Όταν το έκανα, δεν έσβησα τίποτα.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post453647
Όταν το έκανα, δεν έσβησα τίποτα.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post453647
Last edited by Desmond; 15-02-2014 at 17:02.
Ναι, δεν χρειάζεται να σβήσεις game data ή τα patches (δεν θυμάμαι να το πάτσαραν).
Aνοιξε το spoiler σ'αυτό το post και θα μ'ευγνωμονείς που σε γλίτωσα από 15 ευρώ.
psx3 (16-02-2014)
Ναι αλλα μηπως πρεπει να στηριζουμε developers οπως η naughty dog για να συνεχισει να βγαζει διαμαντακια?Δεν νομιζω το προβλημα να ειναι στα 5Ε διαφορα τιμης
panos74gr (16-02-2014)
Τους στηρίζουμε αγοράζοντας το παιχνίδι τους. Εγώ μάλιστα το αγόρασα δις. Αν αγοράζουμε το dlc όσο όσο, μεθαύριο θα το πουλάνε 19,99€. Εταιρία είναι κ κοιτάει το κέρδος. Δικαίωμα τους να το κοστολογουν όσο νομίζουν, αλλά δικαίωμα μας να τους δώσουμε feedback ότι είναι ακριβό για dlc, όπως το ίδιο ισχύει κ στο Bioshock infinite. Ξαναλέω ότι το full game πωλείται 27€ στο store, τα 15€ για δύο ώρες dlc ακούγονται κ όπως λένε όσοι το έχουν παίξει, είναι κ πολλά.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε πηραξε το οτι το κανονικο παιχνιδι ηταν γυρο στο 20ωρο κ το dlc στο 2ωρο?Δηλαδη εαν ηταν το game στο 15ωρο κ το dlc στο 5ωρο δεν θα ειχες προβλημα με την τιμη?
Κ εγω το σκεπτικο μου εγραψα....,εδω εχω δωσει σε αλλα κ αλλα games(αχρηστα) λεφτα,αυτοι τουλαχιστον(για εμενα) το αξιζουν
Εξαιρετικης ποιοτητας το DLC οπως αναμενοταν, αλλα πολυ μικρο οπως σωστα λενε τα παιδια παραπανω.
Δεν αξιζει 15 κατα την γνωμη μου.Γενικα νιωθεις οτι ειναι λιγο, παρ'ολο που oυσιαστικα κραταει αρκετα παραπανω απο 2 ωρες στο survivor.Στα 7ευρω θα ηταν οκ.
.
Εγώ στο Survivor μου πήρε 1 ώρα και 5 λεπτά παίρνοντας τα Cinematics και τα Conversation. Το ευχαριστήθηκα πάρα πάρα πολύ στο Survivor ειδικά στο τέλος.
Άμα έβγαινε στην αρχή το DLC με το παιχνίδι και έκανε 10 ευρώ παραπάνω (70 ευρώ / 80 ευρώ) ποιο θα παίρνατε; Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα με το DLC και απο εξωτερικό φυσικά που θα έβγαινε πιο φτηνά. Όλα είναι στο μυαλό μας.. Άμα δεν θέλει να δώσει κάποιος 15 ευρώ παραπάνω να μην τα δώσει, ο καθένας αξιοποιεί τα λεφτά του όπως θέλει. Τόσα χρόνια που παίζω παιχνίδια δεν θυμάμαι να έχει βγει κάποιο DLC single player με κάτω απο 15 ευρώ. Έτσι είναι η πολιτική τους.
Ξεκίνησα και εγώ εδώ και 3-4 μέρες το παιχνίδι, καθυστερημένος όπως πάντα. Μέχρι τώρα (54%) είμαι ευχαριστημένος. Κινηματογραφικό όπως μας έχει συνηθίσει η ND, πολύ ωραίο gameplay, πολύ όμορφο στα χρώματα του, απίστευτο level design. Κάποια μικρο bugs του τύπου να συγκρούεται η Ellie με κάποιον άνθρωπο και αυτός να μην την παίρνει χαμπάρι δεν μου χαλάνε την εμπειρία. Έχω δύο ερωτήσεις
1) μέχρι στιγμής δεν έχω βρει level 3 εργαλείοSpoiler!
Μήπως θα έπρεπε και το έχω χάσει;
2) Στο survivor μπορώ να αναβαθμίσω το Listen του Joel; Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και επειδή το επόμενο playthrough θα είναι survival+ να το αναβαθμίσω τότε. Η ερώτηση μου αφορά το trophy πλήρους αναβάθμισης του Joel.
Bookmarks