Page 26 of 138 FirstFirst ... 162223242526272829303676126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 2751

Thread: The Last of Us

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

μια χαρά έχει υπάρξει (ξαναγίνει) τέτοιος επαγγελματισμός και μάλιστα χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε ΚΑΝ το Playstation.

και λέγεται Psygnosis (σάϊ - γκνόουσις, όχι ψάϊγκνόουσις όπως το άκουγα να προφέρεται από πολλούς).

Εξ αρχής ήταν πλήρως επαγγελματική η προσέγγιση που είχε ως εταιρεία videogames, από τις αρχές των 80ς.

Σε κάθε μηχάνημα που έβγαζε τίτλο είτε ως 1st party είτε ως publisher (πχ. της θυγατρικής Psyclapse), τον αντιμετώπιζε άκρως επαγγελματικά.

τίτλοι όπως Awesome, Shadow of the Beast 1-2-3, Blood Money και Lemmings της DMA Design (τώρα RockStar North) και πολλοί άλλοι, ήταν διαμάντια - πάνω στα οποία στηρίχτηκε το μέλλον.

γύρω στο 1993, η Sony, έχοντας στα σκαριά το P-S X (όπως το γράφω, με την παύλα, έτσι ήταν ακόμα τότε η κωδική ονομασία Play - Station eXperimental), κοίταξε ποια εταιρεία vgames, είναι η πιο επαγγελματική, έχει την μεγαλύτερη τεχνογνωσία και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, δοκιμάζει τις πιο νέες τεχνικές στο storytelling.

Ε, αυτή ήταν η Psygnosis. Και την αγόρασε η Sony, ώστε να "στηθούν" πολλά πράγματα εντός του τμήματος Sony Computer Entertainment. Από εσωτερικά εργαλεία προγραμματισμού, έως και παιχνίδια όπως τα WipEout, Formula 1. Το δε WipEout, ακόμα και μέχρι σήμερα η Psygnosis το φτιάχνει.........

........η Psygnosis μόλις αγοράστηκε από τη Sony, μετονομάστηκε σε Studio Liverpool.

Τι θέλω να πω (όπως το έχω πει πάρα πολλές φορές);;

η Ιστορία διδάσκει πολλά. Μας κάνει να μην εκπλησσόμαστε με καταστάσεις που έχουν ξαναυπάρξει. Μας κάνει να κρίνουμε ορθότερα τα σημερινά δεδομένα κ' έτσι μας εφοδιάζει με κρίση+κριτική ικανότητα, ώστε να είμαστε σκέτο χλιαροί, αλλού επικριτικοί και αλλού να επιβραβεύουμε, ΠΑΝΤΑ συγκριτικά με τις εταιρείες - προσπάθειες του παρελθόντος (και παρελθόν δεν είναι τα 2000ς ή τα μέσα/τέλη 90ς, αλλά τα τέλη 70ς, ΟΛΑ τα 80ς και οι αρχές 90ς - είναι πολλά τα χρόνια της πορείας, ονομάτων, τίτλων και των γεγονότων).

Για εμένα, με άριστα το 20 όπως στο σχολείο, η Naughty Dog παίρνει ένα 7,5 με 8, οι αρκετές εταιρείες παίζουν λίγο πιο πάνω από την βάση δλδ στο 5.5-6.5 και οι περισσότερες παίζουν στο φάσμα 2.5-5.5.

Δυστυχώς, έτσι φαντάζει το σήμερα. Απλά είναι περισσότεροι οι τίτλοι που βγαίνουν ως αριθμός και η προβολή τους από τα μίντια.

Μην παρεξηγηθώ: το 7.5 - 8 ως βαθμός είναι πάρα πολύ καλός, εφάμιλλος με τους βαθμούς "παλιών θηρίων", όπως Cinemaware (τα πρώτα vgames φτιαγμένα ως open-ended κόσμοι, βλέπε It Came From the Desert), Infogrames (μετέπειτα Ubisoft), Sierra On-Line...

απλά πλέον η γενικότερη ποιότητα των dev είναι μέτρια, με απειροελέχιστες εξαιρέσεις, όπως η ομάδα NDog (στην αντιπέρα όχθη των μέτριων έως κακών, βάζω Bethesda, iD, Valve, Activision, Square και λοιπές).

ΥΓ: Συγνώμη αν φαίνεται βλοσυρό το ύφος μου στην πρώτη πρόταση. Δεν έχω τέτοια πρόθεση, εννοείται! Απεναντίας, ο σκοπός μου είναι η ιστορική ενημέρωση, με στόχο αυτά που λέω στο μέσο του ποστ (η Ιστορία διδάσκει πολλά, βοηθάει να κρίνουμε τα σημερινά δεδομένα κλπκλπ).
    Last edited by Lefteris_X; 15-08-2012 at 20:10.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Συμφωνω-διαφωνω ταυτοχρονα!

Εξηγουμαι. Ναι η ιστορια διδασκει, αλλα μεχρι ενος σημειου και ουτε -κατα την γνωμη μου παντα- πρεπει να θεωρειται το αγιο δισκοποτηρο και η αφετηρια ολων ανεξαρτητα του που βρισκομαστε.

Ειδικα εδω στην Ελλαδα που ζουμε αυτο θα επρεπε να μας εχει γινει μαθημα, μιας και ειμαστε λαος με απιστευτη ιστορια και πολιτισμο στο μακρινο παρελθον και -με το συμπαθειο- με @@ ιστορια στην συγχρονη εποχη. Τι να κανω εγω, να παρω κουραγιο οτι επειδη αποτελω μελος ενος εθνους με μεγαλη ιστορια στο παρελθον και μηδενικη στο τωρα, οτι ολα βαινουν καλως?

ή επειδη αν καποτε (απο στομα μου και στου Θεου το αυτι) η Ελλαδα ξαναζησει περιοδο ακμης και θυμιζει την παλια καλη Ελλαδα οτι δεν θα πρεπει να με εκπληξει οπως λες Λευτερη?

Αυτο ειναι και το σημειο που διαφωνω επι της ουσιας στο αν θα πρεπει να με εκπληξει κατι καινουργιο που εχει συμβει ξανα στο μακρινο παρελθον ή οχι. Ωραια η Pysgnosis, μαγκια της και ναι σουπερ ουαο τοτε. Keyword "τοτε". Τωρα τι ειναι η Psygnosis? Που βρισκεται?

Αντιθετως κοιταζω τα επιτευγματα της Naughty Dog με δεδομενο της συνθηκες στις οποιες το εχει καταφερει αυτο. Συνθηκες αντιξοες λογω οικονομικης κρισης, συνθηκες δυσκολες ελεω PS3 αρχιτεκτονικης, συνθηκες μοναδικες γιατι 7 χρονια-ποσα τωρα που κυκλοφορει το PS3 ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρεια που εκλεισε τα στοματα ολης της βιομηχανιας εκεινης η οποια ελεγε οτι το PS3 δεν μπορει και ειναι ενα βημα πριν την απολυτη αποτυχια κλπ. Μια εποχη που η τσαπατσουλια και η προχειροδουλεια ειναι το στανταρ και ολοι προσπαθουν να δικαιολογησουν την βαρεμαρα τους στο να προγραμματισουν αξιοπρεπως και που δεν σεβονται ουτε το προιον ουτε τον πελατη.

Με βαση ολα αυτα λοιπον οχι απλα με εκπλησει πως βρεθηκε ενα μικρο στουντιο να φτιαξει με τοσο μερακι παιχνιδια που αλλαξαν ολοκληρη την βιομηχανια και την γενια ξαναλεω, που εθεσαν νεα στανταρ. Οχι απλα με εκπλησει, με ενθουσιαζει και νιωθω τυχερος που μεσα σε ολο αυτο το χαος υπαρχει μια ελπιδα για ενα λαμπρο μελλον.

Και φυσικα θα την βαθμολογησω με βαση την τωρινη κατασταση, τα σημερινα δεδομενα, οχι τα δεδομενα της εποχης της PSygnosis ή του 1980 γιατι τα δεδομενα τοτε ηταν παντελως διαφορετικα και αν πρεπει να ειμαστε πληρως αντικειμενικοι σε μια κριτικη/βαθμολογια -κατα την ταπεινη μου αποψη παντα-, πρεπει να γινεται με πλαισιο αναφορας το σημερα, το τωρα οχι το χθες. Το παρελθον ναι ειναι σημειο αναφορας, το τωρα ομως ειναι το πραγματικο πλαισιο αναφορας και αυτο στο οποιο θα πρεπει καποιος να δινει βαση.

Στην ANughty Dog με αυτα και με αυτα δινω ενα 9 στα 10!

Ελεος ρε παλικάρια το χετε παρακάνει με το animation.... popcorn and enjoy! Κατα τ'αλλα τα χει φάει τα ψωμια της η τωρινή γενιά.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=jBH19F4h8hc

υ.γ.1 τα χέρια του στο πως κρατάει την σκάλα!!

υ.γ.2 scripted my ass

υ.γ.3 A.I. A.I. A.I. A.I. A.I. A.I. A.I.....
    Last edited by DJTaurus; 05-09-2012 at 19:00.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

γραφικα που κανουν τα σαγονια να κρεμονται στο πατωμα....

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Ενταξει παιδια... επαθα κυριολεκτικα ΣΟΚ απο το βιντεο πιο πανω απο την εκθεση...

Στην ουσια μας δειχνει ποσο μα ποσο διαφορετικο γινεται το παιχνιδι αναλογα πως θες να το παιξεις... κατα την γνωμη μου αυτο το walkthrough του ντεμο ειναι απιστευτα πιο εντυπωσιακο απο αυτο που εδειξαν στην Ε3...

Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια που εχουν φτιαξει?? Ειλικρινα το θεωρω αδιανοητο να το δει καποιος αυτο που του αρεσουν τα games και γενικα το ειδος survival και να μην εμεινε με το στομα ανοιχτο. Προσοχη δεν λεω να μην του αρεσε... λεω να μην εμεινε με το στομα ανοιχτο!

Η δουλεια που εχει κανει η ND ειναι ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ... οι λεπτομερειες ειναι που κανουν την διαφορα... ο τροπος που ανασαινουν οι χαρακτηρες... το ΘΕΙΚΟ ψυθισρισμα της Ellie να σε προειδοποιησει οτι κατι ερχεται... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, το animation που καθε βημα μοιαζει να ειναι διαφορετικο, το level design που πραγματικα εκανε αυτο το ντεμο να εχει σχεδον ολοκληρωτικα διαφορετικο path, το ΑΙ... omg δεν παιζεται ρε παιδες.. οι εχθροι πραγματικα να προσπαθουν να συννενοηθουν μεταξυ τους και να περιγραφουν το τι κανεις real time στους δικους τους, "πηγε απο εδω", "εχει οπλο", να σου στηνουν ενεδρες και απο εκει που εισαι ο hunter να γινεσαι hunted! Ο ηχος, ο πεντακαθαρος ηχος των λεπτομερειων, το scavenging ο τροπος που ακουμπαει στις φλογες το ποδι του εχθρου και πιανει φωτια!! απιστευτη λεπτομερεια.

Ενταση, αγωνια και ολα αυτα σε συνθηκες φωτος... και με human enemies... φανταστειτε τι κρυβουν στο μανικι τους...

Πραγματικα νομιζω οτι ειναι απο τις πιο εντυπωσιακες παρουσιασεις που εχω δει ποτε στον χωρο των βιντεοπαιχνιδιων... ειναι κυριολεκτικα απιστευτο αυτο που ειδα γιατι καταλαβαινω ποση δουλεια χρειαστηκε για να γινει.

Αυτο το ντεμο ειχε δει και ο Κοτζιμα behind closed doors στην Ε3 και βγηκε και ειπε οτι εμεινε μλκς εντελως. Και τωρα τον καταλαβαινω κι εγω. Γιατι οκ καλο το ντεμο της Ε3 αλλα επιτηδες (και για εμενα κακως) το ειχαν πιο πολυ στο action focused λογω ελειψεως χρονου. Εδω σε αυτο το ντεμο, παιρνεις την πραγματικη εμπειρια του τι εστι Last of Us...

Απλα ρησπεκτ....

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Εγω βασικα δεν το ειδα.Για πρωτη φορα στη ζωη μου μη φαω κανα spoiler.Μετα απο το Uncharted που επαθα πλακα παρολο που ειχα δει το μισο παιχνιδι στο youtube, αποφασισα το tLoU να το κανω γαργαρα γιατι μαλλον θα ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι σε αυτη τη γενια.

Τι παικτηκε ακριβως?Το ιδιο level που εδειξαν ειναι απλα παιζουν απο αλλο path?? (δεν το βλεπω γτ δεν θελω να το ξερω αυτο το path)
    Satan has left his killing floor
    PS4

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post

Τι παικτηκε ακριβως?Το ιδιο level που εδειξαν ειναι απλα παιζουν απο αλλο path?? (δεν το βλεπω γτ δεν θελω να το ξερω αυτο το path)
    Το ιδιο level,αλλα αποδεικνυει με το παραπανω βιντεο οτι το ΑΙ σπερνει.
    Πρεπει να ειναι ισως το μοναδικο παιχνιδι που εχουν παρουσιασει gameplay στην ιδια περιοχη σε 2 διαφορετικες εκθεσεις και παλι καταφερνει να εντυπωσιασει.
    .

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Σωπα ρε παιδι μου...αυτα ειναι! Θα το δω τελικα γιατι ψηθηκα με αυτα που λετε.
    Satan has left his killing floor
    PS4

4:15 λεπτό-> οι σταγόνες που τρέχουν απο τα πόδια της Ellie καθώς σκαρφαλώνει.... detailholics οι τυποι της ND.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

το ΑΙ... omg δεν παιζεται ρε παιδες.. οι εχθροι πραγματικα να προσπαθουν να συννενοηθουν μεταξυ τους και να περιγραφουν το τι κανεις real time στους δικους τους, "πηγε απο εδω", "εχει οπλο", να σου στηνουν ενεδρες και απο εκει που εισαι ο hunter να γινεσαι hunted!

Απλα ρησπεκτ....
    Spoiler!
    Last edited by DJTaurus; 06-09-2012 at 01:31.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Kαταπληκτικο, απλα.
    And that is what we call survival btw, γιατι καποια παιχνιδια εχουν ξεφτιλισει τον ορο. Απολαυστικο απο την αρχη μεχρι το τελος, συμφωνω με τον Δημητρη, η λεπτομερεια ειναι εξωφρενικη. Και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο τους infected, που ειναι και το main element του παιχνιδιου. Αν μπορουν να δημιουργουν τετοιο tension μερα μεσημερι και με human απεναντι μπορω να φανταστω τι θα γινεται νυχτα με infected.
    Πραγματικα το μονο που ευχομαι ειναι το AΙ αυτου του demo να ειναι ενδεικτικο ολοκληρου του παιχνιδιου.

Name
    Δημήτρης

ειδικα ο ηχος στο παιχνιδι ειναι κυριολεκτικα οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε σε παιχνιδι και το λεω απλα ακουγοντας το βιντεο στο γιουτουμπ...

κυριολεκτικα τα παντα προκαλουν καποιο ηχητικο εφφε... ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Απο μια σταγονα, μεχρι το χαλικι στην μεση του χαλιου στο δωματιο. Και το voice acting ειναι απλα αληθινο μεχρι αηδιας. Γενικα το ολο feeling που σου παιρναει το παιχνιδι ειναι λες και αυτο που βλεπεις ειναι πραγματικο... αληθινο εντελως... απο τις αντιδρασεις των χαρακτηρων που εκει που μιλανε φυσιολογικα, οταν ακουσουν θορυβο συνεχιζουν τον διαλογο ψυθιριστα και ακους την ενταση στην φωνη τους , τον τροπο που η Ellie τρομαζει οταν ο Τζοελ πυροβολει και ειναι κοντα (δειτε την ατιδραση τησ κλεινει τα αυτια της!!), το λαχανιασμα απο την αγωνια τους, τον καθε ηχο να ειναι ζωντανος. Τωρα καταλαβαινει κανεις γιατι δεν υπαρχει μουσικη επενδυση στο συγκεκριμενο σημειο στο παιχνιιδι... ο ηχος ειναι τοσο πραγματικος τοσο αληθινος που για πρωτη φορα αποτελει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ κομματι του gameplay. Απλα εχω μεινει αναυδος, για εμενα αυτο το playthrough ειναι σχεδον αλλο παιχνιδι απο αυτο που ειδα στην Ε3...

Η μονη μου ευχη τωρα ειναι το παιχνιδι να ειναι μεγαλο και οχι ενα 10αωρο. Φυσικα και δεν εννοω να ειναι 30 ωρες γιατι οι τυποι θελουν να πουν μια ιστορια και αν το τραβηξουν πολυ θα χαλασει η εμπειρια αλλα θα ηθελα να ειναι ενα 15αωρο για να το χαρεις. Το replay value φαινεται εξασφαλισμενο ηδη... τι να πω το ντεμο μου εκανε τοση εντυπωση που εσβησε ακομα και το νεο mgs απο το μυαλο μου... (μην ανησυχειτε προσωρινο ηταν! λολ )
    Last edited by Valkyre; 06-09-2012 at 02:30.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Καταπληκτικο...γιατι να βγαινει το 13 ρε γμτ...
    Spoiler!

Μετά το πρώτο playthrough είχα εντυπωσιαστεί αλλά ήθελα άλλο ένα βιντεο για να πειστώ.. Αυτο μου τα έδειξε όλα και το παιχνίδι είναι day one αγορά!

Το επόμενο βιντεο που θα δω θα είναι το εισαγωγικό όταν βάλω το CD στο tray του PS3..

Name
    Δημήτρης

ε οχι και CD τωρα τα ισοπεδωσες ολα φιλε μου!! εννοειται οτι αστειευομαι!

χαχαχαχα..... Εκ παραδρομής... To διάβασες και νόμισες γύρισες σε εποχές PS1...!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

που να δεις κάποιους άλλους που γύρισαν σε Macintosh HyperCard CD-WORM (Write Once Read Many - 1988) και Commodore CDTV (1990), με αυτό που είπες! λολ

(αστειευόμενος φυσικά)

Πάντως, ομολογώ πως το Last of us, έχει καταφέρει ακόμα και εμένα, να με εκπλήξει.

διευκρινίζω την φράση "ακόμα και εμένα":

- δεν υπονοώ υφάκι, του στυλ "όπατις, είμαι ο γμάω κ' δέρνω" ή "το παίζω ανωτερίλα και υπερανω-τυπάς", καθόλου, μα καθόλου.

- αντιθέτως, αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι, μετά απο 3 (και βάλε) δεκαετίες ενασχόλησης, με άπειρες παραστάσεις, αντίστοιχα και μέλετη.....μπορώ να με αυτο-χαρακτηρίσω εξαιρετικά, εξαιρετικότατα θα έλεγα, "δύσκολο κοινό" πλέον για να εκτιμήσω ή να εκπλαγώ από την τεχνική (και καλλιτεχνική) αρτιότητα ενός τίτλου.

ε, το Last of us, όσο και να το ανέλυσα, κοίταξα, ξανα-κοίταξα, έπαιξα πάρα πολλές φορές με στοπ-καρέ, προσπαθώντας να μετρήσω διαφορές, μέχρι και σε ένα μηχάνημα ενός φίλου πήγα (επαγγελματικός Mac Pro με γαιδούρια κάρτες video - το λέω με απλά λόγια).....και πέρασα από φίλτρα το βίντεο της PAX έκθεσης (το έχω κατεβάσει σε 720p), για να δω αν αυτά που έβλεπαν τα μάτια μου (και υπολόγιζα σε fp/s), όντως είχα "πέσει" μέσα. Ε, χωρίς να περιφράζομαι, παιδιά......η Naughty Dog, μόλις δημιούργησε το Playstation 3,5. Ειλικρινά, το τι "εκτυλίσσεται" (κοινώς πόσα παράλληλα engine) κάθε μικροδευτερόλεπτο του παιχνιδιού δεν περιγράφεται.

Και το λιγότερο να ξέρετε είναι η AI.

Αυτό που εντυπωσιάζει (βέβαια δύσκολο στο απαίδευτο μάτι να φανεί - αυτό είναι γεγονός), είναι η ελεύθερη "πλέξη" των animation, οποιουδήποτε χαρακτήρα. Χωρίς να μπω σε τεχνικές αναλύσεις και λεπτομέρειες, αυτό που βλέπουμε στην οθόνη μας, δηλαδή οι εντελώς τυχαίες κινήσεις σωμάτων / μελών, όταν αλληλεπιδρούν οι διάφοροι χαρακτήρες με το περιβάλλον ή/και μεταξύ τους.............χρειάζεται μερικά GB μνήμης RAM. (θα μπορούσα να περιγράψω το "γιατί" χρειάζονται τόσα GB, αλλά θα ξεφύγουμε στην τεχνική ανάλυση)...............Το γεγονός, πως η NDog κατάφερε, όχι μόνο το animation κυριολεκτικά επιπέδου ποιότητας cinema CGI να δημιουργήσει, αλλά το συνδυάζει με ένα ΚΑΡΟ τεχνικά επιτεύγματα παράλληλα (procedural - dynamic lightning, volumetric caustics κλπ άλλα καλούδια).........και σε "μόλις" 256MB CPU/Fast RAM + 256MB GPU/Slow RAM..........κυριολεκτικά..........τέτοιο κώδικα είχα να δω εδώ και 22-23 χρόνια ακριβώς, από την Psygnosis (Reflections δηλαδή, οι σημερινοί dev του Driver).....όταν είχε βγάλει το Shadow of the Beast στην Amiga το 1988. Η κατασκευάστρια εταιρεία Commodore έδινε για specs, έως 32 χρώματα από παλέτα 4.096 και μέχρι δύο επίπεδα παράλληλου scrolling (για 3D ψευδαίσθηση στους 2D τίτλους)........και το SofBeast απέδιδε....118 χρώματα και 11 level parallax scrolling.......ουσιαστικά αποκαλύπτοντας τι πραγματικά μπορεί να κάνει η Amiga.

Αντίστοιχα η Naughty God (επίτηδες το γράφω έτσι, καθώς αυτό είναι πλέον το σωστό πιστέυω "God" και όχι "Dog")..........αποδεικνύει τι πραγματικά μπορεί να αποδώσει το PS3. Ρητά και κοφτά.

Και έχουμε ακόμα, αρκετούς μήνες για fine-tuning του κώδικα μέχρι να σταματήσει η ανάπτυξη για να πάει στην μαζική παραγωγή το παιχνίδι ε; Ω, ρε Παναγία μου. Μου φαίνεται θα ξαναδώ το βίντεο της PAX, γιατί σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω μερικές τεχνικές πως τις κατάφεραν.
    Last edited by Lefteris_X; 07-09-2012 at 08:04.

Άλλο ένα αρτιάτατο ποστ απο τον Λευτέρη.. Ωραίος και συμφωνώ σε όλα!

Μια ερώτηση.. Τα τελευταία 2 λεπτά του βιντεο δεν τα είδα μήπως και έχει κάτι που θα με εξέπληττε όταν παίξω το παιχνίδι.. (Μην ακούσω γελάκια!)

Έχουν τίποτα καλό ή είναι απλά συνέχεια του gameplay και να τα δώ?

Name
    Δημήτρης

Δεν δειχνει κατι ιδιαιτερο, δεστα, στο λεω εγω που ξερεις πως κανω για σποιλερ λολ...

Απο σένα ειδικά περίμενα απάντηση Val.. Θα το δώ άφοβα!

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Εγω πιστευω οτι αυτο το παιχνιδι δεν υπαρχει και ολο αυτο ειναι μια φαρσα του σκυλου της εταιριας!Μιλαμε για μεγαλη τρολια ετσι?

Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk

Bookmarks

Bookmarks