Page 126 of 138 FirstFirst ... 2676116122123124125126127128129130136 ... LastLast
Results 2,501 to 2,520 of 2751

Thread: The Last of Us

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Όταν το έκανα, δεν έσβησα τίποτα.
    http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post453647

Last edited by Desmond; 15-02-2014 at 17:02.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Ναι, δεν χρειάζεται να σβήσεις game data ή τα patches (δεν θυμάμαι να το πάτσαραν).

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Στο ps3trophies το διάβασα guys, δεν ξέρω θα το κάνω για καλό κ για κακό!

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

Moderator odytsak's Avatar

To έχουν πατσάρει, πρόσφατα το έπαιξα (με τη γνωστή προσφορά του e-shop που τα έβγαλαν από bundles PS3),
    διαγράφεις το game data, παίζεις ένα chapter και μετά αφού ξεκινήσεις το survivor+ και έχεις κάνει save δεν υπάρχει πρόβλημα να ξανακατεβάσεις τα updates.

5. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

james9 (15-02-2014),Nek_Food (16-02-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ισχύει. Έσβησα τα data κ δούλεψε. Thanks σε όλους!

Spoiler!

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Δεν νομίζω να πέσει η τιμή του. Άμα σου άρεσε το The Last of Us και θέλεις να ζήσεις λίγο ακόμα την εμπειρία του αγόρασε το. Εξάλλου έχεις ακούσει πόσο κρατάει συνολικά και περίπου τι σου προσφέρει. Εσύ αποφασίζεις.

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by L-Griever View Post
    Παιδιά είχα τερματίσει το The Last of Us και έχω πάρει κανονικά το platinum. Τώρα απλά σκεφτόμουν να έπαιρνα το Left Behind. Αξίζει να το αγοράσω ή να περιμένω μπας και πέσει η τιμή; Γενικά εγώ δεν πολυαγοράζω dlcs..
    Aνοιξε το spoiler σ'αυτό το post και θα μ'ευγνωμονείς που σε γλίτωσα από 15 ευρώ.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εγώ θα το πάρω τσάμπα από φίλο αλλά 15€ δεν αξίζει πιστεύω. Το game έχει 27€ στο store, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το ρίξουν κάτω από τα 10 το dlc

Spoiler!

10. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

psx3 (16-02-2014)

Ναι αλλα μηπως πρεπει να στηριζουμε developers οπως η naughty dog για να συνεχισει να βγαζει διαμαντακια?Δεν νομιζω το προβλημα να ειναι στα 5Ε διαφορα τιμης

12. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

panos74gr (16-02-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Τους στηρίζουμε αγοράζοντας το παιχνίδι τους. Εγώ μάλιστα το αγόρασα δις. Αν αγοράζουμε το dlc όσο όσο, μεθαύριο θα το πουλάνε 19,99€. Εταιρία είναι κ κοιτάει το κέρδος. Δικαίωμα τους να το κοστολογουν όσο νομίζουν, αλλά δικαίωμα μας να τους δώσουμε feedback ότι είναι ακριβό για dlc, όπως το ίδιο ισχύει κ στο Bioshock infinite. Ξαναλέω ότι το full game πωλείται 27€ στο store, τα 15€ για δύο ώρες dlc ακούγονται κ όπως λένε όσοι το έχουν παίξει, είναι κ πολλά.

Spoiler!

14. The Following 2 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

FotisGRC (16-02-2014),psx3 (16-02-2014)

Σε πηραξε το οτι το κανονικο παιχνιδι ηταν γυρο στο 20ωρο κ το dlc στο 2ωρο?Δηλαδη εαν ηταν το game στο 15ωρο κ το dlc στο 5ωρο δεν θα ειχες προβλημα με την τιμη?

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Δε με πείραξε τίποτα. Εξήγησα το σκεπτικό μου, όποιος θέλει το παίρνει όποιος δεν θέλει δεν το παίρνει. 15€για dlc για ΕΜΕΝΑ, είναι πολλά. Όχι ότι θα σωθω με 5€ αλλά τα είπα πριν μην επαναλαμβανομαι.

Spoiler!

Κ εγω το σκεπτικο μου εγραψα....,εδω εχω δωσει σε αλλα κ αλλα games(αχρηστα) λεφτα,αυτοι τουλαχιστον(για εμενα) το αξιζουν

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Δε διαφωνώ κ εγώ έχω πληρώσει άπειρα λεφτά σε άπειρα χαζά παιχνίδια, αλλά η συζήτηση μας είναι για το συγκεκριμένο κ αν είναι value for money. Το ότι στηρίζουμε naughty Dog είναι αυτονόητο

Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εξαιρετικης ποιοτητας το DLC οπως αναμενοταν, αλλα πολυ μικρο οπως σωστα λενε τα παιδια παραπανω.
    Δεν αξιζει 15 κατα την γνωμη μου.Γενικα νιωθεις οτι ειναι λιγο, παρ'ολο που oυσιαστικα κραταει αρκετα παραπανω απο 2 ωρες στο survivor.Στα 7ευρω θα ηταν οκ.
    .

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Εγώ στο Survivor μου πήρε 1 ώρα και 5 λεπτά παίρνοντας τα Cinematics και τα Conversation. Το ευχαριστήθηκα πάρα πάρα πολύ στο Survivor ειδικά στο τέλος.
    Άμα έβγαινε στην αρχή το DLC με το παιχνίδι και έκανε 10 ευρώ παραπάνω (70 ευρώ / 80 ευρώ) ποιο θα παίρνατε; Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα με το DLC και απο εξωτερικό φυσικά που θα έβγαινε πιο φτηνά. Όλα είναι στο μυαλό μας.. Άμα δεν θέλει να δώσει κάποιος 15 ευρώ παραπάνω να μην τα δώσει, ο καθένας αξιοποιεί τα λεφτά του όπως θέλει. Τόσα χρόνια που παίζω παιχνίδια δεν θυμάμαι να έχει βγει κάποιο DLC single player με κάτω απο 15 ευρώ. Έτσι είναι η πολιτική τους.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Εγώ στο Survivor μου πήρε 1 ώρα και 5 λεπτά παίρνοντας τα Cinematics και τα Conversation. Το ευχαριστήθηκα πάρα πάρα πολύ στο Survivor ειδικά στο τέλος.
    Άμα έβγαινε στην αρχή το DLC με το παιχνίδι και έκανε 10 ευρώ παραπάνω (70 ευρώ / 80 ευρώ) ποιο θα παίρνατε; Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα με το DLC και απο εξωτερικό φυσικά που θα έβγαινε πιο φτηνά. Όλα είναι στο μυαλό μας.. Άμα δεν θέλει να δώσει κάποιος 15 ευρώ παραπάνω να μην τα δώσει, ο καθένας αξιοποιεί τα λεφτά του όπως θέλει. Τόσα χρόνια που παίζω παιχνίδια δεν θυμάμαι να έχει βγει κάποιο DLC single player με κάτω απο 15 ευρώ. Έτσι είναι η πολιτική τους.
    Μπα, στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν βγαίναν και φθηνότερα από 15E/$15 (Dead Space 2, Bioshock 2, Mass Effect 2, κάποια του Mass Effect 3, Dishonored θυμάμαι πρόχειρα - φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλα).

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Να σου πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτά τα DLC οπότε δεν τα είχα υπόψη μου, άκυρο τότε, πόσο κάνανε 10 ευρώ;

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Ξεκίνησα και εγώ εδώ και 3-4 μέρες το παιχνίδι, καθυστερημένος όπως πάντα. Μέχρι τώρα (54%) είμαι ευχαριστημένος. Κινηματογραφικό όπως μας έχει συνηθίσει η ND, πολύ ωραίο gameplay, πολύ όμορφο στα χρώματα του, απίστευτο level design. Κάποια μικρο bugs του τύπου να συγκρούεται η Ellie με κάποιον άνθρωπο και αυτός να μην την παίρνει χαμπάρι δεν μου χαλάνε την εμπειρία. Έχω δύο ερωτήσεις

1) μέχρι στιγμής δεν έχω βρει level 3 εργαλείο
    Spoiler!

Μήπως θα έπρεπε και το έχω χάσει;

2) Στο survivor μπορώ να αναβαθμίσω το Listen του Joel; Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και επειδή το επόμενο playthrough θα είναι survival+ να το αναβαθμίσω τότε. Η ερώτηση μου αφορά το trophy πλήρους αναβάθμισης του Joel.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Στο survivor μπορώ να αναβαθμίσω το Listen του Joel; Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και επειδή το επόμενο playthrough θα είναι survival+ να το αναβαθμίσω τότε. Η ερώτηση μου αφορά το trophy πλήρους αναβάθμισης του Joel.
    Spoiler!
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks