ΟΚ, απλά να έχεις υπόψη ότι οι ηθοποιοί των Joel & Ellie έχουν σταματήσει το mo-cap/voice recording εδώ και 1-2 μήνες (σύμφωνα με δηλώσεις τους στο Twitter)...
ΟΚ, απλά να έχεις υπόψη ότι οι ηθοποιοί των Joel & Ellie έχουν σταματήσει το mo-cap/voice recording εδώ και 1-2 μήνες (σύμφωνα με δηλώσεις τους στο Twitter)...
Ναι το ιδιο οπως ειπες εγινε και με το ΜΕ, και μετα τους φωναξαν πισω. Ετσι γινεται. Αν δεν τους φωναξουν και κυκλοφορησει DLC, τοτε οπως ειπα συμφωνουμε απολυτα.
Daytime Dreamer (30-05-2013)
FotisGRC (30-05-2013),modecris (30-05-2013),tsakali GR (30-05-2013)
Να σου δώσω διεύθυνση να μου το στείλεις?????
I hate your guts...
πάρε και ένα -rep και σου στέλνω και τους μπράβους στο σπίτι.![]()
Η πλάκα είναι ότι δεν είναι η δικιά μου κόπια αλλά των Ιταλών στο δίπλα γραφείο. Ακόμα περιμένω την δικιά μου
Η μεταγλώττιση στα Ελληνικά όλα τα λεφτά πάντως. Όσοι είστε πανω από 18 ανοίξτε το spoiler
Spoiler!
Δεν φτάνει που μας τρίβεις το παιχνίδι στα μούτρα... βρίζεις κιόλας... αναίσχυντε.
ban him, ban him !!!
(έλα τώρα που βρήκαμε και καλή δικαιολογία να βγάλουμε το άχτι μας)![]()
![]()
Last edited by Nek_Food; 30-05-2013 at 12:56.
Ελα ρε... Μπράβο..! Αλλωστε το παιχνίδι είναι άνω των 18.. Η πιστή μετάφραση μόνο καλό θα κάνει. Τι να έβαζαν άλλωστε? Γελοίε, ποταπέ, ανέσχυντε?![]()
"αχ κακέ" τέτοια να έβαζαν για να γίνει "Best gayme of Mykonos 2013". λολ
lol για την μεταγλωτιση! Αφου ξεκινησαν τα προμο φανταζομαι συντομα θα το εχω και εγω![]()
Ρε παιδια μεταγλωτισμενο ειναι ή εχει υποτιτλους απλα?
Satan has left his killing floor
PS4
υπότιτλους μόνο από όσο ξέρουμε, μάλλον μπερδεύτηκαν τα παιδιά
MajereMP44 (30-05-2013)
MajereMP44 (30-05-2013)
Η trophy list του The Last of Us στα Ελληνικά
The Last of Us Trophy List
Είδα στο reddit κάποιον να έχει retail copy στα χέρια του... εδώ μέσα στις αγγελίες δεν βλέπω τίποτα ακόμα.
Bookmarks