δεν πιστευω οτι εχει να κανει λογο πιο open παιχνιδιου,αντε να σου δινει κανα διαδρομο παραπανω.Και στα uncharted εχουμε δει αρκετα ανοιχτα σημεια.
Το infamous2 ειναι ενα καλο παραδειγμα πραγματικου open world παιχνιδιου με τα καλυτερα textures που εχω δει σε τετοιο παιχνιδι.

Οσον αφορα τα γραφικα γενικα,στο συνολο πιθανοτατα θα δειχνουν καλα.

Οπως και να χει ,το παιχνιδι φαινεται οτι ειναι επιπεδου GOTY.