Page 66 of 138 FirstFirst ... 165662636465666768697076116 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 2751

Thread: The Last of Us

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Εντάξει, δεν άντεξα, απλώς δεν άντεξα (άλλο).
    Όποιος θέλει έρχεται να παίξουμε, αρκεί να φέρει σουβλάκια

Δεν θα πω κάτι που έχει ειπωθεί στα spoilers οπότε don't worry Οι πρώτες εντυπώσεις είναι όχι απλά θετικές, αλλά εξαιρετικές! Πραγματικά λόγω και του ότι είχα καιρό να παίξω κάτι ανάλογο, με πάει "ΝΑ" όταν πλησιάζουν οι άρρωστοι και πατάω στο DS3 ό,τι πρωτοβρώ.. χαχαχα
    Ο ήχος (είχα-έχω προσδοκίες μεγάλες σε τέτοιου είδους παινχίδι) είναι όλα τα λεφτά. Πολύ καλή δουλειά. Από την πρώτη κιόλας στιγμή το παιχνίδι γενικά σε ενθουσιάζει και σε "τραβάει". Για τα γραφικά να πω ότι είναι παρόμοια του Uncharted 3, δεν μπορώ να πω πως είναι καλύτερα και δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερα γραφικά στο PS3 άλλωστε. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση φακ δε Ε3, tlou is φάκιν waiting
    Συνημμένα Thumbnails Συνημμένα Thumbnails 578.jpg  
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

εχω λιωσει ολη μερα... το παιχνιδι ειναι απιστευτο! πραγματικα ειναι απο τα λιγα που δεν θες να τελειωσει.

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Quote Originally Posted by dspug7 View Post
    εχω λιωσει ολη μερα... το παιχνιδι ειναι απιστευτο! πραγματικα ειναι απο τα λιγα που δεν θες να τελειωσει.
    Ρε μαγκες το κατεβασατε απο psn ? Τι παιζει ?
    Spoiler!

Moderator odytsak's Avatar

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Παιδια (οσοι το παιξατε) ισχυει οτι καθως προσπαθειτε να παιξετε το καραστελθ της ζωης σας με τον Joel, οι αλλοι χαρακτηρες που ειναι μαζι σας κινουνται στους χωρους λες και δεν τρεχει καστανο και χωρις κανενα αντικτυπο στους εχθρους;

Member Innersense's Avatar
    PSN ID
    evnus
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Παιδια (οσοι το παιξατε) ισχυει οτι καθως προσπαθειτε να παιξετε το καραστελθ της ζωης σας με τον Joel, οι αλλοι χαρακτηρες που ειναι μαζι σας κινουνται στους χωρους λες και δεν τρεχει καστανο και χωρις κανενα αντικτυπο στους εχθρους;
    Έχουν κυκλοφορήσει κάτι leaks ( ) επί του θέματος... Νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο μπορεί να διορθωθεί με patch και ότι η ND σύντομα θα φροντίσει να κάνει κάτι γι αυτό πριν φάει το κράξιμο της αρκούδας...
    Last edited by Innersense; 11-06-2013 at 13:29.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Quote Originally Posted by Innersense View Post
    Έχουν κυκλοφορήσει κάτι leaks ( ) επί του θέματος... Νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο μπορεί να διορθωθεί με patch και ότι η ND σύντομα θα φροντίσει να κάνει κάτι γι αυτό πριν φάει το κράξιμο της αρκούδας...
    Exei αναφερθει η ND στο θεμα και υποστηριξε την θεση της λεγοντας οτι δεν ηθελε οι δευτεροι χαρακτηρες να χαλανε το παιχνιδι σου...συμφωνω απολυτα γιατι εχουμε δειγματα απο αλλα παιχνιδια που στα πρηζει η ΑΙ...Σε μενα παντως εχει τυχει μια δυο φορες να μου χ<αλασουν την "καλυψη" οι δευτεροι χαρακτηρες...Μην ανυσηχειτε ολα ειναι μια χαρα σε αυτον τον τομεα στο παιχνιδι...
    Και μιας και εγραψα....
    Το παιχνιδι ΣΠΕΡΝΕΙ!Δεν λεω τπτ αλλο αλλα θα το λατρεψετε!(ειδικα καποιοι υποπτοι εδω μεσα που τους περιμενω να το πιασουν!)
    Spoiler!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Αν περιμένετε να κάτσουν να ξαναγράψουν AI κώδικα (δεν είναι και ότι πιο απλό), σωθήκατε... ειδικά αν ασχολούνται και με κάποιο PS4 project παράλληλα.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ η αποφαση της Naughty Dog να μην σου καταστρεφουν το παιχνιδι οι δευτεροι χαρακτηρες... απολυτως λογικο, αν ηταν να πρεπει να δινεις και εντολες που θα παει ποτε θα παει και μετα να πρεπει να πας εσυ και να γινεται αυτο το πραγμα, θα ηταν σαν να επαιζες co -op με τον εαυτο σου... ε...

μαλακια

Δεν θα το ευχαριστιοσουν αυτο το πραγμα, χαιρομαι πολυ που ειναι ετσι τελικα γιατι αν θυμαστε ειχα αναφερει παλια την ανησυχια μου οτι "stealth" με AI χαρακτηρα εχει ολα τα φοντα να κανει το παιχνιδι ακρως εκνευριστικο και το κυριοτερο ΑΔΙΚΟ για τον παιχτη.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Aσχετο, ωραία TV Gazof!

11. The Following User Says Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

Gazof (11-06-2013)

PS4forums Fanatic Chill's Avatar
    Name
    PanoulisGOSU

Ξέρει κανεις αν έχει κυκλοφορήσει σε mmarkt περιστεριου ή public Πειραιά; Ξέρω ότι βγαίνει την Παρασκευή απλα διερωτώμαι....
    To ps3 είναι ερωμένη μα το PC επίσημη αγαπημένη!

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

ayrio paralanvanw eytasan athina 60 eyrw

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Μονο εσυ? Ολοι μας.... ασε εχουμε παθει μεγαλη νιλα με το παιχνιδι δεν το περιμενα να ειναι τοσο δυσκολο... (στην ευρεση του προ κυκλοφοριας)

PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by Chill View Post
    Ξέρει κανεις αν έχει κυκλοφορήσει σε mmarkt περιστεριου ή public Πειραιά; Ξέρω ότι βγαίνει την Παρασκευή απλα διερωτώμαι....
    Όχι, δεν έxει κυκλοροφήσει.

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Aσχετο, ωραία TV Gazof!
    Thanks
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by SQP_GR View Post
    ayrio paralanvanw eytasan athina 60 eyrw
    Σε ποιό μαγαζί; Στείλε PM αν δεν μπορείς να γράψεις δημόσια.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Ουφ, δεν άντεξα και εγώ και το παράγγειλα από Zavvi. Ήταν preorder κιόλας (το 10% μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για preorders) και δίνουν και το soundtrack μαζί. Τώρα υπομονή, δεν βιάζομαι κιόλας ιδιαίτερα.

κ εγω μαζι με ενα φιλο το καναμε preorder απο το store(30Ε εκαστος με share account).ξερουμε ποσα gb ειναι κ εαν χρειαζομαι τα διπλασια ελευθερα στο σκληρο?

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

επιτελους το αρχισα χθες!Απλα απιστευτο 10/10 χαλαρα εστω και αν εχω παιξει μονο 2.30 ωρες!Καταπληκτικη ατμοσφαιρα,σε καθηλωνει ο κοσμος που εχουν φτιαξει!Ειναι η πρωτη φορα που παιζω τετοιου τυπου παιχνιδι και ειμαι στην τσιτα συνεχεια!Το game ειναι ξεκαθαρα αυτο που λεμε εμπειρια,κατι παραπανω απο ενα παιχνιδι.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Default The Last of Us

Είχα προπαραγγείλει Joel edition απο seven spot stores και μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το έστειλαν, οπότε ειμαι σε αναμένα κάρβουνα!!!

Ελπίζω να έρθει στην ώρα του για να το παίξω την Παρασκευή. Εχει ιδέα κανείς τι παίζει με τις αποστολές απο τα seven spot stores;
    Last edited by panos74gr; 12-06-2013 at 15:08.

PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Σε ποιό μαγαζί; Στείλε PM αν δεν μπορείς να γράψεις δημόσια.
    Σου στέλνω p.m.

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Είχα προπαραγγείλει Joel edition απο seven spot stores και μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το έστειλαν, οπότε ειμαι σε αναμένα κάρβουνα!!!

Ελπίζω να έρθει στην ώρα του για να το παίξω την Παρασκευή. Εχει ιδέα κανείς τι παίζει με τις αποστολές απο τα seven spot stores;
    Είναι λίγο περίεργη κατάσταση γιατί τα κεντρικά είναι στην Θεσαλλονίκη και πάνε πρώτα πάνω και μετά μοιράζονται, αλλά έχει βελτιωθεί το όλο σύστημα και είναι στην ώρα τους οι προπαραγγελίες από όσο ξέρω

Τώρα για το παιχνίδι, παίζοντας χθες λίγο ακόμα, μου άρεσε πολύ που

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks