^^ To ειδος μια χαρα ειναι αν εχεις φρεσκιες ιδεες. Κοιτα το Red Dead Redemption. Αυτο πραγματικα εκανε την διαφορα και στο gameplay και στο υφος και σε ολα.

Το θεμα ειναι οτι η συνταγη GTA εμενα προσωπικα με εχει κουρασει. Και διαφωνω με οσους λενε οτι δεν σηκωνει βελτιωση ή πρωτοτυπια... ισα ισα...ακριβως επειδη ειναι ενα ανοιχτο παιχνιδι σου δινει δυνατοτητες να φτιαξεις οτι αποστολη σου κατεβει.

Το GTAIV αντι να προσθεσει gameplay elements σε σχεση με το παλιο San Andreas, ΑΦΑΙΡΕΣΕ. Που πηγαν τα αεροπλανα, οι βελτιωσεις των αυτοκινητων, η παραμετροποιηση του χαρακτηρα σου με τατουαζ, γυμναστηρια (εγω ειχα κανει ενα χαρακτηρα χοντρο και ειχα ριξει τρελο γελιο), κουρεματα τα mini games κλπ κλπ κλπ. Μικρολεπτομερειες αλλα πραγματικα εκαναν την διαφορα. Σαν κοσμος το San Andreas του PS2 ηταν πολυ πιο ζωντανος και πραγματικος απο την Liberty City του PS3.

E τωρα αν νομιζουν οτι απλα θα μου φερουν πισω εκεινα τα στοιχεια που υπηρχαν στο παλιο San Andreas και που ΕΠΡΕΠΕ να υπαρχουν στο ΙV, κι εγω θα τους προσκυνησω κανουν λαθος.

Πρεπει να δωσουν μια νεα πνοη στην σειρα, να προσθεσουν κι αλλα πραγματα, εκτος απο σαρκαστικες διαφημισεις και εξυπνους διαλογους.