Page 55 of 138 FirstFirst ... 54551525354555657585965105 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 2751

Thread: The Last of Us

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Στα textures και στο aliasing είναι χειρότερο όμως, τι να κάνουμε. Αυτά τα έχουν πει και δημοσιογράφοι που δοκίμασαν το 30-min demo, το οποίο δεν έχει δοθεί στο κοινό και έχει εντελώς διαφορετικές πίστες (πιο φωτεινές).

Όσο για το open world, καλό το marketing των εταιριών (θυμίζω τι λέγανε και για το Tomb Raider όπου απογοητεύτηκαν κάποιοι), αλλά δεν είναι πραγματικό open world. Όποιος θέλει, μπορεί να συγκρίνει την ποιότητα των textures με το Infamous 2 (true open world game) και μου να μου πει πως γίνεται να υπερέχει ακόμα και αυτό έναντι του TLOU.
    Και το aliasing?

To κακο με τα textures ειναι οτι ενω στα uncharted μιλαμε για τοπ textures για αυτην την γενια κονσολων(ισως τα καλυτερα σε κονσολα),εδω εχουμε μετρια textures σε αναλυση.Η διαφορα ειναι εμφανεστατη.
    Και εγω δεν πιστευω οτι εχει να κανει λογο πιο open παιχνιδιου,αντε να σου δινει κανα διαδρομο παραπανω.Και στα uncharted εχουμε δει αρκετα ανοιχτα σημεια.
    Το infamous2 ειναι ενα καλο παραδειγμα πραγματικου open world παιχνιδιου με τα καλυτερα textures που εχω δει σε τετοιο παιχνιδι.

Οσον αφορα τα γραφικα γενικα,στο συνολο πιθανοτατα θα δειχνουν καλα.

Οπως και να χει ,το παιχνιδι φαινεται οτι ειναι επιπεδου GOTY.
    .

2. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Spiros20 (04-06-2013)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Ναι, υπάρχει εμφανέστατο aliasing. Δεν το βγάζω από το μυαλό μου.

http://www.gameover.gr/ps3/The-Last-...article_page=2

"Εκεί που θα θέλαμε λιγάκι περισσότερα από τη Naughty Dog είναι στα γραφικά. Ενώ στο σύνολό της η απεικόνιση του τίτλου είναι εντυπωσιακή και υψηλού επιπέδου, υπάρχει αρκετό aliasing -όχι παντού- και χαμηλής ανάλυσης textures -κυρίως στους εσωτερικούς χώρους- που δύναται να "ενοχλήσουν" ελαφρώς την οπτική εμπειρία."

http://www.enternity.gr/Article/The-...81.html?page=2

"Μοναδικά παράπονα είναι τα φαινόμενα aliasing και τα χαμηλής ανάλυσης textures σε αρκετά στοιχεία του περιβάλλοντος που λογικά δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν τεχνικά στο βαθμό που θα περιμέναμε."

Μάλλον τρελοί θα είναι και αυτοί, παρ' όλο που παίξανε ένα εντελώς διαφορετικό demo (ηλιόλουστες & πολύχρωμες πίστες και 30 λεπτά gameplay).

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Mαλιστα.
    Ελπιζω να μην χαλαει την εμπειρια.Που δεν το νομιζω.
    .

Η εμπειρία σαφέστατα θα κριθεί συνολικά (gameplay & story & graphics), όχι μεμονωμένα. Απλά η εν λόγω συζήτηση είναι για τα γραφικά και μόνο, μιας και για gameplay & story υπάρχουν πολλά που δεν έχουμε μάθει ακόμα.

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Και πάλι δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με κανονικό TDM. Πάρα πολύ αργό (πιο αργό από την Summer beta του UC3), μόνο single-shot weapons και το πιο εκνευριστικό: το melee είναι δυνατότερο από τις σφαίρες!
    Εμένα δεν με χαλάει να είναι ψιλο αργό.. Σίγουρα τα single-shot weapons και το overpowered melee δεν παλεύονται αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι πραγματάκια που θα διορθωθούν είτε με την κυκλοφορία είτε στην πορεία με updates.
    (Κάτι αντίστοιχο με το overpowered G-MAL στο UC3 δλδ)
    Εμένα μου φάνηκε καλύτερο από το UC3 στο σημάδι ας πούμε. Τώρα στην ταχύτητα πιστεύω ότι θα το βελτιώσουν..

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Πόσο λιγότερες σφαίρες? Σε όλο το βίντεο ο τύπος είχε max 15 σφαίρες στο αυτόματο και 12 στο revolver.. Δεν είναι survival αυτό? Πάντως αν δεν έχει κάτι διαφορετικό θα είναι μια απο τα ίδια.
    Αυτό λέω..Μια χαρά ήταν σε αυτό τον τομέα. Δεν είχε 50 και 60 που έδιναν πχ στο Uncharted. Πιστεύω ότι με το νέο survival θα είναι κάτι διαφορετικό..
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Quote Originally Posted by I_HAVE_A_NAME_ View Post
    Εμένα δεν με χαλάει να είναι ψιλο αργό.. Σίγουρα τα single-shot weapons και το overpowered melee δεν παλεύονται αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι πραγματάκια που θα διορθωθούν είτε με την κυκλοφορία είτε στην πορεία με updates.
    ΟΚ, να είναι αργό, αλλά όχι και τόσο αργό.

Το overpowered melee είναι trademark της ND και δεν βλέπω να αλλάζει:

(Κάτι αντίστοιχο με το overpowered G-MAL στο UC3 δλδ)
    Overpowered ήταν μόνο για όσους έπαιζαν με KAL.

Εμένα μου φάνηκε καλύτερο από το UC3 στο σημάδι ας πούμε. Τώρα στην ταχύτητα πιστεύω ότι θα το βελτιώσουν..
    Κράτα μικρό καλάθι, γιατί από ότι ακούω έχει μηδενικό aim assist. Δυστυχώς όμως εδώ δεν μιλάμε για PC game που παίζεις με mouse.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δεν είπαμε ότι έχει καλύτερο φωτισμό στον φακό και αρκετά καλό lens flare; Δεν είπε κανείς ότι είναι χειρότερα σε όλα.

Στα textures και στο aliasing είναι χειρότερο όμως, τι να κάνουμε. Αυτά τα έχουν πει και δημοσιογράφοι που δοκίμασαν το 30-min demo, το οποίο δεν έχει δοθεί στο κοινό και έχει εντελώς διαφορετικές πίστες (πιο φωτεινές).

Όσο για το open world, καλό το marketing των εταιριών (θυμίζω τι λέγανε και για το Tomb Raider όπου απογοητεύτηκαν κάποιοι), αλλά δεν είναι πραγματικό open world. Όποιος θέλει, μπορεί να συγκρίνει την ποιότητα των textures με το Infamous 2 (true open world game) και μου να μου πει πως γίνεται να υπερέχει ακόμα και αυτό έναντι του TLOU.
    Θες να προσπαθησεις να δεχθεις το γεγονος οτι σαν χρηστης που δεν εχει επαφη με το παιχνιδι μπαινοντας και διαβαζοντας τα σχολια μου δημιουργηθηκε μια αρκετα ανησυχητικη εικονα για τον τεχνικο τομεα του παιχνιδιου? Δηλαδη τι με βγαζεις ψευτη? Αυτην την εντυπωση μου δημιουργησατε, ειτε μιλαγατε για textures ειτε για οτιδηποτε. Ε διαβασα και μια ταδε τεχνικη αναλυση απο μια πηγη την οποια -μεχρι στιγμης- σεβομαι και το μονο που ειπα ειναι οτι, εν μερει καθησυχαστικα…

τωρα τι προσπαθεις? Να μου πεις οτι κακως ακουω το Digital Foundry και οχι εσενα? Οκ, παντως MLAA δεν πρεπει να ειχε το U3… επισης σταματα μερικες φορες να αλλαζεις καθως σε συμφερει τα λεγομενα μου. Δεν ειπα ποτε οτι το παιχνιδι ειναι οpen world ουτε ειμαι τοσο ΗΛΙΘΙΟΣ να χαψω το οποιοδηποτε μαρκετινιστικο κολπο της εκαστοτε εταιρειας. Ομως οτι ειναι πιο ανοιχτο απο το Uncharted ειναι, τουλαχιστον απο αυτα που ειδα με τα 2 gameplay video που εχω δει και τα λεγομενα των δημοσιογραφων και αυτα.

Δεν καταλαβαινω προς τι τοσο παθος να αποδειξουμε κατι περισσοτερο. Να πω οτι ειπα οτι η γνωμη σας μου ειναι αδιαφορη, να καταλαβω γιατι πεσατε να με φατε… αλλα το ειπα ξεκαθαρα ο πουστης, "Δεν αμφισβητω τα λεγομενα σας… Ισως πρεπει καποια στιγμη να το δω κι εγω με τα ματια μου να δω τι γιντεαι. "

Σε λιγο θα με κανετε να αισθανθω και τυψεις που σχολιασα το τι ειπε το digital foundry και οτι με καθησυχασε καπως με την εντυπωση που ειχε δημιουργηθει εδω…για τα κωλοtextures or whatever…

Kαι γενικα δεν καταλαβα προς τι η ολη ειρωνια… δεν νομιζω να σε αντιμετωπισα ετσι… μου πεταξες 2 ελληνικα λινκ και μετα ενα σχολιακι το οποιο το θεωρω ξεφτυλα απλα, ειδικα μεσα απο την ιστορια που εχουμε βαση των συζητησεων μας. Δεν σε αντιμετωπισα ετσι και περιμενα κατι αντιστοιχο.

Anyway fuck this shit.
    Last edited by Valkyre; 04-06-2013 at 01:51.

Δεν βλέπω καμία ειρωνεία. Παρ' το πιο χαλαρά. Συζήτηση κάνουμε.

ΥΓ1: Το DF με έχει μάθει αλλιώς. Με screengrabs κλπ.
    ΥΓ2: Δεν κατάλαβα γιατί απαγορεύεται να ποστάρω links από ελληνικά sites και γιατί είναι «ξεφτύλα». Θα το εκλάβω ως ειρωνεία αυτό. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ποστάρει links από όποιο gaming site θέλει. Εσένα δεν σου είπε κανένας να μην ποστάρεις από το DF. Απλά κατάλαβε ότι όταν τίθεται θέμα VS (και δεν είναι μόνο τα multiplatform), καλό είναι να έχουμε και κάποια screengrabs.
    Last edited by psx3; 04-06-2013 at 02:19.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Προφανως δεν επεσα να σε φαω, απορω πως γινεται να λες κατι τετοιο και αν δεν το λες για ολους μην γενικευεις με πληθυντικους.
    Το digital foundry δεν λεει τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που γραφτηκαν εδω μεσα, αν παρεις τα posts ενα ενα θα δεις οτι τα παραπονα ειναι 90% για τα textures με ερωτηματικο το Aliasing. Ουτε για το framerate μιλησε κανεις, ουτε για tearing ουτε για τιποτα απο αυτα που εστιαζει το DF. Απεναντιας για τους εσωτερικους φωτισμους που εκθειαζονται απο το DF γραφτηκαν καλα ως επι των πλειστων. Θες να με αδειασεις χρησιμοποιωντας επικληση στην αυθεντια και σε ειδικους? Κανενα θεμα, κι εγω πρωτος θα το παραδεχθω, σιγα την μεγαλη ιδεα που εχω για τις τεχνικες μου γνωσεις αλλωστε. Να αναφερεται ομως σε αυτο που λεω (textures) η αναλυση αυτη, ετσι στον αερα δεν γινεται.
    Σε οτι με αφορα δεν θα κατσω τωρα να το συνεχιζω μαζι σου για εναν τοσο γελοιο λογο. Αυτα τα 2 μονο ηθελα να πω και τελος απο εμενα.
    Last edited by hakoo; 04-06-2013 at 02:13.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Προφανως δεν επεσα να σε φαω, απορω πως γινεται να λες κατι τετοιο και αν δεν το λες για ολους μην γενικευεις με πληθυντικους.
    Το digital foundry δεν λεει τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που γραφτηκαν εδω μεσα, αν παρεις τα posts ενα ενα θα δεις οτι τα παραπονα ειναι 90% για τα textures με ερωτηματικο το Aliasing. Ουτε για το framerate μιλησε κανεις, ουτε για tearing ουτε για τιποτα απο αυτα που εστιαζει το DF. Απεναντιας για τους εσωτερικους φωτισμους που εκθειαζονται απο το DF γραφτηκαν καλα ως επι των πλειστων. Θες να με αδειασεις χρησιμοποιωντας επικληση στην αυθεντια και σε ειδικους? Κανενα θεμα, κι εγω πρωτος θα το παραδεχθω, σιγα την μεγαλη ιδεα που εχω για τις τεχνικες μου γνωσεις αλλωστε. Να αναφερεται ομως σε αυτο που λεω (textures) η αναλυση αυτη, ετσι στον αερα δεν γινεται.
    Σε οτι με αφορα δεν θα κατσω τωρα να το συνεχιζω μαζι σου για εναν τοσο γελοιο λογο. Αυτα τα 2 μονο ηθελα να πω και τελος απο εμενα.
    Και μονο το γεγονος οτι χρησιμοποιω αλλο quote νομιζω αρκει για να καταλαβεις οτι δεν ειχες αποκλειστικοτητα, μαλιστα ουτε καν αναφερομουν ειδικα σε εσενα οσο στον psx3 , τον οποιο και .... Εκανα quote γι αυτον ακριβως τον λογο.... Το digital foundry ειπα τι ειπε και αυτο που ειπε ειπα οτι απλα με καθησυχασε εν μερει γιατι μου ειχε δημιουργηθει αλλη εντελωσ εικονα, αυτο απλα.

Και psx3 το "ξεφτυλα δεν πηγαινε στα ελληνικα λινκ, αλλα για το υπόλοιπο κομματι της προτασης σου το οποιο ηταν το ειρωνικο κομματι (" μαλλον τρελοι θα ειναι και αυτοι", λεσ και σε ειπα εγω τρελο ή κατι τετοιο) , χωρις την παραμικρη αφορμη ειρωνιας στην μεχρι τωρα κουβεντα μεταξυ μας απο την πλευρα μου.
    Last edited by Valkyre; 04-06-2013 at 02:38.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Man ok, απλα χρησιμοποιεις αλλο quote αλλα παραλληλα χρησιμοποιεις και πληθυντικους σε αρκετα σημεια του post σου.
    Οταν λες "το DF λεει τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που λετε" γενικευεις αρκετα ΙΜΟ με βαση τα οσα λεχθηκαν εδω μεσα (μονο για το AA στην ουσια υπαρχει μια διασταση σιγα τα αυγα ενω ο περισσoτερος κοσμος εχει αλλα παραπονα), μονο αυτο λεω και τιποτε παραπανω.
    Τεσπα, μαλακιες, sorry για τον παραπανω τονο
    Θα σου ελεγα παντως να εμπαινες και στο thread του neogaf πχ αν δεν ησουν σε αυστηρο εμπαργκο, κι εκει υπαρχουν παρα πολλα "παραπονα" (σε εισαγωγικα μιας και ειναι παντα σε συγκριση με αυτα του U3, οχι οτι ειναι ασχημα ξερω γω) για τα textures, δεν ειναι οτι γραφεται μονο εδω ας πουμε.

Ε αφού έχει θέματα στα γραφικά του το παιχνίδι, τι να πω; Τα έχουν πει και άλλοι. Το DF δεν ξέρω καν αν δοκίμασε το μεγάλο demo που ανέφερα. Μόνο για το demo του GOW:A είπαν και πάλι δεν τα είπαν όλα εφ' όλης της ύλης.

Όταν κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις ότι ξεπερνάει μακράν το Uncharted 3 σε ποιότητα γραφικών, καλό είναι να έχουμε και κάποια συγκριτικά screengrabs. Δεν ξέρω γιατί δεν το δέχεσαι αυτό, ειδικά όταν ξέρουμε ότι το DF έχει ειδικό εξοπλισμό για τέτοια δουλειά.

Εσύ πάλι δεν έχεις παίξει κανένα demo για τους λόγους σου (σεβαστό), οπότε καλώς ή κακώς δεν έχεις προσωπική άποψη. Εγώ και το demo έπαιξα και διάφορα reviews έχω διαβάσει. Του DF δεν με κάλυψε, γιατί είναι λειψό. Τι να κάνουμε τώρα; Αφού αλλιώς με έχει μάθει, το ξαναλέω.

Τώρα αν εσύ θες να πάρεις σαν ευαγγέλιο το εν λόγω review ενώ παραλείπει να αναφέρει αρκετά πράγματα, με γειά σου με χαρά σου. Δες εδώ τι είδους review περιμένω εγώ προσωπικά από το DF:

http://www.eurogamer.net/articles/di...nalysis?page=2

Name
    Δημήτρης

Ωχου… την κολοκυθια νομιζω παιζουμε ή οτι μιλαμε πρωτη φορα…

Ειπε κανενας να μην πεις τι ειδες να σε χαλαει? Σε λιγο θα μου πεις οτι σας εχω απαγορευσει τον ελευθερο λογο…

Ειπε κανεις οτι αμφισβητω τις αποψεις σας? Δηλαδη ποσο πια πιο ξεκαθαρα πρεπει να γραφω? Το εχω πει στο αρχικο μου ποστ οτι δεν αμφισβητω τα λογια σας και οτι απλα μου ειχε διαμορφωθει μια πολυ αυστηρη εικονα οσον αφορα τον τεχνικο τομεα, του στυλ για να το πω πιο καλα "το παιχνιδι εφαγε τρελο downgrade σε σχεση με αυτο που ειδα στην Ε3 2 χρονια πριν.

Οποτε τα "ευαγγελια" ειναι αστοχο εντελως να γυρνας και να μου λες οτι ισχυουν για εμενα προσωπικα. Ομως οπως εσυ θες να λες μερικα πραγματα τα οποια θεωρεις λαθος στην συλλογιστικη μου, ετσι και εγω θα γυρισω και θα πω οταν μου λες για τα screengrabs οτι ποτε δεν εκανε κατι τετοιο το DF και το παραδειγμα που αναφερεις πιο πανω ειναι εξισου ενδεικτικο, διοτι δεν βλεπω να κανουν συγκριση Uncharted 3 με Uncharted 2 (που εκει τουλαχιστον υπαρχει και νοημα καθοτι μιλαμε για παιχνιδι ιδιο) ή να κανουν συγριση Uncharted 3 με grand theft auto, βλεπω να ειναι εικονες μοναχα απο το Uncharted 3 με μονη διαφορα οτι λογο του 3D και οτι ειναι πολυ ευκολο να βγαλουν μια προχειρη συγκριση οσον αφορα την ποιοτητα, βαζουν 3 screens…. ειναι αυτο, αυτο που συζηταγαμε τοση ωρα? Ειναι αυτα τα screengrabs αυτο που περιμενες εσυ για να συγρινεις Uncharted 3 με uncharted 2? E οχι, δεν παιζει εκτος και αν κοροιδευομαστε.

Τεσπα, θα ξαναπω για πολλοστη φορα οτι αυτο που ειπα ηταν απλα: "με καθησυχασε λιγο το αρχικο review του DF". Ουτε ευαγγελια, ουτε εκμηδενισμος της αποψης κανενος, ουτε τιποτα. Θα το παιξω και εδω θα ειμαι να το πω. Παντως εαν τα textures εχουν φαει downgrade για να ειναι καλυτερο σε αλλους τομεις το παιχνιδι (ξαναλεω, ακομα και τα textures του Uncharted 3 οπως και αλλοι τομεις του, εφαγαν downgrade για να γινουν καποια αλλα πραγματα εφικτα και δεν το σχολιασε κανεις αυτο) τοτε ισως να μην ειναι τοσο ασχημα. Και το Bioshock Infinite εχει αισχος textures, αλλα γενικα σαν παιχνιδι για εμενα ειναι απο τα πιο ομορφα της γενιας. Μολις το παιξω θα το κρινω κι εγω αναλογα. Δεν θα χαριστω.
    Last edited by Valkyre; 04-06-2013 at 10:26.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Default The Last of Us

Μου ήρθε στο mail μου, κουπόνι απο την Sony για να κατεβάσω δωρεάν dynamic theme για το last of us .

Το έχει κατεβάσει κανείς; Αξίζει τίποτε;

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Kαι εμενα μου ηρθε!
    Βασικα δεν μεταφερεται η διαμαχη στο Graphics Comparison?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το εχω πει στο αρχικο μου ποστ οτι δεν αμφισβητω τα λογια σας και οτι απλα μου ειχε διαμορφωθει μια πολυ αυστηρη εικονα οσον αφορα τον τεχνικο τομεα, του στυλ για να το πω πιο καλα "το παιχνιδι εφαγε τρελο downgrade σε σχεση με αυτο που ειδα στην Ε3 2 χρονια πριν.
    Να πω εδω οτι τουλαχιστον εγω απο τοτε ελεγα οτι τα γραφικα δεν ειναι αυτα που μας εχει συνηθισει η ND
    Φαινοταν στα textures.Που κανουν την διαφορα οπως και να χει.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Παντως εαν τα textures εχουν φαει downgrade για να ειναι καλυτερο σε αλλους τομεις το παιχνιδι (ξαναλεω, ακομα και τα textures του Uncharted 3 οπως και αλλοι τομεις του, εφαγαν downgrade για να γινουν καποια αλλα πραγματα εφικτα και δεν το σχολιασε κανεις αυτο) τοτε ισως να μην ειναι τοσο ασχημα. Και το Bioshock Infinite εχει αισχος textures, αλλα γενικα σαν παιχνιδι για εμενα ειναι απο τα πιο ομορφα της γενιας. Μολις το παιξω θα το κρινω κι εγω αναλογα. Δεν θα χαριστω.
    Αν εφαγε το uncharted3 downgrade στα textures ήταν πολυ μικρο και οχι παντα.Το να επεσε ας πουμε ενα 5% δεν λεει τπτ.Αν και νομιζω οτι σε καποια σημεια ηταν ακομα καλυτερα.
    Στο The last of us βλεπουμε την μιση αναλυση στα textures,μπορει και πιο κατω.Αυτο χαλαει την εικονα σε συγκριση παντα με τα uncharted.
    Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι θα ισχυει αυτο που λες οτι ειδες στο bioshock.
    .

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Μου ήρθε στο mail μου, κουπόνι απο την Sony για να κατεβάσω δωρεάν dynamic theme για το last of us .

Το έχει κατεβάσει κανείς; Αξίζει τίποτε;
    Τώρα μπαίνω να το δω..

edit: Ειναι 6,8 ΜΒ..

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.. Εχει για φόντο ένα κρεβάτι με ένα ματωμένο χέρι να κρέμεται απο πάνω.. Δεξιά έχει ένα παράθυρο και θεωρείται dynamic το theme γιατί τα φύλλα που έχει έξω κουνιούνται.. Και τα εικονίδια του XMB δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σχεδιαστικά.. Αυτά!
    Last edited by FotisGRC; 04-06-2013 at 11:27.

19. The Following 2 Users Say Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

Nikoladim (04-06-2013),panos74gr (04-06-2013)

Name
    Δημήτρης

@PDS

Αυτην την στιγμη παιζω τη σειρα Uncharted απο την αρχη (για να γινει πιο ευκολο το περιμενε).

Τωρα ειμαι στο Uncharted 2. To Uncharted 3, οντως δεν εχει την διαφορα εκεινη στα textures, που παρουσιαζετε εδω, ομως σιγουρα αν εξαιρεσεις το μοντελο του Drake και των πρωταγωνιστων, η διαφορα σε ολους τους υπολοιπους ειναι εμφανεστατη σε σχεση με το 2. Οι κλωνοι ειναι κατι που κανει μπαμ που λεμε.

Ξερετε τι θα με ανησυχουσε πολυ? Εαν μου λεγατε οτι το παιχνιδι εφαγε downgrade σε σχεση με αυτο που εδειξαν στην Ε3.
    Last edited by Valkyre; 04-06-2013 at 11:30.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ακουγεται για 10αρι και απο το EDGE.
    Δεν εχει επιβεβαιωθει ακομα.

.

Name
    Δημήτρης

EDGE???

10 αρι??

χαχα ποτε ομως, καποιο λαθος θα εχει γινει... εχω ριξει ban στο περιοδικο εδω και χρονια... ακομα και 10 να του εδωσαν η υποληψη μου για το ποιον τους δεν θα αλλαξει ετσι απλα.

Bookmarks

Bookmarks