apogoiteysi ta grafika ontos .
apogoiteysi ta grafika ontos .
Τοσο πολυ ρε παιδια?Καμια σχεση με τα βιντεακια που εδειχναν??
Satan has left his killing floor
PS4
Nαι ρε σεις... Ειναι χειρότερο απο το πρώτο πρώτο gameplay που είχαν δείξει? Γιατί αν είναι σαν εκείνο, εγώ είμαι ευχαριστημένος.
Πάντως ρε παιδιά, και τα Uncharted πχ στα αρχικά levels (θυμάμαι χαρακτηριστικά στο 2, στο μουσείο) δεν ήταν τόσο εντυπωσιακά... βασικά ούτε που θα ψιλιαζόσουν τι θα ακολουθούσε κάμποσα levels πιο μετά (αν δεν είχαμε δει βέβαια trailers)!
Εδώ δεν έχω γνώμη βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει το demo και ούτε πρόκειται![]()
Δεν λέω ότι θα είναι όλα τα levels ίδια. Σε κανένα παιχνίδι δεν ισχύει αυτό.
Απλά σχολίασα το συγκεκριμένο demo και είπα να μην περιμένετε βελτιώσεις (π.χ. καλύτερα textures, antialiasing) στο τελικό παιχνίδι, όπως είχε γίνει για παράδειγμα με το GOW3 demo.
Σε γενικές γραμμές θα έλεγα να μην περιμένετε άλμα στα γραφικά σε σχέση με το Uncharted 3. Με το UC3 έφτασαν στα όρια της την κονσόλα και πιστεύω το 3D έπαιξε τον ρόλο του σε αυτό (το ίδιο λέω και για το GOW:A, αν και ξήλωσαν το 3D την τελευταία στιγμή).
Με γραφικά επιπέδου UC3.. Είμαι υπερ-ευχαριστημένος.. Ουτως η άλλως εκεί ήταν οι προσδοκίες μου..
m to unhcarted 2 moy fenete poli kalitero .ti na po krima pantos
Ημουν κανονικα συνδεδεμενος αλλα δεν ξερω πραγματικα τι σοι κολλημα ειχε φαει, εκανα quit 4-5 φορες το παιχνιδι, sign out και sign in στο psn αλλες τοσες και καποια στιγμη ξεκολλησε και το εμφανισε. That was weird.
Anyway, μολις το επαιξα. Για τα γραφικα δεν θεωρω οτι ειδα κατι που δεν περιμενα, δεδομενα δεν περιμενα να ειναι τοσο εντυπωσιακο οσο το Uncharted μιας και αφενος σαν setting δεν ειναι τοσο αβανταδορικο, αφετερου δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλα περιθωρια για κατι παραπανω πλεον στο συγκεκριμενο hardware. Το κομματι ιδιαιτερα που περιεχει το demo ειναι αρκετα σκοτεινο και σιγουρα δεν στοχευει να κανει showcase στον τομεα γραφικα οσο στο να σου δωσει μια γερη γευση απο ατμοσφαιρα. Το μοντελο του Joel ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο,οι φωτισμοι με τον φακο ειναι εκπληκτικοι αλλα καποια textures δεν ειναι και τα καλυτερα. Πχ αυτα τα κλασικα χαρτινα textures στις φυλλωσιες κανουν ξανα την εμφανιση τους, επισης θεωρω κι εγω χωρις να ειμαι κανας ειδικος (μονο εμπειρικα μιλωντας) οτι το aliasing εχει ορισμενα θεματα.
Oπως ειπα και παραπανω, νομιζω πως ειναι περισσοτερο θεμα κομματιου μιας το συγκεκριμενο κομματι του παιχνιδιου δεν ειναι και το πιο εντυπωσιακο οπτικα, τουλαχιστον σε συγκριση με το E3 demo που ειναι πιο φωτεινο και αβανταδορικο στον τομεα αυτο. Περα απο αυτο ομως, για μενα το συγκεκριμενο hardware εχει φτασει και εχει ξεπερασει ηδη τα ορια του εδω και καιρο, δεν περιμενω να εντυπωσιαστω αλλο μετα τα Uncharted 3 και GOW Ascension.
Στο παιχνιδι τωρα, spoiler free παντα, ειναι ξεκαθαρα μια survival εμπειρια οπως περιμεναμε με εμφαση στην ατμοσφαιρα αλλα και στο scavenging. Νομιζω οτι ολα τα mechanics του παιχνιδιου εχουν σχεδιαστει γυρω απο αυτη τη λογικη, απο το real time weapon crafting/healing/whatever μεχρι την stealth approach σε καποια σημεια.
sostos alla oso nane oloi eixane prosdokies k sta grafika tou game
Νομιζω οτι οταν ο κοσμος παιξει το τελικο παιχνιδι θα εχει αλλη αποψη...
Ε δεν το λες και carbon... εκτός αν μιλάς για τα stealth kills.
Παιδια να ρωτησω κατι η καμερα ειναι τοσο dynamic οπως στο ντεμο της ε3; Εννοω οταν κανεις stealth kills ή οταν εισαι σε melee ξυλικι
Η στόχευση πως ήταν? (εάν σας έδωσε όπλο γιατί από ότι κατάλαβα το στυλ του παιχνιδιού είναι limited εως none ammo )
Εννοώ είχε την ευκολία του UC1 και 2 ή ήταν περισσότερο Read Dead Redemption ας πούμε..? (πιο "δυσκίνητη" δηλαδή)
Ρωτάω για να έχω μια ιδέα για το MP κομμάτι..
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Με τις σφαίρες είχα ένα πρόβλημα αλλά το έπαιξα σε ενός φίλου μου την οθόνη 42άρα όπου είχε πολύ ms η τηλεόραση. Οπότε έχανα πολλές σφαίρες όταν στόχευα γιατί δεν είχα συνηθίσει. Το κλίμα πάρα πολύ ωραίο όπως και τα γραφικά μου άρεσαν πολύ. Ανυπομονώ να μου έρθει να το παίξω όλο μιας και φαίνεται ότι μιλάμε για μεγάλη παιχνιδάρα κατά την άποψη μου. Δεν ξέρω γιατί σας φάνηκαν κακά τα γραφικά. Εγώ πάντως έμεινα υπερ ευχαριστημένος.
http://pixelenemy.com/the-last-of-us-demo-exploit-unlocks-another-playable-segment/
Μας τρολλάρει χοντρά η ND...
chronohill (02-06-2013),Dragonpaul (02-06-2013),hakoo (02-06-2013)
Εντάξει, σιγά τ'αυγα... Ενα τέτοιο παιχνίδι δε χρειάζεται, καν, ντεμο. Μια χαρα κατάλαβα και απο αυτο που έπαιξα.
Nice finding though...![]()
Απ' την αρχή φαινόταν τα γραφικά οτι δεν είναι επιπέδου Uncharted 3. Μήπως όμως αυτό οφείλεται στο οτι είναι πιο open απ' το UC; Προτιμώ πάντως έναν πιο ανοιχτό χάρτη, πάρα corridor-based shooting. Οπότε τηρουμένων των αναλογιών μια χαρά είναι τα γραφικά.
Είδα όλο το demo στο youtube.. Νταξει μπορεί να το είδα στην μέγιστη ανάλυση αλλά για γραφικά δεν μπορώ να κρίνω. Ούτε κατά προσέγγιση..
Η ατμόσφαιρα και γενικά το κλίμα ήταν πάρα πολύ πετυχημένα. Μου αρέσει που είναι πιο stealth από την σειρά Uncharted και φάνηκε να έχει και πιο ωραία δοσμένο hand-to-hand combat..
H στόχευση μου φάνηκε μια χαρά (αν δεν το δοκιμάσεις ο ίδιος φυσικά δεν ξέρεις) και μου άρεσε πολύ το στοιχείο της εξερεύνησης που φάνηκε να έχει το παιχνίδι,και τα συνεχή αντικείμενα που βρίσκεις και τα χρησιμοποιείς για να upgrades,κλπ.
Ίδωμεν στις 14 του μήνα![]()
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
chronohill (03-06-2013),Kane (03-06-2013)
Bookmarks