Results 1 to 15 of 15

Thread: Windows Live, MSN και PS3

Advanced Member tlg's Avatar
    PSN ID
    TLGEX_GR

Default Windows Live, MSN και PS3

Mε αφορμη την κυκλοφορια του Halo 2 και του Shadowrun για PC κ συγκεκριμενα για Windows Vista η MS εγκαινιαζει τις ενοποιημενες υπηρεσιες networking μεταξυ ΧBOX - XBOX360 κ PC.....

http://www.gamesforwindows.com/en-US...AboutLive.aspx

Tι επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο για το PS3 ??

Eιχα πει οταν τον Δεκεμβριο του 2005 κυκλοφορησε το xbox360 οτι αυτη η γενια θα κριθει στο Online gaming.....και δυστυχως η Sony βρισκεται πισω σε αυτον τον τομεα ...

Τις γνωμες σας παρακαλω ...

[/url]

PS4forums Addict MaRkUs_'s Avatar
    PSN ID
    MaRkUs_gr4

ε κάτσε λίγο να δουλέψει κ η sony to online...δεν νομίζω να μείνει πίσω
    PSN iD: MaRkUs_gr4

games:Cod GhoSts, NbA 2k14, FIFA 14 , ThIeF

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Default Re: Windows Live κ PS3

Quote Originally Posted by tlg
    Eιχα πει οταν τον Δεκεμβριο του 2005 κυκλοφορησε το xbox360 οτι αυτη η γενια θα κριθει στο Online gaming.....και δυστυχως η Sony βρισκεται πισω σε αυτον τον τομεα ...

Τις γνωμες σας παρακαλω ...
    το online gaming ειναι σιγουρα σημαντικο,αλλα υπαρχουν πολλοι gamers που δεν ενδιαφερονται καθολου για αυτο και αλλοι που ενδιαφερονται ελαχιστα.

Σκεψου μονο καποιες μελλοντικες κυκλοφοριες για ps3 που ολοι αναμενουμε πως και πως...
    ΜGS4,ff13,Sillent hill κτλ που το online ειναι το τελευταιο που σου ερχεται στο μυαλο .για αυτες.

Αλλα ενταξει το online κομματι μετραει σιγουρα και η sony δεν θα το αφησει ετσι.

PSN ID
    TLGEX_GR

Αυτο ομως που βλεπω ειναι εικασιες και ελπιδες και μακαρι βεβαια να ειναι ετσι ....
    Απο την αλλη μερια ομως γινονται συνεχεια βηματα.....

Οχι τιποτε αλλο αλλα μετα το banαρισμα του xbox360 του γιου μου λεγαμε να παρουμε 2ο PS3 , αλλα μια η τιμη , μια αυτα τα νεα ...ολο και καπου κολλαει το θεμα... :roll:

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Είναι λογικό η microsoft να προσπαθεί να πηγαίνει το πράγμα εκεί που κυριαρχεί!!Στο PC software! Γι αυτό και οι κινήσεις τις μας φαίνονται καλές και ότι κάνει συνεχώς βήματα μπροστά στο online gaming και όλα αυτα. Η microsoft έχει φτιάχει 2 "κονσόλες". Και οι δύο είναι PC με ωραίο κάλλυμα γιατί αυτό ξέρει να κάνει καλά.
    Μήπως όμως έχουμε χάσει το νόημα τις κονσόλας? Θέλουμε online gaming,θέλουμε chat και σίγουρα όλα αυτά είναι το επόμενο βήμα. Όμως η microsoft απλά μεταφέρει αυτά που ξέρει στo χώρο των PC στις κονσόλες. Τα κάνει όλα τόσο γρήγορα γιατί δεν είναι κάτι νέο για αυτήν. Τα έχει έτοιμα (βλ. windows). Η Sony όπως και η Νintendo θέλει και το κάνει με το δικό της τρόπο. Αν θέλουμε PC με μορφή κονσόλας πηγαίνουμε στο 360. Αν θέλουμε κονσόλα όμως τότε το 360 δεν είναι σίγουρα η πιο σοφή επιλογή. Αυτή είναι η γνώμη μου...

Εγώ δεν ήθελα PC από τη microsoft και γι αυτό κατέληξα στο PS3 και αργότερα ίσως αποκτήσω και ένα Wii (αν και δεν νομίζω ότι έχει να μου προσφέρει τρομερούς τίτλους παρά μόνο γέλιο όταν είμαι με παρέα στο σπίτι).
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

NonBorn έχεις απόλυτο δίκιο...

PSN ID
    TLGEX_GR

Συγγνωμη ρε παιδια , αλλα τα παιχνιδια τα φτιαχνουν οι game developers και αυτοι αν δεν κανω λαθος (με καποιες εξαιρεσεις) ειναι οι ιδιοι για ολες τις κονσολες ....
    Τα παιχνιδια ειναι τα ιδια και τα interface των παιχνιδιων επισης ειναι τα ιδια .....
    Τι ειναι αυτο που οριζει μια κονσολα και λετε οτι το xbo360 ειναι PC κ.λ.π....?
    Αν θελετε ας συζητησουμε τα πραγματα αντικειμενικα και να δουμε τα πραγματικα γεγονοτα ....

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

to xbox exei pi kompioyteristikoys titloys apo to ps3 kai to wii idika to palio xbox.olo mpa kai mpoym,kai den blepw kai tipota diaforetiko ston orizonta ,ektos apo kati exeresis,to ps3 kikloforai 5 mines kai exei to kaliterw raicing fan game (motostorm)to kaliterw xilo virtual fiter kai me to warhawk to kaliterw aeroplanaki,xani mono sta kompioyteristika ferst person bepe gears,alla kai ayto tha alaxi me to haze,to killzone,anrial turnament ktlp,kai akoma polous treloys prototipoys titloys poy exoun anakinothi,diladi an eixe kai to gears (pou to gears 2 sigura tha to pari an anevun oi polisis)tha itan i apoliti konsoa mesa se 4 mines

Cool Member antonis's Avatar
    PSN ID
    antonis13

Φίλε μου και το xbox έχει racing,fps και όλα τα είδη παιχνιδιών που υπάρχουν..Γιατί τώρα να κράζουμε τη μια ή την άλλη κονσόλα δεν το έχω καταλάβει. Η καθε μια έχει τις δικιές της πρωτοτυπίες και όλες στόχο έχουν την καλύτερη ψυχαγώγηση στους καταναλωτές. Εκτός και αν είμαστε στελέχη της sony ,ms,nintendo και δεν το ξέρουμε....

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Το xbox eixe mia eksodi twn windows2000 για λειτουργικό. To 360 αν δεν κάνω λάθος έχει πάλι για λειτουργικό μια εκδοχή των windows. Μπορεί να μην είναι τα windows αυτα που ξέρουμε με τα παράθυρα... αλλά ο kernel που εκμεταλεύεται το hardware είναι ο ίδιος. Επίσης το 360 βασίζεται στον directx 9. Η δομή του είναι τέτοια που μοίαζει τόσο σε επίπεδο hardware αλλά όσο και σε αναπτυξη παιχνιδιών με τα PC. Γι' αυτό και οι developers (βλ. EA) είπαν τα μύρια όσα για το hardware του PS3.

Εταιρίες τέτοιες που βγάζουν κάθε χρόνο multiplatform games με σκοπό το κέρδος και μόνο δεν νοιάζονται για την ανωτερότητα μιας πλατφόρμας έναντι της άλλης και επίσης προτιμούν να δουλέψουν σε κάτι γνωστό (βλ. 360 και το πακέτο ανάπτυξης για τους τίτλους που τους παρέχει η microsoft το οποίο αν δεν είναι ίδιο με τα PC έχει πολλά κοινά στοιχεία) παρά να ασχοληθούν με μία νέα τεχνολογία,μια νέα φιλοσοφία που εν τέλει δεν τους νοιάζει αν είναι καλύτερη.

Δεν διαφωνώ με την φιλοσοφία της microsoft ούτε την κατακρίνω για αυτό που κάνει, μιας και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα (ας μην αναλύσουμε αν και αυτό το κάνει σωστά γιατί θα μπούμε σε άλλα χωράφια ) απλά εμένα δε μου ταιριάζει αυτή η αντιμετώπιση και γι αυτό δεν την υιοθετώ.

Είμαι Sony FanBoy??χαχαχα, το ξέρω αλλά έχω επιχειρήματα!!
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

oxi apola egw den thelw na skaw 400erw + 600erw gia dio konsoles ,kai thelw na parw oti kaliterw kikloforai kai me tis kaliteres pooptikes katalaves ,ti tsepi mu kitaw,tora ali exoyn kai tis 3 konsoles kai exoun skasi1000erw.

Cool Member antonis's Avatar
    PSN ID
    antonis13

Πάρε μια αλλα δεν υπάρχει καλύτερη ή χειρότερη αυτό θέλω να πω. Όλες έχουν κάτι διαφορετικό που ταιριάζει σε κάποιον που ψάχνει να πάρει μια κονσόλα. Πχ το wii έχει καινότομη λειτουργία gameplay, το 360 έχει ωραία υπηρεσία Live και ποικιλία απο τίτλους κτλ, το ps3 έχει blu ray,και επίσης καλά παιχνίδια..όλες σου δίνουν κάτι διαφορετικό

Elite pvinis's Avatar
    PSN ID
    pvinis

MSN kai ps3 ?

haha! den vrika tipota... min xairomaste...

apla rotao. iparxei tipota tetoio?

epsaxna alla den eida tipota. mono apo linux alla den thelo apo ekei. apo xmb ennoo...

PS4forums Addict MaRkUs_'s Avatar
    PSN ID
    MaRkUs_gr4

ε περίμενε λιγάκι...θα βγάλουν:Ρ εγώ πάντος στο psp έχω....κλέβω σύνδεση απο κάποιον που κλασικά η αφήνει τα pass του router απο την εταιρία....η το βάζει free τα νεύρα μου έχουν σπάσει με το ps3 γιατί ενώ το psp πιάνει σήμα μεσα στο σπίτι στην θεσσαλονίκη ....το Ps3 πάπαλα!!! μάλλων το ps3 έχει του κώλου κεραία!((((
    PSN iD: MaRkUs_gr4

games:Cod GhoSts, NbA 2k14, FIFA 14 , ThIeF

PSN ID
    TLGEX_GR

Quote Originally Posted by MaRkUs_
    μάλλων το ps3 έχει του κώλου κεραία!((((
    Τοσα εχουν γραφτει για την ποιοτητα του WiFi του PS3 .... :roll: