τελος κ το survivor +. μετα απο 13 ωρες κ 47 λεπτα. ακομα κ στη δευτερη φορα, επιασα σε πολλα σημεια τον εαυτο μου να μενει με ανοιχτο το στομα.
εχει ασχοληθει κανεις με τα τροπαια στο Online?
13 ώρες; Πολύ λίγο. Εμένα πρέπει να μου πήρε 19 ώρες.
Τα Online Trophy σήμερα πήρα και το τελευταίο. Πραγματικά είναι χρονοβόρα. Φαντάσου πρέπει να παίξεις 170 Match, 85 για το καθένα. Και άμα τα πας χάλια σε πάνω από 2,3 match τσουπ από την αρχή τα 85 match. Εγώ είχα πάρα πολύ άγχος ειδικά στα Mission 100% Risk του Clan σου.
Τα τρόπαια στο online είναι χρονοβόρα, αλλά βγαίνουν... αρκεί να πιάσεις την λογική του MP και του mission system.
Το πηρα και εγω παιδια!! Ολεεε!!!![]()
Ανυπομονώ να παω σπιτι μου να παιξω! (Αλλα πρεπει να κοιμηθω πρωτα! LOL) Ενω αλλοι το γραφουν αυτο το πρωι, εγω το γραφω βραδιατικο! χαχα!!![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Παιδιά μια ερώτηση. Στης ρυθμίσεις η επιλογή προβολή μεταλλίων τι ακριβώς είναι;
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
Aν δεν κάνω λάθος να μην το εμφανίζει πάνω δεξιά όταν παίρνεις ένα trophy.
WolfRathmA (12-07-2013)
Είναι διάφορα μετάλλια π.χ ενα που θυμάμαι να σκοτωσεις 3 infected με μια μωλοτοφ και αλλα πολλά τα οποία δεν είναι κανονικά trophies αλλα σου δίνουν λεφτά να πάρεις στολές και αλλα πολλά. Και φυσικά περιέχονται και τα trophies μέσα σε αυτα.
Είναι 5 αποστολές 100% risk στην 1 διάλεξα το target enemies και στις άλλες 4 το gift crafting items μιας και έχω Crafter 3 και γενικά μου άρεσε αυτο και μου βγήκαν πολύ εύκολα.
Γενικά τώρα εξοπλισου με first aid training crafter και αυτο με το γεράκι να παίρνεις επιπλέον part σε κάθε game
Μπορεί να σου φάνηκε εύκολο γιατί έπαιζες με τα upgrade από το Hard. Αν και πιστεύω πως το Upgrade της ζωής, των όπλων κ.τ.λ δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο στο Survivor μιας και άμα σε τσακώσουν έχεις πεθαίνει και προσπαθείς να το παίξεις Stealth. Ίσως λίγο στα όπλα με το armor piercing ασπούμε που είναι πρακτικά instant kill..
ilias78 (11-07-2013),WolfRathmA (12-07-2013)
Τελιωσα 2 φορες το game! Normal και normal +! Τωρα θα το ξεκινησω για 3η φορα!Ποια η αποψη σας, στο "ΕΠΙΒΙΩΣΗ" η"ΔΥΣΚΟΛΟ" ;
Δυσκολα ξανα παιζω game παιδια, αυτο ειχε να συμβει απ το Metal Gear Solid 4!! Πραγματικο επος!!
Επιβιωση προτεινω εγω... τιποτα λιγοτερο. Αλλα εγω ειμαι εγω...
ΥΓ: Fun Fact.
Ο ανεμος στο παιχνιδι ειναι δυναμικος. Αναλογα προς τα που φυσαει, κινουνται αντιστοιχα οχι μονο τα μαλλια των χαρακτηρων αλλα και η βλαστηση και τα δεντρα και τα ρουχα. Μολις τωρα το διαπιστωσα και γινεται πολυ ευκολα αντιλητπο ειδικα στο επιπεδο:
Spoiler!
chronohill (12-07-2013)
Τι εξτρα εχει το "+" ρε παιδια;
Follow me!
Valkyre (12-07-2013)
Εγω το εχω ξεκινησει στο hard προς ωρας. Μετα πιστευω οταν το τελειωσω να το βγαλω και στο Hard+ τοτε!![]()
Follow me!
Πάντως πέρα απο όλα τα καλά που έχει ο τίτλος, η ΑΙ των αντιπάλων σε πολλά σημεία είναι τραγική. Δηλαδή δεν μπορεί να την πέφτω σε κάποιον κ ο ακριβώς δίπλα ή μπροστά του να μην πέρνει γραμμή τι γίνεται. Το παρατήρησα ακόμα κ στο survivor.
^^ Ουτε κι εμενα μου εχει συμβει αυτο.
@ Ηλιας
Αν ειναι με πλατη ή δεν σε κοιταει (καποιες φορες το οτι περπατανε μπροστα δεν σημαινει οτι το κεφαλι τους κοιταει και μπροστα, μπορει να κοιτανε προς αλλη κατευθυνση) κι εσυ κανεις choke τον αντιπαλο (την αθορυβη κινηση υποτιθεται για τους εχθρους) τοτε δεν συμβαινει κατι "λαθος".
Αν σε εβλεπαν ξεκαθαρα να τον πνιγεις μπροστα τους ή εαν εριχνες μπουκετιδια/πυροβολισμους και σε εβλεπαν και δεν εκαναν τιποτα τοτε σιγουρα κατι πηγε στραβα.Δεν μου εχει τυχει ομως αυτο ποτε.
Αυτο που επαθα εγω μια φορα, ηταν καθαρο glitch, μιας και βαραγα εναν με λοστο και ο διπλανος δεν εκανε τιποτα, αλλα ειχε φαει σκαλωμα/bug το παιχνιδι, καθως ακομα και οταν τον καθαρισα τον αλλο, ο τυπος συνεχιζε να παραμενει στο ιδιο σημειο χωρις να κανει τιποτα. Πηγα μπροστα του, εκει αυτος. Εχει κολλησει. Τον επνιξα και τελειωσε η υποθεση.
Εχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα μνημης αυτο. Δηλαδη μπουκωσε η ΡΑΜ και αντι να ελευθερωσει κατι απο καποιο αλλο σημειο, κολλησε το συστημα.
Γενικα παντως δεν μου εχει συμβει πολυ αυτο. Ομολογουμενως ομως το παιχνιδι εχει τα Bugs του, σε σχεση δηλαδη με τα uncharted, ειναι ομως ενα αρκετα πολυλπλοκο παιχνιδι, εστω και σαν πιο ανοιχτο μεν, linear δε design. Φανταζομαι οτι καποια απο αυτα ισως να διορθωθουν με καποιο patch.
Last edited by Valkyre; 12-07-2013 at 11:13.
The Last of Us Limping Towards Black Ops II Record in the UK
θεικό σχόλιο..."it’s always nice to know that the British public has some taste – especially after years of keeping Just Dance at the top of the charts." λολ
Spoiler!
Bookmarks