Page 105 of 138 FirstFirst ... 55595101102103104105106107108109115 ... LastLast
Results 2,081 to 2,100 of 2751

Thread: The Last of Us

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Προσωπικά και εγώ τον Joel τον συμπάθησα
    Spoiler!

Spoiler!
    Spoiler!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Δεν ξέρω παιδιά εγώ αδυνατώ να πω για οποιοδήποτε παιχνίδι ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Το TLoU πάντως σίγουρα δεν είναι...
    Την συγκίνηση που μου προσέφερε το MGS4 δεν μου την έδωσε, αλλά ούτε για το MGS είπα ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι ever.
    Την πώρωση αλλά και το συναίσθημα που μου έβγαλαν το Mass Effect (και κυρίως το 2 - suicide mission ftw που ακόμα ακούω το theme απο την αποστολή και πορώνομαι) επίσης δεν μου την έβγαλε.
    Το mindfuck που μου έβγαλε το Bioshock: Infinite δεν μου το έβγαλε επίσης...
    Το συναίσθημα που είχα όταν κάλπαζα στο RDR αλλά και όλο η συγκίνηση που νιώθεις όταν τελειώνεις το παιχνίδι... Nope ούτε αυτό....
    Το aweness (υπάρχει τέτοια λέξη; απο το awe=δέος πάντος το βγάζω) που νιώθεις όταν πολεμάς τους κολοσσούς στο Shadow of the Colossus...
    Θα μπορούσα να γράψω πιστεύω πολλά ακόμα από άλλα παιχνίδια... Φυσικά και δεν περιμένω από ένα παιχνίδι να προσφέρει όλα αυτά που λέω παραπάνω και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να πω ότι 1 μόνο παιχνίδι είναι το καλύτερο που έπαιξα ποτέ...

@PDS
    Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Δεν ξέρω παιδιά εγώ αδυνατώ να πω για οποιοδήποτε παιχνίδι ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ.
    Οντως δεν ειναι ευκολο.Ειναι πολλα τα σημαντικα παιχνιδια.Για μενα βεβαια το MGS4 δεν θα ηταν με τπτ μεσα στην λιστα.Τα αλλα MGS σιγουρα.Το the last of us ευκολα.

Για το spoiler ναι καταλαβαινω τι λες.Εχει να κανει σιγουρα με το ποσο διαφορετικα βλεπει ο καθενας μια κατασταση.
    .

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Το aweness (υπάρχει τέτοια λέξη; απο το awe=δέος πάντος το βγάζω)
    awesomeness (grammar nazi at your service)

Kι εγω δυσκολευομαι παρα πολυ να ονομασω ποιο ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει, εχω καποια στο μυαλο μου που θεωρω οτι πηγαν την βιομηχανια πολλα βηματα μπροστα αλλα δεν μπορω να τα βαλω σε σειρα. Εν προκειμενω παντως επειδη το αναφερατε, οπως ειπα και στις εντυπωσιες μου θεωρω οτι το Infinite και το LOU εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο, κι αυτο ειναι οτι προκειται κατα την ταπεινη μου αποψη για παιχνιδια που εχουν δημιουργησει πραγματικους κοσμους, εχουν ξεφυγει δλδ απο το "πειστικους" και "ρεαλιστικους". Οι κοσμοι ειναι πραγματικοι και αυτο οφειλεται στην insane λεπτομερεια στο καθε αντικειμενο, τιποτα δεν βρισκεται τυχαια στην θεση που βρισκεται.
    Συνολικα βεβαια θεωρω οτι το LOU ειναι μια καλυτερη δουλεια και μεχρι στιγμης ειναι το προσωπικο μου GOTY (και εχω παιξει ολους τους διεκδικητες μεχρι στιγμης, GOW Ascension, Tomb Raider, Bioshock Infinte, Last of Us).
    Last edited by hakoo; 30-07-2013 at 18:48.

Σαν design χαρακτήρων, τεχνολογία, mocap, lip synching, διαλόγοι κτλ, είναι οι καλύτεροι που έχω δεί. Η Έλλη προσωπικά μου άρεσε περισσότερο απ' τον Τζόελ, αλλά τι χαρακτήρα περιμένεις απο έναν άντρα που ζεί στην απόλυτη μιζέρια για 20 χρόνια; Λογικό είναι να υπάρχει κάποια ψυχρότητα στον χαρακτήρα του, αφού το μόνο που τον απασχολεί πλέον είναι η επιβίωση, ούτε διασκεδάσεις υπάρχουν, ούτε ανέσεις, ούτε τίποτα.

Θα συμφωνήσω με τον Enstikto ως προς το τέλος, έχω και εγώ εκφράζει τις ενστάσεις μου στη σελίδα 90, μαζί με τις γενικές μου εντυπώσεις για το παιχνίδι. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ αν καταλαβα καλα ο enstikto δεν εχει "ενστασεις" για το τελος, ισα ισα. Απλα αυτο που βιωσε οπως το βιωσε ερχοταν σε μεγαλη αντιπαραθεση με το ηθικο κομματι του, οπως εγινε και στους περισσοτερους και απλα στην περιπτωση του Δημητρη του δημιουργησε συναισθηματα τα οποια δεν μπορεσε να αποδεχτει οσον αφορα τον Τζοελ.

Εν ολιγοις το παιχνιδι πετυχε τον σκοπο του (να προβληματισει) απλα στην περιπτωση του enstikto δεν μπορεσε να το αποδεχτει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν του αρεσε το τελος απο οτι εχω καταλαβει αλλα οτι λογω του ποσο καλα γραμμενοι ειναι οι χαρακτηρες και ποσο σκληρο ειναι το παιχνιδι δεν μπορει να συμπαθησει εναν χαρακτηρα σαν τον Τζοελ.

Δεν βλεπω που ειναι κακο αυτο, ισα ισα δειχνει ποσο διαφορετικα μπορει να το βιωσει καποιος και ποσο καλα ειναι γραμμενο το παιχνιδι αλλα και το τελος, μιας και δεν υπαρχει "σωστο" ή "λαθος". Το παιχνιδι το κανει ξεκαθαρο αυτο καθολη την διαρκεια του. Δεν υπαρχουν καλοι και κακοι υπαρχουν απλα επιζωντες. Τωρα το πως ο καθενας μας μπορει ή οχι να χωνεψει καποιες πραξεις και καταστασεις εναποκειται στις προσωπικες ηθικες αξιες του καθενος.

ΥΓ: Δημητρη αν σε "επιασα" πες μου, αν οχι και παλι πες μου!

Αυτά που λές συμπεριλαμβάνονται εξ΄ορισμού στην έννοια της λέξης "ένσταση". Ενίσταμαι = διαφωνώ, αντιπαρατίθεμαι σε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο το οτι αν διαφωνώ, ενίσταμαι σε κάτι, δεν μου αρέσει. Το ίδιο λέμε, και δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος διαχωρισμού.

Υ.Γ: Ο Μihalis13 είναι γείτονας μου BTW

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Όντως είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ένα παιχνίδι από τα τόσα που έχουμε παίξει και τις συγκινήσεις που μας έχουνε προσφέρει αλλά εγώ προσωπικά είχα να δεθώ έτσι με την ιστορία και τους πρωταγωνιστές(είμαι fan τέτοιων ιστοριών όπου ο κόσμος και η κοινωνία έχουν καταρρεύσει) από εποχές Playstation 1 με τα Final Fantasy VII και Metal Gear και επειδή το παιχνίδι για τα δικά μου γούστα ήταν άρτια δομημένο μου άφησε αυτό το συναίσθημα(ότι είναι ότι καλύτερο έχω παίξει ως τώρα)
    Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι όλοι σχεδόν το έχουμε δει από διαφορετική σκοπιά και υπάρχει μια ωραία κουβέντα γύρω από το story του παιχνιδιού.(Προσωπικά δεν μου είχε συμβεί ποτέ με παιχνίδι το συγκεκριμένο πράγμα)

@Tilemaxx Hi Neighbor!!
    Spoiler!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

@Val: Με έπιασες επί το πλείστον...
    Το μόνο που δεν ξέρω τι εννοείς ότι δεν μπόρεσα να αποδεχτώ τα συναισθήματα για τον Joel...
    Spoiler!

Το τέλος
    Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

ερχεται και single player dlc ή κανω λαθος?

Name
    Δημήτρης

@Val: Με έπιασες επί το πλείστον...
    Το μόνο που δεν ξέρω τι εννοείς ότι δεν μπόρεσα να αποδεχτώ τα συναισθήματα για τον Joel...
    Spoiler!

Το τέλος
    Spoiler!
    αρα σε επιασα 100% γιατι αυτο ακριβως εννοουσα οταν περιεγραφα στο προηγουμενο ποστ μου. Αφου σε ξερω

Και ημουν σιγουρος οτι το τελος και για εσενα δεν μπορουσε να ειναι καλυτερο οπως και ειπες κι εσυ αλλα παραλληλα νιωθω γιατι δεν μπορεις να δεχτεις τον Τζοελ.

οσο για το εξτρα κεφαλαιο, σκεψου το λιγο θα εκανε πολυ φτηνο το ολο παιχνιδι και δεν θα κουβεντιαζαμε τιποτα τωρα!

Και ναι Σταυρο ερχεται single play DLC αλλα δεν θα ειναι απαραιτητα με τους χαρακτηρες αυτους και σιγουρα δεν θα ειναι μετα το τελοσμτου παιχνιδιου οπως ειπε η Naughty Dog
    Last edited by Valkyre; 31-07-2013 at 01:51.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

enstikto (31-07-2013),stavros88 (01-08-2013)

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Προσωπικα εχω πει για το τέλος οτι
    Spoiler!

Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Ο Michał Iwanicki, engine programmer στην Naughty Dog έδωσε μια ομιλία στην SIGGRAPH2013 με τίτλο:
    „Lighting technology of The Last of Us”, ακολουθεί το pdf

http://miciwan.com/SIGGRAPH2013/Lighting%20Technology%20of%20The%20Last%20Of%20Us. pdf

15. The Following 3 Users Say Thank You to panos74gr For This Useful Post:

psx3 (31-07-2013),Valkyre (31-07-2013),WolfRathmA (01-08-2013)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Αλλο ενα trophy που εχει glitch και δε μου βγαινει! Ειναι το "I want to talk about it".

WTF??? Ολα σε εμενα εχουν κολλησει; Δε γινεται αυτο που ζω...

Κανενας αλλος δεν ειχε προβλημα με τα trophies;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

http://www.reddit.com/r/IAmA/comment..._director_and/
    Ερωτησεις στους δημιουργους του the last of us
    Απανταει σε πολλα και εχει σποιλερς.Για την νεα γενια λεει "We always make a big entrance" τι θα δουν τα ματια μας παλι!
    Last edited by stavros88; 01-08-2013 at 01:41.

18. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

Valkyre (01-08-2013)

Name
    Δημήτρης

Οντως τι κας περιμενει απο αυτην την εκπληκτικη ομαδα!

In other news:

First News on Last of Us Story DLC Coming in August

Naughty Dog is currently holding an AMA on Reddit to talk about the Last of Us and of course, everyone wants to know what’s next for the game. Currently Naughty Dog is working on the single player dlc that is included with the season pass for the game which includes three different dlc packs. According to Neil Druckman, the first news about DLC for The Last of Us should be arriving this month (August). Aside from the fact that “it’s coming” he didn’t go into further detail other than some characters will be returning.

Cant wait!!!

Απ' τη μία ξενερώνεις εν μέρει με όσα συμβαίνουν με το PS4. Απ' την άλλη, όταν έχεις την ND με αυτά που έχει παρουσιάσει λες οτι "ντάξ δεν πρόκειται να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο εκτός απο PS". Το μεγάλο τους στοίχημα για εμένα πλέον είναι ένα open world φουτουριστικό παιχνίδι. Εκεί με την δύναμη του PS4 και το προγραμματιστικό τους δαιμόνιο, μπορεί να δούμε κάτι το οποίο να αφήνει μίλια μακριά το TLOU.

Υ.Γ: Αυτό που έλεγα απ' την αρχή οτι ήθελαν να πετύχουν οι δημιουργοί όσον αφορά το τέλος. Ήξεραν δηλαδή τι έκαναν:

[–]Diziran 34 points 4 hours ago
    Hey guys! Love the game! Thanks for doing this!

• Neil tweeted the other day that his interpretation of the ending of TLOU was the minority opinion. What is that interpretation?
    • How does one become a creative director? What advice do you have for breaking into the gaming industry in any way?

[–]Neil-NDCreative Director 52 points 4 hours ago
    1) Not fair to give our interpretation -- want to leave it open for people to discuss. 2) Advice for breaking into gaming -- make games! Don't wait for someone to hire you.

Επίσης, κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες απαντήσεις:

Spoiler!
    Last edited by Tilemaxx; 01-08-2013 at 06:04.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

20 λεπτα μεσα στο παιχνιδι και το πρωτο δακρυ κυλησε...

εχω την αισθηση οτι μαλλον παιζω ενα διαμαντι αν και ειναι νωρις ακομα...

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Η απάντηση περί λογοκρισίας του MP ήταν μια @@ρια και μισή. Ξέρω ότι πολλοί δεν νοιάζεστε για το MP, αλλά η λογοκρισία μου την δίνει στα νεύρα, ειδικά όταν κάνει compromise το artistic vision των δημιουργών.

Name
    Δημήτρης

Η Naughty Dog για εμενα στην επομενη της κινηση (νεο ΙΡ) πρεπει να φτιαξει ενα οpen world action RPG. Νομιζω οτι και οι ιδιοι θα το θεσουν καποια στιγμη ως στοχο της ομαδας. Ειναι μια κατηγορια που δεν εχουν ασχοληθει σοβαρα ακομα και ειναι ενα challenge το οποιο ειμαι σιγουρος οτι θελουν να αναλαβουν και σιγουρα θελουν να γραφει το βιογραφικο τους οτι αριστευσαν και στον τομεα RPG(action).

Μακαρι να το δουμε αυτο.

ΥΓ: Ποια λογοκρισια στο MP? Εχω χασει επισοδεια? Δεν εχω ιδεα βεβαια για το μουλτι μιας και δεν το εχω δοκιμασει καν οποτε για πες τι εγινε?

Bookmarks

Bookmarks