Εχμ, βασικά έτσι όπως το έθεσες κατάλαβα ότι το θεωρείς πρόβλημα.
Αντίστοιχη περίπτωση δεν έχω ακούσει πάντως για το voice cast του Uncharted και του TLOU, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Εχμ, βασικά έτσι όπως το έθεσες κατάλαβα ότι το θεωρείς πρόβλημα.
Αντίστοιχη περίπτωση δεν έχω ακούσει πάντως για το voice cast του Uncharted και του TLOU, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Mα εννοειται οτι ειναι ο πιο "εξυπνος" τροπος για να μην αγοραζει ο κοσμος απτο εξωτερικο...το θεμα ειναι να μην χτυπανε τις τιμες και να ακουλουθησουν τις τιμολογησεις του εξωτερικου επισης.καλα ξερω ειναι δυσκολο αλλα να τα κοψουν αυτα τα 70ευρα..
Εγω ειμαι σε μια δυσκολη κατασταση με το TLoU για τους υποτιτλους...και αυτο αφορα τα παραπανω..δηλαδη αν βαλουν ελληνικους υποτιτλους η θα αναγκαστω να ξεπαραδιαστω η να το αφησω να πεσει λιγο η τιμη του που δεν νομιζω να μπορεσω να το κανω..
πολλοι θα το θελανε αλλα...
Edit: The Last of Us Replaced Jak and Daxter 4
Last edited by chronohill; 15-12-2012 at 11:31.
Spoiler!
Προσωπικά θα ήθελα πολύ να έχει Ελληνικό voice over μιας και θεωρώ ότι εδώ γίνονται απίστευτα καλές δουλειές (στο συγκεκριμένο κομμάτι) και πραγματικά έχουμε πολύ καλούς ηθοποιούς για να κάνουν κάτι τέτοιο πανεύκολα και με πολύ καλό αποτέλεσμα.
Άλλωστε το τελικό αποτέλεσμα περνάει από την ND και σε καμία των περιπτώσεων δεν θα άφηνε να βγει κάτι χωρίς να ειναι το λιγότερο άριστο.
Τεσπα, θα δούμε.
Στάλθηκε από το SK17i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Το τελικο αποτελεσμα δεν περναει απο την ND διοτι η ND δεν αποτελειται απο Ελληνες και προφανως δεν μπορουν να καταλαβουν εαν ενα ελληνικο voice over ειναι καλης ποιοτητας ή οχι. Ειναι σαν να προσπαθουμε να καταλαβουμε εμεις αν ενα κορεατικο voice over ειναι πειστικο.
Η ND απλα θα αναθεσει σε εναν ελληνα σκηνοθετη (με την βοηθεια της Σονυ Ελλας μαλλον) μια μικρη συνεργασια για να γινει η συγκεκριμενη δουλεια. Αυτο που θα παρουν μετα θα το βαλουν στο δισκακι.
^^ Nαι εχεις δικιο, dub ειναι, my bad.
Δεν χρειάζεται να ξέρεις μια γλώσσα για να καταλάβεις αν είναι χάλια ένα dub:
http://kotaku.com/5837124/poorly+dub...ith-brazilians
Το καταλαβαίνεις από την «χροιά» της φωνής αν μιλάνε μηχανικά ή όχι... το συγκεκριμένο με τους Βραζιλιάνους είχε γίνει χοντρό θέμα στο forum της ND, lol.
^^ Δεν αλλαζει το αποτελεσμα ομως αυτου που λεω. Οτι το χαλια βραζιλιανικο dub το εβαλαν μεσα στο δισκακι. Η ND δεν εχει τον χρονο ουτε και θα επρεπε να τον εχει να ασχολειται με το κατα ποσο εκαναν καλα την δουλεια τους τα departments της Σονυ ανα τον κοσμο. Δουλεια τους ειναι να φτιαξουν ενα σωστο παιχνιδι και κακα τα ψεμματα το dub που μετραει, το dub που θα παει στα βραβεια και το dub με το οποιο θα κριθει το παιχνιδι, ειναι το dub που θα αναλαβει η ιδια η ND και δη το αγγλικο.
Δεν εχω ακουσει κανεναν ηθοποιο να παιρνει βραβειο σε dub δουλεια πανω σε βιντεοπαιχνιδι απο αλλη χωρα απο την αγγλικη. Ξερει κανεις ποιος βραζιλιανος κανει την φωνη του Drake στο Uncharted? Ποιος γερμανος? Ποιος Ιταλος? Οχι φυσικα, ολοι ομως ξερουν τον Νολαν Νορθ.
Νομιζω πρεπει να ειμαστε ρεαλισιτικοι με καποια πραγματα παιδια. Αν μου αρχισει η ND να ασχολειται με το ποσο ποιοτικο ειναι το Ουκρανεζικο dub και ποσο το τουρκικο και ποσο το ελληνικο ε ζητω που καηκαμε, καλυτερα να μην τα βαζουν καθολου.
Και τότε γιατί ένας Τούρκος στο forum τους έλεγε ότι το αγαπημένο dub της ND είναι το τούρκικο;Εκτός αν πούλαγε μούσια, δεν ξέρω...
Με το βραζιλιάνικο παίχτηκε το εξής: ενώ το πρώτο-πρώτο trailer το είχε μεταγλωττίσει ένα studio από την Βραζιλία (είχε κάνει πολύ καλή δουλειά), το τελικό παιχνίδι το μεταγλώττισε ένα studio από το Miami (εντελώς μηχανικό αποτέλεσμα). Τώρα γιατί το έκαναν αυτό, ένας θεός ξέρει... για λόγους κόστους δεν νομίζω, η Αμερική έχει υψηλότερα εργατικά έξοδα.
Πως να σου απαντησω τωρα για τον Τουρκο που το ειπε αυτο βρε συ?!Μπορω να βρω ενα εκατ λογους για τους οποιους δεν θεωρω την αποψη του αντικειμενικη...!
Καταρχην ειναι Τουρκος. Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.
Μετα μπορει απλα να μην καταλαβαινει και πολλα απο αγγλικα οποτε ειναι μονοδρομος τα Τουρκικα.
Μετα μπορει να τα λεει για να εξασφαλισει οτι θα συνεχισουν να κανουν τουκρικα dubs.
και ενα σωρο αλλοι λογοι. Νταξ τωρα μην παρουμε και την αποψη του εκαστοτε ακυρου τουρκου οτι τα τουρκικα ειναι το αγαπημενο dub της ND... ε τοτε ας το παιξουμε ολοι στα τουρκικα και ας το στειλουν το παιχνιδι στα βραβεια με το τουρκικο dub!![]()
Ενιγουεη αποψη μου εινια οτι δεν με απασχολει διολου τι θα κανουν με ελληνικο dub, αυτο που με νοιαζει ειναι το αγγλικο. Οσο και να μου λενε οτι η καινουργια ταινια του Αλ Πατσινο εχει καταπληκτικη μεταγλωτισση, ε δεν θα παω να δω μεταγλωτισμενο τον Νονο. Γιατι πληρωνω για να δω τον Αλ Πατσινο στον Νονο, οχι τον Χαρη Μπουρδελη στον ρολο του Αλ Πατσινο στον Νονο. Και φυσικα δεν περιμενω τον Francis Ford Coppola να σκηνοθετει τον Χαρη Μπουρδελη οταν μεταγλωτιζει τον Αλ Πατσινο.
Η μεταφραση στα Ελληνικα μερικες φορες μου φαινεται γελοια αλλα σε αυτο και το GOW το σκεφτομαι μονο και μονο για να δειξω οτι υπαρχουμε και εμεις
Τhe only thing to fear is running out of beer
Προσωπικά μου είχε δώσει την εντύπωση ότι είχε επαφές με το studio που έκανε την τούρκικη μεταγλώττιση, οπότε ίσως και να ίσχυε αυτό που έλεγε...
Από την άλλη δεν είδα κανέναν Βραζιλιάνο να παινεύει το σπίτι του, γιατί αντικειμενικά το αποτέλεσμα ήταν για τα μπάζα.
Πάντως, εν τέλει, η ND θα κάνει ό,τι πει η Sony. Μπορεί να εκφράσουν την γνώμη τους για το τάδε dub πόσο καλά τους ακούγεται, αλλά αν η Sony πει βαλ' τε αυτό και εκείνο μέσα στο δισκάκι, αυτό θα κάνουν και δεν μπορούν να φέρουν καμία αντίρρηση.
ΥΓ: Λογικό είναι να μην ξέρεις σαν Έλληνας τον Γάλλο ή τον Γερμανό που δίνει την φωνή του στον Nathan Drake, όμως σ' αυτές τις χώρες αυτοί οι ηθοποιοί έχουν χτίσει ένα «όνομα» δίνοντας την φωνή τους σε διάφορες γνωστές ταινίες και video games. Όπως ο Γερμανός/Γάλλος καταναλωτής δεν θα ξέρει τον αντίστοιχο Έλληνα ηθοποιό. Δεν βρίσκω κάτι το παράξενο σε αυτό.
Last edited by psx3; 18-12-2012 at 17:35.
Βρε ουτε εγω το βρισκω παραξενο, απλα το ξαναλεω μου ειναι αδιαφορο. Μακαρι να κανουν ελληνικη μεταγλωτιση. Αλλα ακομα και αν δεν κανουν δεν με νοιαζει προσωπικα γιατι εγω δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω το παιχνιδι σε αλλη απο την original μορφη του.
απο ολη την συζητηση εγω κρατησα τον Χαρη Μπουρδελη!!!
σοβαρα παντως συμφωνω με valkyre..ναι να στηριξω την ελλαδα αλλα πως να το κανουμε εχει αλλα χαρη το original...
Spoiler!
Εσκασε μυτη ο Ιταλικος Κολεκτορας.
[ame="http://www.amazon.it/Last-Us-Special-Esclusiva-Amazon/dp/B00ARIPKDM/ref=sr_1_23?s=videogames&ie=UTF8&qid=1356494679&sr =1-23"]The Last Of Us - Ellie Edition (Special Limited Edition) - Esclusiva Amazon.it: Amazon.it: Videogiochi[/ame]
![]()
Είμαι ο μόνος που δοκίμασε να κάνει redeem τον κωδικό που αναδικνύεται στην Collectors?![]()
Όντως, παρ'όλο που δεν είμαι κολλέκτορας, ακόμη και να είμουν, δεν θα την έπερνα ποτέ!
" Sic Parvis Magna "
-Sir Francis Drake
Bookmarks