Page 61 of 138 FirstFirst ... 115157585960616263646571111 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 2751

Thread: The Last of Us

Το review του είναι πολύ καλά τεκμηριωμένο. Και αναφέρει προβλήματα που όντως έχουν να κάνουν με προβληματικά ΑΙ mechanics που συναντούμε σε άλλα games, και στην προκειμένη περίπτωση χαλούν την εμπειρία σε ορισμένα σημεία. Οι περισσότεροι δεν τα αναφέρουν καν, όπως και δεν ανέφεραν τα bugs του Skyrim π.χ. Είναι αυτό δημοσιογραφία; Τέσπα, πέρα απο' τα αρνητικά που εστιάζει το Gamespot σύμφωνα με τα γραφόμενα του υπόλοιπου κειμένου, σου δίνει την εντύπωση οτι άνετα θα μπορούσε να του βάλει ένα 9-9.5. Αλλά ξαναλέω, ΜΗΝ εστιάζετε στον βαθμό στην προκειμένη περίπτωση, το review του GS είναι πολύ καλό στα υπόλοιπα σημεία.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

To θεμα ειναι οτι το παιχνιδι δεν το εχουμε παιξει.
    Το οτι ενα site γραφει καποια αρνητικα δεν το κανει πιο αντικειμενικο απο ενα αλλο που δινει εμφαση στα θετικα.

Δεν υπαρχει παιχνιδι που δεν εχει προβλημα σε ΑΙ,αν θες να χαντακωσεις ενα παιχνιδι ειναι το μονο ευκολο.Κανενα δεν ειναι τελειο.
    .

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δεν εστιασε κανεις στον βαθμο… εστιασε στο γεγονος οτι θεωρεις επαγγελματικο μονο 1 review απο τα 53++ που ηδη υπαρχουν…

Και το προιστορικο σου οσον αφορα το εν λογω game αλλα και καποια αλλα game (GTAV) δειχνει οτι μαλλον φασκεις και αντιφασκεις, αφου στην μια περιπτωση δειχνεις να αγνοεις σχολια τυπου GOTY, GOTG , ενω απο την αλλη παντα εχεις βγει και εχεις δηλωσει μηνες πριν την κυκλοφορια του, το GOTY του 2013…

Αντικειμενικα/επαγγελματικα, οπως και να το παρει κανεις, καπου χανεται το consistency οσον αφορα τις αποψεις σου και θα ελεγα οτι μυριζει λιγο "biased" η υποθεση.

Οπως και να εχει το 8 του gamespot δεν δειχνει να ειναι αντιπροσωπευτικος βαθμος, εκτος και αν δεχτουμε οτι ειναι -ξαφνικα- οι μονοι επαγγελματιες του χωρου και οτι ολα τα αλλα reviews τα εγραψαν ασχετοι.
    Last edited by Valkyre; 06-06-2013 at 02:25.

Το πρόβλημα είναι τα "μισά" reviews που δεν αναφέρουν -παρα μόνο περιγραφικά-, ούτε τα gameplay mechanics, ούτε τις τοποθεσίες, και φυσικά ούτε τα προβλήματα. Αυτό το θεωρώ τσαπατσουλιά.

Και το review του CVG μου άρεσε, και του Joystiq. Αλλά αυτά έβαλαν βαθμό που σας άρεσε μάλλον και δεν τα διαβάσατε. Δεν αγνοώ το GOTY. Γιατί το GOTY είναι αντικειμενικό ως προς τα παιχνίδια της ίδιας σεζόν. Το game of the generation, of the decade θεώρησα λίγο άτοπο. Αν υπήρχε αντίφαση στην γνώμη μου, θα έλεγα οτι δεν μετράει για μένα το GOTY. Δεν το είπα. Π.χ αν θεωρήσουμε μεθαύριο οτι το GTA V είναι το παιχνίδι της γενιάς, αυτό με πιο αντικειμενικό κριτήριο μπορούμε να το πούμε; Δηλαδή αν το V έχει π.χ 96 στο Metacritic, και το GTA IV έχει 98, γιατί να μην θεωρηθεί το IV το παιχνίδι της δεκαετίας και της γενιάς, παρόλο που δεν άρεσε σε πολλούς; Είναι λίγο μπέρδεμα το να συγκρίνεις παιχνίδια διαφορετικών χρονολογιών, αυτό είπα.
    Last edited by Tilemaxx; 06-06-2013 at 02:19.

Name
    Δημήτρης

^^ Μαλλον δεν εχεις διαβασει τα reviews… ή μαλλον ψαχνεις παρα πολυ να βρεις review που να αναφερει αρνητικα. Ελπιζω να σε δω να κανεις το ιδιο οταν βγει και το αγαπημενο σου GOTY παιχνιδι, και οχι να πεις εκει οτι καλως λενε βαρυγδουπες δηλωσεις ή οτι καλως εστιαζουν στα θετικα και παραλειπουν (ορισμενα reviews) καποια αρνητικα εξαιτιας του ποιοτικου συνολου που εχεις μπροστα σου.

Οταν ενα παιχνιδι δειχνει να ειναι τοσο καλο συνολικα δεν θα κατσεις να εστιασεις την προσοχη σου σε υπαρχοντα μεν, δευτερευοντα δε, αρνητικα στοιχεια. Δηλαδη τι πρεπει να αναπτυξεις 2 σελιδες σε αρνητικα? Δηλαδη για τα θετικα τι πρεπει να γραψεις, διατριβη? Δεν γινεσαι ξαφνικα "επαγγελματιας" , αν ειναι ετσι τοτε ο πιο επαγγελματιας απο ολους ειναι το polygon, που πηρε 750,000 $ απο την MS και εβαλε 7,5 στο παιχνιδι.

Ε τι συζηταμε τωρα, σεβαστη η αποψη του gamespot, αλλα η βαθμολογια τους δεν ειναι αντιπροσωπευτικη του συνολου… για την ακριβεια ειναι 15 μοναδες κατω του μεσου ορου. Να ηταν 5 μοναδες κατω, να ηταν 10 μοναδες κατω, ενταξει να το δεχτω, αλλα 15 μοναδες κατω του μεσου ορου, ε ισως καπου να αμφιβαλλω και να μην το λαβω τοσο σθεναρα υποψην μου. Οχι οτι τους αγνοω ετσι, καθε αλλο, τους ακουω και σεβομαι την γνωμη τους.

Απλα παραειναι "διαφορετικοι"…

ΥΓ1: το gamespot ποτε δεν ηταν ιδιαιτερα "αυστηρο", αν θελουμε να μιλαμε για αυστηρα περιοδικα (που προσωπικα δεν συμπαθω οπως εχω πει) τοτε το Edge εχει τον πρωτο λογο…

ΥΓ2: ε και ναι οταν εχεις gamespot xbox app και σε συνδυασμο με το πιο πανω βιντεο/λινκ οπου xbone > PS4 (με ενα καρο ανακριβειες μεσα στην παρουσιαση των specs), οσο ναναι αρχιζει και σου βρωμαει λιγο κατι τοις…
    Last edited by Valkyre; 06-06-2013 at 02:30.

6. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Godweeder (06-06-2013)

Εκεί δεν παίζει να υπάρχουν αρνητικά για να αναφερθούν

Του Polygon ήταν όντως υπερβολικό. Εστίασε σχεδόν μόνο στα αρνητικά. Να σου πώ την αλήθεια όμως πρώτη φορά άκουσα αυτό το σαϊτ σήμερα. Αλλά εντάξει, είπαμε PS fanboys αλλά δεν χρειάζεται τόσο πέσιμο στον συνομιλητή. Ειδικά απο την στιγμή που δεν είπα κάτι κακό για τον τίτλο, αλλά πήγα ο έρμος να "υπερασπιστώ" το GS review. Τι το 'θελα;. Να σου πώ την αλήθεια αν δεν ήταν το V σε 3 μήνες, θα ήταν day-1 για μένα το Last of Us. Γιατί μου αρέσει να επιβραβεύω τα ποιοτικά και ξεχωριστά παιχνίδια. Αλλά με 12-15 ώρες το σκέφτομαι πολύ.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Fussa View Post

Φιλε μου μπορεις να μου δωσεις το λινκ απο το τζιφακι που ανεβασες?ευχαριστω.Οσο για το polygon που εδωσε 7,5!!εχω να πω οτι δεν χρειαζεται να ασχολησε με τρολ σαιτς ιδιετερος!!!οταν σε λιγες ημερες βγαινει το καλυτερο παιχνιδι της δεκαετιας!!.

Name
    Δημήτρης

@tilemmaxx

Mπορεις να γραφεις οτι θελεις, και να υπερασπιζεις οποιον θελεις. Αλλα κι εγω με την σειρα μου μπορω να βγω και να πω οτι θεωρω οτι η αποψη σου μοιαζει να ειναι biased σε αρκετο βαθμο οπου και αιτιολογησα. Το οποιο στην ουσια επιβεβαιωνεις ακομη και με το πιο πανω ποστ σου.

2 μετρα και 2 σταθμα, αναολγα το παιχνιδι. Δεν παει ετσι.

Κριμα παντως, δεν βλεπω τον λογο οταν ακους τοσο καλα λογια για ενα παιχνιδι, για το σεναριο του την ιστορια του κλπ, να καθεσαι και να μετρας τα λεπτα και να στερεις απο τον εαυτο σου την εμπειρια αυτη. Ή ακομα χειροτερα, να ξεκινας την εμπειρια αυτη biased εστιαζοντας στα αρνητικα.

Εγω προσωπικα θα χαρω day 1 και το Last of Us και το GTAV. Γιατι λογικα θα ειναι και τα 2 παιχνιδια που αξιζουν. Το LOU ηδηεχει παρει ορισμενα απο τα καλυτερα σχολια και κριτικες αυτης της γενιας (και οχι χρονιας). Λογικα το GTAV θα κανει κατι παρομοιο. Δεν βρισκω τον λογο να ψυριζω την μαιμου σε παιχνιδια τοσο καλα.

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Ολο αυτο το διαστημα δεν εχω δει σχεδον τιποτα απο το παιχνιδι, θελω να το δω και να το απολαυσω οταν θα το αγορασω και θα το βαλω στο ps3 μου, σε λιγες μερες δηλ...μπαινοντας λοιπον στο metacritic χθες για αλλο λογο επεσε το ματι μου στο score...
    OMFG!! ρε τι γινεται εδω, τι ειν τουτο!
    Last edited by kostasb13; 06-06-2013 at 03:13.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Φιλε μου μπορεις να μου δωσεις το λινκ απο το τζιφακι που ανεβασες?

http://www.whalethen.com/files/frnXxyM.gif.pagespeed.ce.r922DOE7HG.gif
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

12. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

spartan (06-06-2013)

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Συνφωνο με PDS και με Valkyre στα παραπανω post.
    Οπως ειπαν τα παιδια αν θελει καποιος να χαντακωσει ενα game θα βρει σιγουρα λογους για να το κανει ..
    Tο τελειο game δεν θα υπαρξει ΠΟΤΕ.
    Σημασια εχει γενικα το συνολο, σε συγκριση παντα με τα σημερινα δεδομενα.
    Ποτε δεν ειμουν ps3 fanboy (ακομα το εχω το πρωτο xbox ), αλλα εχω δει αρκετο "θαψιμο" απο πολλα site και το gamespot ειναι ενα απο αυτα .Μετα απο αυτο που ειδα σημερα το ριχνω ακυρο!!!
    Εν τελει θα δειξει ο χρονος παιδια μολις το παρουμε στα χερια μας , αν και με αυτα που διαβαζω ως τωρα παω για pre-order !

Spoiler!

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Είναι αυτό δημοσιογραφία;
    Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο συμφωνω μαζι σου. GTA IV 98...

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post

Του Polygon ήταν όντως υπερβολικό. Εστίασε σχεδόν μόνο στα αρνητικά.
    Για την ακριβεια
    https://twitter.com/jeffrubenstein/s...94130497949696
    .

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

χμ τις ελληνικες εκδοσεις τις χτυπησανε στο 5ευρω+...Δεν παρατηρησα αν εγινε αφοτου ειχαμε αυτες τις φοβερες κριτικες και το μυριστηκανε η πιο πριν παντως πριν μια εβδομαδα εβρισκα πιο φθηνα...εχετε να προτεινετε κανενα καλο site για προπαραγγελια?

επισης:
    Critics: ‘The Last of Us’ is post-apocalyptic perfection
    Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

The Last Of Us inspired by Ico, RE4
    http://ps3.mmgn.com/News/the-last-of...red-by-ico-re4
    .

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

ε ε ερχονται

Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	130 
Size:	82.1 KB 
ID:	2650

19. The Following User Says Thank You to AlexandrosQV For This Useful Post:

spartan (06-06-2013)

Member Shadowman's Avatar
    PSN ID
    Shadowman_GR
    Name
    Διονύσης

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    ε ε ερχονται

Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	130 
Size:	82.1 KB 
ID:	2650
    +10000000

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Χμ... και τίγκα μέχρι το ταβάνι να είναι, δεν νομίζω ότι θα φτάσουν τελικά. S O S mayday mayday - Ship more disks!!!

Name
    Δημήτρης

Παιζει και να τον σταματαγα στο δρομο να του ζητησω μια κοπια με το απαραιτητο "δωρακι"¨εννοειται

(δωρακι = λεφτα, μην παρεξηγηθουμε κιολας... λολ)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by PDS View Post
    The Last Of Us inspired by Ico, RE4
    http://ps3.mmgn.com/News/the-last-of...red-by-ico-re4
    Θέλω να προσπεράσω το RE4, σαν να μην το είδα. Πρόκειται για το πιο μισητό παιχνίδι για μένα, την καταστροφή ενός από τα αγαπημένα μου franchises... Eν τω μεταξύ πρέπει να αποφασίσω επιτέλους αν θα αφήσω το Ni No Kuni στη μέση για το LOU.

Bookmarks

Bookmarks