Αν είναι καρα-scripted πάντως θα χάσει πολλούς πόντους. Εγώ λέω κρατάτε μικρότερο καλάθι. Εγώ πάντως δεν βλέπω τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφοροποιήσεις σε gameplay απο το Uncharted στο Last of Us.
Αν είναι καρα-scripted πάντως θα χάσει πολλούς πόντους. Εγώ λέω κρατάτε μικρότερο καλάθι. Εγώ πάντως δεν βλέπω τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφοροποιήσεις σε gameplay απο το Uncharted στο Last of Us.
To τελευταιο playable demo το εχεις δει? Μιλαω για αυτο
Θεωρεις οτι αυτο δεν διαφοροποιειται αρκετα απο το Uncharted?
Για gameplay μιλησες, γι'αυτο σε ρωταω. Το animation ειναι λογικο να το μοιραζονται αφου μοιραζονται την ιδια τεχνολογια.
Για το gameplay θα διαφωνησω παρα πολυ, νομιζω οτι ειναι the exact opposite απο το Uncharted. To ενα head to head action shooter με ορδες εχθρων και απειρο πιστολιδι, το αλλο survival shooter με περιορισμενο πιστολιδι (πιο πολυ εμφαση ειναι στην αποφυγη του conflict παρα στο conflict), αργο ρυθμο και σφαιρες με το σταγονομετρο.
Για μενα διαφοροποιειται στο 100% και ειναι ισως απο τις ελαχιστες φορες που βλεπω τοσο τεραστια στροφη σε genre απο την ιδια εταιρεια.
Τα core mechanics παραμένουν παρόμοια, είτε εμφανίζονται 100 εχθροί στην οθόνη, είτε 10.
Πάντως σύμφωνα με τον PR manager τους ΔΕΝ είναι survival horror:
http://neogaf.com/forum/showpost.php...&postcount=712
http://neogaf.com/forum/showpost.php...&postcount=504
IMHO, και μοιάζει και δεν μοιάζει με το Uncharted. Κάποιες σκηνές μου θυμίζουν λίγο το Uncharted, αλλά η ειδοποιός διαφορά είναι το limited ammo που αλλάζει αρκετά το gameplay...
Eλα ρε συ,μερα με την νυχτα ειναι το παιχνιδι με τα uncharted.Παιζει εντελως διαφορετικα.
Αντε να μοιαζει στον σχεδιασμο,μεχρι εκει.Ακομα και το animation δεν εχει τοσες ομοιοτητες,Στο last of us ειναι πολυ πιο αργες οι αντιδρασεις.
Μενει να δουμε και το AI.
.
Tα core mechanics απο αυτα που μας εχει δειξει μεχρι στιγμης το Last Of Us δεν εχουν το παραμικρο κοινο στοιχειο με αυτα του Uncharted αν εξαιρεσουμε το οτι και οι 2 main chars φερουν οπλο και πατας το L1 για να σημαδεψεις και το R1 για να πυροβολησεις. Νομιζω οτι ολα τα υπολοιπα mechanics ειναι διαφορετικα.
Στο ενα εισαι head to head με ενα οπλοστασιο απεναντι σε ορδες, στο αλλο κανεις sneak και προσπαθεις συνδιαστικα να χρησιμοποιησεις το καλυτερο οπλο απο τα λιγοστα που εχεις.
Η επιτομη του πως 2 shooters μπορει να μην εχουν καμια σχεση μεταξυ τους, γνωμη μου παντα και απο αυτα που μας εχουν δειξει.
Last edited by hakoo; 01-04-2013 at 21:49.
Survival Action δλδ? Γιατί όχι.. Είμαστε ανοιχτοί σε νέους δρόμους! Προσωπικά πέρα απο το πρώτο gameplay δεν έχω δει τίποτα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη..
Δεν νομιζω καποιος που εχει παρακολουθησει τα media να πιστευει οτι προκειται για ενα horror παιχνιδι.
Προσωπικα απο αυτα που εχω δει θα το αποκαλουσα μια survival εμπειρια.
Eνδιαφερον.Εχει μαλλον δικο του χαρακτηρα.Ακομα καλυτερα.if you treat this game as an action game or a survival horror game, rather than let the game teach you the "new" mechanics of this "new" genre, it game will be more difficult in an unsatisfying way. The game will teach you to think about combat differently, hard to do in a 30min+ demo, but that's a lot of what you see with the repeated deaths. The moment I tell someone - dont fall back to genre conventions for gameplay mechnaics, people start being far more successful in combat for this demo.
.
Τι έγινε, δεν δεχόμαστε τον αντίλογο; Να μου αλλάξεις την άποψη δεν γίνεται δυστυχώς.
Nαι ξερεις καημο το εχω να ασχοληθω με την αποψη σου και να στην αλλαξω... θα ευχαριστηθω πολυ περισσοτερο το Last of Us αν ξερω οτι αρεσει και στον Tilemaxx.... Oχι, δεν εχω προβλημα κανενα απολυτως. Απλα η αποψη μου ειναι οτι η αποψη σου ειναι -το λιγοτερο- παραλογη. Και δεν ειμαι ο μονος. Αλλα δεν πειραζει μπορεις να την εχεις... ποσως με ενδιαφερει.
Αλλωστε και η υπερπαιχνιδαρα που περιμενεις πως και πως, το GTA V, αναλωνεται στο ιδιο μοτιβο 2 γενιες τωρα. Αλλα εκει δεν παραπονεθηκες για πρωτοτυπια ή για διαφοροποιησεις και core mechanics.
Last edited by Valkyre; 02-04-2013 at 02:37.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις παράλογη μια άποψη η οποία δεν είναι μόνο δική μου αλλά εκφράζεται και απο πολλούς. Το οτι δηλαδή μοιάζει υπερβολικά με ένα πιο stealth Uncharted με λιγότερους εχθρούς και καλύτερο cover system. Είναι δικαίωμα μου να την εκφράσω, είναι δικαίωμα σου να διαφωνήσεις, χωρίς ειρωνείες και εξυπνάδες. Το ίδιο κάνεις συνεχώς εδώ μέσα και με άλλα άτομα.
Btw, το GTA V το περιμένει το 99% του gaming πληθυσμού και θα το παίζουν όλοι για πολύ καιρό μετά την κυκλοφορία του. Δεν το hype-άρω μόνο εγώ. Ότι και να είναι πάντως, 12 ώρες με το ζόρι και καρα-scripted, με τίποτα (που και πάλι 3 πρωταγωνιστές με active switching είναι κάτι το οποίο ξεφεύγει απο την νόρμα των GTA, και σε καμία περίπτωση δεν το λες ίδιο με τα προηγούμενα).
Last edited by Tilemaxx; 02-04-2013 at 19:23.
Με την λογικη σου ολα τα παιχνιδια μοιαζουν υπερβολικα με το uncharted.
Το GeoW μοιαζει υπερβολικα με το uncharted με ενα καπως διαφορετικο art direction και παλετα και ελαχιστa διαφορετικο cover system.
To GTA μοιαζει υπερβολικα με το uncharted απλα ειναι πιο open και εχει λιγο διαφορετικο cover system.
Το skyrim μοιαζει υπερβολικα με το uncharted απλα ειναι διαφορετικο.
Το μαμησα στο τελος αλλα καταλαβαινεις που θελω να καταληξω.
Σεβαστη η αποψη σου,αλλα κανεις λαθος κατ'εμε.
Τα παιχνιδια(uncharted και The last of us) ανηκουν σε διαφορετικο genre.Ειναι η μερα με την νυχτα.
Το οτι βλεπεις καποιες ομοιοτητες εχει να κανει κυριως με το γεγονος οτι τα ιδια ατομα εκαναν το ενα,τα ιδια και το αλλο.
Ακομα και τα crash B του psone εχουν ομοιοτητες με τα uncharted για μενα επειδη ακριβως εγιναν απο τα ιδια ατομα.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ιδια.
Το παραλογο θα ηταν να μην βλεπουμε καποια πραγματα που θυμιζουν σε παιχνιδια που γινονται απο το ιδιο studio.
Οπως και το GeoW μοιαζει με το τελευταιο shooter της epic σε πολλα πραγματα.
Το infamous εχει στοιχεια του sly cooper και παει λεγοντας.
.
Κοιταξε, οπως βλεπεις μανι μανι εχεις βρει μπολικους να βρισκουν παραλογη και λαθος την τοποθετηση σου.
Η οποια τοποθετηση σου ειναι ενα μεγαλο τσουβαλιασμα. Και αυτο σου λενε και τα υπολοιπα παιδια. Λιγο πολυ μας εκανε ολα τα παιχνιδια uncharted. Ε αυτο ειναι υπερβολη. Και εν πασει περιπτωση και απο το ιστορικο των ποστ σου εχεις εκφρασει πολλες φορες την αποψη σου ως αδιαμφισβητητη παγκοσμια αληθεια. Λες και εκφραζεις καποιο γεγονος. Μπορει να μην θες να το κανεις αυτο, αλλα ο τροπος που το γραφεις ετσι ειναι και ειναι αρκετα απολυτος. Αυτο φανηκε πεντακαθαρα στο θρεντ του GTAV, οπου λιγο πολυ, χωρις καν να εχει κυκλοφορησει το παιχνιδι, εσυ το βαφτισες 1 χρονο πριν GOTY...
ε πες μου τωρα εσυ με ποση σοβαροτητα θες να αντιμετωπισω την "αποψη" σου...
Απο την αλλη ερχεσαι ενω ακουγονται εκπληκτικα σχολια για το LoU απο οσους εχουν ασχοληθει μαζι του, και το βγαζεις ενα scripted uncharted λες και:
α) το uncharted, το official GOTY του 2010, με απειρα βραβεια, ειναι ενα "κακο", "βαρετο", "ανουσιο" παιχνιδι
β) το scripted κομματι και η κινηματογραφικοτητα ενος τιτλου ειναι απαραιτητα κατι κακο....
Ε οχι... δεν ειναι... ειναι παραλογο να το υποστηριζεις αυτο...
πες οτι δεν σου αρεσει, οχι οτι θα απογοητευτουν ολοι ομως επειδη το παιχνιδι εσενα σου μοιαζει με uncharted...
Καθισες και ανεφερες το animation οτι μοιαζει με του Uncharted (που ΔΕΝ ειναι το ιδιο σε καμμια περιπτωση, αλλα ναι φερνει) λες και ειναι κακο αυτο... μιλαμε για ενα παιχνιδι που εθεσε νεες βασεις για το πως πρεπει να ειναι το animation στα βιντεοπαιχνιδια, και εδω δειχνουν μια εντελως νεα γκαμα animation με την ιδια λεπτομερεια και με νεες κινησεις, και εσυ μα το βγαζεις ως αρνητικο αυτο...
Και φυσικα ευλογα ρωταει μετα καποιος οπως εκανα κι εγω...
δηλαδη το GTAV εχει κανενα σοβαρο animation? Μηπως η σειρα ειχε ποτε κανενα σοβαρο animation ποτε της? Δηλαδη αναφερουμε αρνητικα οπου μας συμφερει και μας αρεσει?
Αρχισε η ND να κανει spoil ολο το παιχνιδι σιγα σιγα... νομιζω οτι τους τελευταιους 2 μηνες θα μας ταραξουν στο "new content" καθε φορα.
Εμπαργκο!![]()
Σωστός!
Val έχεις κάνει προ-παραγγελία το παιχνίδι, ή ακόμα είναι νωρίς λες?
Bookmarks